güle güle takmak ve dagıtmak nasip olsun canım benim bu arada profil resmini bi an senin ikizler sandım:)Basit canim ya aslinda en kolay kapi susu, cerceve zaten hazir bir tek taslardan harf ve sekil kesip yapistirmak ve fiyonklari yapmak kaliyo onu da yaparsin zor degil :) normalde alsam 100 lira civariydi ama bana maliyeti 40 liraya geldi :)
Masallah bebisine canim benimm, Allahim esirgesin hepsini, buyumus demek yerim ben onu :) cok sevindim canim gozunaydin.. 10 gun sonra yine gorcek olman da cok guzell doyamayiz ama rahatlarsin :)kızlar biz geldik doktordaaannnnnnnn
kızım kocaman olmuştu 1.565 gr olmuşuz haftasıyla hatta günüyle bile aynıyız şuan boyumuz 42 olmuş yavrum kıpır kıpırdı o kadar büyümüşki ultrasonda sadece kafa,bacak,sırtı ayrı ayrı görünüyordu meleğimin
artık kafamız aşağıda duruyoruz doktor çok iyi zamanlama dedi artık yerini alıyor dedi rahmimizde herhangi bir açıklık yoktu ayın 23 üne tekrar randevu alacağız çünkü çalışabilir raporu almam için yavrumu 10 gün arayla göreceğim ne güzel
OY MASALLAH KUZUNA CANIM GOZUNAYDIN :)kızlar biz geldik doktordaaannnnnnnn
kızım kocaman olmuştu 1.565 gr olmuşuz haftasıyla hatta günüyle bile aynıyız şuan boyumuz 42 olmuş yavrum kıpır kıpırdı o kadar büyümüşki ultrasonda sadece kafa,bacak,sırtı ayrı ayrı görünüyordu meleğimin
artık kafamız aşağıda duruyoruz doktor çok iyi zamanlama dedi artık yerini alıyor dedi rahmimizde herhangi bir açıklık yoktu ayın 23 üne tekrar randevu alacağız çünkü çalışabilir raporu almam için yavrumu 10 gün arayla göreceğim ne güzel
Hehehe :) ayni fotograftan cekmeyi planliyoruz kuzum insallah bizimkileri de bu sekilde saglikla gormek nasip olur :)güle güle takmak ve dagıtmak nasip olsun canım benim bu arada profil resmini bi an senin ikizler sandım:)
hep böyle güzel haberler alın inşaAllah:)kızlar biz geldik doktordaaannnnnnnn
Masallah bebisine canim benimm, Allahim esirgesin hepsini, buyumus demek yerim ben onu :) cok sevindim canim gozunaydin.. 10 gun sonra yine gorcek olman da cok guzell doyamayiz ama rahatlarsin :)
anladım canım. yani şimdi 16 haftalık iznim başlamış oluyor değil mi?Geç doğumda yapsan erkekn doğumda yapsan doğum sonrasına aktarılıyor.41 haftada doğarsa 1 hafta,37 doğarsa 3 hafta doğum sonrasına aktarılıyor.kayıp yok yani.
Cok sukur kuzum, saglikla ve hayirla kucagimiza aldigimiz gunleri de goruruz insallahhh :)sağolcanım benim, bütün anneleri ve bebişleri kötlüklerden esirgesin rabbim...aynen doymak ne mümkün canım aynen sadece iyi olduğunu duymak insanı o kadar rahatlatıyor ki kendime geldim resmen
kızlar biz geldik doktordaaannnnnnnn
Günaydın kızlar doktordan geldim şükür iyi kuzum.1790 . 44 cm kilo iyimi soramadim. Valla doyamadim doğru dürüst goremedim yav.
Bizimkinin de tersine başı aşağıda kafasını oynattikca tuvalete koşuyorum sürekli kafası baskı yapiyor he heOY BİZİM OĞLAN TERS AYAKLAR AŞAĞIDA, İDRAR TORBASINA DENK GELİYOR TEKMELER, BU YAŞTA TUTAMICAM NERDEYSE TÖBE TÖBE :)
maşaAllah tosun olmus annesi kilosuda boyuda cok güzel
maşallah kuzuna :)
Masallah bebise canim masallahhh gayet iyi kilosu da boyu da, artik boyu daha yavas uziycak ve hizli kilo almaya basliycak. Yerim yaa doyamiyoruz kii zaten hic, az kaldi annesi haftalar sonra kavuscaz saglicakla kucagimiza alicaz insallah :)
gozunaydın canım masallah bebısıne:)
kızlar biz geldik doktordaaannnnnnnn
maaşallah kuzucuklara
saolun kızlar Allaha Şükür iyi hepimizinki de iyi olur inşallah .sizde hep güzel haberler alın bebislerinizden inşallahSelam kizlar
Doktordan gelen herkesin bebebeklerinee masaaAllah diyorummm tosuncuklarr kocaman olmuslarrr... opuyorum hepinizi
canım benim ki bana göre daha az olması lazımay cok güzel 11 kilo keşke bende öyle kalaydım
farklı ve hoş duruyor ama beyaz kapıda nasıl durur acaba sen başladın mı yapmaya cnm ?Mesela bu tarz bisey canim ben boyle gupurle degil de normal seffaf kurdelayla serit cekicem ve fiyonklardan 4 tane yapicam
masallah tatlım gayet iyi kilosu merak etmeGünaydın kızlar doktordan geldim şükür iyi kuzum.1790 . 44 cm kilo iyimi soramadim. Valla doyamadim doğru dürüst goremedim yav.
günaydın kızlar:) ben bugün gidip çalışamaz raporu aldım. 32. hafta raporunu bir hafta önceden aldım. 07.05.2015 tarihinde çalışabilir gösteriyor. eğer geç doğum olursa ne olacak?
07.05.2015 tarihine kadar doğum olmaz ise 08/05/205 tarihinde dr gidip dr sukadar haftalıktır doğum olmamıştır şeklinde istirahat raporu alıp kurumunuza sunmanız gerekir.kızlar bu durumu bilen yok mu?
AYNEN CANIM BENDE BİŞİ BULAMIYORUM. AMA BEN KİLOLU BAŞLADIM 74 OLDUM
birde diyelim 3 ay analık izni+1 ay yıllık izin+1 ay rapor kullandıncanım yanlış yazmışım 10+10 yazacaktım. bir arkadaşım şöyle yaptı aynı kurumdayız; 38 haftada doğum yaptı normal analık izni bittiğinde memleketindeydi oradayken 40 gün heyet aldı heyet bitince bir gün iş başı yapıp izne ayrıldı izin bitince de ücretsiz izne ayrıldı. bir diğer arkadaşım da; 41 haftalık doğum yaptı 37 ye kadar çalışmıştı analık izni bitince gidip heyet rapor aldı o bitince de başka bir dr dan 10+10 rapor aldı raporlar bitince işe başladı.benim ücretsiz izin konusunu okuduğum yer sanırım memurlar netti orada diyor ki ücretsiz izne ayrıldın diyelim 6 ayını kullandın sonra işe başladın diyelim 3 ay çalıştın sonra tekrar ayrılmak istedin o zaman sen ücretsiz iznin 6+3 9 ayını kullanmış sayılarak tekrar izne ayrılabiliryorsun. benim okuduğum ve anladığım bu canlarım eğer ki siz de araştırırsanız yanlış bildiğimiz bir durum olursa yine paylaşalım sonra yanlış bir şey yapmayalım hiçbirimiz.
Çok iyiymiş. acaba doğum izni bittikten sonra yıllık izin kullanıp işe başlayıp,bir kaç ay sonra ücretsiz izine ayrılınır mı.öyle birşey göremedim ama olur heralde.Yukarıda yer verilen 2 Seri No?lu Kamu Personeli Genel Tebliğin (A) bendinin ?I. Doğum Sebebiyle Verilecek Analık İzni? başlıklı fıkrasında ?e) Devlet memurluğuna atanmadan önce doğum yapan ve doğum yaptığı tarihten itibaren sekiz haftalık süre içerisinde göreve başlayanlara, 657 sayılı Kanunun 104 üncü maddesinin (A) fıkrası çerçevesinde doğum yaptığı tarih dikkate alınarak sadece sekiz haftalık doğum sonrası analık izni süresinin kalan kısmı kullandırılacaktır.? ve ?III. Doğum Sebebiyle Verilecek Aylıksız İzin? başlıklı fıkrasında da ?e) Doğum sonrası analık izninin bitiminde aylıksız izin verilen ve izin bitiminde göreve başlayan memurun yeniden aylıksız izin talebinde bulunması halinde, bu memura doğum sonrası analık izninin bitiş tarihini takip eden yirmidört aylık sürenin aşılmaması kaydıyla tekrar aylıksız izin verilecektir.?ifadeleri yer almaktadır.
Yukarıda yer verilen Kanun ve Tebliğ hükümleri uyarınca;
1-Atanmış olduğunuz üniversiteye başlayıp 657 sayılı Kanunun 104 üncü maddesinin (A) bendi uyarınca 8 haftalık süre geçmiş olması sebebiyle yalnız doğum tarihinizden sonraki 8 haftalık sürenin bittiği tarihten itibaren 657 sayılı Kanunun 108 inci maddesinin (B) bendi uyarınca 24 aylık süreyi aşmamak üzere aylıksız izin almanız mümkün bulunmaktadır.
2-Doğuma bağlı aylıksız izinde idarenin takdir hakkı bulunmamaktadır. Metinde ?verilir.? İfadesi yer almaktadır. Memurun talebine bırakılmıştır.
3-Söz konusu Tebliğin yukarıda yer verilen hükmünde de aylıksız izin alan ve göreve başlayan memura 24 ayın son gününü aşmamak üzere yeniden aylıksız izin verileceği belirtilmiştir.
4-26/10/2011 tarihinde doğum yapan memurun 8 haftası 21/12/2011 tarihinde dolmaktadır. 24 aylık aylıksız izin süresi ise 22/12/2011 tarihinde başlayıp 22/12/2013 tarihinde sona ermektedir. Bu22/12/2011 - 22/12/2013tarihler arasında olmak üzere parçalı aylıksız izin kullanmanız mümkün bulunmaktadır. kızlar bakın burada da yazıyor 24 aylık süreyi geçmemek şartıyla parça parça kullanabilirsiniz diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?