2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Basit canim ya aslinda en kolay kapi susu, cerceve zaten hazir bir tek taslardan harf ve sekil kesip yapistirmak ve fiyonklari yapmak kaliyo onu da yaparsin zor degil :) normalde alsam 100 lira civariydi ama bana maliyeti 40 liraya geldi :)
güle güle takmak ve dagıtmak nasip olsun canım benim bu arada profil resmini bi an senin ikizler sandım:)

Masallah bebisine canim benimm, Allahim esirgesin hepsini, buyumus demek yerim ben onu :) cok sevindim canim gozunaydin.. 10 gun sonra yine gorcek olman da cok guzell doyamayiz ama rahatlarsin :)

OY MASALLAH KUZUNA CANIM GOZUNAYDIN :)

hep böyle güzel haberler alın inşaAllah:)

Masallah bebisine canim benimm, Allahim esirgesin hepsini, buyumus demek yerim ben onu :) cok sevindim canim gozunaydin.. 10 gun sonra yine gorcek olman da cok guzell doyamayiz ama rahatlarsin :)

sağolcanım benim, bütün anneleri ve bebişleri kötlüklerden esirgesin rabbim...aynen doymak ne mümkün canım aynen sadece iyi olduğunu duymak insanı o kadar rahatlatıyor ki kendime geldim resmen

Geç doğumda yapsan erkekn doğumda yapsan doğum sonrasına aktarılıyor.41 haftada doğarsa 1 hafta,37 doğarsa 3 hafta doğum sonrasına aktarılıyor.kayıp yok yani.
anladım canım. yani şimdi 16 haftalık iznim başlamış oluyor değil mi?

sağolcanım benim, bütün anneleri ve bebişleri kötlüklerden esirgesin rabbim...aynen doymak ne mümkün canım aynen sadece iyi olduğunu duymak insanı o kadar rahatlatıyor ki kendime geldim resmen
Cok sukur kuzum, saglikla ve hayirla kucagimiza aldigimiz gunleri de goruruz insallahhh :)

Günaydın kızlar doktordan geldim şükür iyi kuzum.1790 . 44 cm kilo iyimi soramadim. Valla doyamadim doğru dürüst goremedim yav.

maaşallah kuzucuklara

OY BİZİM OĞLAN TERS AYAKLAR AŞAĞIDA, İDRAR TORBASINA DENK GELİYOR TEKMELER, BU YAŞTA TUTAMICAM NERDEYSE TÖBE TÖBE :)
Bizimkinin de tersine başı aşağıda kafasını oynattikca tuvalete koşuyorum sürekli kafası baskı yapiyor he he

maşaAllah tosun olmus annesi kilosuda boyuda cok güzel

maşallah kuzuna :)

Masallah bebise canim masallahhh gayet iyi kilosu da boyu da, artik boyu daha yavas uziycak ve hizli kilo almaya basliycak. Yerim yaa doyamiyoruz kii zaten hic, az kaldi annesi haftalar sonra kavuscaz saglicakla kucagimiza alicaz insallah :)

gozunaydın canım masallah bebısıne:)

maaşallah kuzucuklara

Selam kizlar

Doktordan gelen herkesin bebebeklerinee masaaAllah diyorummm tosuncuklarr kocaman olmuslarrr... opuyorum hepinizi
saolun kızlar Allaha Şükür iyi hepimizinki de iyi olur inşallah .sizde hep güzel haberler alın bebislerinizden inşallah
mervecuneyt gözün aydın canım :)

ay cok güzel 11 kilo keşke bende öyle kalaydım
canım benim ki bana göre daha az olması lazım iki dolgum düştü boğazlarim aciyor yemek yiyemiyorum birde düzenli her gün yürüyüş yapıyorum bana mısın demiyor delircem

günaydın kızlar:) ben bugün gidip çalışamaz raporu aldım. 32. hafta raporunu bir hafta önceden aldım. 07.05.2015 tarihinde çalışabilir gösteriyor. eğer geç doğum olursa ne olacak?

kızlar bu durumu bilen yok mu?
07.05.2015 tarihine kadar doğum olmaz ise 08/05/205 tarihinde dr gidip dr sukadar haftalıktır doğum olmamıştır şeklinde istirahat raporu alıp kurumunuza sunmanız gerekir.

AYNEN CANIM BENDE BİŞİ BULAMIYORUM. AMA BEN KİLOLU BAŞLADIM 74 OLDUM

ben 53 ten 69 a cıktım canım :) heralde 77-78 le kapatacam gibi :) amaan nabayım oğluşum sağlıkla gelsinde, sporla diyetle verilir o kilolar yapışık değil ya üstümüze

birde diyelim 3 ay analık izni+1 ay yıllık izin+1 ay rapor kullandın
Çok iyiymiş. acaba doğum izni bittikten sonra yıllık izin kullanıp işe başlayıp,bir kaç ay sonra ücretsiz izine ayrılınır mı.öyle birşey göremedim ama olur heralde.

maşallah kontrolden gelenler mutlu gelmişler. bebişlere de maşallah kocaman oldu minnaklar. Allah hepimize sağlıkla sıhhatle hayırlı bir doğum şekliyle kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…