2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
canım benim ki bana göre daha az olması lazım iki dolgum düştü boğazlarim aciyor yemek yiyemiyorum birde düzenli her gün yürüyüş yapıyorum bana mısın demiyor delircem

ya ne güzel ben daha başlayamadım yürüyüşlere. ama her gün 3 kat merdiven imip çıkıyorum iş yerinde mecburen, bir de koridorlarda yürüyüş yapıyorum belim sırtım ağrıdığında işten sonra enerjim kalsa aslında akşamları yarım saat yürüyecem ama pestilim cıkmış oluyor heleki yemek hazırlamadan sonra, sızıp kalıyom kanepede

Kızlar benim ogluşda kontrolde pıpısını tutuyordu kıbar kıbar
O sıra annemle babamda yanımdaydı, ekranda 3d/ 4d dı, biz
Gül Gül öldük, tuta tuta uyuyordu oğlum
kadın ılkez böyle bir şey yaşiyorum dedi

Ama moralim bozuldu,
Bir hafta gelişimimiz öndeydi,
Şimdi tam haftasi, tam günü tutuyor gelişimiyanliş yapmiş olabirmi yada ne bileyim

sizinkilerinde maşallahı var

OY MASALLAH KUZUNA CANIM GOZUNAYDIN :)

hep böyle güzel haberler alın inşaAllah:)

maaşallah kuzucuklara

teşekkür ederiz kızlar hepinizi kocaman öpüyoruz iyi dilekleriniz için hepimizin bebişleri inşallahzamanında ve sağlıkla kucaklarımızda olacak inşallah tek duam zamanında ve sağlıkla gelmesi

saolun kızlar Allaha Şükür iyi hepimizinki de iyi olur inşallah .sizde hep güzel haberler alın bebislerinizden inşallah
mervecuneyt gözün aydın canım :)

seninde canım gözünaydın maşallah bebişlerimize onlar iyi olsun da başka birşey istemeyiz mutluluktan uçuyoruz ikimizde gördük yavrumuzu

kızlar benim büyük kızımın adı dila doğacak olan kızıma da dila ile uyumlu bir isim vermek istiyorum sizin önerebileceğiniz anlamlı güzel isimler var mı sırf uysun diye saçma bir isim vermek istemiyorum.

kızlar bebek hediyeliği olarak sabun yada kokulu taş düşünen war mı ben sabun yapmayı planlıyourmda baktım netten kolay gibi görülüyor da malzemeleri en uygun nerden temin edebilirim acaba fikri olan war mı?

CNM MASALLAH BEBISE NE GUZEL POZ VERMIS SIZE ISTE UNUTILMICAK ANLARDAN BIRI, HAFTA OLAYINA DA TAKILMA COK DEGISIYOR CNM BEBEKLERIN HAFTALARI BIR HAFTA ONDELER BIR GIDIYORSUN TAM OLMUSLAR DAHA O COK DEGISIR UZME KENDINI CANIM

evet canım öyle bir şey var yalnız ücretsiz doğum izni analık izninin bitiminden sonra başlıyor süre olarak 24 aylık süre. işte o süreden çalıştığın aylar düşer iznin bitti 6 ay çalıştın diyelim geriye 18 aylık ücretsiz izin süren kalmış oluyor hatta bir öğretmen yapmıştı öyle. yine de daha iyi bilen araştıran birisi varsa bilgilendirsin bizi ya da sen daha iyi bilen birisine sorabilirsin sonuçta benim okuduklarım bunlar

CNM MASALLAH BEBISE NE GUZEL POZ VERMIS SIZE ISTE UNUTILMICAK ANLARDAN BIRI, HAFTA OLAYINA DA TAKILMA COK DEGISIYOR CNM BEBEKLERIN HAFTALARI BIR HAFTA ONDELER BIR GIDIYORSUN TAM OLMUSLAR DAHA O COK DEGISIR UZME KENDINI CANIM
Teşekkür ederim canim! Inşallah dedigin gibi önemsiz bir oynamadir,
Bundan sonra artık hızlı gelişiyorlar ya o yüzden anlamadım neden böyle oldu diye

Hira gayet uyumlu guzel bir isim

erken değil mi doğum tarihi belirlemek için.dr niye 12 mayıs dedi

Cocugun ozelini mozelini birakmadiniz tutsun pipisini oyyy yirim ben onu ne tatlidir simdi

kızlar bebek hediyeliği olarak sabun yada kokulu taş düşünen war mı ben sabun yapmayı planlıyourmda baktım netten kolay gibi görülüyor da malzemeleri en uygun nerden temin edebilirim acaba fikri olan war mı?
ben sabun yapıcam canım kuzenim yaptı daha önce mevlütlük onun kalıplarıını kullanıcam eminönünden aldırmış oda orda ucuz sanırım sabununda kilosu 10-14 lira civarıymış ama kalıpların fiyatını bilmiyorum.

heyet raporu dısındakı rapor için demiştim canım en fazla 10 +10 tek hekımden alınabılıyor toplam 40 gun senenlik rapor alabılıyoruz ama ard arda alınabılıyormu onu bende bılmıyorum

canım o işe başlam
canım o işe başlama kısmı benim de kafamı karıştırıyor arkadaşım heyet raporunun bittiği gün tekrar 10+10 rapor aldı işe başlamadı yani.

ben bunu bi iş yerimden öğreneyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…