- 3 Kasım 2014
- 191
- 210
- 48
canım benim ki bana göre daha az olması lazımiki dolgum düştü boğazlarim aciyor yemek yiyemiyorum birde düzenli her gün yürüyüş yapıyorum bana mısın demiyor delircem
SENİNKİ DREKT KAFA ATIYOR DEMEK Kİ :) BENİMKİNİN KAFASI NEFESİMİ TIKIYOR :)Bizimkinin de tersine başı aşağıda kafasını oynattikca tuvalete koşuyorum sürekli kafası baskı yapiyor he he
OY MASALLAH KUZUNA CANIM GOZUNAYDIN :)
hep böyle güzel haberler alın inşaAllah:)
maaşallah kuzucuklara
saolun kızlar Allaha Şükür iyi hepimizinki de iyi olur inşallah .sizde hep güzel haberler alın bebislerinizden inşallah
mervecuneyt gözün aydın canım :)
Güzel geçsin inşallah! Gelişimini bizimlede paylaşkızlar son 1 saat kaldı eşim almaya geliyor işten beni heyecandan bayılacağım şimdi kızlar dua edin herşeyimiz çok iyi çıksın
AYNEN CANIM YA... BOŞVERR.... DATLI VAR MI DATLI :)ben 53 ten 69 a cıktım canım :)heralde 77-78 le kapatacam gibi :) amaan nabayım oğluşum sağlıkla gelsinde, sporla diyetle verilir o kilolar yapışık değil ya üstümüze
CNM MASALLAH BEBISE NE GUZEL POZ VERMIS SIZE ISTE UNUTILMICAK ANLARDAN BIRI, HAFTA OLAYINA DA TAKILMA COK DEGISIYOR CNM BEBEKLERIN HAFTALARI BIR HAFTA ONDELER BIR GIDIYORSUN TAM OLMUSLAR DAHA O COK DEGISIR UZME KENDINI CANIMKızlar benim ogluşda kontrolde pıpısını tutuyordu kıbar kıbar
O sıra annemle babamda yanımdaydı, ekranda 3d/ 4d dı, biz
Gül Gül öldük, tuta tuta uyuyordu oğlum
kadın ılkez böyle bir şey yaşiyorum dedi
Ama moralim bozuldu,
Bir hafta gelişimimiz öndeydi,
Şimdi tam haftasi, tam günü tutuyor gelişimiyanliş yapmiş olabirmi yada ne bileyim
sizinkilerinde maşallahı var
Dilşat , damla, Hilal, esilakızlar benim büyük kızımın adı dila doğacak olan kızıma da dila ile uyumlu bir isim vermek istiyorum sizin önerebileceğiniz anlamlı güzel isimler var mı sırf uysun diye saçma bir isim vermek istemiyorum.
evet canım öyle bir şey var yalnız ücretsiz doğum izni analık izninin bitiminden sonra başlıyor süre olarak 24 aylık süre. işte o süreden çalıştığın aylar düşer iznin bitti 6 ay çalıştın diyelim geriye 18 aylık ücretsiz izin süren kalmış oluyor hatta bir öğretmen yapmıştı öyle. yine de daha iyi bilen araştıran birisi varsa bilgilendirsin bizi ya da sen daha iyi bilen birisine sorabilirsin sonuçta benim okuduklarım bunlarbirde diyelim 3 ay analık izni+1 ay yıllık izin+1 ay rapor kullandın
Çok iyiymiş. acaba doğum izni bittikten sonra yıllık izin kullanıp işe başlayıp,bir kaç ay sonra ücretsiz izine ayrılınır mı.öyle birşey göremedim ama olur heralde.
Teşekkür ederim canim! Inşallah dedigin gibi önemsiz bir oynamadir,CNM MASALLAH BEBISE NE GUZEL POZ VERMIS SIZE ISTE UNUTILMICAK ANLARDAN BIRI, HAFTA OLAYINA DA TAKILMA COK DEGISIYOR CNM BEBEKLERIN HAFTALARI BIR HAFTA ONDELER BIR GIDIYORSUN TAM OLMUSLAR DAHA O COK DEGISIR UZME KENDINI CANIM
Hira gayet uyumlu guzel bir isimkızlar benim büyük kızımın adı dila doğacak olan kızıma da dila ile uyumlu bir isim vermek istiyorum sizin önerebileceğiniz anlamlı güzel isimler var mı sırf uysun diye saçma bir isim vermek istemiyorum.
erken değil mi doğum tarihi belirlemek için.dr niye 12 mayıs dedislm kızlar nasılsınız..
bgün tahlil sonucumu aldım..kansızlık var dedi dr.12 mayıs amelyat günümüz kesin..(bi aksilik olmassa)
bende de sabahtan beri bi sırt ağrım çok kötü..eğilemiyorum..belim değil sırtım..
sabah bişey yoktu öğleye doğru oldu..
Cocugun ozelini mozelini birakmadinizKızlar benim ogluşda kontrolde pıpısını tutuyordu kıbar kıbar
O sıra annemle babamda yanımdaydı, ekranda 3d/ 4d dı, biz
Gül Gül öldük, tuta tuta uyuyordu oğlum
kadın ılkez böyle bir şey yaşiyorum dedi
Ama moralim bozuldu,
Bir hafta gelişimimiz öndeydi,
Şimdi tam haftasi, tam günü tutuyor gelişimiyanliş yapmiş olabirmi yada ne bileyim
sizinkilerinde maşallahı var
evet çalışabilir raporu aldıysan başlamış oluyor.anladım canım. yani şimdi 16 haftalık iznim başlamış oluyor değil mi?
ben sabun yapıcam canım kuzenim yaptı daha önce mevlütlük onun kalıplarıını kullanıcam eminönünden aldırmış oda orda ucuz sanırım sabununda kilosu 10-14 lira civarıymış ama kalıpların fiyatını bilmiyorum.kızlar bebek hediyeliği olarak sabun yada kokulu taş düşünen war mı ben sabun yapmayı planlıyourmda baktım netten kolay gibi görülüyor da malzemeleri en uygun nerden temin edebilirim acaba fikri olan war mı?
heyet raporu dısındakı rapor için demiştim canım en fazla 10 +10 tek hekımden alınabılıyor toplam 40 gun senenlik rapor alabılıyoruz ama ard arda alınabılıyormu onu bende bılmıyorum
canım o işe başlam
canım o işe başlama kısmı benim de kafamı karıştırıyor arkadaşım heyet raporunun bittiği gün tekrar 10+10 rapor aldı işe başlamadı yani.
Casual Activity Rocker modelin ismi canım netten bakabilirsin.kızlar nasıl bir ana kucağı o ,bende almayı düşünüyorumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?