2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

ay ne tesadüf benim bi arkadaşımda hamile ilk kızının adı nisa şimdi dila koycaklar sende tersini yapabilirsin nickinde güzel ceyla da uyumlu:)

masallah tatlım gayet iyi kilosu merak etme

Kızlar tek tek alıntı yapamadim ama hepinizden Allah razı olsun çok şükür eve geldik geri yerine dondu kuzum ins bi daha boyle korkutmaz annesini..Raabim hepimizin bebislerini zamanında sağlıklı sıhhatli kucagimiza almayı nasil etsin..tekrardan çok saolun kızlar duyarliliginiz için..seviliyorsunuz..

07.05.2015 tarihine kadar doğum olmaz ise 08/05/205 tarihinde dr gidip dr sukadar haftalıktır doğum olmamıştır şeklinde istirahat raporu alıp kurumunuza sunmanız gerekir.
emin misin canım? peki bu rapor benim doğum sonrası 8 haftalık iznimden mi düşücek yoksa normal rapor hakkımdan mı?

ÇOK SEVİNDİM CANIM

Herkesin canı bu aralar tatli istiyor galiba, biz de cikolata canavari olduk dunyadaki butun cikolatalari yiyebiliriz
Erkek bebekler böylemi yapıyor ben bugün öğlen salata Yoğurtve çorba yedim çikolata iyi hoş ama kendime haftada 1 yeme hakkı vercem sürekli tatlı yemek istiyorum ya

farklı ve hoş duruyor ama beyaz kapıda nasıl durur acaba sen başladın mı yapmaya cnm ?
Fiyonklari yaptim canim kurdelayi da aldim hastaneye gittigimizde kapinin olcusune gore kurdelaya fiyonklari yapistiricaz sadece bu kaldi yani, yaptigimiz cerceve de ayni bunun gibi ortasina gelcek iki taraf serit olcak. Bu arada bizim hastanedeki kapi ahsap renginde o yuzden ben serit icin kurdelayi krem aldim. Sen bence kapinin rengine gore al fotografta belli olsun en azindan

Erkek bebekler böylemi yapıyor ben bugün öğlen salata Yoğurtve çorba yedim çikolata iyi hoş ama kendime haftada 1 yeme hakkı vercem sürekli tatlı yemek istiyorum ya
Ben haftada bir diye kisitlayamiyorum kendimi canim istediginde yiyorum malesef, keske sinirlandirabilsem ama olmuyo. Bilmemki belki de erkek diyedir

Ben haftada bir diye kisitlayamiyorum kendimi canim istediginde yiyorum malesef, keske sinirlandirabilsem ama olmuyo. Bilmemki belki de erkek diyedir
Bende bugünden sonra yapacağım becerirsem o değil tatlı ile aram yoktu 1 ayda 3 kilo almışım durmak lazım istemem artık bebek için dedi doktor tatlı hamurişi yeme dedi

pekmez suyunu nasıl yapıyosun canımsıya mı katıyorsun ?benım de bebıs kılo olarak gerıden gelıyor

Cocugun ozelini mozelini birakmadiniz tutsun pipisini oyyy yirim ben onu ne tatlidir simdi
Teyzesi utanmak ne bilmiyorki, keyfini hiç bozmuyor inan
Pozisyonunu hiç degişdirmedi ve Yarim saat ne yapdıysak olmadi
Biz pazartesı gidik ve pipiden başka bir şey göstermedi ya, artik vazgeçtik ve o yüzden dün beyfendi için tekrar gitmek zorunda kaldık

gozun aydın aferın bebısıne uslu uslu yerıni de almıs artık

hadı gozun aydın canım,yalnız senn avatardakı resme bayılıyorum

Kızlar pazartesi perşembe okuduğumuz yasinlerin duasını yapacağız demiştik. Saat 22.00 de yine turtless arkadaşımızdan rica edeceğiz. Önceden yazıp da görmediğim olabilir. Geçmişe çok bakamadım. Kusura bakmayın oyüzden. Hepimizin duaları kabul olsun inşallah. :)))

Okuyan ve okumak isteyen arkadaşlar lütfen
ISIM VE SAYI belirtir misin. Maalesef isimlerinizi hatırlayamıyorum
1. Y yagmur4 1 tane KEVSER
2 emirgul 2 tane
3. J jasminka83 1 tane
4. hakus 2 tane ÖZNUR
5. toist 2 tane TUBA
6. @asikiz2020 1 adet FATMA
7. aycicegi10 1 tane
8. E eysan 3 tane BETÜL
9. turtless 2 tane TUĞBA

cnm bnde 2 tane alayım

Bu aralar pek yoğunum doktora gidenler mutlu Dönenler olmuş maşallah hepimizin yavrularına Allah hayırlı zamanda kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
Sıkıntıları olanlar için de dua edelim hep beraber. Birlikten kuvvet doğar. Ya şafi ismiyle Rabbim şifa versin hepimizin bebeklerine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…