- 25 Haziran 2013
- 336
- 367
- 88
evet canım keşke şartlar uysa da çalışsam ama işte bazı şeyler elimizde değil. bu bebeğim de kız çok istiyordum bir kızım daha olsun Allah gönlümüze göre verdi şükür. üstelik doğum tarihleri aynı büyük kızımın tahmini doğum tarihi 19 mayıstı 6 mayısta doğdu normal doğumla bu bebişiminde tdt 19 mayıs bakalım bu ne zaman gelecek. senin kız mı erkek mi?
masallah tatlım gayet iyi kilosu merak etme
teşekkür ederiz kızlar hepinizi kocaman öpüyoruz iyi dilekleriniz için hepimizin bebişleri inşallahzamanında ve sağlıkla kucaklarımızda olacak inşallah tek duam zamanında ve sağlıkla gelmesi
seninde canım gözünaydın maşallah bebişlerimize onlar iyi olsun da başka birşey istemeyiz mutluluktan uçuyoruz ikimizde gördük yavrumuzu[/QUOTEsaolun kızlar :)
emin misin canım? peki bu rapor benim doğum sonrası 8 haftalık iznimden mi düşücek yoksa normal rapor hakkımdan mı?07.05.2015 tarihine kadar doğum olmaz ise 08/05/205 tarihinde dr gidip dr sukadar haftalıktır doğum olmamıştır şeklinde istirahat raporu alıp kurumunuza sunmanız gerekir.
ÇOK SEVİNDİM CANIMKızlar tek tek alıntı yapamadim ama hepinizden Allah razı olsun çok şükür eve geldik geri yerine dondu kuzum ins bi daha boyle korkutmaz annesini..Raabim hepimizin bebislerini zamanında sağlıklı sıhhatli kucagimiza almayı nasil etsin..tekrardan çok saolun kızlar duyarliliginiz için..seviliyorsunuz..
Canım maşallah sende dahil bugün bebiş leri gören herkesin bende dahil haberleri çok iyi çok sevindim maşallahGünaydın kızlar doktordan geldim şükür iyi kuzum.1790 . 44 cm kilo iyimi soramadim. Valla doyamadim doğru dürüst goremedim yav.
Erkek bebekler böylemi yapıyor ben bugün öğlen salata Yoğurtve çorba yedim çikolata iyi hoş ama kendime haftada 1 yeme hakkı vercem sürekli tatlı yemek istiyorum yaHerkesin canı bu aralar tatli istiyor galiba, biz de cikolata canavari oldukdunyadaki butun cikolatalari yiyebiliriz
Fiyonklari yaptim canim kurdelayi da aldim hastaneye gittigimizde kapinin olcusune gore kurdelaya fiyonklari yapistiricaz sadece bu kaldi yani, yaptigimiz cerceve de ayni bunun gibi ortasina gelcek iki taraf serit olcak. Bu arada bizim hastanedeki kapi ahsap renginde o yuzden ben serit icin kurdelayi krem aldim. Sen bence kapinin rengine gore al fotografta belli olsun en azindanfarklı ve hoş duruyor ama beyaz kapıda nasıl durur acaba sen başladın mı yapmaya cnm ?
Ben haftada bir diye kisitlayamiyorum kendimiErkek bebekler böylemi yapıyor ben bugün öğlen salata Yoğurtve çorba yedim çikolata iyi hoş ama kendime haftada 1 yeme hakkı vercem sürekli tatlı yemek istiyorum ya
Bende bugünden sonra yapacağım becerirsem o değil tatlı ile aram yoktu 1 ayda 3 kilo almışım durmak lazım istemem artık bebek için dedi doktor tatlı hamurişi yeme dediBen haftada bir diye kisitlayamiyorum kendimicanim istediginde yiyorum malesef, keske sinirlandirabilsem ama olmuyo. Bilmemki belki de erkek diyedir
pekmez suyunu nasıl yapıyosun canımsıya mı katıyorsun ?benım de bebıs kılo olarak gerıden gelıyorBen de hergun yumurta peynir ceviz meyve yiyorum süt yoğurtta yiyorum ama çok yiyemiyorum midem almiyo fazla yiyince hareket edemiyorum bi şişkinlik oluyo anlatamam. Bugünden itibaren aç karina sabahları pekmez içmeye başladım bebegimin kilolu olmasindan öte normalin altına inmesinden korkuyorum.
Teyzesi utanmak ne bilmiyorki, keyfini hiç bozmuyor inanCocugun ozelini mozelini birakmadiniztutsun pipisini oyyy yirim ben onu ne tatlidir simdi
gozun aydın aferın bebısıne uslu uslu yerıni de almıs artıkkızlar biz geldik doktordaaannnnnnnn
kızım kocaman olmuştu 1.565 gr olmuşuz haftasıyla hatta günüyle bile aynıyız şuan boyumuz 42 olmuş yavrum kıpır kıpırdı o kadar büyümüşki ultrasonda sadece kafa,bacak,sırtı ayrı ayrı görünüyordu meleğimin
artık kafamız aşağıda duruyoruz doktor çok iyi zamanlama dedi artık yerini alıyor dedi rahmimizde herhangi bir açıklık yoktu ayın 23 üne tekrar randevu alacağız çünkü çalışabilir raporu almam için yavrumu 10 gün arayla göreceğim ne güzel
hadı gozun aydın canım,yalnız senn avatardakı resme bayılıyorumKızlar tek tek alıntı yapamadim ama hepinizden Allah razı olsun çok şükür eve geldik geri yerine dondu kuzum ins bi daha boyle korkutmaz annesini..Raabim hepimizin bebislerini zamanında sağlıklı sıhhatli kucagimiza almayı nasil etsin..tekrardan çok saolun kızlar duyarliliginiz için..seviliyorsunuz..
Saol tatlimm:)) bende bayılıyorum çok tatlı bebisler gelene dek avatarlardaki fotolarla avunucas iste:))hadı gozun aydın canım,yalnız senn avatardakı resme bayılıyorum
cnm bnde 2 tane alayımKızlar pazartesi perşembe okuduğumuz yasinlerin duasını yapacağız demiştik. Saat 22.00 de yineturtless arkadaşımızdan rica edeceğiz. Önceden yazıp da görmediğim olabilir. Geçmişe çok bakamadım. Kusura bakmayın oyüzden. Hepimizin duaları kabul olsun inşallah. :)))
Okuyan ve okumak isteyen arkadaşlar lütfen
ISIM VE SAYI belirtir misin. Maalesef isimlerinizi hatırlayamıyorum
1. Y yagmur4 1 tane KEVSER
2emirgul 2 tane
3. J jasminka83 1 tane
4.hakus 2 tane ÖZNUR
5.toist 2 tane TUBA
6. @asikiz2020 1 adet FATMA
7.aycicegi10 1 tane
8. E eysan 3 tane BETÜL
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?