2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
kızlar kontrolden gelen tum arkadaslarımızın gözü aydın maşaallah bebişlerinize darısı bizlere inşaallahgercı 1 hafta var kontrole zaman gecmek bılmıyo

cnmm gecmiş olsun inşaallah tekrar yasamazsın boyle bı korkuyu tüm bebişler zamanında gelsin Allah ın ıznıyle..

canım ben 2 tane okudum:)

pekmez suyunu nasıl yapıyosun canımsıya mı katıyorsun ?benım de bebıs kılo olarak gerıden gelıyor
Canım bugun sabah kahvaltıdan önce içtim ama ikindiye kadar midemde öylece durdu sanki:/ tahin vardı onunla karışınca tadı çok daha güzel oluyo hem tahin de faydalıymış kahvaltılarda yiyeceğim bi de ara öğünlerimi cogaltacagim midem azcik rahatlayınca biseyler yiyeceğim ve maden suyu içeceğim.

Ben dilem ismini çok seviyorum eşimle anlaşabilseydik koymak istiyordum.
Anlamı gönül ilacı demek

Çok sevindik senin adına, Allah bir daha yaşatmasın, zamanında gelsin annesini üzmesin yavrun :)

Ben haftada bir diye kisitlayamiyorum kendimi canim istediginde yiyorum malesef, keske sinirlandirabilsem ama olmuyo. Bilmemki belki de erkek diyedir
countryrose Siz böyle konuşunca canım çok salata istedi ama evde malzeme yok, biliyorum kötü niyetli değil kimse ama sonuçları pek hoş olmuyor, daha önce de rica etmiştim yemek konuşmasak diye

Kızlar pazartesi perşembe okuduğumuz yasinlerin duasını yapacağız demiştik. Saat 22.00 de yine turtless arkadaşımızdan rica edeceğiz. Önceden yazıp da görmediğim olabilir. Geçmişe çok bakamadım. Kusura bakmayın oyüzden. Hepimizin duaları kabul olsun inşallah. :)))

Okuyan ve okumak isteyen arkadaşlar lütfen
ISIM VE SAYI belirtir misin. Maalesef isimlerinizi hatırlayamıyorum
1. Y yagmur4 1 tane KEVSER
2 emirgul 2 tane
3. J jasminka83 1 tane
4. hakus 2 tane ÖZNUR
5. toist 2 tane TUBA
6. @asikiz2020 1 adet FATMA
7. aycicegi10 1 tane
8. E eysan 3 tane BETÜL
9. turtless 2 tane TUĞBA
10. E elf21 2 tane ELİF

Doktordan geldik kızlar 29 hafta 35 cm boyunda 1500 gr bi sıkıntı yok dedi ama kafam karıştı sat a göre verecek raporu 32 haftanın dolması mi lazım 32+0 da ayrılabilir miyim izne
32+0 da 32 hafta dolmuş oluyo zaten 33'e başlıyosun ertesi gün yani. Tam o zaman alınıyo çalışır ya da çalışamaz raporu

canım ben bugün 1 tane daha okudum. Allah dualarımızı kabul etsinn. Adım meltem

Keşke mutfakta Biri olsa da yemeğimi hazırlayıp getirse. O kadar çok yorgunum ve uykum varki...

canım ben bugün 1 tane daha okudum. Allah dualarımızı kabul etsinn. Adım meltem
Amin canım Allah kabul etsin semin ve diğer arkadaşların da inşallah :)

Keşke mutfakta Biri olsa da yemeğimi hazırlayıp getirse. O kadar çok yorgunum ve uykum varki...
Allah yardımcın olsun canım sen annene de gidiyordun sanırım yanlış mı Hatırlıyorum nerede oturuyorsun

Kızlar pazartesi perşembe okuduğumuz yasinlerin duasını yapacağız demiştik. Saat 22.00 de yine turtless arkadaşımızdan rica edeceğiz. Önceden yazıp da görmediğim olabilir. Geçmişe çok bakamadım. Kusura bakmayın oyüzden. Hepimizin duaları kabul olsun inşallah. :)))

Okuyan ve okumak isteyen arkadaşlar lütfen
ISIM VE SAYI belirtir misin. Maalesef isimlerinizi hatırlayamıyorum
1. Y yagmur4 1 tane KEVSER
2 emirgul 2 tane
3. J jasminka83 1 tane
4. hakus 2 tane ÖZNUR
5. toist 2 tane TUBA
6. @asikiz2020 1 adet FATMA
7. aycicegi10 2 tane MELTEM
8. E eysan 3 tane BETÜL
9. turtless 2 tane TUĞBA
10. E elf21 2 tane ELİF

E="toist, post: 39916741, member: 334531"]Amin canım Allah kabul etsin semin ve diğer arkadaşların da inşallah :)

Allah yardımcın olsun canım sen annene de gidiyordun sanırım yanlış mı Hatırlıyorum nerede oturuyorsun [/QUOTE]
Dogru Hatirliyosun canim. Annem rahatsiz, kemoterapi ve radyoterapi aliyor. Bir gun annemdeyim bir gun evimde. Bugun evimdeyim. Artik agirlasinca zor oluyor tabi. Rabbim herkese once saglik nasip etsin. Annenizin kiymetini eminim bilyorsunuzdur ama daha da sarilin onlara.

Geçmiş olsun ya neden öyle olduki

kecıboynuzu pekmezı var acaba nasıl ıcerım onu tadı cok ıgrenc suya karıstırıyım yarın belkı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…