Seninle arkadaş arasında 20 gün var sıkma canını seninki de alır daha bir de arkadaşın gelişimi önde gidiyordu zaten maşallah ona da bu aradaMasallah supanallah bana 1250 dedi we bu canimi skti az gekdi gozume sen nasil bealeniyosun kuzum
Allah şifa versin inşallah ssğlıklı bir şekilde foğurursun bebeğiniKizlar selam
en erken mayis annesi ben olacagim galibabebegime giden kan akisinda direnc varmis. Bebeğimi besleyemiyorum. Kan akisi durana kadar bebegim karnimda kalacak sonra alacaklar. 32. Haftayi bitirdjk ama kilomuz cok az. Nolur icinizden bana bir dua gecirin olur m?
evet anım onu bende söyledim çok güzel ama eşim her isme bir kulp takıyor dilenci gibiymiş, ela dedim hela derler dedi dora dedim kaba diyor kendisi buldu maysa onu da ben beğenmedim. sen ne düşünüyorsun var mı seçenek?Ben dilem ismini çok seviyorum eşimle anlaşabilseydik koymak istiyordum.
Anlamı gönül ilacı demek
Çok sevindik senin adına, Allah bir daha yaşatmasın, zamanında gelsin annesini üzmesin yavrun :)
countryrose Siz böyle konuşunca canım çok salata istedi ama evde malzeme yok, biliyorum kötü niyetli değil kimse ama sonuçları pek hoş olmuyor, daha önce de rica etmiştim yemek konuşmasak diye
Geçmiş olsum canım tansiyon olabilir mi acabaKizlar tek tek alinti yapamadim cok saolun neden oyle okdum bilmiyorum yarin sabah seker yuklemesini yaptirtacam bakayim nasil ciikicak insallah iyi cikar 6bucuk aylik yegenim war gece ateslenmis onun yanina gittim bgun giremedim gene siteye yawrumu gorcektiniz kizlar dudaklati aft olmus dili falan masum kuzum bide gulmeye calisiyo icim gitti Rabbim korusun melekleri kucucuk yawrus onlar
kıyamam ya çok geçmiş olsun onları öyle görünce bende oturup iyice ağlıyorum içim gidiyo ya Rabbim tez zamanda şifa versinKizlar tek tek alinti yapamadim cok saolun neden oyle okdum bilmiyorum yarin sabah seker yuklemesini yaptirtacam bakayim nasil ciikicak insallah iyi cikar 6bucuk aylik yegenim war gece ateslenmis onun yanina gittim bgun giremedim gene siteye yawrumu gorcektiniz kizlar dudaklati aft olmus dili falan masum kuzum bide gulmeye calisiyo icim gitti Rabbim korusun melekleri kucucuk yawrus onlar
Tansiyonum dusuk cikiyo bide hayatim anlamadim bende ilk defa byle yulsek cikti nabzimGeçmiş olsum canım tansiyon olabilir mi acaba
saol canim benim bide ben yegenlerime cok asiri duskunum sanki onlar benim ben dogurmusum icim gitti onu oyle gordukce prensesim benim ablasinada guluyo bide ablasida onu guldurmeye cslisiyo yawrularim benimkıyamam ya çok geçmiş olsun onları öyle görünce bende oturup iyice ağlıyorum içim gidiyo ya Rabbim tez zamanda şifa versin
Liya sabrın en güzeli demek :)kızlar benim büyük kızımın adı dila doğacak olan kızıma da dila ile uyumlu bir isim vermek istiyorum sizin önerebileceğiniz anlamlı güzel isimler var mı sırf uysun diye saçma bir isim vermek istemiyorum.
güzelmiş canım arapça sanırım. eşime söyleyeceğim.Liya sabrın en güzeli demek :)
Canım bol bol su iç bende de çıktı ama ilginç şekilde geçti üre bol bol yıka yeşillik ve sebzeleri olur mu canım herşeyden mikrop kapabilir bünyeKızlar üre ve ürik asit tahlili yapmış doktor subuk çıkmış. Iyimi kotumu bilemedim.internette araştırdım hepsi farklı birsey soyluo
Kızlar pazartesi perşembe okuduğumuz yasinlerin duasını yapacağız demiştik. Saat 22.00 de yine @tuubaa60 arkadaşımızdan rica edeceğiz. Önceden yazıp da görmediğim olabilir. Geçmişe çok bakamadım. Kusura bakmayın oyüzden. Hepimizin duaları kabul olsun inşallah. :)))
Okuyan ve okumak isteyen arkadaşlar lütfen
ISIM VE SAYI belirtir misin. Maalesef isimlerinizi hatırlayamıyorum
1. Y yagmur4 1 tane KEVSER
2emirgul 2 tane
3. J jasminka83 1 tane
4.hakus 2 tane ÖZNUR
5.toist 2 tane TUBA
6.Meleklerim20 1 adet FATMA
7.aycicegi10 1 tane
8. E eysan 3 tane BETÜL
9. @tuubaa60 2 tane TUĞBA
Ay ben görmedim bunu canım ya ne oldu sana çok çok geçmiş olsun nazar lara geliyoruz galibaKizlar tek tek alinti yapamadim cok saolun neden oyle okdum bilmiyorum yarin sabah seker yuklemesini yaptirtacam bakayim nasil ciikicak insallah iyi cikar 6bucuk aylik yegenim war gece ateslenmis onun yanina gittim bgun giremedim gene siteye yawrumu gorcektiniz kizlar dudaklati aft olmus dili falan masum kuzum bide gulmeye calisiyo icim gitti Rabbim korusun melekleri kucucuk yawrus onlar
Ayy yine mi diş kuzum ya ağrı varmı geçmiş olsunKizlar et yedim disimin arasina girdi kurdanla cikarim derken dolgu komple ciktibenim bu dislerimden cektigim ne ya
çalışıyorsun canım gayet normal senin yorulmam o hareket de yetiyordur sana izne ayrilinca yürüyüş yaparsın son aylarda daha iyi ben evde olduğum için can sıkıntısı çıkmak istiyorum dışarıya bir de hiperaktiflik var bende duramıyorum bir yerdeya ne güzel ben daha başlayamadım yürüyüşlere. ama her gün 3 kat merdiven imip çıkıyorum iş yerinde mecburen, bir de koridorlarda yürüyüş yapıyorum belim sırtım ağrıdığındaişten sonra enerjim kalsa aslında akşamları yarım saat yürüyecem ama pestilim cıkmış oluyor heleki yemek hazırlamadan sonra, sızıp kalıyom kanepede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?