2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Allah şifa versin inşallah ssğlıklı bir şekilde foğurursun bebeğini

evet anım onu bende söyledim çok güzel ama eşim her isme bir kulp takıyor dilenci gibiymiş, ela dedim hela derler dedi dora dedim kaba diyor kendisi buldu maysa onu da ben beğenmedim. sen ne düşünüyorsun var mı seçenek?

O oben84 Allah yardımcın olsun inşallah. Annenin hayrına bebeğine sağlık sıhhat versin Rabbim. Doğumun yaklaşınca nr yapacaksın teyzen ablan falan yok mu sana yardım edebilecek annene bakabilecek

Kizlar tek tek alinti yapamadim cok saolun neden oyle okdum bilmiyorum yarin sabah seker yuklemesini yaptirtacam bakayim nasil ciikicak insallah iyi cikar 6bucuk aylik yegenim war gece ateslenmis onun yanina gittim bgun giremedim gene siteye yawrumu gorcektiniz kizlar dudaklati aft olmus dili falan masum kuzum bide gulmeye calisiyo icim gitti Rabbim korusun melekleri kucucuk yawrus onlar

mavi_superisi çok geçmiş olsun inşallah bebişin uzuncana kalır seninle en hayırlı zamanda sağlıklı bir şekilde alırsın kucağına kavulursun bebeğine.

Geçmiş olsum canım tansiyon olabilir mi acaba

kıyamam ya çok geçmiş olsun onları öyle görünce bende oturup iyice ağlıyorum içim gidiyo ya Rabbim tez zamanda şifa versin

Kızlar üre ve ürik asit tahlili yapmış doktor subuk çıkmış. Iyimi kotumu bilemedim.internette araştırdım hepsi farklı birsey soyluo

Geçmiş olsum canım tansiyon olabilir mi acaba
Tansiyonum dusuk cikiyo bide hayatim anlamadim bende ilk defa byle yulsek cikti nabzim
kıyamam ya çok geçmiş olsun onları öyle görünce bende oturup iyice ağlıyorum içim gidiyo ya Rabbim tez zamanda şifa versin
saol canim benim bide ben yegenlerime cok asiri duskunum sanki onlar benim ben dogurmusum icim gitti onu oyle gordukce prensesim benim ablasinada guluyo bide ablasida onu guldurmeye cslisiyo yawrularim benim

Kızlar üre ve ürik asit tahlili yapmış doktor subuk çıkmış. Iyimi kotumu bilemedim.internette araştırdım hepsi farklı birsey soyluo
Canım bol bol su iç bende de çıktı ama ilginç şekilde geçti üre bol bol yıka yeşillik ve sebzeleri olur mu canım herşeyden mikrop kapabilir bünye

Kizlar et yedim disimin arasina girdi kurdanla cikarim derken dolgu komple cikti benim bu dislerimden cektigim ne ya

Canım bende 1 tane okudum gizem

Kızlar pazartesi perşembe okuduğumuz yasinlerin duasını yapacağız demiştik. Saat 22.00 de yine @tuubaa60 arkadaşımızdan rica edeceğiz. Önceden yazıp da görmediğim olabilir. Geçmişe çok bakamadım. Kusura bakmayın oyüzden. Hepimizin duaları kabul olsun inşallah. :)))

Okuyan ve okumak isteyen arkadaşlar lütfen
ISIM VE SAYI belirtir misin. Maalesef isimlerinizi hatırlayamıyorum
1. Y yagmur4 1 tane KEVSER
2 emirgul 2 tane
3. J jasminka83 1 tane
4. hakus 2 tane ÖZNUR
5. toist 2 tane TUBA
6. Meleklerim20 1 adet FATMA
7. aycicegi10 2 tane MELTEM
8. E eysan 3 tane BETÜL
9. @tuubaa60 2 tane TUĞBA
10. E elf21 2 tane ELİF
11. sadem_karamel 1 tane TUĞBA
12. countryrose 1 tane GİZEM

Ay ben görmedim bunu canım ya ne oldu sana çok çok geçmiş olsun nazar lara geliyoruz galiba

çalışıyorsun canım gayet normal senin yorulmam o hareket de yetiyordur sana izne ayrilinca yürüyüş yaparsın son aylarda daha iyi ben evde olduğum için can sıkıntısı çıkmak istiyorum dışarıya bir de hiperaktiflik var bende duramıyorum bir yerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…