2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Bir tane canım esra

yeğen canım bu evlat yarısı hemde nasıl seviliyo
benim yeğenimde geçenlerde zatürrenin yanından döndü çok kötü olmuştu sesi falan çıkmıyo neresi ağrıyo diyemiyoda sadece ağlıyo o ağladıkça bende ağlıyodum şükür iyileşti
ben kızımın yerine koyuyom bide onu galiba kızımla akran olacaklardı.

Kizlar et yedim disimin arasina girdi kurdanla cikarim derken dolgu komple cikti benim bu dislerimden cektigim ne ya
Dayan canım az kaldı ah ah ya 20 lik dişim ağrıdı geçen çıkacak diye çok korktum

Inşallah ağrın sızın olmaz canım

Kizlar et yedim disimin arasina girdi kurdanla cikarim derken dolgu komple cikti benim bu dislerimden cektigim ne ya
oooooffff çok geçmiş olsun benmde dolgularım var bu durumda hep diş ipiyle temizlerim çıkmalarından korktuğumdan
diş ipi kullan bi daha o dişini de hemen doktora göster yoksa ıstırap olur bundan sonraki günler kadın doğum doktorun yapılabilir raporu verirse yaptırırsın hemen geri

Dayan canım az kaldı ah ah ya 20 lik dişim ağrıdı geçen çıkacak diye çok korktum

Inşallah ağrın sızın olmaz canım
Gecmis olsun sanada canim bir daha agrimaz insaAllah..Benim dis bir tuttumu apse agzimi komple kapliyor canim insaAllah agrim olmaz

Gecmis olsun sanada canim bir daha agrimaz insaAllah..Benim dis bir tuttumu apse agzimi komple kapliyor canim insaAllah agrim olmaz
Zaten 32 desin inşallah olmaz merak etme 6 hafta daha dayanırsın sen BebEğin seni korur ya benm de apse olmuştu 1 hafta çektim en sonra randevu aldım ağrı gitti

Canim benim bide hamilelikte olan 3.dis olayim birincisinde 3 ay agzim apseyle dolmustu 4.aya girene kdrda bisey yapamadilar 3 ay sadece sut ve suyla beslendim Allah kimseye yasatmasin cok kotu gunlerdi..yarin zaten sabah kontrolumuz var doktora soyliycem insaAllah izin verirde hemen yaparim

Zaten 32 desin inşallah olmaz merak etme 6 hafta daha dayanırsın sen BebEğin seni korur ya benm de apse olmuştu 1 hafta çektim en sonra randevu aldım ağrı gitti
Gizemim hatirlarsan ilk uc ay cok aglamistim o gunler aklima geliyor heryerim titriyir Rabbim kimseye vermesin hele bizim gibi hamislere hic vermesin

Gizemim hatirlarsan ilk uc ay cok aglamistim o gunler aklima geliyor heryerim titriyir Rabbim kimseye vermesin hele bizim gibi hamislere hic vermesin
Yaaa hatırlıyorum canım tuzlu su felan olur mu yapsan Bişi de yiyemezsin düzgün apse olursan aman dikkat et doktora git hal çareyi baksınlar

Canım benim adım Ayşegül

Toistcim iyi akşamlar, internet paketim bitti giremiyorum o yüzden şimdi eşimden yazayim dedim, ben bugün 1 tane yasin okudum, salı ve çarşamba da birer tane okumuştum, 1 mi yoksa 3 mü sayarsin nasıl olacak bilemedim, söyleyim ben:) isim eda

Onun anlamı şu analık iznini müteakip 24 aylık süreyi uzatamazsınız yoksa hemen ayrılmsmız gerekmiyor

kecıboynuzu pekmezı var acaba nasıl ıcerım onu tadı cok ıgrenc suya karıstırıyım yarın belkı
Bendeki üzüm pekmezi canım suya karıştırmadan içmiştim 1-2 kaşık öyle de tıkıyo insanı başka bisey yiyesin gelmiyo. Netten baktın mı belki tüketme alternatifleri vardır

masallah canm kızına :)

Bendeki üzüm pekmezi canım suya karıştırmadan içmiştim 1-2 kaşık öyle de tıkıyo insanı başka bisey yiyesin gelmiyo. Netten baktın mı belki tüketme alternatifleri vardır
aaaa demir de vardır onda tıkatan bişi arıyorum ama suyla içerim ne güzel bişi paylaştın

Kızlar pazartesi perşembe okuduğumuz yasinlerin duasını yapacağız demiştik. Saat 22.00 de yine @tuubaa60 arkadaşımızdan rica edeceğiz. Önceden yazıp da görmediğim olabilir. Geçmişe çok bakamadım. Kusura bakmayın oyüzden. Hepimizin duaları kabul olsun inşallah. :)))

Okuyan ve okumak isteyen arkadaşlar lütfen
ISIM VE SAYI belirtir misin. Maalesef isimlerinizi hatırlayamıyorum
1. Y yagmur4 1 tane KEVSER
2 emirgul 2 tane AYŞEGÜL
3. J jasminka83 1 tane
4. hakus 2 tane ÖZNUR
5. toist 2 tane TUBA
6. Meleklerim20 1 adet FATMA
7. aycicegi10 2 tane MELTEM
8. E eysan 3 tane BETÜL
9. @tuubaa60 2 tane TUĞBA
10. E elf21 2 tane ELİF
11. sadem_karamel 1 tane TUĞBA
12. countryrose 1 tane GİZEM
13. asosyalmedya 3 tane EDA
14. esra51 1 tane ESRA

Iyi akşamlar canım Allah kabul etsin ozaman 3 nü de yazıyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…