Bir tane canım esraKızlar pazartesi perşembe okuduğumuz yasinlerin duasını yapacağız demiştik. Saat 22.00 de yine @tuubaa60 arkadaşımızdan rica edeceğiz. Önceden yazıp da görmediğim olabilir. Geçmişe çok bakamadım. Kusura bakmayın oyüzden. Hepimizin duaları kabul olsun inşallah. :)))
Okuyan ve okumak isteyen arkadaşlar lütfen
ISIM VE SAYI belirtir misin. Maalesef isimlerinizi hatırlayamıyorum
1. Y yagmur4 1 tane KEVSER
2emirgul 2 tane
3. J jasminka83 1 tane
4.hakus 2 tane ÖZNUR
5.toist 2 tane TUBA
6.Meleklerim20 1 adet FATMA
7.aycicegi10 2 tane MELTEM
8. E eysan 3 tane BETÜL
9. @tuubaa60 2 tane TUĞBA
10. E elf21 2 tane ELİF
11.sadem_karamel 1 tane TUĞBA
12.countryrose 1 tane GİZEM
Orada birşeyler yapiyor kesin ama ne yaptığı belli değilSENİNKİ DREKT KAFA ATIYOR DEMEK Kİ :) BENİMKİNİN KAFASI NEFESİMİ TIKIYOR :)
Suanlik yok yarin kontrolumde var doktora soyliycem izin verirse hemen dolgu yaptiricam yoksa eski halime donerim Allah korusunAyy yine mi diş kuzum ya ağrı varmı geçmiş olsun
yeğen canım bu evlat yarısı hemde nasıl seviliyoTansiyonum dusuk cikiyo bide hayatim anlamadim bende ilk defa byle yulsek cikti nabzim saol canim benim bide ben yegenlerime cok asiri duskunum sanki onlar benim ben dogurmusum icim gitti onu oyle gordukce prensesim benim ablasinada guluyo bide ablasida onu guldurmeye cslisiyo yawrularim benim
Dayan canım az kaldı ah ah ya 20 lik dişim ağrıdı geçen çıkacak diye çok korktumKizlar et yedim disimin arasina girdi kurdanla cikarim derken dolgu komple ciktibenim bu dislerimden cektigim ne ya
oooooffff çok geçmiş olsun benmde dolgularım var bu durumda hep diş ipiyle temizlerim çıkmalarından korktuğumdanKizlar et yedim disimin arasina girdi kurdanla cikarim derken dolgu komple ciktibenim bu dislerimden cektigim ne ya
Gecmis olsun sanada canim bir daha agrimaz insaAllah..Benim dis bir tuttumu apse agzimi komple kapliyor canim insaAllah agrim olmazDayan canım az kaldı ah ah ya 20 lik dişim ağrıdı geçen çıkacak diye çok korktum
Inşallah ağrın sızın olmaz canım
Zaten 32 desin inşallah olmaz merak etme 6 hafta daha dayanırsın sen BebEğin seni korur ya benm de apse olmuştu 1 hafta çektim en sonra randevu aldım ağrı gittiGecmis olsun sanada canim bir daha agrimaz insaAllah..Benim dis bir tuttumu apse agzimi komple kapliyor canim insaAllah agrim olmaz
Canim benim bide hamilelikte olan 3.dis olayim birincisinde 3 ay agzim apseyle dolmustu 4.aya girene kdrda bisey yapamadilar 3 ay sadece sut ve suyla beslendim Allah kimseye yasatmasin cok kotu gunlerdi..yarin zaten sabah kontrolumuz var doktora soyliycem insaAllah izin verirde hemen yaparimoooooffff çok geçmiş olsun benmde dolgularım var bu durumda hep diş ipiyle temizlerim çıkmalarından korktuğumdan
diş ipi kullan bi daha o dişini de hemen doktora göster yoksa ıstırap olur bundan sonraki günler kadın doğum doktorun yapılabilir raporu verirse yaptırırsın hemen geri
Gizemim hatirlarsan ilk uc ay cok aglamistim o gunler aklima geliyor heryerim titriyir Rabbim kimseye vermesin hele bizim gibi hamislere hic vermesinZaten 32 desin inşallah olmaz merak etme 6 hafta daha dayanırsın sen BebEğin seni korur ya benm de apse olmuştu 1 hafta çektim en sonra randevu aldım ağrı gitti
Yaaa hatırlıyorum canım tuzlu su felan olur mu yapsan Bişi de yiyemezsin düzgün apse olursan aman dikkat et doktora git hal çareyi baksınlarGizemim hatirlarsan ilk uc ay cok aglamistim o gunler aklima geliyor heryerim titriyir Rabbim kimseye vermesin hele bizim gibi hamislere hic vermesin
Kızlar pazartesi perşembe okuduğumuz yasinlerin duasını yapacağız demiştik. Saat 22.00 de yine @tuubaa60 arkadaşımızdan rica edeceğiz. Önceden yazıp da görmediğim olabilir. Geçmişe çok bakamadım. Kusura bakmayın oyüzden. Hepimizin duaları kabul olsun inşallah. :)))
2emirgul 2 tane
3. J jasminka83 1 tane
4.hakus 2 tane ÖZNUR
5.toist 2 tane TUBA
7.aycicegi10 1 tane
8. E eysan 3 tane BETÜL
Toistcim iyi akşamlar, internet paketim bitti giremiyorum o yüzden şimdi eşimden yazayim dedim, ben bugün 1 tane yasin okudum, salı ve çarşamba da birer tane okumuştum, 1 mi yoksa 3 mü sayarsin nasıl olacak bilemedim, söyleyim ben:) isim edaKızlar pazartesi perşembe okuduğumuz yasinlerin duasını yapacağız demiştik. Saat 22.00 de yine @tuubaa60 arkadaşımızdan rica edeceğiz. Önceden yazıp da görmediğim olabilir. Geçmişe çok bakamadım. Kusura bakmayın oyüzden. Hepimizin duaları kabul olsun inşallah. :)))
2emirgul 2 tane
3. J jasminka83 1 tane
4.hakus 2 tane ÖZNUR
5.toist 2 tane TUBA
7.aycicegi10 2 tane MELTEM
8. E eysan 3 tane BETÜL
10. E elf21 2 tane ELİF
11.sadem_karamel 1 tane TUĞBA
12.countryrose 1 tane GİZEM
Onun anlamı şu analık iznini müteakip 24 aylık süreyi uzatamazsınız yoksa hemen ayrılmsmız gerekmiyorGeçmiş olsun ya, şimdi naılsın nasıl odlun toparladın mı bari?
Maşallah totosunu ısırırım :):)
Aranızda 3 hafta var canım 3 haftada 750 gr alıyorlar zaten merak etme :):)
Allah hakkınızda hayırlısını versin, bekleyebildiği kadar beklesin inşallah , dualarımız seninle..
Güzel haberlerle gel :)
ya benim bakanlığımızn izin yönergesinde
b) Doğum Sonrası Aylıksız İzin Doğum yapan memura, Kanunun 104 üncü maddesi uyarınca verilen doğum sonrası analık izni süresinin bitiminden; eşi doğum yapan memura ise, doğum tarihinden itibaren istekleri üzerine yirmi dört aya kadar aylıksız izin verilir. Doğuma istinaden verilecek yirmi dört aylık ücretsiz iznin başlangıcı olarak doğum sonrası analık iznin bitim tarihi esas alınır ve doğumu müteakip alınan istirahat raporları ile kullanılan yıllık izinler bu süreyi uzatmaz
böyle yazıyor anladığım analak izni bitince hemen çıkman gerektiği rapor alamıyorsun, iyice araştır sen arkadaşım sıkıntı yaşama
Bendeki üzüm pekmezi canım suya karıştırmadan içmiştim 1-2 kaşık öyle de tıkıyo insanı başka bisey yiyesin gelmiyo. Netten baktın mı belki tüketme alternatifleri vardırkecıboynuzu pekmezı var acaba nasıl ıcerım onu tadı cok ıgrenc suya karıstırıyım yarın belkı
masallah canm kızına :)kızlar biz geldik doktordaaannnnnnnn
kızım kocaman olmuştu 1.565 gr olmuşuz haftasıyla hatta günüyle bile aynıyız şuan boyumuz 42 olmuş yavrum kıpır kıpırdı o kadar büyümüşki ultrasonda sadece kafa,bacak,sırtı ayrı ayrı görünüyordu meleğimin
artık kafamız aşağıda duruyoruz doktor çok iyi zamanlama dedi artık yerini alıyor dedi rahmimizde herhangi bir açıklık yoktu ayın 23 üne tekrar randevu alacağız çünkü çalışabilir raporu almam için yavrumu 10 gün arayla göreceğim ne güzel
aaaa demir de vardır onda tıkatan bişi arıyorum ama suyla içerim ne güzel bişi paylaştınBendeki üzüm pekmezi canım suya karıştırmadan içmiştim 1-2 kaşık öyle de tıkıyo insanı başka bisey yiyesin gelmiyo. Netten baktın mı belki tüketme alternatifleri vardır
Iyi akşamlar canım Allah kabul etsin ozaman 3 nü de yazıyorum :)Toistcim iyi akşamlar, internet paketim bitti giremiyorum o yüzden şimdi eşimden yazayim dedim, ben bugün 1 tane yasin okudum, salı ve çarşamba da birer tane okumuştum, 1 mi yoksa 3 mü sayarsin nasıl olacak bilemedim, söyleyim ben:) isim eda
Sendede düşük mu çıktı canımCanım bol bol su iç bende de çıktı ama ilginç şekilde geçti üre bol bol yıka yeşillik ve sebzeleri olur mu canım herşeyden mikrop kapabilir bünye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?