2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Gecmis olsun sanada canim bir daha agrimaz insaAllah..Benim dis bir tuttumu apse agzimi komple kapliyor canim insaAllah agrim olmaz
Çok geçmiş oldun canım ya demekki dişleri hassas. Kalsiyum eksikliğinde bebek dişlerden almıyor siyor doktorlar ama hamilelikte neden ozaman bukadar sorun çıkıyor dişlerde Allah şifa versin diş ağrısı çok zor. Ben Sirkeli Sarımsaklı suyla gargara yapmıştım.

1 tane okudum bugün fatma

Faydam olduysa ne mutlu:) evet demir var ve bayağı faydalı birşey canım,kilo almak istemiyorsun sanirim
Ay hiç istemiyorum dikkst ediyorum ya 10 kşlo aldım ama göbek yok basen yaptım bugün öğlen diet gibi yedim iyidi bol yeşillik tüketim ama dediini sabahları mı yapsam inşallah bana da iyi gelir

ela çok güzel canm niye hela desinlerki ayy çok güldüm didem derya ela bunlar uyar uysun dersen. ama benm ikinci çocuğum olsa uydurmaya çalışmam birincisine bana tuhaf geliyo öyle. Melis, Yaren, Duru, Ece, Elvin, yüsra bunlar da beğendiklermden aklıma gelenler :)

İKİMİZİN EŞİ AYNI KAFADAN TATLIM
HER İSME KULP BULUYOR

iş başı yaptıktan sonra tekrar ücretsiz izin alabiliyormusun?yada hiç ücretsiz izine ayrılmadan iş başı yapıp sonra bir kaç ay sonra ücretsiz izine ayrılınabiliyor mu.ben olmuyor diye biliyorum da.
Oluyor doğum sonrası 24 ay ile sınırlı süre içerisinde oluyor

Ay ben görmedim bunu canım ya ne oldu sana çok çok geçmiş olsun nazar lara geliyoruz galiba
Saol btanem ya nabzim hizli atiyomus kardiyoloji bolumune cikmaliymisim nornal degilmis oyle dedi dr ama kendi dr um degil arada bi devlete de gozuk dedi buyukler bende sira alayim bi dedim gittim o dedi korkuttu beni

Oyy bitanem benim ya senin icn ayri bi uzuntu nedeni daha

günaydın kızlar:) ben bugün gidip çalışamaz raporu aldım. 32. hafta raporunu bir hafta önceden aldım. 07.05.2015 tarihinde çalışabilir gösteriyor. eğer geç doğum olursa ne olacak?
Miadını geçen doğumlar da rsporlandırılıyor bildiğim kadarıyla

Ay hiç istemiyorum dikkst ediyorum ya 10 kşlo aldım ama göbek yok basen yaptım bugün öğlen diet gibi yedim iyidi bol yeşillik tüketim ama dediini sabahları mı yapsam inşallah bana da iyi gelir
Dene canım inşallah istediğin gibi olur sen bilirsin de sabah kahvaltısı önemli ikiniz için de akşam yemekten bi kaç saat önce yapsan daha mı iyi olur ki

Kızlar butikbebe sitesinin ürünlerini deneyen var mi nasıl kaliteleri?

Canim benim oldum olasi dis sorunum vardi hamilelikle alakali degil nerdeyse 9 10 yasindan beri var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…