Canım kan Üre azotu ve ürik asit mi düşük çıktı sende.Sendede düşük mu çıktı canım
Çok geçmiş oldun canım ya demekki dişleri hassas. Kalsiyum eksikliğinde bebek dişlerden almıyor siyor doktorlar ama hamilelikte neden ozaman bukadar sorun çıkıyor dişlerdeGecmis olsun sanada canim bir daha agrimaz insaAllah..Benim dis bir tuttumu apse agzimi komple kapliyor canim insaAllah agrim olmaz
Faydam olduysa ne mutlu:) evet demir var ve bayağı faydalı birşey canım,kilo almak istemiyorsun sanirimaaaa demir de vardır onda tıkatan bişi arıyorum ama suyla içerim ne güzel bişi paylaştın
Evet ama düzeldi ama sorun da değil böyle üzülme tamam mıSendede düşük mu çıktı canım
1 tane okudum bugün fatmaKızlar pazartesi perşembe okuduğumuz yasinlerin duasını yapacağız demiştik. Saat 22.00 de yine @tuubaa60 arkadaşımızdan rica edeceğiz. Önceden yazıp da görmediğim olabilir. Geçmişe çok bakamadım. Kusura bakmayın oyüzden. Hepimizin duaları kabul olsun inşallah. :)))
Okuyan ve okumak isteyen arkadaşlar lütfen
ISIM VE SAYI belirtir misin. Maalesef isimlerinizi hatırlayamıyorum
1. @yagmur4 1 tane KEVSER
2 @emirgul 2 tane AYŞEGÜL
3. @jasminka83 1 tane
4. @hakus 2 tane ÖZNUR
5.toist 2 tane TUBA
6.Meleklerim20 1 adet FATMA
7. @aycicegi10 2 tane MELTEM
8. @eysan 3 tane BETÜL
9. @tuubaa60 2 tane TUĞBA
10. E elf21 2 tane ELİF
11. @sadem_karamel 1 tane TUĞBA
12.countryrose 1 tane GİZEM
13. @asosyalmedya 3 tane EDA
14. @esra51 1 tane ESRA
Ay hiç istemiyorum dikkst ediyorum ya 10 kşlo aldım ama göbek yok basen yaptım bugün öğlen diet gibi yedim iyidi bol yeşillik tüketim ama dediini sabahları mı yapsam inşallah bana da iyi gelirFaydam olduysa ne mutlu:) evet demir var ve bayağı faydalı birşey canım,kilo almak istemiyorsun sanirim
Seni eklemiştim canım bir tane daha mı okudun 2 mi yazayım :)1 tane okudum bugün fatma
ela çok güzel canm niye hela desinlerki ayy çok güldümevet anım onu bende söyledim çok güzel ama eşim her isme bir kulp takıyor dilenci gibiymiş, ela dedim hela derler dedi dora dedim kaba diyor kendisi buldu maysa onu da ben beğenmedim. sen ne düşünüyorsun var mı seçenek?
ben bugün okuyamadım pazartesi günü olana katılırım inşSeni eklemiştim canım bir tane daha mı okudun 2 mi yazayım :)
İKİMİZİN EŞİ AYNI KAFADAN TATLIMevet anım onu bende söyledim çok güzel ama eşim her isme bir kulp takıyor dilenci gibiymiş, ela dedim hela derler dedi dora dedim kaba diyor kendisi buldu maysa onu da ben beğenmedim. sen ne düşünüyorsun var mı seçenek?
ne yazık ki geç farkettim canım sağolSeni eklemiştim canım bir tane daha mı okudun 2 mi yazayım :)
Oluyor doğum sonrası 24 ay ile sınırlı süre içerisinde oluyoriş başı yaptıktan sonra tekrar ücretsiz izin alabiliyormusun?yada hiç ücretsiz izine ayrılmadan iş başı yapıp sonra bir kaç ay sonra ücretsiz izine ayrılınabiliyor mu.ben olmuyor diye biliyorum da.
Saol btanem ya nabzim hizli atiyomus kardiyoloji bolumune cikmaliymisim nornal degilmis oyle dedi dr ama kendi dr um degil arada bi devlete de gozuk dedi buyukler bende sira alayim bi dedim gittim o dedi korkuttu beniAy ben görmedim bunu canım ya ne oldu sana çok çok geçmiş olsun nazar lara geliyoruz galiba
Oyy bitanem benim ya senin icn ayri bi uzuntu nedeni dahayeğen canım bu evlat yarısı hemde nasıl seviliyo
benim yeğenimde geçenlerde zatürrenin yanından döndü çok kötü olmuştu sesi falan çıkmıyo neresi ağrıyo diyemiyoda sadece ağlıyo o ağladıkça bende ağlıyodum şükür iyileşti
ben kızımın yerine koyuyom bide onu galiba kızımla akran olacaklardı.
Miadını geçen doğumlar da rsporlandırılıyor bildiğim kadarıylagünaydın kızlar:) ben bugün gidip çalışamaz raporu aldım. 32. hafta raporunu bir hafta önceden aldım. 07.05.2015 tarihinde çalışabilir gösteriyor. eğer geç doğum olursa ne olacak?
Dene canım inşallah istediğin gibi olur sen bilirsin de sabah kahvaltısı önemli ikiniz için de akşam yemekten bi kaç saat önce yapsan daha mı iyi olur kiAy hiç istemiyorum dikkst ediyorum ya 10 kşlo aldım ama göbek yok basen yaptım bugün öğlen diet gibi yedim iyidi bol yeşillik tüketim ama dediini sabahları mı yapsam inşallah bana da iyi gelir
benim eşim De aynı hala ismimiz yok :)İKİMİZİN EŞİ AYNI KAFADAN TATLIM
HER İSME KULP BULUYOR
Dene canım inşallah istediğin gibi olur sen bilirsin de sabah kahvaltısı önemli ikiniz için de akşam yemekten bi kaç saat önce yapsan daha mı iyi olur ki
ŞİMDİLİK YUSUFA KARAR KILDIKKbenim eşim De aynı hala ismimiz yok :)
Canim benim oldum olasi dis sorunum vardi hamilelikle alakali degil nerdeyse 9 10 yasindan beri varÇok geçmiş oldun canım ya demekki dişleri hassas. Kalsiyum eksikliğinde bebek dişlerden almıyor siyor doktorlar ama hamilelikte neden ozaman bukadar sorun çıkıyor dişlerdeAllah şifa versin diş ağrısı çok zor. Ben Sirkeli Sarımsaklı suyla gargara yapmıştım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?