2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
İyi geceler kızlar dün geceden beri çok kötüydüm, en sonunda sabaha karşı 4te acile gittim. Reflü beni bitiriyor, mide ağrım sırtıma vuruyor ve kıvranıyorum Rennie içiyorum, süt içiyorum bana mısın demiyor. Serum taktılar kendime gelmem öğleni buldu. Nstye girdik , kızım iyi şükür. Ama bu ağrıdan nasıl kurtulacam bilmiyorum. Tuttu mu bırakmıyor

Yarin kontrolden sonra hemen dise gidecem canim
canım bende de dış sorunu var her sakız cignemem dolgum düşüyor bu ikinci olacak sakızı biraktim artık Allah yardımcımiz olsun :-(

Hay maşallah ikinize de

Canım kan Üre azotu ve ürik asit mi düşük çıktı sende.
Bu arada muayenen süper geçmiş uzun olacak bebişin benden söylemesi maşallah ona
Saol canım benım :)
Tatlım ure ve ürik asit diyo ikiside az biraz düşük anlamadimki

Kızlar butikbebe sitesinin ürünlerini deneyen var mi nasıl kaliteleri?
Valla canim urunlerini almadim hic. Alamadim daha dogrusu. Cunku o kadar kotu bir siteki iki kere alisveris yaptim. Birinde 3 haftaya zar zor aldim urunu. Kac kere aradim. Digerinde ise 3 farkli urunun ucude 1 ay sonunda bambaska urunler olarak geldi. Bence bulasma.

Kızlar butikbebe sitesinin ürünlerini deneyen var mi nasıl kaliteleri?
Ben ordan alışveriş yaptım her butiğin ürünleri farklıdır ama yaptığım her alışverişten memnun kaldım.

Canim benim oldum olasi dis sorunum vardi hamilelikle alakali degil nerdeyse 9 10 yasindan beri var
Geçmiş olsun canım

Çok zor bir durum Allah şifa versin bebeğine kavuşunca hepsini unutacaksın inşallah canım

Biz iyiyiz cok sukur canim, siz nasilsiniz bebis iyi mi? :)
Iyi canim cok sukur. Sizlerin de iyi olmasina cok sevindim:)) sadece ilk seker testim yuksek cikti, bugun 3 saatlik testi yaptirdim. Yarin sonucunu alicam. Insallah yuksek cikmaz. Bebis de iyi cok sukur hareket ediyo durmadan:))

Canım geçmiş olsun reflü çok zor çoğu arkadaşın o ağrıyı çekti biraz yediğine dikkat et canım

Kızlar bişi sorucam.
Bebeğim 1600 gr civarında sağ kaburga ve gögüs altıma baskısı var sürekli ama iki gündür şunu farkettim. Sağ tarafımda bi uyuşukluk var. Dişçide olur ya iğne yapınca kağıt gibi hissizleşir insanın çenesi aynen öyle. 5-6 cmlik bi bölge tam sağ kaburga altı gögsümün altı. Sizde varmı böyle bi durum. Yarın doktorumu aramayı düşünüyorum.

Aslında kaliteli bi siteye de benziyo ama demek sıkıntıları var.

Çok zor bir durum Allah şifa versin bebeğine kavuşunca hepsini unutacaksın inşallah canım

Canım geçmiş olsun reflü çok zor çoğu arkadaşın o ağrıyı çekti biraz yediğine dikkat et canım
Teşekkür ederim kızlar dediğiniz gibi 2 ay daha sabredicem artık yapacak bişey yok. Yediklerime de dikkat etmeye çalışıyorum, bulgur yemiyorum,asitli içecekler , kızartma falan.. ama arada bir fena yapıyor. Neyse ki kızımı görmüş oldum yine :) 1750 gr 40 cm olmuş. Bi de dudakları var ki,kilonun yarısı dudaklarda yerim ben onu

Kızlar butik bebeden birkaç kez alışveriş yaptim. Aldıgim ürünler çok gùzel ama çin malı ürünlerde var arada.. baby aspen markası çin üretimiymis mesala ki cok da ucuzda degillerdi Aslında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…