Yarin kontrolden sonra hemen dise gidecem canimYaaa hatırlıyorum canım tuzlu su felan olur mu yapsan Bişi de yiyemezsin düzgün apse olursan aman dikkat et doktora git hal çareyi baksınlar
canım bende de dış sorunu var her sakız cignemem dolgum düşüyor bu ikinci olacak sakızı biraktim artık Allah yardımcımiz olsun :-(Yarin kontrolden sonra hemen dise gidecem canim
Hay maşallah ikinize demerahaba kızlar sayfalar cok hızlı ilerliyor bende muhabbetlerinize katılmak istiyorum ama düzenli takip edemiyorum biz 32+2 deyiz dün son 3 haftaya kadar calısabilir raporu aldık oğluşum nerdeyse 2,5kilo olmuş2 hafta önden gidiyoruz doktorumuz böyle giderse 4 kilo civarı dogar dedi tombiş olacakmıs normal dogum için pozisyonu uygun ama catı önemli dedi nts de cekildi bir sıkıntı yok cok sukur kendimde 18 kilo aldım bu arada
Saol canım benım :)Canım kan Üre azotu ve ürik asit mi düşük çıktı sende.
Bu arada muayenen süper geçmiş uzun olacak bebişin benden söylemesi maşallah ona
Valla canim urunlerini almadim hic. Alamadim daha dogrusu. Cunku o kadar kotu bir siteki iki kere alisveris yaptim. Birinde 3 haftaya zar zor aldim urunu. Kac kere aradim. Digerinde ise 3 farkli urunun ucude 1 ay sonunda bambaska urunler olarak geldi. Bence bulasma.Kızlar butikbebe sitesinin ürünlerini deneyen var mi nasıl kaliteleri?
Ben ordan alışveriş yaptım her butiğin ürünleri farklıdır ama yaptığım her alışverişten memnun kaldım.Kızlar butikbebe sitesinin ürünlerini deneyen var mi nasıl kaliteleri?
Geçmiş olsun canımCanim benim oldum olasi dis sorunum vardi hamilelikle alakali degil nerdeyse 9 10 yasindan beri var
Çok zor bir durum Allah şifa versin bebeğine kavuşunca hepsini unutacaksın inşallah canımİyi geceler kızlar dün geceden beri çok kötüydüm, en sonunda sabaha karşı 4te acile gittim. Reflü beni bitiriyor, mide ağrım sırtıma vuruyor ve kıvranıyorumRennie içiyorum, süt içiyorum bana mısın demiyor. Serum taktılar kendime gelmem öğleni buldu. Nstye girdik , kızım iyi şükür. Ama bu ağrıdan nasıl kurtulacam bilmiyorum. Tuttu mu bırakmıyor
Benimki de öyleydi canım pzt gösterdim doktora düşük olması gerekiyormuş zaten hamilelikte Endişe etmene gerek yok yani :)Saol canım benım :)
Tatlım ure ve ürik asit diyo ikiside az biraz düşük anlamadimki
Iyi barim canım sıkıldım sabahtan beri .:) saol canimBenimki de öyleydi canım pzt gösterdim doktora düşük olması gerekiyormuş zaten hamilelikte Endişe etmene gerek yok yani :)
Iyi canim cok sukur. Sizlerin de iyi olmasina cok sevindim:)) sadece ilk seker testim yuksek cikti, bugun 3 saatlik testi yaptirdim. Yarin sonucunu alicam. Insallah yuksek cikmaz. Bebis de iyi cok sukur hareket ediyo durmadan:))Biz iyiyiz cok sukur canim, siz nasilsiniz bebis iyi mi? :)
Canım geçmiş olsun reflü çok zor çoğu arkadaşın o ağrıyı çekti biraz yediğine dikkat et canımİyi geceler kızlar dün geceden beri çok kötüydüm, en sonunda sabaha karşı 4te acile gittim. Reflü beni bitiriyor, mide ağrım sırtıma vuruyor ve kıvranıyorumRennie içiyorum, süt içiyorum bana mısın demiyor. Serum taktılar kendime gelmem öğleni buldu. Nstye girdik , kızım iyi şükür. Ama bu ağrıdan nasıl kurtulacam bilmiyorum. Tuttu mu bırakmıyor
Aslında kaliteli bi siteye de benziyo ama demek sıkıntıları var.Valla canim urunlerini almadim hic. Alamadim daha dogrusu. Cunku o kadar kotu bir siteki iki kere alisveris yaptim. Birinde 3 haftaya zar zor aldim urunu. Kac kere aradim. Digerinde ise 3 farkli urunun ucude 1 ay sonunda bambaska urunler olarak geldi. Bence bulasma.
Aslında kaliteli bi siteye de benziyo ama demek sıkıntıları var.
Ben ordan alışveriş yaptım her butiğin ürünleri farklıdır ama yaptığım her alışverişten memnun kaldımQUOTE]
Kalite olarak ben de öyle düşünmüştüm, markayı bilmek gerekiyo o zaman
Çok zor bir durum Allah şifa versin bebeğine kavuşunca hepsini unutacaksın inşallah canım
Teşekkür ederim kızlar dediğiniz gibi 2 ay daha sabredicem artık yapacak bişey yok. Yediklerime de dikkat etmeye çalışıyorum, bulgur yemiyorum,asitli içecekler , kızartma falan.. ama arada bir fena yapıyor. Neyse ki kızımı görmüş oldum yine :) 1750 gr 40 cm olmuş. Bi de dudakları var ki,kilonun yarısı dudaklardaCanım geçmiş olsun reflü çok zor çoğu arkadaşın o ağrıyı çekti biraz yediğine dikkat et canım
Bugun bende 1 yasin okudum canim.kızlar Allah kabul etsın inşaallah yarım saat sonra duayı yapacagımbu arada arkadaşlar okuyan okumayan topikte ki herkesi duaya katıyorum elhamdulıllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?