Kızlar bişi sorucam.
Bebeğim 1600 gr civarında sağ kaburga ve gögüs altıma baskısı var sürekli ama iki gündür şunu farkettim. Sağ tarafımda bi uyuşukluk var. Dişçide olur ya iğne yapınca kağıt gibi hissizleşir insanın çenesi aynen öyle. 5-6 cmlik bi bölge tam sağ kaburga altı gögsümün altı. Sizde varmı böyle bi durum. Yarın doktorumu aramayı düşünüyorum.
Benim de sol kaburganın orda göğsümun altinda ara-sira çok agriyo hatta bi kere sırtıma vurdu acile gittik solda kalp var malum, ekg çektiler bisey çıkmadı mideden dediler reflu ilacı verdiler ama ondan da değil çünkü reflum yok.Sol tarafıma yatamiyorum gece agriyo, bebek baskı yapiyo büyüyor diye düşünuyorum, Uyuşma yok ama ben de
Iyi canim cok sukur. Sizlerin de iyi olmasina cok sevindim:)) sadece ilk seker testim yuksek cikti, bugun 3 saatlik testi yaptirdim. Yarin sonucunu alicam. Insallah yuksek cikmaz. Bebis de iyi cok sukur hareket ediyo durmadan:))
Insallah yuksek çıkmaz canim ya, masallah ona oynasin icerde :) mutlu demekki masallahhh.. Ben de sizin iyi olmaniza sevindim canim Allahin izniyle seker testi sonucun da iyi cikar insallah..
Benim de sol kaburganın orda göğsümun altinda ara-sira çok agriyo hatta bi kere sırtıma vurdu acile gittik solda kalp var malum, ekg çektiler bisey çıkmadı mideden dediler reflu ilacı verdiler ama ondan da değil çünkü reflum yok.Sol tarafıma yatamiyorum gece agriyo, bebek baskı yapiyo büyüyor diye düşünuyorum, Uyuşma yok ama ben de
Canim, bebisler gobek deliklerini disa dogru itiyorlar artik. O da etrafini cok gerdiriyor. Senin de etrafi catlamis olabilir, benim iki tane ufak catlak oldu bile:))
kızlar Allah kabul etsın inşaallah yarım saat sonra duayı yapacagım bu arada arkadaşlar okuyan okumayan topikte ki herkesi duaya katıyorum elhamdulıllah
Bendeki üzüm pekmezi canım suya karıştırmadan içmiştim 1-2 kaşık öyle de tıkıyo insanı başka bisey yiyesin gelmiyo. Netten baktın mı belki tüketme alternatifleri vardır
Teşekkür ederim kızlar dediğiniz gibi 2 ay daha sabredicem artık yapacak bişey yok. Yediklerime de dikkat etmeye çalışıyorum, bulgur yemiyorum,asitli içecekler , kızartma falan.. ama arada bir fena yapıyor. Neyse ki kızımı görmüş oldum yine :) 1750 gr 40 cm olmuş. Bi de dudakları var ki,kilonun yarısı dudaklarda yerim ben onu
Valla canim urunlerini almadim hic. Alamadim daha dogrusu. Cunku o kadar kotu bir siteki iki kere alisveris yaptim. Birinde 3 haftaya zar zor aldim urunu. Kac kere aradim. Digerinde ise 3 farkli urunun ucude 1 ay sonunda bambaska urunler olarak geldi. Bence bulasma.
aldığın ürünün markasıda önemli canım.bildiğin bir markaysa alabilirsin ama bilmediğinse sorun çıkabiliyor.mesela ben geçende anne bebek tacı aldım.hem benim hemde bebeğin tacının incileri patlak çıktı.eşimde kızdı patlak şeylere para vermişsin diye.neyse çok kullanacağım bişey olmadığı için geri göndermedim.butik bebenin şöyle bir avantajı var alırkende gönderirkende kargo parası almıyorlar ya insan daha rahat alıyor nasılsa sorun çıkarsa gönderiiririm diyor.
Gunaydin kizlar bnde haftaya cumayi beklicm doktor icinki tam 32 hftami bulim pazartesinden gecerli raporumu yazdirim diyrum iki hun iki gundur diyorm hm bebegin sezeryan tarihini igrenim napcaz bi karar verelim eger doktor derseki hersey cok iyi gidigo bnde çalışır rapiru alip bir veya iki hfta daha idare edim diyrumda doktora bagli tabi