2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

Benim de sol kaburganın orda göğsümun altinda ara-sira çok agriyo hatta bi kere sırtıma vurdu acile gittik solda kalp var malum, ekg çektiler bisey çıkmadı mideden dediler reflu ilacı verdiler ama ondan da değil çünkü reflum yok.Sol tarafıma yatamiyorum gece agriyo, bebek baskı yapiyo büyüyor diye düşünuyorum, Uyuşma yok ama ben de

Iyi canim cok sukur. Sizlerin de iyi olmasina cok sevindim:)) sadece ilk seker testim yuksek cikti, bugun 3 saatlik testi yaptirdim. Yarin sonucunu alicam. Insallah yuksek cikmaz. Bebis de iyi cok sukur hareket ediyo durmadan:))
Insallah yuksek çıkmaz canim ya, masallah ona oynasin icerde :) mutlu demekki masallahhh.. Ben de sizin iyi olmaniza sevindim canim Allahin izniyle seker testi sonucun da iyi cikar insallah..

Tşkler cvp için. beni meraklandıran uyuşma. Belki iyice sıkıştığından kan akışı falan engelleniyodur bilemiyorum.

Kızlar Günaydın bir şey sorucam kafama çok takıldı göbek deliğinin etrafı morarmis gibi ya sebebi ne olabilir böyle bir şey yaşayan var mı ?

Canim, bebisler gobek deliklerini disa dogru itiyorlar artik. O da etrafini cok gerdiriyor. Senin de etrafi catlamis olabilir, benim iki tane ufak catlak oldu bile:))

Tşkler cvp için. beni meraklandıran uyuşma. Belki iyice sıkıştığından kan akışı falan engelleniyodur bilemiyorum.
Doktora sormakta yarar var canım uyuşma dediğin gibi de olabilir ama inşallah öyle değildir bebeğin sığmıyordur büyümek için sıkıştiyordur seni : )

Bendeki üzüm pekmezi canım suya karıştırmadan içmiştim 1-2 kaşık öyle de tıkıyo insanı başka bisey yiyesin gelmiyo. Netten baktın mı belki tüketme alternatifleri vardır
1-2 kasik icmek ustunden de su icmek iyi olur belki yarin oyle deneyim ben de

cnm cok gecmıs olsun :)

aldığın ürünün markasıda önemli canım.bildiğin bir markaysa alabilirsin ama bilmediğinse sorun çıkabiliyor.mesela ben geçende anne bebek tacı aldım.hem benim hemde bebeğin tacının incileri patlak çıktı.eşimde kızdı patlak şeylere para vermişsin diye.neyse çok kullanacağım bişey olmadığı için geri göndermedim.butik bebenin şöyle bir avantajı var alırkende gönderirkende kargo parası almıyorlar ya insan daha rahat alıyor nasılsa sorun çıkarsa gönderiiririm diyor.

Gunaydin kizlar bnde haftaya cumayi beklicm doktor icinki tam 32 hftami bulim pazartesinden gecerli raporumu yazdirim diyrum iki hun iki gundur diyorm hm bebegin sezeryan tarihini igrenim napcaz bi karar verelim eger doktor derseki hersey cok iyi gidigo bnde çalışır rapiru alip bir veya iki hfta daha idare edim diyrumda doktora bagli tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…