aynen canım bende çok güldüm ve biz ilk cinsiyeti öğrendiğimizde ela demiştik sonra vazgeçti lojmanda bir bayan var büyük kızının adı dila küçüğün adı duru tesdüf olmasa ben de buna duru koyacaktım kadın diyecek bizi taklit ediyolarela çok güzel canm niye hela desinlerki ayy çok güldümdidem derya ela bunlar uyar uysun dersen. ama benm ikinci çocuğum olsa uydurmaya çalışmam birincisine bana tuhaf geliyo öyle. Melis, Yaren, Duru, Ece, Elvin, yüsra bunlar da beğendiklermden aklıma gelenler :)
maalesef canın taş kafaİKİMİZİN EŞİ AYNI KAFADAN TATLIM
HER İSME KULP BULUYOR
cantadan bende almıştım canım arabamıza uyuyor hem diye güzel fena değil Güle güle kullanın :)son alışverişimiz♥
Eki Görüntüle 1453232 Eki Görüntüle 1453233 anne bebek bakım çantamız
Eki Görüntüle 1453234 sıvı geçirmez bebek alezi
Eki Görüntüle 1453235 bebek odası için termometre
Eki Görüntüle 1453236 süt ve mama saklama kaplarımız
hayırlı haberlerle gel ınsallah canımGünaydın kızlar saat 9.15 te kontrolumuz var bide dolgumu yaptırtacam tabi yaparlarsa
Sağol canım benimhayırlı haberlerle gel ınsallah canım
yok niye erken olsunki..erken değil mi doğum tarihi belirlemek için.dr niye 12 mayıs dedi
teşekkürler tatlım, bitti sayılır Allah'a şükürler olsunHayırlı uğurlu olsun hepsi canım bitti kurtuldun :)))
teşekkür ederim canımm, hepimiz inşallah iyi günlerde kullanırızgule gule kullanın canım hepsı cok gzl :)
bizimde arabamız siyah üzerine kırmızı olacak, öyle istiyoruz ama daha almadık; çantayı da o nedenle siyah ağırlıklı seçtim... kumaşı, arka sırt desteği filan kullanışlı bakacaz artık kısmet olursa, sizde güle güle kullanıncantadan bende almıştım canım arabamıza uyuyor hem diye güzel fena değil Güle güle kullanın :)
güle güle kullan cnm..son alışverişimiz♥
Eki Görüntüle 1453232 Eki Görüntüle 1453233 anne bebek bakım çantamız
Eki Görüntüle 1453234 sıvı geçirmez bebek alezi
Eki Görüntüle 1453235 bebek odası için termometre
Eki Görüntüle 1453236 süt ve mama saklama kaplarımız
gecmıs olsun cnm ınsallah gecer bır an once dık oturmaya calıssan hep belkı gecergünaydınnn kızlar..
iyi sabahlar sırtım halen daha ağrıyo..nefes alamıyorum..
hayırlı haberlerini bekliyoruz, bebişinle hasret giderGünaydın kızlar saat 9.15 te kontrolumuz var bide dolgumu yaptırtacam tabi yaparlarsa
inşallah canım, teşekkürlergüle güle kullan cnm..
sağol cnm.gecmıs olsun cnm ınsallah gecer bır an once dık oturmaya calıssan hep belkı gecer
cunku sırt agrısına goguslerde sebep oluyor bnmde agrıdıgında kendımı dık tutuyorum bır rahatlama oluyor malum gogusler buyuyor agırlasıyorsağol cnm.
eğilemiyorum hiç..zaten normalde dik durmuyorum şimdi iyice kambur oldum..
dediğini yapayım..
aynen cnm birhaftayıda geçerGunaydinnnnn.. bgn oglusumun kiyafetlerini posetlerinden cikardik yikamak icin ayirmaya basliyoruz. Ne cok sey birikmis. Bazilarini ben bile unutmusum.. ayir, yika, kurut, ütüle, canta dolap yerlestir. 1 haftamizi alir
bide etiketleri kesmesi war canm en cok dikkat isteyen de o ben bi cıtcıtı yanlışlıkla kestim,Gunaydinnnnn.. bgn oglusumun kiyafetlerini posetlerinden cikardik yikamak icin ayirmaya basliyoruz. Ne cok sey birikmis. Bazilarini ben bile unutmusum.. ayir, yika, kurut, ütüle, canta dolap yerlestir. 1 haftamizi alir
bende seninle aynı haftadayım.25 mayıs doğum tarihi olarak görünüyor.ama sezeryan olacağı için biraz erken olacak.bende 15.05.2015 olsun istiyorum ama daha dr soylemedim erken diye oda bişey demedi.söyleyeyim bende bari 32 haftada gidince.yok niye erken olsunki..
zaten sezeryan olacağım için tam 40 haftayı beklemiyecezki..
senindemi göğüsler büyük..cunku sırt agrısına goguslerde sebep oluyor bnmde agrıdıgında kendımı dık tutuyorum bır rahatlama oluyor malum gogusler buyuyor agırlasıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?