2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
aynen canım bende çok güldüm ve biz ilk cinsiyeti öğrendiğimizde ela demiştik sonra vazgeçti lojmanda bir bayan var büyük kızının adı dila küçüğün adı duru tesdüf olmasa ben de buna duru koyacaktım kadın diyecek bizi taklit ediyolar

Hayırlı uğurlu olsun hepsi canım bitti kurtuldun :)))
teşekkürler tatlım, bitti sayılır Allah'a şükürler olsun

gule gule kullanın canım hepsı cok gzl :)
teşekkür ederim canımm, hepimiz inşallah iyi günlerde kullanırız
cantadan bende almıştım canım arabamıza uyuyor hem diye güzel fena değil Güle güle kullanın :)
bizimde arabamız siyah üzerine kırmızı olacak, öyle istiyoruz ama daha almadık; çantayı da o nedenle siyah ağırlıklı seçtim... kumaşı, arka sırt desteği filan kullanışlı bakacaz artık kısmet olursa, sizde güle güle kullanın

sağol cnm.
eğilemiyorum hiç..zaten normalde dik durmuyorum şimdi iyice kambur oldum..
dediğini yapayım..
cunku sırt agrısına goguslerde sebep oluyor bnmde agrıdıgında kendımı dık tutuyorum bır rahatlama oluyor malum gogusler buyuyor agırlasıyor

Gunaydinnnnn.. bgn oglusumun kiyafetlerini posetlerinden cikardik yikamak icin ayirmaya basliyoruz. Ne cok sey birikmis. Bazilarini ben bile unutmusum.. ayir, yika, kurut, ütüle, canta dolap yerlestir. 1 haftamizi alir
aynen cnm birhaftayıda geçer
gecen hafta kızımın beşiğini boşalttım sildim
uyku setini çıkardım serdim ama iki günümü aldı..yıkayacak bişe yoktu bide yıkama ütüleme olsaydı daha da uğraşırdım..
kıyafetleride tam hazırlamadın daha..sadece beşiği sermek iki gün sürdü

Gunaydinnnnn.. bgn oglusumun kiyafetlerini posetlerinden cikardik yikamak icin ayirmaya basliyoruz. Ne cok sey birikmis. Bazilarini ben bile unutmusum.. ayir, yika, kurut, ütüle, canta dolap yerlestir. 1 haftamizi alir
bide etiketleri kesmesi war canm en cok dikkat isteyen de o ben bi cıtcıtı yanlışlıkla kestim,
kolay gelsin :))))

yok niye erken olsunki..
zaten sezeryan olacağım için tam 40 haftayı beklemiyecezki..
bende seninle aynı haftadayım.25 mayıs doğum tarihi olarak görünüyor.ama sezeryan olacağı için biraz erken olacak.bende 15.05.2015 olsun istiyorum ama daha dr soylemedim erken diye oda bişey demedi.söyleyeyim bende bari 32 haftada gidince.

cunku sırt agrısına goguslerde sebep oluyor bnmde agrıdıgında kendımı dık tutuyorum bır rahatlama oluyor malum gogusler buyuyor agırlasıyor
senindemi göğüsler büyük..
ben resmen iki katına çıkmış durumda..sütyen takamıyorum olmuyor..
yarım atlet giyiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…