- 26 Ağustos 2014
- 1.487
- 1.237
- 178
- 38
ewet normalde buyuktu hamılelıkte de baya bır buyudu ve agırlıktan one cekıyor resmen hıssedıyorum dogurana kdr ne olcak bılmıom ıyıce sut dolunca yandım dıyorumsenindemi göğüsler büyük..
ben resmen iki katına çıkmış durumda..sütyen takamıyorum olmuyor..
yarım atlet giyiyorum
Çantaya koyacakları onun kıyafet battaniye ağız mendil leri felan geçen hafta hallettim keseye koydum bir ara bavula dizerimGunaydinnnnn.. bgn oglusumun kiyafetlerini posetlerinden cikardik yikamak icin ayirmaya basliyoruz. Ne cok sey birikmis. Bazilarini ben bile unutmusum.. ayir, yika, kurut, ütüle, canta dolap yerlestir. 1 haftamizi alir
söyle bence..senin ilkmi bebeğin..bende seninle aynı haftadayım.25 mayıs doğum tarihi olarak görünüyor.ama sezeryan olacağı için biraz erken olacak.bende 15.05.2015 olsun istiyorum ama daha dr soylemedim erken diye oda bişey demedi.söyleyeyim bende bari 32 haftada gidince.
gunaydınnn ama siz cok erkencisiniz yahuugunaydın kızlar ve mis kokulu yavruları :)
hımm, aklımızda bulunsun o zaman.
bol sütler olur inşallah..ewet normalde buyuktu hamılelıkte de baya bır buyudu ve agırlıktan one cekıyor resmen hıssedıyorum dogurana kdr ne olcak bılmıom ıyıce sut dolunca yandım dıyorum
yok canım benimde 2.,ilki sezeryandı.vede 36 haftalık doğdu.bunuda erken alacaklar diye çok korkuyorum o yüzden erkenden dr.kulağına su kaçırmak istemiyorum.aslında biliyordur ama bişey demedi.söyle bence..senin ilkmi bebeğin..
benim ikinci olacak kızımı sezeryanla doğurduğum için bunuda öyle olacak..
eğer ilk hamilelikse dr bişe demez...normalde olur diye..
ama ikincise şimdiden gün veriyo..hem kendinin uygun olduğu bi gün hemde olabilecek en iyi tarihi ayarlıyor..
7,30 ıs bası bnm hemde baya bır erken :)gunaydınnn ama siz cok erkencisiniz yahuu
bol sütler olur inşallah..
inşALLAH büyüklüğün hakkını verelim bari :)
ilk bebeğin niye 36haftalık alındı..yok canım benimde 2.,ilki sezeryandı.vede 36 haftalık doğdu.bunuda erken alacaklar diye çok korkuyorum o yüzden erkenden dr.kulağına su kaçırmak istemiyorum.aslında biliyordur ama bişey demedi.
10 dk mızkaldı :)hayırlı haberlerini bekliyoruz, bebişinle hasret gider
inşallah canım, teşekkürler
aynen benim de öyle zaten büyüklerdi şimdi daha da büyüdüler sütyen askısı omuzlarımda iz bırakıyor çöküntü yapıyor benim ilk hamileliğimde de çok büyümüştü büyük olduğu içinde çok sarktılar bakalım bundan sonra iyice sarkacaklarewet normalde buyuktu hamılelıkte de baya bır buyudu ve agırlıktan one cekıyor resmen hıssedıyorum dogurana kdr ne olcak bılmıom ıyıce sut dolunca yandım dıyorum
aaa çok iyi oldu canım bu o zaman dr kontrol seçeneğin işaretleyecek ve iş başı yapmadan arka arkaya rapor alabileceğiz süper canım çokkk sağol
yok yaa bi sorun olmasa dr niye erken almaya kalksın..dr suyunda azalma var hemen almamız lazım dedi ve aldı.yine aynı sorunla karşılaşacam diye korkuyorum.o yüzde erkenden sezeryan lafını anmak istemiyorum. dr. yine almaya kalkar diye.ama 15 mayısta erken değil gidince söyleyeyim bari,notunu alsın.
bizim 8.30 -9 özel sektor olunca,7,30 ıs bası bnm hemde baya bır erken :)
bnmde omuzlarda ıyıce cokuntu oldu allah yardım etsın hepımıze buyuk olunca cok zor oluyor ben agırlıgından cok zorlanıyorum, hem gogus hem gobek one cekıyor muhtemelen bnmde sarkar gıbı bakalım ne olcakaynen benim de öyle zaten büyüklerdi şimdi daha da büyüdüler sütyen askısı omuzlarımda iz bırakıyor çöküntü yapıyor benim ilk hamileliğimde de çok büyümüştü büyük olduğu içinde çok sarktılar bakalım bundan sonra iyice sarkacaklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?