2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
senindemi göğüsler büyük..
ben resmen iki katına çıkmış durumda..sütyen takamıyorum olmuyor..
yarım atlet giyiyorum
ewet normalde buyuktu hamılelıkte de baya bır buyudu ve agırlıktan one cekıyor resmen hıssedıyorum dogurana kdr ne olcak bılmıom ıyıce sut dolunca yandım dıyorum

ceylamm nur1212 arkadaşlar kurumumdan tam olarak öğrendim.raporların sonunda ''kontrol edilir'' ve ''çalışır'' diye 2 seçenek oluyormuş(örneğini gösterdi bana).eğer doktorumuza ''kontrol edilir''i işaretlettirirsek iki rapor dönemi arasında gelip başlamamıza gerek yokmuş peşine ekletiyormuşuz.

Gunaydinnnnn.. bgn oglusumun kiyafetlerini posetlerinden cikardik yikamak icin ayirmaya basliyoruz. Ne cok sey birikmis. Bazilarini ben bile unutmusum.. ayir, yika, kurut, ütüle, canta dolap yerlestir. 1 haftamizi alir
Çantaya koyacakları onun kıyafet battaniye ağız mendil leri felan geçen hafta hallettim keseye koydum bir ara bavula dizerim

Haftaya Odamız gelsin bende bütün kıyafetleri hazırlyacağım inşallah

söyle bence..senin ilkmi bebeğin..
benim ikinci olacak kızımı sezeryanla doğurduğum için bunuda öyle olacak..
eğer ilk hamilelikse dr bişe demez...normalde olur diye..
ama ikincise şimdiden gün veriyo..hem kendinin uygun olduğu bi gün hemde olabilecek en iyi tarihi ayarlıyor..

hımm, aklımızda bulunsun o zaman.

yok canım benimde 2.,ilki sezeryandı.vede 36 haftalık doğdu.bunuda erken alacaklar diye çok korkuyorum o yüzden erkenden dr.kulağına su kaçırmak istemiyorum.aslında biliyordur ama bişey demedi.

yok canım benimde 2.,ilki sezeryandı.vede 36 haftalık doğdu.bunuda erken alacaklar diye çok korkuyorum o yüzden erkenden dr.kulağına su kaçırmak istemiyorum.aslında biliyordur ama bişey demedi.
ilk bebeğin niye 36haftalık alındı..
benim kızım 40 haftayı doldurdu sancım yok diye sunni sancı verildi..açılma olmadı dr da sezeryan ol dedi bende o sancıyla bi an önce kurtulmak için kabul ettim..

ewet normalde buyuktu hamılelıkte de baya bır buyudu ve agırlıktan one cekıyor resmen hıssedıyorum dogurana kdr ne olcak bılmıom ıyıce sut dolunca yandım dıyorum
aynen benim de öyle zaten büyüklerdi şimdi daha da büyüdüler sütyen askısı omuzlarımda iz bırakıyor çöküntü yapıyor benim ilk hamileliğimde de çok büyümüştü büyük olduğu içinde çok sarktılar bakalım bundan sonra iyice sarkacaklar

aaa çok iyi oldu canım bu o zaman dr kontrol seçeneğin işaretleyecek ve iş başı yapmadan arka arkaya rapor alabileceğiz süper canım çokkk sağol

dr suyunda azalma var hemen almamız lazım dedi ve aldı.yine aynı sorunla karşılaşacam diye korkuyorum.o yüzde erkenden sezeryan lafını anmak istemiyorum. dr. yine almaya kalkar diye.ama 15 mayısta erken değil gidince söyleyeyim bari,notunu alsın.

yok yaa bi sorun olmasa dr niye erken almaya kalksın..
tabikide eğer sorun olursa hemen alsınlar..
sen dr konuş..15 mayısta erken değil..

bnmde omuzlarda ıyıce cokuntu oldu allah yardım etsın hepımıze buyuk olunca cok zor oluyor ben agırlıgından cok zorlanıyorum, hem gogus hem gobek one cekıyor muhtemelen bnmde sarkar gıbı bakalım ne olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…