- 26 Ağustos 2014
- 1.487
- 1.237
- 178
- 38
amin bnm bır tesellım cıkısım cok guzel 16,30 hele yazın cok keyıflı oluyor bu kdr erken cıkmak o yuzden sabahıda zevkle cekıyorumbizim 8.30 -9 özel sektor olunca,
allah kolaylık versin size :)
gozun aydın aferın bebısıne uslu uslu yerıni de almıs artık
masallah canm kızına :)
oo cok iyimiş 4.bucukamin bnm bır tesellım cıkısım cok guzel 16,30 hele yazın cok keyıflı oluyor bu kdr erken cıkmak o yuzden sabahıda zevkle cekıyorum
kızlar Allah kabul etsın inşaallah yarım saat sonra duayı yapacagımbu arada arkadaşlar okuyan okumayan topikte ki herkesi duaya katıyorum elhamdulıllah
ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN TATLIMGünaydın kızlar nasılsınız. Eşimle harıl harıl ev ariyoruz. 3 ev gorecez birazdan. Doğumdan önce çıkmak istiyoruz . Fiyatlar resmen uçmuş. Dolar bazında para istiyorlar. Dolar da tavan yapmış tabi. Kuruş indirmiyorlar. Allah yardımcımız olsun ne diyim.
Günaydın kızlar nasılsınız. Eşimle harıl harıl ev ariyoruz. 3 ev gorecez birazdan. Doğumdan önce çıkmak istiyoruz . Fiyatlar resmen uçmuş. Dolar bazında para istiyorlar. Dolar da tavan yapmış tabi. Kuruş indirmiyorlar. Allah yardımcımız olsun ne diyim.
inşallah bulursunuz cnm guzel bır ev hem kafanıza hem butcenıze gore :)Günaydın kızlar nasılsınız. Eşimle harıl harıl ev ariyoruz. 3 ev gorecez birazdan. Doğumdan önce çıkmak istiyoruz . Fiyatlar resmen uçmuş. Dolar bazında para istiyorlar. Dolar da tavan yapmış tabi. Kuruş indirmiyorlar. Allah yardımcımız olsun ne diyim.
NORMAL DOĞUM DAHA İYİ DEĞİL MİGunaydın arkadaşlar.Dün dr 'a gittik.28 +5 tim ama oğlum 31 .haftalarda görünüyor. 1760 g olmuş.Şeker biraz yüksekti ondan olabilir dedi dr.Ama diyetle kontrol altında tutuyoruz bi sorun olmaz dedi. Ben sezeryan istiyodum zaten bu durumda iri bebek olacağından ve ilk doğum olacağndan dr söyledim. Hatta 15 mayısta olursa iyi olur dedim oda tamam dedi. Bu yüzdende rapor tarihlerim 2 hafta öne çekildi.Daha önce konuşmuştuk sizlerlede doğum tarihi ve raporlar sata göre ayarlanır diye. Ama bu şekilde erken doğum kesinleşirse tarihler değişebilyormuş bilginize....
Canım biz satın alacaz. Kiradayiz şu an haziranda suremiz doluyor burda kalmak istemiyoruz artikmerhaba aynı telaş bizdede var kiramı yoksa satın almak içn mi bakıyosunuz biz kira olarak dun bulduk inş sorun çıkmaz nisan 15 diye anlaştık ama sözleşme kapora herhangi bişey vermedik içime sindi kayınvalideye yakın o bakacak cunkü bebegime :) evde güzel bi an önce yerleşmek istiyorum :)
Inşallah canım benim teşekkür ederiminşallah bulursunuz cnm guzel bır ev hem kafanıza hem butcenıze gore :)
Seni burda görmek ne güzel canım uzun zamandır yoksun :)aynen benim de öyle zaten büyüklerdi şimdi daha da büyüdüler sütyen askısı omuzlarımda iz bırakıyor çöküntü yapıyor benim ilk hamileliğimde de çok büyümüştü büyük olduğu içinde çok sarktılar bakalım bundan sonra iyice sarkacaklar
SANA DA TATLIMgünaydınlarrrr
Sağol canım iki tanesini gördük. Diğerinin sahibini arıyoruz açmıyor ben de eve geldim. Ikisi de güzeldi. Ama biraz daha bakicaz çok naz yapıyor ev sahipleri midemi bulandiriyorlarALLAH YARDIMCINIZ OLSUN TATLIM
BİZE DE HABER VER
SİTELER ÇOK KÖTÜ AMA YASağol canım iki tanesini gördük. Diğerinin sahibini arıyoruz açmıyor ben de eve geldim. Ikisi de güzeldi. Ama biraz daha bakicaz çok naz yapıyor ev sahipleri midemi bulandiriyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?