2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
günaydın kızlar

toist bu hafta yasine katılamadım inş hemen toparlanıp devam edicem.

yogun bi haftaydı hem iş yeri hem ev nisan 15 e tasınıyoruz ev bulduk gibi bişey eger sonradan bi problem cıkmazsa dün onları hallettik beşik bakmaya gittik bi anne yanı bi mobilya onlarada karar verdik :) saglık ocagı kontrolüde vardı orayıda hallettim... kendi ebem izinliymiş suratsız bi ebe kontrol etti kilo tansiyon kalp atışları bu arada kalp atışlarını hiç duyamadım kendide baya gezinip durdu ekrana bakıyodu ordamı belli oluoyr aceba. bebişimde kayıp duruyodu karnımda onu hissetmesem korkacaktım neredeyse. tokluk kan sekerimi ölçturdum 129 çıktı normalmış.
dun bunlarla ugraştım durdum

günaydın kızlar ve bebişleri
Rabbim bu cuma günü bütün dua edenlerin dualarını kabul etsin bide bizim gibi hamilelere kolaylık güç kuvvet versin bebeklerimizi korusun sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin zamanında

gozun aydın aferın bebısıne uslu uslu yerıni de almıs artık

bizimkisi garantici olacak sanırım birşey olur da bir yere gider ilk oturursun ya öyle birşey olacağız sanırım

masallah canm kızına :)

sağol canım benim

Günaydın kızlar nasılsınız. Eşimle harıl harıl ev ariyoruz. 3 ev gorecez birazdan. Doğumdan önce çıkmak istiyoruz . Fiyatlar resmen uçmuş. Dolar bazında para istiyorlar. Dolar da tavan yapmış tabi. Kuruş indirmiyorlar. Allah yardımcımız olsun ne diyim.

ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN TATLIM
BİZE DE HABER VER

merhaba aynı telaş bizdede var kiramı yoksa satın almak içn mi bakıyosunuz biz kira olarak dun bulduk inş sorun çıkmaz nisan 15 diye anlaştık ama sözleşme kapora herhangi bişey vermedik içime sindi kayınvalideye yakın o bakacak cunkü bebegime :) evde güzel bi an önce yerleşmek istiyorum :)

inşallah bulursunuz cnm guzel bır ev hem kafanıza hem butcenıze gore :)

Gunaydın arkadaşlar.Dün dr 'a gittik.28 +5 tim ama oğlum 31 .haftalarda görünüyor. 1760 g olmuş.Şeker biraz yüksekti ondan olabilir dedi dr.Ama diyetle kontrol altında tutuyoruz bi sorun olmaz dedi. Ben sezeryan istiyodum zaten bu durumda iri bebek olacağından ve ilk doğum olacağndan dr söyledim. Hatta 15 mayısta olursa iyi olur dedim oda tamam dedi. Bu yüzdende rapor tarihlerim 2 hafta öne çekildi.Daha önce konuşmuştuk sizlerlede doğum tarihi ve raporlar sata göre ayarlanır diye. Ama bu şekilde erken doğum kesinleşirse tarihler değişebilyormuş bilginize....

NORMAL DOĞUM DAHA İYİ DEĞİL Mİ

Canım biz satın alacaz. Kiradayiz şu an haziranda suremiz doluyor burda kalmak istemiyoruz artik
inşallah bulursunuz cnm guzel bır ev hem kafanıza hem butcenıze gore :)
Inşallah canım benim teşekkür ederim
Seni burda görmek ne güzel canım uzun zamandır yoksun :)
Fevzi beye devam ediyor musun

ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN TATLIM
BİZE DE HABER VER
Sağol canım iki tanesini gördük. Diğerinin sahibini arıyoruz açmıyor ben de eve geldim. Ikisi de güzeldi. Ama biraz daha bakicaz çok naz yapıyor ev sahipleri midemi bulandiriyorlar

Sağol canım iki tanesini gördük. Diğerinin sahibini arıyoruz açmıyor ben de eve geldim. Ikisi de güzeldi. Ama biraz daha bakicaz çok naz yapıyor ev sahipleri midemi bulandiriyorlar
SİTELER ÇOK KÖTÜ AMA YA
HİÇ SEVMİYORUM BEN
NORMAL APARTMAN DAHA İYİ
KOMŞULUK VAR EN AZINDAN
BURDA EN AZ 3000 DAİRE ARASINDA NERDE KOMŞUN OLACAK

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…