2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
SİTELER ÇOK KÖTÜ AMA YA
HİÇ SEVMİYORUM BEN
NORMAL APARTMAN DAHA İYİ
KOMŞULUK VAR EN AZINDAN
BURDA EN AZ 3000 DAİRE ARASINDA NERDE KOMŞUN OLACAK
Yok canim biz de site istemiyoruz. Apartman bakıyoruz. Burda apartmanda da komşuluk ilişkileri zayıf. Gerçi her yer aynı değil ama su anki apartmanimda 20 daire var gorustugum tek komşu var. Diğerleri çok kötü

merhaba canım evet uzun zamandır giremedim fevzi beye devam edemedik dr çok iyiydi ama hastane olark zor geldi bize akademiye erdem beye gidiyorum iyi şimdilik bakalım. sende inşallah ev işini halledersin Allah gönlünüze göre versin canım

Kontrolumuz güzel geçti kızlar bu sefer nst de sancı cıkmadı cok sukur rahim agzıda kapalıymış ishalden dolayı 1,5 kilo vermişim doktor bile şaşırdı..bebişimiz 2.150 gr 46 cm olmuş maşaAllah
maşallah canım ne güzel büyümüş.

Yok canim biz de site istemiyoruz. Apartman bakıyoruz. Burda apartmanda da komşuluk ilişkileri zayıf. Gerçi her yer aynı değil ama su anki apartmanimda 20 daire var gorustugum tek komşu var. Diğerleri çok kötü
İNŞALLAH GÖNLÜNE GÖRE Bİ YER BULURSUN CANIM

Kontrolumuz güzel geçti kızlar bu sefer nst de sancı cıkmadı cok sukur rahim agzıda kapalıymış ishalden dolayı 1,5 kilo vermişim doktor bile şaşırdı..bebişimiz 2.150 gr 46 cm olmuş maşaAllah

Maşallah kocaman bebiş olmuş, Allah nazardan saklasın

emin misin canım? peki bu rapor benim doğum sonrası 8 haftalık iznimden mi düşücek yoksa normal rapor hakkımdan mı?

Benim ilk doğumda öyle olmuştu 2 hafta sonra doğum oldu 2 kere doğum olmadı diye dr tarafından belge aldım doğum sonrası 8 haftadan düşmediğine eminim ama ben doğum sonrası 3 heyet raporu aldığım için normal dr raporu süresini etkileyip etkilemediğini bilmiyorum..

NORMAL DOĞUM DAHA İYİ DEĞİL Mİ
İyidir tabi iyi olmasınada ben normal doğuramam ne sancıya dayanır nede alttan muayeneye. Ben regl sancılarına bile dayanamıyom.Zaten büyük ihtimalle 4 kilo ve üzerinde olacak. Kafa çevresi 2 hafta önde gidiyo. İlk doğum yaş 39 bu şekilde normal doğurmak çok kolay değil .Boşuna sıkıntı çekmeye gerek yok ozaman normal doğum dahada riskli olabilir.Ama hiç bir sorunu olmayanlar için elbette ki normal doğum ....

GOZUNAYDIN CNM MAŞALLAH BEBEĞİNE :)

RİSK OLURSA NORMAL DOĞURMA TABİ
ÇOK ŞÜÜR BİZDE HERŞEY YOLUNDA
NORMAL DOĞURMAK DÜŞÜNCEM

valla ev fiyatları çok yükselmiş. umarım hemen içine sinen bir ev bulursunuz.

nerede çalışıyorsun canım sen? devlet memuru musun? ben idareye sordum eğer geç doğum olursa rapora gerek yo dedi. doğum olduktan sonra doğum belgeni getirirsin dedi.

Günaydın anneler. Birkaç gündür karnımda sertlesme vardı dün bir doktora gittim nst de 20 dakika arayla 60 larda sancı çıktı. Erken doğum riskim var. Doktorum sancıyı durdurmak için ilaç verdi. Çok moralim bozuk. Eşim de yanımda yok yalnızım. Kayınpeder vefat etti memlekete gitti. Durumu anlattım ben de hemen gelir sandım adam diyor ki daha bir kaç gün gelemem. Veraset işlemleri varmış yapılacak. Annesi de hastaymış iki gün sonra yalnız kalacakmış daha babasını gömeli iki gün olmuş nasıl gelsinmiş. O kadar kırıldım ki anlatamam sanki ben keyfimden çağırıyorum. Dünden beri ağlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…