MAŞALLAH DİYELİMKontrolumuz güzel geçti kızlar bu sefer nst de sancı cıkmadı cok sukur rahim agzıda kapalıymış ishalden dolayı 1,5 kilo vermişim doktor bile şaşırdı..bebişimiz 2.150 gr 46 cm olmuş maşaAllah
Teşekkür ederim canımMAŞALLAH DİYELİM
Yok canim biz de site istemiyoruz. Apartman bakıyoruz. Burda apartmanda da komşuluk ilişkileri zayıf. Gerçi her yer aynı değil ama su anki apartmanimda 20 daire var gorustugum tek komşu var. Diğerleri çok kötüSİTELER ÇOK KÖTÜ AMA YA
HİÇ SEVMİYORUM BEN
NORMAL APARTMAN DAHA İYİ
KOMŞULUK VAR EN AZINDAN
BURDA EN AZ 3000 DAİRE ARASINDA NERDE KOMŞUN OLACAK
merhaba canım evet uzun zamandır giremedim fevzi beye devam edemedik dr çok iyiydi ama hastane olark zor geldi bize akademiye erdem beye gidiyorum iyi şimdilik bakalım. sende inşallah ev işini halledersin Allah gönlünüze göre versin canımCanım biz satın alacaz. Kiradayiz şu an haziranda suremiz doluyor burda kalmak istemiyoruz artik
Inşallah canım benim teşekkür ederim
Seni burda görmek ne güzel canım uzun zamandır yoksun :)
Fevzi beye devam ediyor musun
maşallah canım ne güzel büyümüş.Kontrolumuz güzel geçti kızlar bu sefer nst de sancı cıkmadı cok sukur rahim agzıda kapalıymış ishalden dolayı 1,5 kilo vermişim doktor bile şaşırdı..bebişimiz 2.150 gr 46 cm olmuş maşaAllah
İNŞALLAH GÖNLÜNE GÖRE Bİ YER BULURSUN CANIMYok canim biz de site istemiyoruz. Apartman bakıyoruz. Burda apartmanda da komşuluk ilişkileri zayıf. Gerçi her yer aynı değil ama su anki apartmanimda 20 daire var gorustugum tek komşu var. Diğerleri çok kötü
Kontrolumuz güzel geçti kızlar bu sefer nst de sancı cıkmadı cok sukur rahim agzıda kapalıymış ishalden dolayı 1,5 kilo vermişim doktor bile şaşırdı..bebişimiz 2.150 gr 46 cm olmuş maşaAllah
emin misin canım? peki bu rapor benim doğum sonrası 8 haftalık iznimden mi düşücek yoksa normal rapor hakkımdan mı?
iyiyim canım saol, hepiniz iyi olun inşallah. çalışmaya devam. masamdaki dosyaları bitirmeye çalışıyorum sallana sallana :)SANA DA TATLIM
NASILSIN BEBİŞ NASIL
İyidir tabi iyi olmasınada ben normal doğuramam ne sancıya dayanır nede alttan muayeneye. Ben regl sancılarına bile dayanamıyom.Zaten büyük ihtimalle 4 kilo ve üzerinde olacak. Kafa çevresi 2 hafta önde gidiyo. İlk doğum yaş 39 bu şekilde normal doğurmak çok kolay değil .Boşuna sıkıntı çekmeye gerek yok ozaman normal doğum dahada riskli olabilir.Ama hiç bir sorunu olmayanlar için elbette ki normal doğum ....NORMAL DOĞUM DAHA İYİ DEĞİL Mİ
GOZUNAYDIN CNM MAŞALLAH BEBEĞİNE :)Kontrolumuz güzel geçti kızlar bu sefer nst de sancı cıkmadı cok sukur rahim agzıda kapalıymış ishalden dolayı 1,5 kilo vermişim doktor bile şaşırdı..bebişimiz 2.150 gr 46 cm olmuş maşaAllah
RİSK OLURSA NORMAL DOĞURMA TABİİyidir tabi iyi olmasınada ben normal doğuramam ne sancıya dayanır nede alttan muayeneye. Ben regl sancılarına bile dayanamıyom.Zaten büyük ihtimalle 4 kilo ve üzerinde olacak. Kafa çevresi 2 hafta önde gidiyo. İlk doğum yaş 39 bu şekilde normal doğurmak çok kolay değil .Boşuna sıkıntı çekmeye gerek yok ozaman normal doğum dahada riskli olabilir.Ama hiç bir sorunu olmayanlar için elbette ki normal doğum ....
Teşekkür ederim canım benimmaşallah canım ne güzel büyümüş.
İZİN NE ZAMANiyiyim canım saol, hepiniz iyi olun inşallah. çalışmaya devam. masamdaki dosyaları bitirmeye çalışıyorum sallana sallana :)
Amin cümlemizinkini canım benim:)Maşallah kocaman bebiş olmuş, Allah nazardan saklasın
Allah razı olsun inşallah hepimiz hayırlısıyla zamanında dogururuzGOZUNAYDIN CNM MAŞALLAH BEBEĞİNE :)
valla ev fiyatları çok yükselmiş. umarım hemen içine sinen bir ev bulursunuz.Günaydın kızlar nasılsınız. Eşimle harıl harıl ev ariyoruz. 3 ev gorecez birazdan. Doğumdan önce çıkmak istiyoruz . Fiyatlar resmen uçmuş. Dolar bazında para istiyorlar. Dolar da tavan yapmış tabi. Kuruş indirmiyorlar. Allah yardımcımız olsun ne diyim.
nerede çalışıyorsun canım sen? devlet memuru musun? ben idareye sordum eğer geç doğum olursa rapora gerek yo dedi. doğum olduktan sonra doğum belgeni getirirsin dedi.Benim ilk doğumda öyle olmuştu 2 hafta sonra doğum oldu 2 kere doğum olmadı diye dr tarafından belge aldım doğum sonrası 8 haftadan düşmediğine eminim ama ben doğum sonrası 3 heyet raporu aldığım için normal dr raporu süresini etkileyip etkilemediğini bilmiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?