2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
CANIM ÜZÜLME MELĞİNİ DÜŞÜN
O HERŞEYİ HİSSEDER
İNŞALLAH HERŞEY YOLUNA GİRECEK

cnm hakkında hayırlısı olsun zor bır durum ınsALLAH bebegın zamanında gelır hersey duzelır esınde kendıne gore haklı sende oyle sonucta otekı tarafta olum olayı var bıraz daha sakın olup kendını boyle tesellı et sen strese gırersen bebek ıcın daha kotu olur, yanında yakın akraban hıc mı yok onlardan bırını cagırsan bu durumda snnle kalsalar

Kızlar butik bebeden birkaç kez alışveriş yaptim. Aldıgim ürünler çok gùzel ama çin malı ürünlerde var arada.. baby aspen markası çin üretimiymis mesala ki cok da ucuzda degillerdi Aslında.
Çinde sadece kalitesiz ürünler üretilmiyor canım.iyi markaları da var pahalı olduğuna göre o iyi markalarındandır :)

cunku sırt agrısına goguslerde sebep oluyor bnmde agrıdıgında kendımı dık tutuyorum bır rahatlama oluyor malum gogusler buyuyor agırlasıyor
dik oturmak ne zor ya.azcık oturuyorum unutup tekrar bükülüyorum göğüs göbek hep öne itiyor :)

aaa çok iyi oldu canım bu o zaman dr kontrol seçeneğin işaretleyecek ve iş başı yapmadan arka arkaya rapor alabileceğiz süper canım çokkk sağol
rica ederim canım.bence de çok iyi.

aynen cnm bende oyle unutuyorum ama agrı gırınce hmn toparlıyorum kendımı aklıma geldıkcede dık duruyorum

üzülme canım Allah yardımcın olsun

Canım Kıyamam sana ya. Onun da acısı taze diye öyle yapıyor.
Hem senin uzulmemen ve aglamaman lazım bebiş için. Annenler yakın mı kuzum

Kontrolumuz güzel geçti kızlar bu sefer nst de sancı cıkmadı cok sukur rahim agzıda kapalıymış ishalden dolayı 1,5 kilo vermişim doktor bile şaşırdı..bebişimiz 2.150 gr 46 cm olmuş maşaAllah
nasıl kilo veriiliyor hamileyken yaaa
masallah bebisinede :)

bnde o tarihlerde istiyoruum canım sezeryan olursa:))
oglumada sıkı sıkı tembihliyorum ya 05.05 te yada 15.05 te gel diye

OY OYYY HAMİLELİK DUYGUSALLIĞI İŞTE, MALESEF EŞLER ARADA SIRADA BU DENGEYİ AYARLAYAMIYORLAR, ÇOK DA HAKSIZ DEĞİL HEM AMA SENİN DE İHTİYACIN VAR TABİ, ANNESİNİ DE ALSIN GELSİN, VERASET İŞLERİNİN ACELESİ NE ...

CANIM ÜZÜLME MELĞİNİ DÜŞÜN
O HERŞEYİ HİSSEDER
İNŞALLAH HERŞEY YOLUNA GİRECEK

üzülme canım Allah yardımcın olsun

Canım Kıyamam sana ya. Onun da acısı taze diye öyle yapıyor.
Hem senin uzulmemen ve aglamaman lazım bebiş için. Annenler yakın mı kuzum

Tşkler arkadaşlar. Maalesef ailemden uzaktayım gelebilecek kimse yok Annem zaten hasta birde kızım var ilgilenmem gereken. Ağlamamı durduramıyorum. Tamam Onunda babası öldü anlıyorum ama biz de tehlikedeyiz adamın umrunda değiliz. Tek çocuk değil abisi ablası var onlarda ilgilenebilir işlerle annesiyle . Asıl biz zor durumdayız kimse yok gel diyeceğim

cok gecmis olsun cnm , biçok hastalıkla bu hamilelikte tnstık ztn
bnde bu yasıma kadr hiçbi mide problemi yasamıstım hatta mide yanması eksimesiinn ne demek nasıl bişey oldugunu bile bilmezdim benmkide acaip yanıyor agzımı acsam alev cıkacak sanki ama 2-3 gündür yeni cozum buldum cilek iyi geliyor bana yanmaya basladıgı anda 1 tane yiyorum anında kesiyor sasırdım bnde .

Canım benim. . Sen de haklısın tabi. . Hatasını anlar da gelir belki. . Ama sen Sakin ağlama. Stres de erken doğumu tetikler o yüzden güçlü olmaya çalış.bak kızın da yanında onunla vakit geçirerek teselli olmaya çalış kuzum. Bu kötü günlerin hepsi geçecek. Erkekler bizim kadar ince düsünemiyorlar. Belki gelmek istiyordur eşin ailesi işleri hallet öyle git diyordur. 2 günden bişey olmaz tatlım üzme o güzel canını. Bebişi de etkileme.

Kızlar agdaya devam ediyor musunuz. Ben pazartesi gitmeyi düşünüyorum yine.bir de ben göğüs pedi kullanmaya başladım sıvı geliyor sürekli çamaşır degistirmek zorunda kalıyorum. Pedi jelli aldım ama hâlâ gogsume yapışıyor dün zorla çıkaramadım çok ağrıdı biraz zeytinyağı ya da bebeyagi sursem bişey olur mu

Uzme kendını canım benımde salı gunu sancım cıkmıstı ılac verdı doktor bugün tekrar nst ye gırdım sukur sancım cıkmadı bu sefer ınsaAllah senın mınıkte zamanında gelır

Aglama sancin artar ne ilac verdi doktor yat uzan bnimde riskli sertlesme oldu ama gitmedim cunku biliyrm erkn dogacagini gidipte strese girmedim adalat kullaniyorum idare ediyrum sende strese girme

Canım sen bebeğini düşün, bol bol dua et bugûn Cuma, Allah vakti zamanında kucağına almayı nasip etsin inş. Bol bol dinlen zorunlu olanlar dışında iş güç yapma. Çok duygusalız malesef seni çok iyi anlıyorum ama elinden geldiğince üzülmemeye çalış. Erkeklerin çoğu çok düşüncesiz malesef ama yaşadığı acı yüzünden de olabilir. Kendine iyi bak canım

Allah razı olsun canım amin inşallah :)
cümlemizden cnm :)

Kontrolumuz güzel geçti kızlar bu sefer nst de sancı cıkmadı cok sukur rahim agzıda kapalıymış ishalden dolayı 1,5 kilo vermişim doktor bile şaşırdı..bebişimiz 2.150 gr 46 cm olmuş maşaAllah
maşaallah cnm buyusun annesinin göbişinde darısı bız bekleyenlere ınsaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…