Geçmiş olsun canım :)Günaydın kızlar saat 9.15 te kontrolumuz var bide dolgumu yaptırtacam tabi yaparlarsa
Ohhh maşallah ya kpcaman :)) dolgu işin noldu halledebildin mi :)Kontrolumuz güzel geçti kızlar bu sefer nst de sancı cıkmadı cok sukur rahim agzıda kapalıymış ishalden dolayı 1,5 kilo vermişim doktor bile şaşırdı..bebişimiz 2.150 gr 46 cm olmuş maşaAllah
Günaydın canım emin ol o da gelmek istiyordur ama engeller işte. Geldimi üst üste geliyor Sıkıntılar bir kaç gün sabret gelir sonra meraklanma. Annelik böyle işte yalnız ve güçlü olmayı öğrenmemiz gerek. Vardır bunda da bir hayır. Güçlü olmaya çalış. Allah yardımcın olsun.Günaydın anneler. Birkaç gündür karnımda sertlesme vardı dün bir doktora gittim nst de 20 dakika arayla 60 larda sancı çıktı. Erken doğum riskim var. Doktorum sancıyı durdurmak için ilaç verdi. Çok moralim bozuk. Eşim de yanımda yok yalnızım. Kayınpeder vefat etti memlekete gitti. Durumu anlattım ben de hemen gelir sandım adam diyor ki daha bir kaç gün gelemem. Veraset işlemleri varmış yapılacak. Annesi de hastaymış iki gün sonra yalnız kalacakmış daha babasını gömeli iki gün olmuş nasıl gelsinmiş. O kadar kırıldım ki anlatamam sanki ben keyfimden çağırıyorum. Dünden beri ağlıyorum
32 haftalık çalışabilir raporumu aldım. amacım 37. haftaya kadar çalışabilmek.bakalım önümde 5 haftam varİZİN NE ZAMAN
ağdaya devam edemiyorum, çok hassaslaştım ve bıraktım 3 aydır. doğuma yakın giderim diyorum. sütün mü geliyor anlamadım? erken değil miKızlar agdaya devam ediyor musunuz. Ben pazartesi gitmeyi düşünüyorum yine.bir de ben göğüs pedi kullanmaya başladım sıvı geliyor sürekli çamaşır degistirmek zorunda kalıyorum. Pedi jelli aldım ama hâlâ gogsume yapışıyor dün zorla çıkaramadım çok ağrıdı biraz zeytinyağı ya da bebeyagi sursem bişey olur mu
05.05. te gelmesinler yatsınlar yattıkları yerde erken daha,15.05. olabilir.zaten 10 gün kalmış oluyor.bnde o tarihlerde istiyoruum canım sezeryan olursa:))
oglumada sıkı sıkı tembihliyorum ya 05.05 te yada 15.05 te gel diye
BİZ 4 AYLIKKEN İŞİ BIRAKTIK32 haftalık çalışabilir raporumu aldım. amacım 37. haftaya kadar çalışabilmek.bakalım önümde 5 haftam var
özelde olsaydım ve maddi durumum iyi olsaydı inan ben de çalışmazdım. evde çocuğumu kendim büyütmek isterdim. ama işte şartlarBİZ 4 AYLIKKEN İŞİ BIRAKTIK
BABAMIZ İZİN VERMEDİ
AFERİN BABANIZA, HAKLI VALLA, HAMİLE DEDİĞİN EVDE OTURSA PEK GÜZEL OLUR, AMA BEN EVDE DURAMAM O YÜZDEN 36.HAFTAYA KADAR ÇALIŞIRIM SANIRIM, TABİ OĞLAN İZİN VERİRSE...BİZ 4 AYLIKKEN İŞİ BIRAKTIK
BABAMIZ İZİN VERMEDİ
YOK YA PATLADIM EVDEAFERİN BABANIZA, HAKLI VALLA, HAMİLE DEDİĞİN EVDE OTURSA PEK GÜZEL OLUR, AMA BEN EVDE DURAMAM O YÜZDEN 36.HAFTAYA KADAR ÇALIŞIRIM SANIRIM, TABİ OĞLAN İZİN VERİRSE...
HOŞGELDİN TATLIMSelam anneler ben bu forma yeni katıldım.aslında Haziran başı olarak görünüyor ama son kontrolde Mayıs'ın son haftası olarak göründü doğum:)sizler sanırım benden baya bir öldesiniz hafta olarak.ben şuan 25 haftayı yeni bitirdim.26 haftalık diyebiliriz:)kızım olacak inşallah.allah bebeklerimizi bize kavuştursun inşallah.ilk aylarım zor geçti ama şuan maşallah iyiyim.ilerleyen haftalarda bukadar rahat olmam biliyorum ama inşallah böyle devam eder
HIMMMM EVET YA EVDE ÇOK SIKILIYOR İNSAN, BEN RAPORLU OLUNCA AKŞAMA KADAR YİYORDUM :) BEBEKLER OLUNCA SIKILMAYA VAKİT KALMAYACAK GALİBA, YENİ Mİ EVLİSİNİZ, BAŞTA KISKANÇ OLUYORLAR AMA ZAMANLA ALIŞIYORLAR...YOK YA PATLADIM EVDE
O KISKANÇLIKTAN İZİN VERMEDİ ÇALIŞMAMA :)
30 10 2013TE EVLENDİKHIMMMM EVET YA EVDE ÇOK SIKILIYOR İNSAN, BEN RAPORLU OLUNCA AKŞAMA KADAR YİYORDUM :) BEBEKLER OLUNCA SIKILMAYA VAKİT KALMAYACAK GALİBA, YENİ Mİ EVLİSİNİZ, BAŞTA KISKANÇ OLUYORLAR AMA ZAMANLA ALIŞIYORLAR...
Hoşbulduk teşekkr:)))Allah bahtlarını güzel etsin.bilmemmi benimde oğlum var bizde çok aradık hamileykenHOŞGELDİN TATLIM
ALLAH KOLAY DOĞUMLAR NASİP ETSİN
BİZ DE OĞLUŞUMLA BEŞİK KERTMESİ ARIYORDUK :))
hoşgeldın canım :)Selam anneler ben bu forma yeni katıldım.aslında Haziran başı olarak görünüyor ama son kontrolde Mayıs'ın son haftası olarak göründü doğum:)sizler sanırım benden baya bir öldesiniz hafta olarak.ben şuan 25 haftayı yeni bitirdim.26 haftalık diyebiliriz:)kızım olacak inşallah.allah bebeklerimizi bize kavuştursun inşallah.ilk aylarım zor geçti ama şuan maşallah iyiyim.ilerleyen haftalarda bukadar rahat olmam biliyorum ama inşallah böyle devam eder
AMİN CANIMHoşbulduk teşekkr:)))Allah bahtlarını güzel etsin.bilmemmi benimde oğlum var bizde çok aradık hamileyken
Tşkler arkadaşlar. Maalesef ailemden uzaktayım gelebilecek kimse yok Annem zaten hasta birde kızım var ilgilenmem gereken. Ağlamamı durduramıyorum. Tamam Onunda babası öldü anlıyorum ama biz de tehlikedeyiz adamın umrunda değiliz. Tek çocuk değil abisi ablası var onlarda ilgilenebilir işlerle annesiyle . Asıl biz zor durumdayız kimse yok gel diyeceğim
Bunu duyduğuma çok sevindim canım, hemen çilek bulundurayım evde.. İnşallah bana da faydası olur. Aynen dediğin gibi hamilelikte tanıştım ben de , bebişlerimiz için katlanıyoruz.. Annelik şimdiden başladı bile :)cok gecmis olsun cnm , biçok hastalıkla bu hamilelikte tnstık ztn
bnde bu yasıma kadr hiçbi mide problemi yasamıstım hatta mide yanması eksimesiinn ne demek nasıl bişey oldugunu bile bilmezdim benmkide acaip yanıyor agzımı acsam alev cıkacak sanki ama 2-3 gündür yeni cozum buldum cilek iyi geliyor bana yanmaya basladıgı anda 1 tane yiyorum anında kesiyor sasırdım bnde .
30 10 2013TE EVLENDİK
HAMİLEYKEN DAHA ÇOK BAĞLANDI VE KISKANDI BEYEFENDİ
ÖNCEDEN KISKANÇLIK YOKTU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?