2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Günaydın kızlar saat 9.15 te kontrolumuz var bide dolgumu yaptırtacam tabi yaparlarsa
Geçmiş olsun canım :)
Kontrolumuz güzel geçti kızlar bu sefer nst de sancı cıkmadı cok sukur rahim agzıda kapalıymış ishalden dolayı 1,5 kilo vermişim doktor bile şaşırdı..bebişimiz 2.150 gr 46 cm olmuş maşaAllah
Ohhh maşallah ya kpcaman :)) dolgu işin noldu halledebildin mi :)

Günaydın canım emin ol o da gelmek istiyordur ama engeller işte. Geldimi üst üste geliyor Sıkıntılar bir kaç gün sabret gelir sonra meraklanma. Annelik böyle işte yalnız ve güçlü olmayı öğrenmemiz gerek. Vardır bunda da bir hayır. Güçlü olmaya çalış. Allah yardımcın olsun.

ağdaya devam edemiyorum, çok hassaslaştım ve bıraktım 3 aydır. doğuma yakın giderim diyorum. sütün mü geliyor anlamadım? erken değil mi

Selam anneler ben bu forma yeni katıldım.aslında Haziran başı olarak görünüyor ama son kontrolde Mayıs'ın son haftası olarak göründü doğum:)sizler sanırım benden baya bir öldesiniz hafta olarak.ben şuan 25 haftayı yeni bitirdim.26 haftalık diyebiliriz:)kızım olacak inşallah.allah bebeklerimizi bize kavuştursun inşallah.ilk aylarım zor geçti ama şuan maşallah iyiyim.ilerleyen haftalarda bukadar rahat olmam biliyorum ama inşallah böyle devam eder

HOŞGELDİN TATLIM
ALLAH KOLAY DOĞUMLAR NASİP ETSİN
BİZ DE OĞLUŞUMLA BEŞİK KERTMESİ ARIYORDUK :))

YOK YA PATLADIM EVDE
O KISKANÇLIKTAN İZİN VERMEDİ ÇALIŞMAMA :)
HIMMMM EVET YA EVDE ÇOK SIKILIYOR İNSAN, BEN RAPORLU OLUNCA AKŞAMA KADAR YİYORDUM :) BEBEKLER OLUNCA SIKILMAYA VAKİT KALMAYACAK GALİBA, YENİ Mİ EVLİSİNİZ, BAŞTA KISKANÇ OLUYORLAR AMA ZAMANLA ALIŞIYORLAR...

HIMMMM EVET YA EVDE ÇOK SIKILIYOR İNSAN, BEN RAPORLU OLUNCA AKŞAMA KADAR YİYORDUM :) BEBEKLER OLUNCA SIKILMAYA VAKİT KALMAYACAK GALİBA, YENİ Mİ EVLİSİNİZ, BAŞTA KISKANÇ OLUYORLAR AMA ZAMANLA ALIŞIYORLAR...
30 10 2013TE EVLENDİK
HAMİLEYKEN DAHA ÇOK BAĞLANDI VE KISKANDI BEYEFENDİ
ÖNCEDEN KISKANÇLIK YOKTU

HOŞGELDİN TATLIM
ALLAH KOLAY DOĞUMLAR NASİP ETSİN
BİZ DE OĞLUŞUMLA BEŞİK KERTMESİ ARIYORDUK :))
Hoşbulduk teşekkr:)))Allah bahtlarını güzel etsin.bilmemmi benimde oğlum var bizde çok aradık hamileyken

hoşgeldın canım :)

Canım, olayın ciddiyetini anlayamamış olabilir. Erkekler bazen abarttığımızı düşünebiliyor. Çünkü bazen gerçekten abartıyoruz. Ama tabi senin durum farklı. Ama işte yapacak bşy yok, çünkü kaybedilen baba var ve çok zor bir durum. Bir iki gün zorunlu olmadıkça kalkma ve ayaklarını yukarıda tut. Bunun tek ilacı dinlenmek. Kızın olması işleri zorlaştırıyor tabi
Ama ağlama bşy olmaz. Bol sıvı tüket, lifli şeyler. Zorlanma tuvalette falan. Eminim acil bşy olmayacaktır.

Bunu duyduğuma çok sevindim canım, hemen çilek bulundurayım evde.. İnşallah bana da faydası olur. Aynen dediğin gibi hamilelikte tanıştım ben de , bebişlerimiz için katlanıyoruz.. Annelik şimdiden başladı bile :)

Kızlar doktorumu değiştirmeyi düşünüyorum.Müdahalesiz doğal doğumu destekleyen sezaryana yönlendirmeyecek tavsiye edebileceğiniz doktor var mı.Istanbul Anadolu yakası tercihim ama Avrupa yakası da olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…