BENDE 2012 DE EVLENDİM, BİZİMKİ BAŞTA SIKINTILIYDI, ŞİMDİ ALIŞTI BİRAZ DAHA, AMA İŞ YERİME GELMESİNE İZİN VERMİYORUM HALA, İSTER İSTEMEZ BİR SÜRÜ İNSANLA MUHATTAP OLUYORSUN, O ZAMAN HUYSUZLANIYOR :)30 10 2013TE EVLENDİK
HAMİLEYKEN DAHA ÇOK BAĞLANDI VE KISKANDI BEYEFENDİ
ÖNCEDEN KISKANÇLIK YOKTU
Günaydın anneler. Birkaç gündür karnımda sertlesme vardı dün bir doktora gittim nst de 20 dakika arayla 60 larda sancı çıktı. Erken doğum riskim var. Doktorum sancıyı durdurmak için ilaç verdi. Çok moralim bozuk. Eşim de yanımda yok yalnızım. Kayınpeder vefat etti memlekete gitti. Durumu anlattım ben de hemen gelir sandım adam diyor ki daha bir kaç gün gelemem. Veraset işlemleri varmış yapılacak. Annesi de hastaymış iki gün sonra yalnız kalacakmış daha babasını gömeli iki gün olmuş nasıl gelsinmiş. O kadar kırıldım ki anlatamam sanki ben keyfimden çağırıyorum. Dünden beri ağlıyorum
Kendini yıpratıp bebeği de üzme canım. Eşin de belli ki iki arada bi derede kalmış. Sonuçta ağır bişey atlatıyor,babasını kaybetmiş kolay değil. Seni de anlıyorum durumun zor ama kendini üzmeden bi kaç gün sabret. İnşallah erkenden gelmez bebeğin..Tşkler arkadaşlar. Maalesef ailemden uzaktayım gelebilecek kimse yok Annem zaten hasta birde kızım var ilgilenmem gereken. Ağlamamı durduramıyorum. Tamam Onunda babası öldü anlıyorum ama biz de tehlikedeyiz adamın umrunda değiliz. Tek çocuk değil abisi ablası var onlarda ilgilenebilir işlerle annesiyle . Asıl biz zor durumdayız kimse yok gel diyeceğim
Bence yavaş yavaş almaya başlayabilirsin, Allah korusun ama bebeklerimiz aceleci davranabilirler artık :) Hazırlıklı olmak lazımkızlar bn daha bebeğime hiç alışveriş yapamadım sizce artık baslamalı mıyım yoksa bıraz daha beklemelı mı
CANIM BENİM AĞIRLAŞMADAN YAP DERİM BEN. ŞİMDİ BANA GEZMEK ZOR GELİYOR ÇOĞU ŞEYİ NETTEN ALMAMA RAĞMEN. BENİM DE PİJAMA VE GECELİK TAKIMIMLA OĞLUŞUMUN SÜSLERİ ŞEKERLERİ VS. KALDI ALINMADIK. ONLARI DA BU HAFTASONU HALLETTİM Mİ OHH KAFAM RAHAT OLCAK İNŞkızlar bn daha bebeğime hiç alışveriş yapamadım sizce artık baslamalı mıyım yoksa bıraz daha beklemelı mı
ben aynı kurumda çalışıyorumBENDE 2012 DE EVLENDİM, BİZİMKİ BAŞTA SIKINTILIYDI, ŞİMDİ ALIŞTI BİRAZ DAHA, AMA İŞ YERİME GELMESİNE İZİN VERMİYORUM HALA, İSTER İSTEMEZ BİR SÜRÜ İNSANLA MUHATTAP OLUYORSUN, O ZAMAN HUYSUZLANIYOR :)
off çok zordur. benim de eşim çalıştığım kuruma geçmek istiyor, hem de aynı birime. allah korusun ya. aşırı kıskanç zaten, 2 yıl oldu evleneli hala daha sıkıntısını çekiyorum,bir de aynı kurumu düşünemem. biri bişey sormaya bile gelemez herhaldeben aynı kurumda çalışıyorumhekesi tanıdığı için kıskanma çok fazla olmuyor ama gizli saklı ne bi yere gidebiliyorum ne bişey yapabiliyorumo açıdan çok kötü yemekhanede göremesin hemen arıyor nerdesin diye
kızlar bn daha bebeğime hiç alışveriş yapamadım sizce artık baslamalı mıyım yoksa bıraz daha beklemelı mı
Canım benim sana 2 tavsiyem olacak ilk doğum yaptığım medipol sevap pata çok iyi bir doktordur.şuan bana uzak o yüzden gidemiyorum.birde şuan gittiğim delta hospital Dr.hakan Gürbüz.maltepe.herşeyi incik cincik açıklar ama randevusu çok dolu ilk zaman almak çok zor.yakınsan şiddetle tavsiye ederim.Kızlar doktorumu değiştirmeyi düşünüyorum.Müdahalesiz doğal doğumu destekleyen sezaryana yönlendirmeyecek tavsiye edebileceğiniz doktor var mı.Istanbul Anadolu yakası tercihim ama Avrupa yakası da olabilir.
Sevap değil medipol Dr seval pata :)Canım benim sana 2 tavsiyem olacak ilk doğum yaptığım medipol sevap pata çok iyi bir doktordur.şuan bana uzak o yüzden gidemiyorum.birde şuan gittiğim delta hospital Dr.hakan Gürbüz.maltepe.herşeyi incik cincik açıklar ama randevusu çok dolu ilk zaman almak çok zor.yakınsan şiddetle tavsiye ederim.
o çok kötü oluyor canım ister istemez erkekle bir şekilde konuşmak evrak alış verişi yapmak gerekiyor burdan bi arkadaşımın eşi öyle kıskanç kızın sıkıntısını görüyoruzoff çok zordur. benim de eşim çalıştığım kuruma geçmek istiyor, hem de aynı birime. allah korusun ya. aşırı kıskanç zaten, 2 yıl oldu evleneli hala daha sıkıntısını çekiyorum,bir de aynı kurumu düşünemem. biri bişey sormaya bile gelemez herhalde
Geçmiş olsun boğaz ağrısı için ilaçsız tedavi sık sık tuzlu su gargarası.tahrişi azaltır.grip içinde kabuklarıyla bütün meyveler evde ne varsa kaynat biraz zencefil ekle ve 1 kaşıkta bal afiyetle iç.şifa olsunKızlar grip oldum hafif boğaz ağrısı ve burun akıntısı var.etkili bi tavsiyesi olan var mı
Sende bendensin desene .bende 3 tane badı ve ıslak mendil aldım sadece :) herkes çoktan tamamladı.ama benim 2. bebek olduğu için büyük ihtiyaçları hazır(beşik,bebek arabası vs..).ama cinsiyet farklı olduğu için küçük ihtiyaçları almak lazım.çokta erken değil aslında.kızlar bn daha bebeğime hiç alışveriş yapamadım sizce artık baslamalı mıyım yoksa bıraz daha beklemelı mı
BİZİMKİNİN KISKANÇLIĞI YENİ BAŞLADIBENDE 2012 DE EVLENDİM, BİZİMKİ BAŞTA SIKINTILIYDI, ŞİMDİ ALIŞTI BİRAZ DAHA, AMA İŞ YERİME GELMESİNE İZİN VERMİYORUM HALA, İSTER İSTEMEZ BİR SÜRÜ İNSANLA MUHATTAP OLUYORSUN, O ZAMAN HUYSUZLANIYOR :)
Benimde sol göğsümün altı uyusuyordu doktora sordum baskıdandır dedi telaslanma yaniDoktora sormakta yarar var canım uyuşma dediğin gibi de olabilir ama inşallah öyle değildir bebeğin sığmıyordur büyümek için sıkıştiyordur seni : )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?