2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
30 10 2013TE EVLENDİK
HAMİLEYKEN DAHA ÇOK BAĞLANDI VE KISKANDI BEYEFENDİ
ÖNCEDEN KISKANÇLIK YOKTU
BENDE 2012 DE EVLENDİM, BİZİMKİ BAŞTA SIKINTILIYDI, ŞİMDİ ALIŞTI BİRAZ DAHA, AMA İŞ YERİME GELMESİNE İZİN VERMİYORUM HALA, İSTER İSTEMEZ BİR SÜRÜ İNSANLA MUHATTAP OLUYORSUN, O ZAMAN HUYSUZLANIYOR :)

Bn meslegim geregi erkeklerin icinde calisiyorum bazi zamanlar sabaha kadar onlarla nobet Tuttugum oluyodu neyseki bnimki ayni meslekte n okunca sagolsn hic kiskanmiyo azcik kiskansin isterdim ama yok nerde

kızlar bn daha bebeğime hiç alışveriş yapamadım sizce artık baslamalı mıyım yoksa bıraz daha beklemelı mı

Kendini yıpratıp bebeği de üzme canım. Eşin de belli ki iki arada bi derede kalmış. Sonuçta ağır bişey atlatıyor,babasını kaybetmiş kolay değil. Seni de anlıyorum durumun zor ama kendini üzmeden bi kaç gün sabret. İnşallah erkenden gelmez bebeğin..

kızlar bn daha bebeğime hiç alışveriş yapamadım sizce artık baslamalı mıyım yoksa bıraz daha beklemelı mı
Bence yavaş yavaş almaya başlayabilirsin, Allah korusun ama bebeklerimiz aceleci davranabilirler artık :) Hazırlıklı olmak lazım

CANIM BENİM AĞIRLAŞMADAN YAP DERİM BEN. ŞİMDİ BANA GEZMEK ZOR GELİYOR ÇOĞU ŞEYİ NETTEN ALMAMA RAĞMEN. BENİM DE PİJAMA VE GECELİK TAKIMIMLA OĞLUŞUMUN SÜSLERİ ŞEKERLERİ VS. KALDI ALINMADIK. ONLARI DA BU HAFTASONU HALLETTİM Mİ OHH KAFAM RAHAT OLCAK İNŞ

ben aynı kurumda çalışıyorum hekesi tanıdığı için kıskanma çok fazla olmuyor ama gizli saklı ne bi yere gidebiliyorum ne bişey yapabiliyorumo açıdan çok kötü yemekhanede göremesin hemen arıyor nerdesin diye

off çok zordur. benim de eşim çalıştığım kuruma geçmek istiyor, hem de aynı birime. allah korusun ya. aşırı kıskanç zaten, 2 yıl oldu evleneli hala daha sıkıntısını çekiyorum,bir de aynı kurumu düşünemem. biri bişey sormaya bile gelemez herhalde

Yok artık canım, bekleme tabi. Yani tabi ki Allah korusun ama her şeyde insanlar için. 32'den sonra her bebek her an doğabiliyor. Ve alışveriş zorlu bir süreç. Yıkaması ütülemesi de ayrı. Bence çok geç kalmışsın Artık bekleme...

Canım benim sana 2 tavsiyem olacak ilk doğum yaptığım medipol sevap pata çok iyi bir doktordur.şuan bana uzak o yüzden gidemiyorum.birde şuan gittiğim delta hospital Dr.hakan Gürbüz.maltepe.herşeyi incik cincik açıklar ama randevusu çok dolu ilk zaman almak çok zor.yakınsan şiddetle tavsiye ederim.

Kızlar grip oldum hafif boğaz ağrısı ve burun akıntısı var.etkili bi tavsiyesi olan var mı

Sevap değil medipol Dr seval pata :)

biz de randevumuzu aldık pazartesiye, nedense en cok bu kontrolden cekiniyorum, ilacları felan da bırakınca gelişimini cok etkilemiş midir diye kaygıya dustum. İnsallah iyi sonuclarla karsılasırım. Esim zaten tepemde pimpirikli, iyice demoralize oldum yani.

o çok kötü oluyor canım ister istemez erkekle bir şekilde konuşmak evrak alış verişi yapmak gerekiyor burdan bi arkadaşımın eşi öyle kıskanç kızın sıkıntısını görüyoruz bizim müdürlükte 16 kişiden 14 ü bayan yırttım yani :) Allah yardımcın olsun canım o zaman daha çok dikkatli olman gerekiyor hayırlısı olsun

Kızlar grip oldum hafif boğaz ağrısı ve burun akıntısı var.etkili bi tavsiyesi olan var mı
Geçmiş olsun boğaz ağrısı için ilaçsız tedavi sık sık tuzlu su gargarası.tahrişi azaltır.grip içinde kabuklarıyla bütün meyveler evde ne varsa kaynat biraz zencefil ekle ve 1 kaşıkta bal afiyetle iç.şifa olsun

Sende bendensin desene .bende 3 tane badı ve ıslak mendil aldım sadece :) herkes çoktan tamamladı.ama benim 2. bebek olduğu için büyük ihtiyaçları hazır(beşik,bebek arabası vs..).ama cinsiyet farklı olduğu için küçük ihtiyaçları almak lazım.çokta erken değil aslında.

BİZİMKİNİN KISKANÇLIĞI YENİ BAŞLADI
OĞLUMU VE SENİ KAYBETMEKTEN ÇOK KORKUYORUM DİYOR

Doktora sormakta yarar var canım uyuşma dediğin gibi de olabilir ama inşallah öyle değildir bebeğin sığmıyordur büyümek için sıkıştiyordur seni : )
Benimde sol göğsümün altı uyusuyordu doktora sordum baskıdandır dedi telaslanma yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…