2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
selam kızlar bebeğim hareket ederken çok canım acıyo sizdede oluyo mu böyle

VUUUUU, BEN DE AYNI KURUMA DÜŞERİZ DİYE ÇOK KORKUYORDUM AMA ARTIK MÜMKÜN DEĞİL, ALLAH KORUSUN AYNI KURUMDA ÇALIŞSAK NANEYİ YEMİŞTİM, BAZEN DENGESİZ İNSANLAR ÇIKIYOR KARŞINA LAFINI BİLMEZ, BİZİMKİ DELLENİR, BUGÜN GELMİŞ BİR MÜDÜR YARDIMCISI DOĞUR ARTIK NE ZAMAN DOĞURACAN DİYOR, TOPLASAN ÜÇ KEZ MUHABBETİM YOK, KOCAM DUYSA DALAR SANA NE DİYE :)

cnlarm haklısınız da bnm yurumem ayakta kalmam yasak bıde hep sıkıntılı gctı herkes tedırgındı pek kıyafet falan almamı ıstemedıler sındı de 32. haftaya baslıcaz nerdeyse artık kara kara dusunmeye basladımm nete guvenemıyorum bakalım yaa ınsaallah rast gıder ısımız de halledebılırımm sizleri gorunce cok gec kaldım dıyorum heveslenıyorum ama yıne evde oturuyorumm bakalımm

selam kızlar bebeğim hareket ederken çok canım acıyo sizdede oluyo mu böyle
OLUYORRR, BÜYÜDÜ YA KOLU BACAĞI DİRSEĞİ FİLAN CAN YAKIYOR, BEN DOĞUYOR MU DİYE KORKUYORUM HEP, DR SANCI ÇEKME SAKIN HEMEN GEL DEDİ, BEN AYIRT EDEMİYORUM Kİ

Stres yapma daha kötü olur içini ferah tut doktorlar da erken olmaması için her yolu deniyecektir zaten inşallah zamanında gelir bebeğin. (hepimizinki zamanında gelir inşallah bu arada)

hahaha kesin dalar eminim ben ilk düşük yaptığımda herkes geldi geçmiş olsun dediler bizim arkadaşın eşi gelmişti tesadüf adam eve gidince demişki ne kadar ayıp kadına erkek geçmiş olsanamı gelir diye. onlar dışarda olduklarından anlamıyorlar Allahtan hepsi bizimkini çok iyi tanıdıklarından bişey demiyor benden çok o görüşüyo. Ama seninki gelirse çok uzunca süre alışamaz heralde kimsenin iyi yada kötü niyetini anlamaz ve sen arada çok kalırsın Allah korusun gelmesin

GELEMEZ ARTIK CANIM, BAKANLIKLARIMIZ BİLE DEĞİŞTİ :) ANAMMM BİZİMKİ ASLA KABUL ETMEZ EVE GELMESİNİ, Bİ DE TANIMIYOR YA HİÇ BİR ARKADAŞIMI, KENDİ DE BİR SÜRÜ KADINLA MUHATTAP OLUYOR AMA SIRA BANA GELİNCE BUNUN İŞ HAYATININ GERÇEĞİ OLDUĞUNU ANLAMASI ZOR OLUYOR :)

kızlar bn daha bebeğime hiç alışveriş yapamadım sizce artık baslamalı mıyım yoksa bıraz daha beklemelı mı

canım bu hafta sonu bence al....2 tane hastane çıkışı gecelik pijama bez falan al çanta al en azından bunları al yıkarsın ütülersin dursun..Allah korusun ya doktor dese bu haftadan sonra kımıldamadan yatıcan sonra kendin secemedin diye yıllarca üzülürsün bnm arkadaşıma oldu hala söyler...hazır ayaktayken kıyafet battaniye gecelik falan bunları halletmek lazım bence...hemen harekete geçmelisin

ağdaya devam edemiyorum, çok hassaslaştım ve bıraktım 3 aydır. doğuma yakın giderim diyorum. sütün mü geliyor anlamadım? erken değil mi
Evet canım süt. Doktoruma sordum normal ped kullan demişti ped yapışıyor ama

tşk ederim canım

central hospital Kozyatağı. Figen hanım çoook memnunum. Başak hanım da çok ilgili

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…