KAÇ HAFTALIKSINIZselam kızlar bebeğim hareket ederken çok canım acıyo sizdede oluyo mu böyle
33 haftalığımKAÇ HAFTALIKSINIZ
NORMAL O ZAMAN CANIM33 haftalığım
sağol cnmNORMAL O ZAMAN CANIM
MERAK ETME
VUUUUU, BEN DE AYNI KURUMA DÜŞERİZ DİYE ÇOK KORKUYORDUM AMA ARTIK MÜMKÜN DEĞİL, ALLAH KORUSUN AYNI KURUMDA ÇALIŞSAK NANEYİ YEMİŞTİM, BAZEN DENGESİZ İNSANLAR ÇIKIYOR KARŞINA LAFINI BİLMEZ, BİZİMKİ DELLENİR, BUGÜN GELMİŞ BİR MÜDÜR YARDIMCISI DOĞUR ARTIK NE ZAMAN DOĞURACAN DİYOR, TOPLASAN ÜÇ KEZ MUHABBETİM YOK, KOCAM DUYSA DALAR SANA NE DİYE :)ben aynı kurumda çalışıyorumhekesi tanıdığı için kıskanma çok fazla olmuyor ama gizli saklı ne bi yere gidebiliyorum ne bişey yapabiliyorumo açıdan çok kötü yemekhanede göremesin hemen arıyor nerdesin diye
CANIM BENİM AĞIRLAŞMADAN YAP DERİM BEN. ŞİMDİ BANA GEZMEK ZOR GELİYOR ÇOĞU ŞEYİ NETTEN ALMAMA RAĞMEN. BENİM DE PİJAMA VE GECELİK TAKIMIMLA OĞLUŞUMUN SÜSLERİ ŞEKERLERİ VS. KALDI ALINMADIK. ONLARI DA BU HAFTASONU HALLETTİM Mİ OHH KAFAM RAHAT OLCAK İNŞ
Yok artık canım, bekleme tabi. Yani tabi ki Allah korusun ama her şeyde insanlar için. 32'den sonra her bebek her an doğabiliyor. Ve alışveriş zorlu bir süreç. Yıkaması ütülemesi de ayrı. Bence çok geç kalmışsınArtık bekleme...
cnlarm haklısınız da bnm yurumem ayakta kalmam yasak bıde hep sıkıntılı gctı herkes tedırgındı pek kıyafet falan almamı ıstemedıler sındı de 32. haftaya baslıcaz nerdeyse artık kara kara dusunmeye basladımm nete guvenemıyorumSende bendensin desene .bende 3 tane badı ve ıslak mendil aldım sadece :) herkes çoktan tamamladı.ama benim 2. bebek olduğu için büyük ihtiyaçları hazır(beşik,bebek arabası vs..).ama cinsiyet farklı olduğu için küçük ihtiyaçları almak lazım.çokta erken değil aslında.
ALLAH KORUSUN İKİNİZİ DE CANIM, AMA BÖYLE KORUYAMAZ Kİ SİZİBİZİMKİNİN KISKANÇLIĞI YENİ BAŞLADI
OĞLUMU VE SENİ KAYBETMEKTEN ÇOK KORKUYORUM DİYOR
kızlar bn daha bebeğime hiç alışveriş yapamadım sizce artık baslamalı mıyım yoksa bıraz daha beklemelı mı[/QGEÇ BİLE KADIN CANIM, BEN DE TAMAMLAMADIM DAHA, ZORLANIYORUM ARTIK GEZMEKTE,KARAR VERMEKTE FİLAN...
OLUYORRR, BÜYÜDÜ YA KOLU BACAĞI DİRSEĞİ FİLAN CAN YAKIYOR, BEN DOĞUYOR MU DİYE KORKUYORUM HEP, DR SANCI ÇEKME SAKIN HEMEN GEL DEDİ, BEN AYIRT EDEMİYORUM Kİselam kızlar bebeğim hareket ederken çok canım acıyo sizdede oluyo mu böyle
artık dayanılmaz olursa ağrım doktora giderimOLUYORRR, BÜYÜDÜ YA KOLU BACAĞI DİRSEĞİ FİLAN CAN YAKIYOR, BEN DOĞUYOR MU DİYE KORKUYORUM HEP, DR SANCI ÇEKME SAKIN HEMEN GEL DEDİ, BEN AYIRT EDEMİYORUM Kİ
BEN DE ÖYLE DİYORUMALLAH KORUSUN İKİNİZİ DE CANIM, AMA BÖYLE KORUYAMAZ Kİ SİZİ
Stres yapma daha kötü olur içini ferah tut doktorlar da erken olmaması için her yolu deniyecektir zaten inşallah zamanında gelir bebeğin. (hepimizinki zamanında gelir inşallah bu arada)Günaydın anneler. Birkaç gündür karnımda sertlesme vardı dün bir doktora gittim nst de 20 dakika arayla 60 larda sancı çıktı. Erken doğum riskim var. Doktorum sancıyı durdurmak için ilaç verdi. Çok moralim bozuk. Eşim de yanımda yok yalnızım. Kayınpeder vefat etti memlekete gitti. Durumu anlattım ben de hemen gelir sandım adam diyor ki daha bir kaç gün gelemem. Veraset işlemleri varmış yapılacak. Annesi de hastaymış iki gün sonra yalnız kalacakmış daha babasını gömeli iki gün olmuş nasıl gelsinmiş. O kadar kırıldım ki anlatamam sanki ben keyfimden çağırıyorum. Dünden beri ağlıyorum
hahaha kesin dalar eminim ben ilk düşük yaptığımda herkes geldi geçmiş olsun dediler bizim arkadaşın eşi gelmişti tesadüf adam eve gidince demişki ne kadar ayıp kadına erkek geçmiş olsanamı gelir diye. onlar dışarda olduklarından anlamıyorlar Allahtan hepsi bizimkini çok iyi tanıdıklarından bişey demiyor benden çok o görüşüyo. Ama seninki gelirse çok uzunca süre alışamaz heralde kimsenin iyi yada kötü niyetini anlamaz ve sen arada çok kalırsın Allah korusun gelmesinVUUUUU, BEN DE AYNI KURUMA DÜŞERİZ DİYE ÇOK KORKUYORDUM AMA ARTIK MÜMKÜN DEĞİL, ALLAH KORUSUN AYNI KURUMDA ÇALIŞSAK NANEYİ YEMİŞTİM, BAZEN DENGESİZ İNSANLAR ÇIKIYOR KARŞINA LAFINI BİLMEZ, BİZİMKİ DELLENİR, BUGÜN GELMİŞ BİR MÜDÜR YARDIMCISI DOĞUR ARTIK NE ZAMAN DOĞURACAN DİYOR, TOPLASAN ÜÇ KEZ MUHABBETİM YOK, KOCAM DUYSA DALAR SANA NE DİYE :)
GELEMEZ ARTIK CANIM, BAKANLIKLARIMIZ BİLE DEĞİŞTİ :) ANAMMM BİZİMKİ ASLA KABUL ETMEZ EVE GELMESİNİ, Bİ DE TANIMIYOR YA HİÇ BİR ARKADAŞIMI, KENDİ DE BİR SÜRÜ KADINLA MUHATTAP OLUYOR AMA SIRA BANA GELİNCE BUNUN İŞ HAYATININ GERÇEĞİ OLDUĞUNU ANLAMASI ZOR OLUYOR :)hahaha kesin dalar eminim ben ilk düşük yaptığımda herkes geldi geçmiş olsun dediler bizim arkadaşın eşi gelmişti tesadüf adam eve gidince demişki ne kadar ayıp kadına erkek geçmiş olsanamı gelir diye. onlar dışarda olduklarından anlamıyorlar Allahtan hepsi bizimkini çok iyi tanıdıklarından bişey demiyor benden çok o görüşüyo. Ama seninki gelirse çok uzunca süre alışamaz heralde kimsenin iyi yada kötü niyetini anlamaz ve sen arada çok kalırsın Allah korusun gelmesin
kızlar bn daha bebeğime hiç alışveriş yapamadım sizce artık baslamalı mıyım yoksa bıraz daha beklemelı mı
Evet canım süt. Doktoruma sordum normal ped kullan demişti ped yapışıyor amaağdaya devam edemiyorum, çok hassaslaştım ve bıraktım 3 aydır. doğuma yakın giderim diyorum. sütün mü geliyor anlamadım? erken değil mi
tşk ederim canımGeçmiş olsun boğaz ağrısı için ilaçsız tedavi sık sık tuzlu su gargarası.tahrişi azaltır.grip içinde kabuklarıyla bütün meyveler evde ne varsa kaynat biraz zencefil ekle ve 1 kaşıkta bal afiyetle iç.şifa olsun
central hospital Kozyatağı. Figen hanım çoook memnunum. Başak hanım da çok ilgiliKızlar doktorumu değiştirmeyi düşünüyorum.Müdahalesiz doğal doğumu destekleyen sezaryana yönlendirmeyecek tavsiye edebileceğiniz doktor var mı.Istanbul Anadolu yakası tercihim ama Avrupa yakası da olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?