burdan bi arkadaş erken doğum belirtisi diye yazmıştı ama benim arkadaşımda da olmustu onun doktoru da olabilir normal demişti.fazla gelmesi sıkıntı demişti.Evet canım süt. Doktoruma sordum normal ped kullan demişti ped yapışıyor ama
AFERİN BABANIZA, HAKLI VALLA, HAMİLE DEDİĞİN EVDE OTURSA PEK GÜZEL OLUR, AMA BEN EVDE DURAMAM O YÜZDEN 36.HAFTAYA KADAR ÇALIŞIRIM SANIRIM, TABİ OĞLAN İZİN VERİRSE...
aynı fikirdeyim evde durmak hamile için çok iyi değil hareketsiz oluyorsun ve kilo alımında fazla oluyor işde mecburen az da olsa harekete diyorsuncanım çalışmak en iyisi insanı dinç tutuyor ve haftaların nasıl geçtiğini anlamıyosyn bi bakmışsın 30.haftalardasın Allah sağlık versin son güne kadar çalışırım hareket etmek bebek için daha iyi bnce
Yok canim erken doğum belirtisi değil. Çok sütünün olacağının belirtisi öyle dedi doktorum. Eee o kadar kilo aldık bi işe yarasın artık dimi :) çok gelmiyor ben onu sıvı olarak da görmüyorum kurumuş bi şekilde ya da sutyende beyaz sarımsı bişey görüyorum. Ilac alacaktim çünkü çok acıyor lar en azından bebiş gelene kadar surerim dedim burda bir arkadas şimdiden krem sürmek için erken doğumu tetikliyor dedi. Ben de vazgeçtim ama yine doktoruma soylicem bakalım o ne diycek. ..burdan bi arkadaş erken doğum belirtisi diye yazmıştı ama benim arkadaşımda da olmustu onun doktoru da olabilir normal demişti.fazla gelmesi sıkıntı demişti.
evet canım keşke şartlar uysa da çalışsam ama işte bazı şeyler elimizde değil. bu bebeğim de kız çok istiyordum bir kızım daha olsun Allah gönlümüze göre verdi şükür. üstelik doğum tarihleri aynı büyük kızımın tahmini doğum tarihi 19 mayıstı 6 mayısta doğdu normal doğumla bu bebişiminde tdt 19 mayıs bakalım bu ne zaman gelecek. senin kız mı erkek mi?
ORASI ÖYLE CANIM AMA STRES ALTINCA ÇALIŞIYORUZ, BEBEKLER DE STRESE GİRİYOR, FİZİKSEL OLARAK GÜZEL SADECE...canım çalışmak en iyisi insanı dinç tutuyor ve haftaların nasıl geçtiğini anlamıyosyn bi bakmışsın 30.haftalardasın Allah sağlık versin son güne kadar çalışırım hareket etmek bebek için daha iyi bnce
Evet memurum ama bizim kurum istemiştinerede çalışıyorsun canım sen? devlet memuru musun? ben idareye sordum eğer geç doğum olursa rapora gerek yo dedi. doğum olduktan sonra doğum belgeni getirirsin dedi.
Eşiniz açısındanda çok zor durum babasını kaybetmiş Allah rahmet eylesin.. Şöylede bir durum var ki en hassas dönemdeyiz duygusal açıdan herşeye ağlıyorum ben ama bebeği çok etkiliyor başka şeyler düşünün aklınıza eşinizi yokluğunu getirmeyin lütfennGünaydın anneler. Birkaç gündür karnımda sertlesme vardı dün bir doktora gittim nst de 20 dakika arayla 60 larda sancı çıktı. Erken doğum riskim var. Doktorum sancıyı durdurmak için ilaç verdi. Çok moralim bozuk. Eşim de yanımda yok yalnızım. Kayınpeder vefat etti memlekete gitti. Durumu anlattım ben de hemen gelir sandım adam diyor ki daha bir kaç gün gelemem. Veraset işlemleri varmış yapılacak. Annesi de hastaymış iki gün sonra yalnız kalacakmış daha babasını gömeli iki gün olmuş nasıl gelsinmiş. O kadar kırıldım ki anlatamam sanki ben keyfimden çağırıyorum. Dünden beri ağlıyorum
İnternette İbrahim GÖKÇEK diye bi alternatif tıpçının çilek ile ilgili bi videosunu izlemiştim hamileliğimden beri evimde eksik değil(hamileler çilek yediği zaman çocukları çok zeki oluyormuş..Bunu duyduğuma çok sevindim canım, hemen çilek bulundurayım evde.. İnşallah bana da faydası olur. Aynen dediğin gibi hamilelikte tanıştım ben de , bebişlerimiz için katlanıyoruz.. Annelik şimdiden başladı bile :)
Gönlüne göre en azından bi tulum bi hastane çıkışı al artık :)kızlar bn daha bebeğime hiç alışveriş yapamadım sizce artık baslamalı mıyım yoksa bıraz daha beklemelı mı
kesinlikle katılıyorum çalışmak iyi ama bide stresi olmasa bende 36. haftada ayrılıcam izine bebişimi rahat rahat bekliycem :))ORASI ÖYLE CANIM AMA STRES ALTINCA ÇALIŞIYORUZ, BEBEKLER DE STRESE GİRİYOR, FİZİKSEL OLARAK GÜZEL SADECE...
cnlarm haklısınız da bnm yurumem ayakta kalmam yasak bıde hep sıkıntılı gctı herkes tedırgındı pek kıyafet falan almamı ıstemedıler sındı de 32. haftaya baslıcaz nerdeyse artık kara kara dusunmeye basladımm nete guvenemıyorumbakalım yaa ınsaallah rast gıder ısımız de halledebılırımm sizleri gorunce cok gec kaldım dıyorum heveslenıyorum ama yıne evde oturuyorumm bakalımm
yani :) bende sanmıyorum erken doğum belirtisi olacağını.krem sürmenin de tetikleyeceğini sanmıyorum nasıl bi bağlantısı olabilir ki kremle erken doğumun.bende 1 ay öncesinde sürmeye başlayacağımYok canim erken doğum belirtisi değil. Çok sütünün olacağının belirtisi öyle dedi doktorum. Eee o kadar kilo aldık bi işe yarasın artık dimi :) çok gelmiyor ben onu sıvı olarak da görmüyorum kurumuş bi şekilde ya da sutyende beyaz sarımsı bişey görüyorum. Ilac alacaktim çünkü çok acıyor lar en azından bebiş gelene kadar surerim dedim burda bir arkadas şimdiden krem sürmek için erken doğumu tetikliyor dedi. Ben de vazgeçtim ama yine doktoruma soylicem bakalım o ne diycek. ..
Gogusler rahimde kasılma yapıyormuş canım. .o yüzden normal doğuma az kala masaj yapın falan diyorlar Rahmi uyarmak için ama ne kadar doğru bilemem :)yani :) bende sanmıyorum erken doğum belirtisi olacağını.krem sürmenin de tetikleyeceğini sanmıyorum nasıl bi bağlantısı olabilir ki kremle erken doğumun.bende 1 ay öncesinde sürmeye başlayacağım
Canim dolgu isim persembeye kaldi idare et dedi doktor hanim insaAllah kotu olmaz beni sordugun icinde sagol sekerimGeçmiş olsun canım :)
Ohhh maşallah ya kpcaman :)) dolgu işin noldu halledebildin mi :)
Günaydın canım emin ol o da gelmek istiyordur ama engeller işte. Geldimi üst üste geliyor Sıkıntılar bir kaç gün sabret gelir sonra meraklanma. Annelik böyle işte yalnız ve güçlü olmayı öğrenmemiz gerek. Vardır bunda da bir hayır. Güçlü olmaya çalış. Allah yardımcın olsun.
Ooo maşallah bişey kalmadı senin canım ne güzelKizlar dis doktoruna gittim ama kadin taa persembeye gun verdi o zamana kdr kotu olmaz insaAllah firsat bu firsat diyip eksiklerimizi tamamladik Allah'in izniyleEki Görüntüle 1453977
InsaAllah sende hepsini tamamlarsin Allah"in izniyle canimOoo maşallah bişey kalmadı senin canım ne güzel
maşallah kızına :)Teşekkür ederim kızlar dediğiniz gibi 2 ay daha sabredicem artık yapacak bişey yok. Yediklerime de dikkat etmeye çalışıyorum, bulgur yemiyorum,asitli içecekler , kızartma falan.. ama arada bir fena yapıyor. Neyse ki kızımı görmüş oldum yine :) 1750 gr 40 cm olmuş. Bi de dudakları var ki,kilonun yarısı dudaklardayerim ben onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?