2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Evet canım süt. Doktoruma sordum normal ped kullan demişti ped yapışıyor ama
burdan bi arkadaş erken doğum belirtisi diye yazmıştı ama benim arkadaşımda da olmustu onun doktoru da olabilir normal demişti.fazla gelmesi sıkıntı demişti.

AFERİN BABANIZA, HAKLI VALLA, HAMİLE DEDİĞİN EVDE OTURSA PEK GÜZEL OLUR, AMA BEN EVDE DURAMAM O YÜZDEN 36.HAFTAYA KADAR ÇALIŞIRIM SANIRIM, TABİ OĞLAN İZİN VERİRSE...

canım çalışmak en iyisi insanı dinç tutuyor ve haftaların nasıl geçtiğini anlamıyosyn bi bakmışsın 30.haftalardasın Allah sağlık versin son güne kadar çalışırım hareket etmek bebek için daha iyi bnce

aynı fikirdeyim evde durmak hamile için çok iyi değil hareketsiz oluyorsun ve kilo alımında fazla oluyor işde mecburen az da olsa harekete diyorsun

burdan bi arkadaş erken doğum belirtisi diye yazmıştı ama benim arkadaşımda da olmustu onun doktoru da olabilir normal demişti.fazla gelmesi sıkıntı demişti.
Yok canim erken doğum belirtisi değil. Çok sütünün olacağının belirtisi öyle dedi doktorum. Eee o kadar kilo aldık bi işe yarasın artık dimi :) çok gelmiyor ben onu sıvı olarak da görmüyorum kurumuş bi şekilde ya da sutyende beyaz sarımsı bişey görüyorum. Ilac alacaktim çünkü çok acıyor lar en azından bebiş gelene kadar surerim dedim burda bir arkadas şimdiden krem sürmek için erken doğumu tetikliyor dedi. Ben de vazgeçtim ama yine doktoruma soylicem bakalım o ne diycek. ..

benimde prensesim geliyor canım allah biliyo ya hep kız istedim anasına yoldas olsun dedim Allah gönlüme göre verdi.ama 2. olsa erkek olsun isterdim insan değişik olsun ister ama Allahın dediği olur o verirse oluyo evlat bu erkekte kızda ayrı ayrı güzel...kız şeyleri cıvıl cıvıl ama erkek şeyleride hoşuma gidiyo papyonlu falan ikiside ayrı güzel yaaa...

ORASI ÖYLE CANIM AMA STRES ALTINCA ÇALIŞIYORUZ, BEBEKLER DE STRESE GİRİYOR, FİZİKSEL OLARAK GÜZEL SADECE...

nerede çalışıyorsun canım sen? devlet memuru musun? ben idareye sordum eğer geç doğum olursa rapora gerek yo dedi. doğum olduktan sonra doğum belgeni getirirsin dedi.
Evet memurum ama bizim kurum istemişti

Eşiniz açısındanda çok zor durum babasını kaybetmiş Allah rahmet eylesin.. Şöylede bir durum var ki en hassas dönemdeyiz duygusal açıdan herşeye ağlıyorum ben ama bebeği çok etkiliyor başka şeyler düşünün aklınıza eşinizi yokluğunu getirmeyin lütfenn
İnternette İbrahim GÖKÇEK diye bi alternatif tıpçının çilek ile ilgili bi videosunu izlemiştim hamileliğimden beri evimde eksik değil(hamileler çilek yediği zaman çocukları çok zeki oluyormuş..)
kızlar bn daha bebeğime hiç alışveriş yapamadım sizce artık baslamalı mıyım yoksa bıraz daha beklemelı mı
Gönlüne göre en azından bi tulum bi hastane çıkışı al artık :)

Bşy olmaz merak etme yetişir. İlk iş iki tane hastane çıkışı al. Çorap, 3 tane kısa 3 tane uzum kollu çıt çıtlı body. Battaniye. Kusmuk bezleri, yelek, bez, emzik biberon. Bide zıbın. Bunlar hastane için yeter. Kendine de gecelik pijama, terlik, iç çamaşır.

yani :) bende sanmıyorum erken doğum belirtisi olacağını.krem sürmenin de tetikleyeceğini sanmıyorum nasıl bi bağlantısı olabilir ki kremle erken doğumun.bende 1 ay öncesinde sürmeye başlayacağım

yani :) bende sanmıyorum erken doğum belirtisi olacağını.krem sürmenin de tetikleyeceğini sanmıyorum nasıl bi bağlantısı olabilir ki kremle erken doğumun.bende 1 ay öncesinde sürmeye başlayacağım
Gogusler rahimde kasılma yapıyormuş canım. .o yüzden normal doğuma az kala masaj yapın falan diyorlar Rahmi uyarmak için ama ne kadar doğru bilemem :)

Canim dolgu isim persembeye kaldi idare et dedi doktor hanim insaAllah kotu olmaz beni sordugun icinde sagol sekerim

kıslar napıonussss benbebıkımın kıyafetlerını ayarladım etıketler falan cıkarttım yarın yıkıcammmm )
çamtasına koycaklarımı ayrı yıkıcam
bır hastane cıkışı detaylı
bır hastane cıkısı ıc gıyım gıbı olandan
bıtane sıbın
uc çorap
onluk
bebegı sarmak ıcın kundak
agını sılmek ıcın mendıl uc adet
tulbent
ınce battanıye kalın battanıye
bebek besı
emsik bıbıeron
eeee baska aklıma gelmıokı

maşallah kızına :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…