2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
arkadaslar bugun oglen basım dondu sonra da ust dudagım seyırme gıbı de uyusma gıbı de bıseyler oluyo sizce onemlı olabılır mı

canım ben pişik kremi de aldım çantaya. ayrıca çıtçıtlı badilerden de koydum içe giydirilenlerden

Kızlar ayaklarimda yanma ve kaşıntı gibi bişey oluyor. Kasiyorum bu sefer yanıyor. Oturdugumda bişey olmuyor yurudugumde yanıyor

Seninkileri okuyunca ben cantayi çok doldurdugumu düşündüm canım :)

Hı olabilir canım bugün hep ayaktaydim zaten. Bak sen ödem den deyince yanmalarin olduğu zamanlar gün içinde ayakta olduğum zamanlar oluyor
Evet canim cok ayakta kalınca oluyo mutlaka arada oturmak uzanmak lazım kaç aylık olduk artık. Unutuyoruz sonlara yaklastik dikkat etmemiz lazim

Kızlar 10 gündür burnum tıkalı nefes alamıyorum. Bana önereceğiniz bitkisel zararı olmayan çözümler var mı? Yada benim gibi olup bişeyler yapanlar var mı?

Kızlar 10 gündür burnum tıkalı nefes alamıyorum. Bana önereceğiniz bitkisel zararı olmayan çözümler var mı? Yada benim gibi olup bişeyler yapanlar var mı?

Bir yöntemi varsa ben de merakla bekliyorum cevapları. .gece 3 gibi uyanıyor, en az 1 saat kivraniyorum, burnumun tıkanıklığından. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…