2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Aglama sancin artar ne ilac verdi doktor yat uzan bnimde riskli sertlesme oldu ama gitmedim cunku biliyrm erkn dogacagini gidipte strese girmedim adalat kullaniyorum idare ediyrum sende strese girme
Adalat verdi bana da Sabah akşam içiyorum

Kızlar 10 gündür burnum tıkalı nefes alamıyorum. Bana önereceğiniz bitkisel zararı olmayan çözümler var mı? Yada benim gibi olup bişeyler yapanlar var mı?
Breath right hamilleiğimi kurtardı diyebilirim. Yine grip oldum bu 3. Cü ama en azından gece rahat uyuyorum. Dene istersen. Bimde daha uygunu da var başka bir markayla. Burun bandı diye geçiyor canım geçmiş olsun.

Kızlar 10 gündür burnum tıkalı nefes alamıyorum. Bana önereceğiniz bitkisel zararı olmayan çözümler var mı? Yada benim gibi olup bişeyler yapanlar var mı?
Canım ben odaları nemlendirdim rahatladim özellikle yatak odasına bi havluyu ıslatıp peteğin üzerine koyuyorum kurudukça ıslatıp tekrar seriyorum, bayağı buhar yapiyo tıkanıklığı ve boğaz kuruluğunu öyle atlattım

Ya ben herşeyi anladımda emzik ve biberona anlam veremedim:)ben ilk doğumumda hiç ihtiyaç duymadım bunlara.doğar doğmaz yalancı emzikmi verilir anlamadım.benmi yanlış düşünüyorum:))diğer yazdıkların ewet gerekli.

Canım sıcak suyun içine viks koy sonra onun buharını Çek hemen açıyo dayanabilirsen eğer havlu ile kapat etrafını daha etkili oluyo gözlerin kapalı olsun yoksa biraz yakabilir

Kızlar ayaklarimda yanma ve kaşıntı gibi bişey oluyor. Kasiyorum bu sefer yanıyor. Oturdugumda bişey olmuyor yurudugumde yanıyor
Ayaklarda kdşıntı ve yanma önemli amsn ihmal etme kolestaz olsbilir doktorunla konuş testler var yaptırman gereken inşallah çıkmaz ama tskip efilmeli

Arkaslar buvarala pek giremiyorum siteye seker yuklememi yapturdim bgun bi problem cikmadi cok sukur

biberon dediğim minik suluk canım. Büyük almadım daha gerçi süt gelmezse lazım olurmu oda ayrı konu.insallah gelir.emzigide vermem zaten de nebilim. nolur nolmaz diye koydum emzigi. Bilmiyorum ki aklımda birsürü deli sorular .arada kaldığım şeyi almayi tercih ediyorum genelde

günaydın kızalarrrrrrrrrrr
hamilelik takvimine göre bugün 7. ayımızı bitirdik..yarın ya ALLAH deyip 8. aya gidiyoruz..
zaten sat göre yarın 8. ay
benim sat 15 ağustos ..zaman geçtikte heyecan daha da artıyo...

Biberon sütün olmazsa mama vermek için lazım olur diye. Benim kızım doğduğunda emmeyi bilmiyordu çenesi kuvvetlensin emmeyi öğrensin diye emzik verdirdiler hastanede. Yani ikisi de gerekli

Günaydın arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…