- 23 Temmuz 2008
- 528
- 160
- 133
- 40
Adalat verdi bana da Sabah akşam içiyorumAglama sancin artar ne ilac verdi doktor yat uzan bnimde riskli sertlesme oldu ama gitmedim cunku biliyrm erkn dogacagini gidipte strese girmedim adalat kullaniyorum idare ediyrum sende strese girme
faydasını görürsun bi kç gune bn erdeyse 2 aydır içiyorum cok fayda ettiAdalat verdi bana da Sabah akşam içiyorum
Breath right hamilleiğimi kurtardı diyebilirim. Yine grip oldum bu 3. Cü ama en azından gece rahat uyuyorum. Dene istersen. Bimde daha uygunu da var başka bir markayla. Burun bandı diye geçiyor canım geçmiş olsun.Kızlar 10 gündür burnum tıkalı nefes alamıyorum. Bana önereceğiniz bitkisel zararı olmayan çözümler var mı? Yada benim gibi olup bişeyler yapanlar var mı?
evet içe giyilenlerdenHıh bak kremi unutmustum saol canım . Kolsuz citcitlimi
Canım ben odaları nemlendirdim rahatladim özellikle yatak odasına bi havluyu ıslatıp peteğin üzerine koyuyorum kurudukça ıslatıp tekrar seriyorum, bayağı buhar yapiyo tıkanıklığı ve boğaz kuruluğunu öyle atlattımKızlar 10 gündür burnum tıkalı nefes alamıyorum. Bana önereceğiniz bitkisel zararı olmayan çözümler var mı? Yada benim gibi olup bişeyler yapanlar var mı?
içine limon sık iç canım hem daha lezzetli hem de bol su iciriyorBEN Bİ TÜRLÜ SU İÇEMİYORUM YA((((((
DENEDİM AMA IYYYYY :)içine limon sık iç canım hem daha lezzetli hem de bol su iciriyor
lohusa ıc camasırı da at cantana canım bı de pedler var ılk gunler kan cok geldıgı ıcın hastane bezı sankı adı ondanHıh bak kremi unutmustum saol canım . Kolsuz citcitlimi
tuzlu su ya da bepanten demıstı kullana bılırsın dktorum ben nezle oldugumdaKızlar 10 gündür burnum tıkalı nefes alamıyorum. Bana önereceğiniz bitkisel zararı olmayan çözümler var mı? Yada benim gibi olup bişeyler yapanlar var mı?
Tamam canım onuda koydumevet içe giyilenlerden
Bez koydum ama lohusa camasir kullan atlardan alıcam inşallah unutmam canımlohusa ıc camasırı da at cantana canım bı de pedler var ılk gunler kan cok geldıgı ıcın hastane bezı sankı adı ondan
Ya ben herşeyi anladımda emzik ve biberona anlam veremedim:)ben ilk doğumumda hiç ihtiyaç duymadım bunlara.doğar doğmaz yalancı emzikmi verilir anlamadım.benmi yanlış düşünüyorum:))diğer yazdıkların ewet gerekli.kıslar napıonussss benbebıkımın kıyafetlerını ayarladım etıketler falan cıkarttım yarın yıkıcammmm )
çamtasına koycaklarımı ayrı yıkıcam
bır hastane cıkışı detaylı
bır hastane cıkısı ıc gıyım gıbı olandan
bıtane sıbın
uc çorap
onluk
bebegı sarmak ıcın kundak
agını sılmek ıcın mendıl uc adet
tulbent
ınce battanıye kalın battanıye
bebek besı
emsik bıbıeron
eeee baska aklıma gelmıokı
Canım sıcak suyun içine viks koy sonra onun buharını Çek hemen açıyo dayanabilirsen eğer havlu ile kapat etrafını daha etkili oluyo gözlerin kapalı olsun yoksa biraz yakabilirKızlar 10 gündür burnum tıkalı nefes alamıyorum. Bana önereceğiniz bitkisel zararı olmayan çözümler var mı? Yada benim gibi olup bişeyler yapanlar var mı?
Ayaklarda kdşıntı ve yanma önemli amsn ihmal etme kolestaz olsbilir doktorunla konuş testler var yaptırman gereken inşallah çıkmaz ama tskip efilmeliKızlar ayaklarimda yanma ve kaşıntı gibi bişey oluyor. Kasiyorum bu sefer yanıyor. Oturdugumda bişey olmuyor yurudugumde yanıyor
biberon dediğim minik suluk canım. Büyük almadım daha gerçi süt gelmezse lazım olurmu oda ayrı konu.insallah gelir.emzigide vermem zaten de nebilim. nolur nolmaz diye koydum emzigi. Bilmiyorum ki aklımda birsürü deli sorular .arada kaldığım şeyi almayi tercih ediyorum geneldeYa ben herşeyi anladımda emzik ve biberona anlam veremedim:)ben ilk doğumumda hiç ihtiyaç duymadım bunlara.doğar doğmaz yalancı emzikmi verilir anlamadım.benmi yanlış düşünüyorum:))diğer yazdıkların ewet gerekli.
Ya ben herşeyi anladımda emzik ve biberona anlam veremedim:)ben ilk doğumumda hiç ihtiyaç duymadım bunlara.doğar doğmaz yalancı emzikmi verilir anlamadım.benmi yanlış düşünüyorum:))diğer yazdıkların ewet gerekli.
Günaydın arkadaşımgünaydın
İnşaAllah dönerler yoksa sezeryan yollari górünûxo bize gerçı sağlıklı olsunlarda bebislerımız napalim sezeryanda oluruz :)benim oğlulumda daha ters ama son ana kadr umudumuzu kaybetmeyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?