2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
hanımlar lohusa geceliği almamış olanlar lcw outlete koşun .ben bunu aldım nane yeşili 19.90 çok uygun.bir model daha var 22.90 yetişinnn :)

Eklentiler

• L_20141-4Y5803Z8-2AY_A.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 130
  • L_20141-4YD351Z8-6QD_A.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 132
Günaydın kızlar ben bebegimin eşyalarıni yikiycam. Sabun tozu aldim. Siz makinede mi yikadiniz elde mi?

Günaydın kızlar ben bebegimin eşyalarıni yikiycam. Sabun tozu aldim. Siz makinede mi yikadiniz elde mi?
Canım bende bugün kismetse yikicam .önce makinede yikicam diyodum ama renkler karisir mi bişey olurmu korkusu oldu.sonra renkleri ayırınca koca makinede koybolcaklar. dedimki ne takion az az elinde yıka zaten nekadar Kirli leke yok bişey yok. Dedim ve suan karsimda yikanmayi bekliolar:)

Evet canim cok ayakta kalınca oluyo mutlaka arada oturmak uzanmak lazım kaç aylık olduk artık. Unutuyoruz sonlara yaklastik dikkat etmemiz lazim
Sonlara yaklaştıkça daha enerjik oluyoruz sanki dün tüm evi temizledim 3 makine çamaşır yıkadım sildim supurdum toz aldım üstüne ev baktık dolaştım hep :) anlatırken yoruldum valla :)

Kızlar 10 gündür burnum tıkalı nefes alamıyorum. Bana önereceğiniz bitkisel zararı olmayan çözümler var mı? Yada benim gibi olup bişeyler yapanlar var mı?
canım ben daha yeni atlattım burun bandı ve okyanus suyu spreyi kullandım baya rahatlatıyor sen de deneyebilirsin.Çok geçmiş olsun gerçekten hamilelikte grip çok zor Allah yardımcın olsun

Sonlara yaklaştıkça daha enerjik oluyoruz sanki dün tüm evi temizledim 3 makine çamaşır yıkadım sildim supurdum toz aldım üstüne ev baktık dolaştım hep :) anlatırken yoruldum valla :)
E sende otur artık ya yapma artık. Ister istemez ters bi hareket yaparsin bişey olur

Canim ben yikadim renkleri ayirip makinede. Hic bisey olmadi. At bence ya elinde ugrasma

Ben de renkler konusunda kararsız kalmıştım. Elde yıkamak daha iyi olcak sanırım. Şimdiden kolay gelsin

günaydın kızlar ve onların minnakları kızlar birşey soracağım kundak hakkında ne düşünüyorsunuz benim kayinvalide yaptıracak bir tane bizde kundakla büyümüşüz ama şimdiki doktorlar önermiyor kafam karışık biraz bu konuda :-(

hanımlar lohusa geceliği almamış olanlar lcw outlete koşun .ben bunu aldım nane yeşili 19.90 çok uygun.bir model daha var 22.90 yetişinnn :)
CNM BENDE çok baktım lcw hem uygun hemde çok güzel model ama boyu nasıl
sen aldıysan söylermisin boyu uzunmu..
benim boyum 1.80 bu geçelikler diz üstü gibi olmazmı bana..
aslında baktım elazığda varmış mağazada bi gidip denemek lazım da zaman ve enerji yok..

cnm ben yeni sipariş ettim boyu hakkında fikrim yok maalesef benim boyum kısa uzun olsa da sorun olmaz ama kısa olunca iyi olmaz.eşini gönder alsın olmazsa değiştirirsiniz.bizim burda lcw yyok nete mahkumuz

Kalça çıkığına neden oluyormuş, dikkatli olun..kollarını sarıp bacaklarını serbest bırakmaliymisiz. ..kolları sarılinca bebek sakinliyor, kendini uyandirmiyormus. ..ama bacaklar önemli, eskiden kalça çıkığı çok olurmuş. ..nedeni kundak sanırım..bende de olmuş. .annem bana da dedi kundaksiz bebek mi olur..cevabım evet olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…