Blue Dıamond yazıyor üstünde canım ama tam olarak kolonya sayılmaz,vücut kolonyası olarak geçiyorMytwin cnm sen mıgrosdan ne ısımle almıstın o kolanyaları hafta sonu halletcem ınsallahda bende ordan alıyım
Nettenmi aldın cnmhanımlar lohusa geceliği almamış olanlar lcw outlete koşun .ben bunu aldım nane yeşili 19.90 çok uygun.bir model daha var 22.90 yetişinnn :)
evet netten aldımNettenmi aldın cnm
Canım bende bugün kismetse yikicam .önce makinede yikicam diyodum ama renkler karisir mi bişey olurmu korkusu oldu.sonra renkleri ayırınca koca makinede koybolcaklar. dedimki ne takion az az elinde yıka zaten nekadar Kirli leke yok bişey yok. Dedim ve suan karsimda yikanmayi bekliolar:)Günaydın kızlar ben bebegimin eşyalarıni yikiycam. Sabun tozu aldim. Siz makinede mi yikadiniz elde mi?
Sonlara yaklaştıkça daha enerjik oluyoruz sanki dün tüm evi temizledim 3 makine çamaşır yıkadım sildim supurdum toz aldım üstüne ev baktık dolaştım hep :) anlatırken yoruldum valla :)Evet canim cok ayakta kalınca oluyo mutlaka arada oturmak uzanmak lazım kaç aylık olduk artık. Unutuyoruz sonlara yaklastik dikkat etmemiz lazim
canım ben daha yeni atlattım burun bandı ve okyanus suyu spreyi kullandım baya rahatlatıyor sen de deneyebilirsin.Çok geçmiş olsun gerçekten hamilelikte grip çok zor Allah yardımcın olsunKızlar 10 gündür burnum tıkalı nefes alamıyorum. Bana önereceğiniz bitkisel zararı olmayan çözümler var mı? Yada benim gibi olup bişeyler yapanlar var mı?
E sende otur artık ya yapma artık. Ister istemez ters bi hareket yaparsin bişey olurSonlara yaklaştıkça daha enerjik oluyoruz sanki dün tüm evi temizledim 3 makine çamaşır yıkadım sildim supurdum toz aldım üstüne ev baktık dolaştım hep :) anlatırken yoruldum valla :)
Canim ben yikadim renkleri ayirip makinede. Hic bisey olmadi. At bence ya elinde ugrasmaCanım bende bugün kismetse yikicam .önce makinede yikicam diyodum ama renkler karisir mi bişey olurmu korkusu oldu.sonra renkleri ayırınca koca makinede koybolcaklar. dedimki ne takion az az elinde yıka zaten nekadar Kirli leke yok bişey yok. Dedim ve suan karsimda yikanmayi bekliolar:)
Ben de renkler konusunda kararsız kalmıştım. Elde yıkamak daha iyi olcak sanırım. Şimdiden kolay gelsinCanım bende bugün kismetse yikicam .önce makinede yikicam diyodum ama renkler karisir mi bişey olurmu korkusu oldu.sonra renkleri ayırınca koca makinede koybolcaklar. dedimki ne takion az az elinde yıka zaten nekadar Kirli leke yok bişey yok. Dedim ve suan karsimda yikanmayi bekliolar:)
30 derecedemi yıkamıştın. Aldığım giysilerde resimli renkli süsler var. O yüzden korktumCanim ben yikadim renkleri ayirip makinede. Hic bisey olmadi. At bence ya elinde ugrasma
Ben makinenin elde yıkama programında yıkayıp 2 kez durulattımGünaydın kızlar ben bebegimin eşyalarıni yikiycam. Sabun tozu aldim. Siz makinede mi yikadiniz elde mi?
CNM BENDE çok baktım lcw hem uygun hemde çok güzel model ama boyu nasılhanımlar lohusa geceliği almamış olanlar lcw outlete koşun .ben bunu aldım nane yeşili 19.90 çok uygun.bir model daha var 22.90 yetişinnn :)
cnm ben yeni sipariş ettim boyu hakkında fikrim yok maalesefCNM BENDE çok baktım lcw hem uygun hemde çok güzel model ama boyu nasıl
sen aldıysan söylermisin boyu uzunmu..
benim boyum 1.80 bu geçelikler diz üstü gibi olmazmı bana..
aslında baktım elazığda varmış mağazada bi gidip denemek lazım da zaman ve enerji yok..
günaydın kızlar ve onların minnaklarıkızlar birşey soracağım kundak hakkında ne düşünüyorsunuz benim kayinvalide yaptıracak bir tane bizde kundakla büyümüşüz ama şimdiki doktorlar önermiyor kafam karışık biraz bu konuda :-(
Canım yapacak kimse yok vallaE sende otur artık ya yapma artık. Ister istemez ters bi hareket yaparsin bişey olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?