2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
MaasAllah kuzuna tatlım kocamam olmus ne güzel 10gûnde bir görmek bizım dr. Hala ayda 1çağırıyo

Merhabaa guzel anneler

Bugun kizima besik almaya gidiyoruz insaAllah. Park yatak dediler aklim karisti son anda. Ben karyola besik alacaktim. Park yatak daha kullanisli dediler katlanip kaldirilabiliyormus. Siz ne aldiniz acaba.?

Kundak dediğin bebeği sariyolar ince bi kumasla o mu canım? Oysa ben sardircam ilk günlerde fazla sıkı olmazsa bsy olmaz. Daha iyi hatta.

Kundaklanmiyor artik bebekler canim kalca cikigina sebep oluyormus doktorlar yasakladi.

Merhabaa guzel anneler

Bugun kizima besik almaya gidiyoruz insaAllah. Park yatak dediler aklim karisti son anda. Ben karyola besik alacaktim. Park yatak daha kullanisli dediler katlanip kaldirilabiliyormus. Siz ne aldiniz acaba.?
Mrb canım biz park yatak aldık bize de öyle dediler ama tayinimz çıkacak bizim. Siz yerinizde sabitseniz yada baska yere giderm ailemin yanina oraya da götürurum falan demezsen ahşap besiklerden de alabilirsin.

Sonlara yaklaştıkça daha enerjik oluyoruz sanki dün tüm evi temizledim 3 makine çamaşır yıkadım sildim supurdum toz aldım üstüne ev baktık dolaştım hep :) anlatırken yoruldum valla :)
Maşallah valla nazar degmesin sana ben iyice agirlastim kötülestim.

Merhabaa guzel anneler

Park yatak alcaz bizde o daha kullanisliymis besik alanlar hep pismaniz dediler ouun parklarinda da biraz buyuyunce oynuyorlarmis hem oyun alani onlara

Kızlar suwende indirim var limangoda

Eklentiler

• image.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 144
Meraba kizlar herkese hayirli saglikli bol tekmeli bir gun diliyorum kizlar ben hala ishalim bu ishale muz ve yogurttan baska ne iyi geliyor.?

Gunaydin kizlarr bisim babamiz bgun calisiyo ewde canimiz skiliyo bizimde kizimla

Mrb canım biz park yatak aldık bize de öyle dediler ama tayinimz çıkacak bizim. Siz yerinizde sabitseniz yada baska yere giderm ailemin yanina oraya da götürurum falan demezsen ahşap besiklerden de alabilirsin.
Kiraciyiz canim tasinicaz dogumdan sonra.
Gideyim bakayim simdi yoldayim yazarimm

Park yatak alcaz bizde o daha kullanisliymis besik alanlar hep pismaniz dediler ouun parklarinda da biraz buyuyunce oynuyorlarmis hem oyun alani onlara

Daha mantikli geldi banada haklisinn

Kızlar Günaydın öpüyorum sizi ve kuşlarını zi
Sabah sabaha minikimin hickirmasiyla uyandım ilk defa farkettim.. bayaa sürdü .tam endişelenme moduna giriyodumki durdu. Yerim onun ağzını
Tatlim hıçkırınca kursağı genısliyo büyüyo derler benim kuzumda ne yesem hıçkiriyo ay ben onların hıçkirmasıni yerim büyüxo kuzular ne güzel

Merhabaa guzel anneler

Ben de çok kararsız kalmıştım ama park yatak aldım. Geldi kurduk şimdi bakıyorum da gayet iyi görünüyor :)
Meraba kizlar herkese hayirli saglikli bol tekmeli bir gun diliyorum kizlar ben hala ishalim bu ishale muz ve yogurttan baska ne iyi geliyor.?
Merhaba canım ben de dün ishal oluyor gibi hissettim kendimi, patates haşladım hemen. Hafif tuzla onu yedim şimdi daha iyiyim sanki. Bi dene istersen.

Öncelikle geçmiş olsvn canım bir tatlı kasığı kahveye birkaç damla lımon sık onu hemen yut yutamazsan bi yudum su al üzerine bi dene istersen Allah sifa versin

Günaydınkızlar merhaba.bence br yastık kılıfının içine koyup yıkayın bebek giysilerini.yoksa makinanın içinde değişik yerlere giriyor yıkanmıyor.

Öncelikle geçmiş olsvn canım bir tatlı kasığı kahveye birkaç damla lımon sık onu hemen yut yutamazsan bi yudum su al üzerine bi dene istersen Allah sifa versin
Merhaba bende ibrahim saracoglunun karanfil kurunun iyi geldigini duymustum bi okuyun internetten isterseniz.

Kızlar ii haftasonları :) günlerdir giremiyorum malum hastane ev yatış :s inş hepiniz iisinizdirr :) park yatak sohbeti konuşuluyormuş herald en son park yatak alırken nlere dikkat ettiniz 200 den 500 e kadar var pek de farklı görünmüyor birbirinden siz hangi markalar aldınız ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…