- 1 Ekim 2014
- 1.019
- 1.094
- 128
MasaAllah bebeğıne kuzum hangimiz doyabıliyoruzki yavrularımıza :)Günaydın kızlar doktordan geldim şükür iyi kuzum.1790 . 44 cm kilo iyimi soramadim. Valla doyamadim doğru dürüst goremedim yav.
MaasAllah kuzuna tatlım kocamam olmus ne güzel 10gûnde bir görmek bizım dr. Hala ayda 1çağırıyokızlar biz geldik doktordaaannnnnnnn
kızım kocaman olmuştu 1.565 gr olmuşuz haftasıyla hatta günüyle bile aynıyız şuan boyumuz 42 olmuş yavrum kıpır kıpırdı o kadar büyümüşki ultrasonda sadece kafa,bacak,sırtı ayrı ayrı görünüyordu meleğimin
artık kafamız aşağıda duruyoruz doktor çok iyi zamanlama dedi artık yerini alıyor dedi rahmimizde herhangi bir açıklık yoktu ayın 23 üne tekrar randevu alacağız çünkü çalışabilir raporu almam için yavrumu 10 gün arayla göreceğim ne güzel
Günaydin ben sabun tozuyla makinada en düsük ısıda 15 dakika yıkadım ve 2kez durulama yaptim :)Günaydın kızlar ben bebegimin eşyalarıni yikiycam. Sabun tozu aldim. Siz makinede mi yikadiniz elde mi?
MaşaAllah ne hamaratsın kiz :)Canım yapacak kimse yok valla
Kundak dediğin bebeği sariyolar ince bi kumasla o mu canım? Oysa ben sardircam ilk günlerde fazla sıkı olmazsa bsy olmaz. Daha iyi hatta.günaydın kızlar ve onların minnaklarıkızlar birşey soracağım kundak hakkında ne düşünüyorsunuz benim kayinvalide yaptıracak bir tane bizde kundakla büyümüşüz ama şimdiki doktorlar önermiyor kafam karışık biraz bu konuda :-(
Kundaklanmiyor artik bebekler canim kalca cikigina sebep oluyormus doktorlar yasakladi.günaydın kızlar ve onların minnaklarıkızlar birşey soracağım kundak hakkında ne düşünüyorsunuz benim kayinvalide yaptıracak bir tane bizde kundakla büyümüşüz ama şimdiki doktorlar önermiyor kafam karışık biraz bu konuda :-(
Mrb canım biz park yatak aldık bize de öyle dediler ama tayinimz çıkacak bizim. Siz yerinizde sabitseniz yada baska yere giderm ailemin yanina oraya da götürurum falan demezsen ahşap besiklerden de alabilirsin.Merhabaa guzel anneler
Bugun kizima besik almaya gidiyoruz insaAllah. Park yatak dediler aklim karisti son anda. Ben karyola besik alacaktim. Park yatak daha kullanisli dediler katlanip kaldirilabiliyormus. Siz ne aldiniz acaba.?
Maşallah valla nazar degmesin sana ben iyice agirlastim kötülestim.Sonlara yaklaştıkça daha enerjik oluyoruz sanki dün tüm evi temizledim 3 makine çamaşır yıkadım sildim supurdum toz aldım üstüne ev baktık dolaştım hep :) anlatırken yoruldum valla :)
Park yatak alcaz bizde o daha kullanisliymis besik alanlar hep pismaniz dediler ouun parklarinda da biraz buyuyunce oynuyorlarmis hem oyun alani onlaraMerhabaa guzel anneler
Bugun kizima besik almaya gidiyoruz insaAllah. Park yatak dediler aklim karisti son anda. Ben karyola besik alacaktim. Park yatak daha kullanisli dediler katlanip kaldirilabiliyormus. Siz ne aldiniz acaba.?
Kiraciyiz canim tasinicaz dogumdan sonra.Mrb canım biz park yatak aldık bize de öyle dediler ama tayinimz çıkacak bizim. Siz yerinizde sabitseniz yada baska yere giderm ailemin yanina oraya da götürurum falan demezsen ahşap besiklerden de alabilirsin.
Park yatak alcaz bizde o daha kullanisliymis besik alanlar hep pismaniz dediler ouun parklarinda da biraz buyuyunce oynuyorlarmis hem oyun alani onlara
Tatlim hıçkırınca kursağı genısliyo büyüyo derler benim kuzumda ne yesem hıçkiriyo ay ben onların hıçkirmasıni yerim büyüxo kuzular ne güzelKızlar Günaydın öpüyorum sizi ve kuşlarını zi
Sabah sabaha minikimin hickirmasiyla uyandım ilk defa farkettim.. bayaa sürdü .tam endişelenme moduna giriyodumki durdu. Yerim onun ağzını
Ben de çok kararsız kalmıştım ama park yatak aldım. Geldi kurduk şimdi bakıyorum da gayet iyi görünüyor :)Merhabaa guzel anneler
Merhaba canım ben de dün ishal oluyor gibi hissettim kendimi, patates haşladım hemen. Hafif tuzla onu yedim şimdi daha iyiyim sanki. Bi dene istersen.Meraba kizlar herkese hayirli saglikli bol tekmeli bir gun diliyorumkizlar ben hala ishalim bu ishale muz ve yogurttan baska ne iyi geliyor.?
Öncelikle geçmiş olsvn canım bir tatlı kasığı kahveye birkaç damla lımon sık onu hemen yut yutamazsan bi yudum su al üzerine bi dene istersen Allah sifa versinMeraba kizlar herkese hayirli saglikli bol tekmeli bir gun diliyorumkizlar ben hala ishalim bu ishale muz ve yogurttan baska ne iyi geliyor.?
Öncelikle geçmiş olsvn canım bir tatlı kasığı kahveye birkaç damla lımon sık onu hemen yut yutamazsan bi yudum su al üzerine bi dene istersen Allah sifa versin
Merhaba bende ibrahim saracoglunun karanfil kurunun iyi geldigini duymustum bi okuyun internetten isterseniz.Meraba kizlar herkese hayirli saglikli bol tekmeli bir gun diliyorumkizlar ben hala ishalim bu ishale muz ve yogurttan baska ne iyi geliyor.?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?