çok geçmiş olsun. haşlanmış patateste iyi geliyor deneyin istersenizMeraba kizlar herkese hayirli saglikli bol tekmeli bir gun diliyorumkizlar ben hala ishalim bu ishale muz ve yogurttan baska ne iyi geliyor.?
Eee el mecbur canım :)MaşaAllah ne hamaratsın kiz :)
yapacak kimse olmayınca mecburen yapıyorum canımMaşallah valla nazar degmesin sana ben iyice agirlastim kötülestim.
Bende tekim canım ama fazla is yapamiyoqtm yalan yanliş ortaliğı toplayıp yemek bulasık bunları anca yapabiliynrum yoksa ağrım kasılmam oluyo bide benim bebek aşaıda ondan sanırım böyle oluxorum ama sana 41 kere maaşAllah tatlımEee el mecbur canım :)
yapacak kimse olmayınca mecburen yapıyorum canım
evet canım o birde çocuk kucaktan kucağa dolaşıyor eşimin yigenleri de çok tutması kolay olur diye düşünüyorum 40 cikana kadar sarmayı düşünüyorum hem daha rahat uyuyormuş bebekler elleri ayakları hareket etmedigi içinKundak dediğin bebeği sariyolar ince bi kumasla o mu canım? Oysa ben sardircam ilk günlerde fazla sıkı olmazsa bsy olmaz. Daha iyi hatta.
Patateside hic sevmem ama mecburi onuda yiyim bugun:) tesekkur ederim canimBen de çok kararsız kalmıştım ama park yatak aldım. Geldi kurduk şimdi bakıyorum da gayet iyi görünüyor :)
Merhaba canım ben de dün ishal oluyor gibi hissettim kendimi, patates haşladım hemen. Hafif tuzla onu yedim şimdi daha iyiyim sanki. Bi dene istersen.
Her doktor her hastane farklı demekki.hiç öyle bişey istemediler bizden.oğlumda emmeyi beceremiyordu ama uğraştı ve buldu:)istiyorlarsa bulundur tabiki.bulunmasından zarar gelmez.Biberon sütün olmazsa mama vermek için lazım olur diye. Benim kızım doğduğunda emmeyi bilmiyordu çenesi kuvvetlensin emmeyi öğrensin diye emzik verdirdiler hastanede. Yani ikisi de gerekli
Günaydın arkadaşım
çok geçmiş olsun. haşlanmış patateste iyi geliyor deneyin isterseniz
Öncelikle geçmiş olsvn canım bir tatlı kasığı kahveye birkaç damla lımon sık onu hemen yut yutamazsan bi yudum su al üzerine bi dene istersen Allah sifa versin
Merhaba bende ibrahim saracoglunun karanfil kurunun iyi geldigini duymustum bi okuyun internetten isterseniz.
onerilerinizi sira sira denicem insaAllah iyi gelir wc gitmekten belim kopuyor artik hepinize tesekkur ederim canlarimçok geçmiş olsun. haşlanmış patateste iyi geliyor deneyin isterseniz
Aman su kaybına dikkat et bunların yanında bol su içmeyi ihmal etme lütfenonerilerinizi sira sira denicem insaAllah iyi gelir wc gitmekten belim kopuyor artik hepinize tesekkur ederim canlarim
Kızlar ii haftasonları :) günlerdir giremiyorum malum hastane ev yatış :s inş hepiniz iisinizdirr :) park yatak sohbeti konuşuluyormuş herald en son park yatak alırken nlere dikkat ettiniz 200 den 500 e kadar var pek de farklı görünmüyor birbirinden siz hangi markalar aldınız ?
Park Yatak canım.kullandım kullandım kaldırdım.şimdi oğlumda da kullanıcam.normal beşik sonra yer kaplıyor boşu boşunaMerhabaa guzel anneler
Bugun kizima besik almaya gidiyoruz insaAllah. Park yatak dediler aklim karisti son anda. Ben karyola besik alacaktim. Park yatak daha kullanisli dediler katlanip kaldirilabiliyormus. Siz ne aldiniz acaba.?
Günaydın kızlar ben bebegimin eşyalarıni yikiycam. Sabun tozu aldim. Siz makinede mi yikadiniz elde mi?
Ben de havalar ısınana kadar sararim canım daha güzel uyuyomus ve kendini anne karnında gibi hissediyomus. Nette doğru kundaklama yöntemleri var yazinca çıkıyo. bacaklarını dümdüz yapıp çok sıktırmayin bacakları serbest olsun ona dikkat et sararken.evet canım o birde çocuk kucaktan kucağa dolaşıyor eşimin yigenleri de çok tutması kolay olur diye düşünüyorum 40 cikana kadar sarmayı düşünüyorum hem daha rahat uyuyormuş bebekler elleri ayakları hareket etmedigi için
Taşınacaksaniz çok daha iyi olur canım biz de yaza tasincaz Allah kolaylik versin ins.Kiraciyiz canim tasinicaz dogumdan sonra.
Gideyim bakayim simdi yoldayim yazarimm
Daha mantikli geldi banada haklisinn
Gecmis olsun canım benim bildigim limon suyunun icine bir çay kaşığı Türk kahvesi karıştır iç o iyi geliyodu bana.Meraba kizlar herkese hayirli saglikli bol tekmeli bir gun diliyorumkizlar ben hala ishalim bu ishale muz ve yogurttan baska ne iyi geliyor.?
canım o ebat küçük mu normal mi bende ölçtüm Anca o sigar yatak odasına birde kaç yaşına kadar yatabiliyormuş falan sordun mu hiçmerhaba biz baby2go 8430 modelini aldık 170 liraya 60x120 ebatında
canım o ebat küçük mu normal mi bende ölçtüm Anca o sigar yatak odasına birde kaç yaşına kadar yatabiliyormuş falan sordun mu hiç
günaydın kızlar ve onların minnaklarıkızlar birşey soracağım kundak hakkında ne düşünüyorsunuz benim kayinvalide yaptıracak bir tane bizde kundakla büyümüşüz ama şimdiki doktorlar önermiyor kafam karışık biraz bu konuda :-(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?