2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Eee el mecbur canım :)
yapacak kimse olmayınca mecburen yapıyorum canım
Bende tekim canım ama fazla is yapamiyoqtm yalan yanliş ortaliğı toplayıp yemek bulasık bunları anca yapabiliynrum yoksa ağrım kasılmam oluyo bide benim bebek aşaıda ondan sanırım böyle oluxorum ama sana 41 kere maaşAllah tatlım

Kundak dediğin bebeği sariyolar ince bi kumasla o mu canım? Oysa ben sardircam ilk günlerde fazla sıkı olmazsa bsy olmaz. Daha iyi hatta.
evet canım o birde çocuk kucaktan kucağa dolaşıyor eşimin yigenleri de çok tutması kolay olur diye düşünüyorum 40 cikana kadar sarmayı düşünüyorum hem daha rahat uyuyormuş bebekler elleri ayakları hareket etmedigi için

Patateside hic sevmem ama mecburi onuda yiyim bugun:) tesekkur ederim canim

Her doktor her hastane farklı demekki.hiç öyle bişey istemediler bizden.oğlumda emmeyi beceremiyordu ama uğraştı ve buldu:)istiyorlarsa bulundur tabiki.bulunmasından zarar gelmez.

çok geçmiş olsun. haşlanmış patateste iyi geliyor deneyin isterseniz
Öncelikle geçmiş olsvn canım bir tatlı kasığı kahveye birkaç damla lımon sık onu hemen yut yutamazsan bi yudum su al üzerine bi dene istersen Allah sifa versin

Merhaba bende ibrahim saracoglunun karanfil kurunun iyi geldigini duymustum bi okuyun internetten isterseniz.

çok geçmiş olsun. haşlanmış patateste iyi geliyor deneyin isterseniz
onerilerinizi sira sira denicem insaAllah iyi gelir wc gitmekten belim kopuyor artik hepinize tesekkur ederim canlarim

onerilerinizi sira sira denicem insaAllah iyi gelir wc gitmekten belim kopuyor artik hepinize tesekkur ederim canlarim
Aman su kaybına dikkat et bunların yanında bol su içmeyi ihmal etme lütfen

mutlu hafta sonları
oğluşumun cicilerinin bir kısmını yıkayıp ütüledim
hastane çıkışları ve açık renk bodylerimiz kaldı onları bu hafta halledicem inşallah
dolabımızın gelmesini bekleyemedim küçük hurçlara kaldırıyorum ütüleyip

merhaba biz baby2go 8430 modelini aldık 170 liraya 60x120 ebatında

Merhabaa guzel anneler

Bugun kizima besik almaya gidiyoruz insaAllah. Park yatak dediler aklim karisti son anda. Ben karyola besik alacaktim. Park yatak daha kullanisli dediler katlanip kaldirilabiliyormus. Siz ne aldiniz acaba.?
Park Yatak canım.kullandım kullandım kaldırdım.şimdi oğlumda da kullanıcam.normal beşik sonra yer kaplıyor boşu boşuna

Ben de havalar ısınana kadar sararim canım daha güzel uyuyomus ve kendini anne karnında gibi hissediyomus. Nette doğru kundaklama yöntemleri var yazinca çıkıyo. bacaklarını dümdüz yapıp çok sıktırmayin bacakları serbest olsun ona dikkat et sararken.

canım o ebat küçük mu normal mi bende ölçtüm Anca o sigar yatak odasına birde kaç yaşına kadar yatabiliyormuş falan sordun mu hiç

daha küçükleri de var farklı markalarda ama onları çok kısa süre kullanırsın 4-5 yaşına kadar kullanılabiliyormuş
zaten en büyük park yatağın ölçüsü de 70x130 arada cok az fark var

Ben yapmak istiyorum en azından kırkı çıkana kadar ve uyurken mutlaka. Ama doktoruma danışmadım. Çocuk doktorumuza sorarım doğunca. Annem sen bilirsin diyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…