Ben de crest hanedan park yatak aldım 199 tlye :)Kızlar ii haftasonları :) günlerdir giremiyorum malum hastane ev yatış :s inş hepiniz iisinizdirr :) park yatak sohbeti konuşuluyormuş herald en son park yatak alırken nlere dikkat ettiniz 200 den 500 e kadar var pek de farklı görünmüyor birbirinden siz hangi markalar aldınız ?
Teşekkür ederim canım yapma o zaman bebiş daha onemloBende tekim canım ama fazla is yapamiyoqtm yalan yanliş ortaliğı toplayıp yemek bulasık bunları anca yapabiliynrum yoksa ağrım kasılmam oluyo bide benim bebek aşaıda ondan sanırım böyle oluxorum ama sana 41 kere maaşAllah tatlım
çok sıkmamak lazım canım özellikle ayaklarınıBen yapmak istiyorum en azından kırkı çıkana kadar ve uyurken mutlaka. Ama doktoruma danışmadım. Çocuk doktorumuza sorarım doğunca. Annem sen bilirsin diyo.
Canim ben yikadim renkleri ayirip makinede. Hic bisey olmadi. At bence ya elinde ugrasma
Valla kızlar elde yıkadım bir tane akitiyodu rengini onu görmüş oldum.bidahakine makinede yikarimBen de renkler konusunda kararsız kalmıştım. Elde yıkamak daha iyi olcak sanırım. Şimdiden kolay gelsin
Canım olsun.kundak aldım bende ama bebeği eskisi gibi sıkı sıkı sarmıcaz .kolları yorulmasin bir diye saricaz hafif. Içinde o gene rahat edicek yani.günaydın kızlar ve onların minnaklarıkızlar birşey soracağım kundak hakkında ne düşünüyorsunuz benim kayinvalide yaptıracak bir tane bizde kundakla büyümüşüz ama şimdiki doktorlar önermiyor kafam karışık biraz bu konuda :-(
Kıyamam sana sen genede zorlama bırak azıcık dağınık kalsinCanım yapacak kimse yok valla
Saol tatlım :)MasaAllah bebeğıne kuzum hangimiz doyabıliyoruzki yavrularımıza :)
Bence park yatak mantikli. Odası olana kadar rahatlıkla kullanilioMerhabaa guzel anneler
Bugun kizima besik almaya gidiyoruz insaAllah. Park yatak dediler aklim karisti son anda. Ben karyola besik alacaktim. Park yatak daha kullanisli dediler katlanip kaldirilabiliyormus. Siz ne aldiniz acaba.?
Kıyamam onlara ben yaa minicik agizlarla hıgıdık hıgıdık yapiolarTatlim hıçkırınca kursağı genısliyo büyüyo derler benim kuzumda ne yesem hıçkiriyo ay ben onların hıçkirmasıni yerim büyüxo kuzular ne güzel
Canim kisa program yapsan hic birsey olmaz ben oyle yikadimCanım bende bugün kismetse yikicam .önce makinede yikicam diyodum ama renkler karisir mi bişey olurmu korkusu oldu.sonra renkleri ayırınca koca makinede koybolcaklar. dedimki ne takion az az elinde yıka zaten nekadar Kirli leke yok bişey yok. Dedim ve suan karsimda yikanmayi bekliolar:)
Canım sağol önerilerin için okyanus suyu spreyini denedim ama bende pek bir işe yaramadı. Burun bandını deneyeyim, çok kötü nefes alamamak, mahfoldumcanım ben daha yeni atlattım burun bandı ve okyanus suyu spreyi kullandım baya rahatlatıyor sen de deneyebilirsin.Çok geçmiş olsun gerçekten hamilelikte grip çok zor Allah yardımcın olsun
Burun bandını deneyeyim çok teşekkürler cevabın için.Breath right hamilleiğimi kurtardı diyebilirim. Yine grip oldum bu 3. Cü ama en azından gece rahat uyuyorum. Dene istersen. Bimde daha uygunu da var başka bir markayla. Burun bandı diye geçiyor canım geçmiş olsun.
bepanteni burun kenarlarınamı sürüyorsun canımtuzlu su ya da bepanten demıstı kullana bılırsın dktorum ben nezle oldugumda
3 lt ye cikardim canim insaAllah bebisime etki etmezAman su kaybına dikkat et bunların yanında bol su içmeyi ihmal etme lütfen
Canim benim kasigima sanci vuruyordu bide dedigin gibi bebgin hareketleride zayiflamisti doktorum hemen cagirdi ama seninki normal dediyse kendini uzme vardir doktorun bir bildigiKızlar korkmaya başladım. Grip olunca bebeğin hareketleri de azalır mı. Bunun için doktora giden var mı aranızda?
Çok kötüyüm burnum başım boğazım gözlerim dişlerim ağrıyor çok halsizim ayaklarım yanıyor ama ateşim yok. Yenek yiyprum zar zor bebek de hareket ediyor ama öok nadir ve cılız hareketleri. Belime de Sancı vuruyor ama doktor normal demişti.
Tek merak ettiğim bebeğim de halsiz ve Güçsüz sanki.
Doktor sancılara normal dedi canım grip için gitmedim hiç. Sana ne dediler peki biley çıkmış mıydıCanim benim kasigima sanci vuruyordu bide dedigin gibi bebgin hareketleride zayiflamisti doktorum hemen cagirdi ama seninki normal dediyse kendini uzme vardir doktorun bir bildigi
Canim doktor reflor kullanmami soyledi gidip onu aldim bide patates haslayipyiyecem insaAllah gecer..onerin icinde sagol canimGecmis olsun canım benim bildigim limon suyunun icine bir çay kaşığı Türk kahvesi karıştır iç o iyi geliyodu bana.
Canım aynı şeyden bende doktora gittim, artık hareketlerini hissetmiyorum diye bende 10 gündür gripim. Doktor baktı ultrasonda hareketli bişeyi yok gayet iyi görünüyor dedi. Sanırım hasta olunca bizde hissedemiyoruz. Sadece yüksek ateş bebeğe zarar verirmiş gripin bir zararı yok için rahat olsun. Birde bana vitamin ilaçlarını iç daha çabuk atlatırsın demişti. Yinede için rahat etmeyecekse bir doktora görün derimKızlar korkmaya başladım. Grip olunca bebeğin hareketleri de azalır mı. Bunun için doktora giden var mı aranızda?
Çok kötüyüm burnum başım boğazım gözlerim dişlerim ağrıyor çok halsizim ayaklarım yanıyor ama ateşim yok. Yenek yiyprum zar zor bebek de hareket ediyor ama öok nadir ve cılız hareketleri. Belime de Sancı vuruyor ama doktor normal demişti.
Tek merak ettiğim bebeğim de halsiz ve Güçsüz sanki.
Sağol canım ya çok rahatladım zaten az da olsa hareket ediyor yavrum ama netten okuyunca korktum. Dpktora gidip stres olmak istemiyorum. 10 gündür geçmedi mi gribinCanım aynı şeyden bende doktora gittim, artık hareketlerini hissetmiyorum diye bende 10 gündür gripim. Doktor baktı ultrasonda hareketli bişeyi yok gayet iyi görünüyor dedi. Sanırım hasta olunca bizde hissedemiyoruz. Sadece yüksek ateş bebeğe zarar verirmiş gripin bir zararı yok için rahat olsun. Birde bana vitamin ilaçlarını iç daha çabuk atlatırsın demişti. Yinede için rahat etmeyecekse bir doktora görün derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?