Sağol canım gerçekten aynı şeyi düşündüm ve üüzldüm. Benimki de benim gibi halsiz sanki. Acaba onlar da mi hasta oluyor. Çok saçma ama. Ilaç kullandın mı pekitoist canım çok geçmiş olsun ben de gripken az hareket ediyordu (hatta içimden acaba bebeğimde mi hasta oluyor ben hastayken diye düşündüm) biraz zor atlattım grip hamilelikte gerçekten çok zor Allah yardımcın olsun
Küçük fadiş mii ayyy çok tatlımerhaba kızlar ben çok korkuyorum ağlamaklıyım hep bu ara sezeryan fikri ürkütüyor komple mi uyutulsam acaba garip garip rüyalar Küçük Fadişim iyim mi sürekli kaygılıyım dr . iyi bir sorun yok diyor tabi en iyisini rabbim bilir inşallah mutlu haberlerimizi paylaşırız hepbirlikte
Çok geçmiş olsun kuzumm eğer cok kötüysen bi doktora git. Yada evde dinlen bol bol kısa sürede iyilesrsn inss bebisin iyidir onu hiç düşünme için rahat olsun.Sağol canım gerçekten aynı şeyi düşündüm ve üüzldüm. Benimki de benim gibi halsiz sanki. Acaba onlar da mi hasta oluyor. Çok saçma ama. Ilaç kullandın mı peki
Canım geçmiş olsun herkes hasta merak etme senin bebeğin büyüdü hareketi yavaş cılız da olurSağol canım gerçekten aynı şeyi düşündüm ve üüzldüm. Benimki de benim gibi halsiz sanki. Acaba onlar da mi hasta oluyor. Çok saçma ama. Ilaç kullandın mı peki
Canım geçen ben midem için doktora gitmiştim ya, yemek yedin mi dediler yok dedim canım istemiyor dedim. Bebeğin hareketlerini etkiler aç kalman dedi. Senin ki de ondan kaynaklanıyordur. Çok telaş yapma bence, geçmiş olsunKızlar korkmaya başladım. Grip olunca bebeğin hareketleri de azalır mı. Bunun için doktora giden var mı aranızda?
Çok kötüyüm burnum başım boğazım gözlerim dişlerim ağrıyor çok halsizim ayaklarım yanıyor ama ateşim yok. Yenek yiyprum zar zor bebek de hareket ediyor ama öok nadir ve cılız hareketleri. Belime de Sancı vuruyor ama doktor normal demişti.
Tek merak ettiğim bebeğim de halsiz ve Güçsüz sanki.
Şimdiden bunları düşünüp stres yapma , bebişine yazık, üzme annesi onu da.merhaba kızlar ben çok korkuyorum ağlamaklıyım hep bu ara sezeryan fikri ürkütüyor komple mi uyutulsam acaba garip garip rüyalar Küçük Fadişim iyim mi sürekli kaygılıyım dr . iyi bir sorun yok diyor tabi en iyisini rabbim bilir inşallah mutlu haberlerimizi paylaşırız hepbirlikte
n11.com dan aldım canım, beyazı , pembesi, mavisi, lilası her rengi var canım.@mysha cnm nerden aldın peki..ben de çok istiyorum da acaba beyazı var midir
bende öyle düşünüyorum canım sıkı sarmadıgimiz sürece birşey olmaz herhaldeValla kızlar elde yıkadım bir tane akitiyodu rengini onu görmüş oldum.bidahakine makinede yikarim
Canım olsun.kundak aldım bende ama bebeği eskisi gibi sıkı sıkı sarmıcaz .kolları yorulmasin bir diye saricaz hafif. Içinde o gene rahat edicek yani.
Kıyamam sana sen genede zorlama bırak azıcık dağınık kalsin
Saol tatlım :)
Bence park yatak mantikli. Odası olana kadar rahatlıkla kullanilio
Kıyamam onlara ben yaa minicik agizlarla hıgıdık hıgıdık yapiolar
cnm ben kızımı 6 aylık olana kadar hele hele uyurken hep kundakladım..ipli olan var onlar daha sıkı tutuyor..kare olanları tutturmak sıkıntı kurdale veya çengelli iğne kullanıyodum..günaydın kızlar ve onların minnaklarıkızlar birşey soracağım kundak hakkında ne düşünüyorsunuz benim kayinvalide yaptıracak bir tane bizde kundakla büyümüşüz ama şimdiki doktorlar önermiyor kafam karışık biraz bu konuda :-(
Evet canım maalesef geçmedi yapmadığım şey yok. Nane-limon, limonlu ıhlamur, kivi yiyorum her gün. Ama nafile burun tıkanıklığı ve ösürük mahfetti beni.Sağol canım ya çok rahatladım zaten az da olsa hareket ediyor yavrum ama netten okuyunca korktum. Dpktora gidip stres olmak istemiyorum. 10 gündür geçmedi mi gribin
Ben de bu konuyu çok araştırdım ve yarı ortopedik yatağın çocuğun kemik gelişimi için daha iyi olduğu söylendi genelde.. Ben de yarı ortopedik aldım.Kızlar yatak olarak ne almalıyız. Visco mu yoksa yarı ortopedik mi bugün baktık eşimle. Adam Visco alın diye ısrar etti. Ne alınır bilmiyorum ki
Hamileliği yaşayan bilir canım onlar yaşamadığı için bizim durumumuzu anlayamazlar. Bir laf vardır. Kadın rahme düştükten itibaren anneliği, adam kucağına aldıktan sonra babalığı yaşarmış., Takma kafana hamilelikten dolayıda herşeyi takıyoruz kafamıza.Kocamin şu ilgisizligine çok sinir oluyorum. Be adam bir gün otur şu evde de hoş sohbet et, ne istediğimi sor. Zaten hassas bi dönemdeki allah allah
haklısın canım annem hala kundagimi saklıyormuş bağlamalı olandancnm ben kızımı 6 aylık olana kadar hele hele uyurken hep kundakladım..ipli olan var onlar daha sıkı tutuyor..kare olanları tutturmak sıkıntı kurdale veya çengelli iğne kullanıyodum..
kış bebesi olduğu için kızımı kundak hem sıcak tutyodu hemde eli kolu düşmediği için rahat uyuyodu..
eski kafayım belki ama kundağı boş geçme..kucaklarken bebeğin eli kolu takılmıyo oraya buraya..
şimdi ipli kundağımızı ablama vermiştim oda atmış..yeniden dikecek annem.
ama yaz olacak önümüz belki çok kullanmasamda iki üç aylık olana kadar yine kundaklarım..
kv.çok kızıyodu kullanma çocuk sıkılyor derdi ben çok rahat ediyodum.. bebek derli toplu oluyo
haklısın canım annem hala kundagimi saklıyormuş bağlamalı olandancnm ben kızımı 6 aylık olana kadar hele hele uyurken hep kundakladım..ipli olan var onlar daha sıkı tutuyor..kare olanları tutturmak sıkıntı kurdale veya çengelli iğne kullanıyodum..
kış bebesi olduğu için kızımı kundak hem sıcak tutyodu hemde eli kolu düşmediği için rahat uyuyodu..
eski kafayım belki ama kundağı boş geçme..kucaklarken bebeğin eli kolu takılmıyo oraya buraya..
şimdi ipli kundağımızı ablama vermiştim oda atmış..yeniden dikecek annem.
ama yaz olacak önümüz belki çok kullanmasamda iki üç aylık olana kadar yine kundaklarım..
kv.çok kızıyodu kullanma çocuk sıkılyor derdi ben çok rahat ediyodum.. bebek derli toplu oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?