2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
toist canım çok geçmiş olsun ben de gripken az hareket ediyordu (hatta içimden acaba bebeğimde mi hasta oluyor ben hastayken diye düşündüm) biraz zor atlattım grip hamilelikte gerçekten çok zor Allah yardımcın olsun

Sağol canım gerçekten aynı şeyi düşündüm ve üüzldüm. Benimki de benim gibi halsiz sanki. Acaba onlar da mi hasta oluyor. Çok saçma ama. Ilaç kullandın mı peki

Küçük fadiş mii ayyy çok tatlı canım ilk doğumunsa ve riskli bi durumun yoksa normal doğumu bekle. Sezeryan derse doktor epidural yada spinal ol. Yani alt tarafin uyuşsun genel olursan bebeginin doğduğunu göremezsin o an. Yine de doktorunla konus en iyisini o bilir senin icin. Bebeğini kucağına aldigindaki mutluluğu düşün ve doğumdan korkma bence.

Sağol canım gerçekten aynı şeyi düşündüm ve üüzldüm. Benimki de benim gibi halsiz sanki. Acaba onlar da mi hasta oluyor. Çok saçma ama. Ilaç kullandın mı peki
Çok geçmiş olsun kuzumm eğer cok kötüysen bi doktora git. Yada evde dinlen bol bol kısa sürede iyilesrsn inss bebisin iyidir onu hiç düşünme için rahat olsun.

Canım geçmiş olsun herkes hasta merak etme senin bebeğin büyüdü hareketi yavaş cılız da olur

Şu an dinç hale getirmenin yolu doğal gıdalar al canım bende azcık hastayım sıcak su bal limon karabiber koca kış tek bu geçirdi beni

30. haftamıza 'Merhaba' dedik
Allah hepimize zamanı geldiginde hayırlı ve sağlıklı doğumlardan nasip etsin inşallah, su gibi geçen lohusa dönemimiz olur umarım

Canım geçen ben midem için doktora gitmiştim ya, yemek yedin mi dediler yok dedim canım istemiyor dedim. Bebeğin hareketlerini etkiler aç kalman dedi. Senin ki de ondan kaynaklanıyordur. Çok telaş yapma bence, geçmiş olsun
Şimdiden bunları düşünüp stres yapma , bebişine yazık, üzme annesi onu da.
@mysha cnm nerden aldın peki..ben de çok istiyorum da acaba beyazı var midir
n11.com dan aldım canım, beyazı , pembesi, mavisi, lilası her rengi var canım.

bende öyle düşünüyorum canım sıkı sarmadıgimiz sürece birşey olmaz herhalde

toist canım geçmiş olsun kıyamam sana üzülme Bebiş hareket ediyorsa sıkıntı yoktur sen iyi ol ki oda iyi olsun Rabbim şifa verir inşallah

cnm gecelik eline ulaşınca giyde bana söle boyu nasıl oluyor..
tabi zahmet olmassa
inşallah sanda uygun olur..ben çok beğendim..

Kızlar yatak olarak ne almalıyız. Visco mu yoksa yarı ortopedik mi bugün baktık eşimle. Adam Visco alın diye ısrar etti. Ne alınır bilmiyorum ki

cnm ben kızımı 6 aylık olana kadar hele hele uyurken hep kundakladım..ipli olan var onlar daha sıkı tutuyor..kare olanları tutturmak sıkıntı kurdale veya çengelli iğne kullanıyodum..
kış bebesi olduğu için kızımı kundak hem sıcak tutyodu hemde eli kolu düşmediği için rahat uyuyodu..
eski kafayım belki ama kundağı boş geçme..kucaklarken bebeğin eli kolu takılmıyo oraya buraya..
şimdi ipli kundağımızı ablama vermiştim oda atmış..yeniden dikecek annem.
ama yaz olacak önümüz belki çok kullanmasamda iki üç aylık olana kadar yine kundaklarım..
kv.çok kızıyodu kullanma çocuk sıkılyor derdi ben çok rahat ediyodum.. bebek derli toplu oluyo

kızlarr biz 30. haftaya yeni girdik bu dönemlerde kasılma biraz daha mı fazla oluyor. Dikkat ettiniz mi hiç sanki daha sık sertleşme hisseder oldum ben biraz tedirginim açıkçası sizin durumlar nasıl?

Kocamin şu ilgisizligine çok sinir oluyorum. Be adam bir gün otur şu evde de hoş sohbet et, ne istediğimi sor. Zaten hassas bi dönemdeki allah allah

Sağol canım ya çok rahatladım zaten az da olsa hareket ediyor yavrum ama netten okuyunca korktum. Dpktora gidip stres olmak istemiyorum. 10 gündür geçmedi mi gribin
Evet canım maalesef geçmedi yapmadığım şey yok. Nane-limon, limonlu ıhlamur, kivi yiyorum her gün. Ama nafile burun tıkanıklığı ve ösürük mahfetti beni.

Kızlar yatak olarak ne almalıyız. Visco mu yoksa yarı ortopedik mi bugün baktık eşimle. Adam Visco alın diye ısrar etti. Ne alınır bilmiyorum ki
Ben de bu konuyu çok araştırdım ve yarı ortopedik yatağın çocuğun kemik gelişimi için daha iyi olduğu söylendi genelde.. Ben de yarı ortopedik aldım.

Kocamin şu ilgisizligine çok sinir oluyorum. Be adam bir gün otur şu evde de hoş sohbet et, ne istediğimi sor. Zaten hassas bi dönemdeki allah allah
Hamileliği yaşayan bilir canım onlar yaşamadığı için bizim durumumuzu anlayamazlar. Bir laf vardır. Kadın rahme düştükten itibaren anneliği, adam kucağına aldıktan sonra babalığı yaşarmış., Takma kafana hamilelikten dolayıda herşeyi takıyoruz kafamıza.

haklısın canım annem hala kundagimi saklıyormuş bağlamalı olandan onu kullanmayı düşünüyorum

haklısın canım annem hala kundagimi saklıyormuş bağlamalı olandan onu kullanmayı düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…