2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
grıp olunca bebek nerdeyse hıc hareket etmıyor canım,ben 1 hafa yattım cok az hareket ettı tabıı benımkı daha kucuk haftaya gore,ama doktora sordugumda harket etmemesı normal dedı endıse etme

Sağol canım ya çok rahatladım zaten az da olsa hareket ediyor yavrum ama netten okuyunca korktum. Dpktora gidip stres olmak istemiyorum. 10 gündür geçmedi mi gribin
canım bı de bı aıle doktorumuz hamılelık boyunca 1 kere olsa da annenın grıp olması ıyı demıstı bebek bagısıklık kazanıyorms.Bunu soyeyen de cok unlu bı doktor yalnız

Ya ben hiç kasilma hissetmiyorum bazen yürürken bebekim içerde hareketleniyo yavaslamami istiyo sanki ben de yavaş yavaş yürüyorum. Bi de sabah kalkınca karnım sert oluyo azıcık onun dışında bisey hissetmiyorum bilemedim ki normal mi

Evet canım maalesef geçmedi yapmadığım şey yok. Nane-limon, limonlu ıhlamur, kivi yiyorum her gün. Ama nafile burun tıkanıklığı ve ösürük mahfetti beni.
Ay çok üzüldüm ya 10 gün çok uzun Allah sabır versin. Benim 3. Günüm dün ve bugün çok ağır geçti artık biraz rahatlasam keşke çok zor geliyor.

grıp olunca bebek nerdeyse hıc hareket etmıyor canım,ben 1 hafa yattım cok az hareket ettı tabıı benımkı daha kucuk haftaya gore,ama doktora sordugumda harket etmemesı normal dedı endıse etme

canım bı de bı aıle doktorumuz hamılelık boyunca 1 kere olsa da annenın grıp olması ıyı demıstı bebek bagısıklık kazanıyorms.Bunu soyeyen de cok unlu bı doktor yalnız
Sağol canım ya ben sanıyordumki bebek etkilenmez hareketi değişmez. Demek ki o da halsiz Düşüyor. Bu benim 3. Canım ya artık bıktım inan isyan etmemek için zor tutuyorum kendimi. Normalde çok olurum ama böyle ağır Geçmez ama hamilelikte öok ağır geçiyor. Ve Israrla ateş yoksa antibiyotik içme diyorlar. Böyle olunca da geçmiyor işte

hamileliğin başında grip oldum hep yattım yataktan hiç çıkmadım biraz iyi hissettiğimde bile kalkmadim.Bol bol Ilık limonlu ballı ve zencefilli(miktarı önemli) su içtim öyle gecti

Saat sabahın 6si ve ben aayaklarının ağrısından Uyuyamiyorummmmm. Ve lavaboya gittim kan kokusu aldım diye, bunun kaniyormus meğer. Ilk defa oluyor,korkma gerekir mi acaba,

Ben de bu konuyu çok araştırdım ve yarı ortopedik yatağın çocuğun kemik gelişimi için daha iyi olduğu söylendi genelde.. Ben de yarı ortopedik aldım.
Bana da öyle söylendi canım. Ama yatak almaya gittiğimiz yer eşimin arkadaşı. Israrla Visco alın dedi. Hatta Visco yatağın üstünde de 9 aya kadar bu yatağın kullanılması bebeğin kemik gelişimi için çok önemlidir yazmış kararsız kaldık bişey almadan çıktık

Saat sabahın 6si ve ben aayaklarının ağrısından Uyuyamiyorummmmm. Ve lavaboya gittim kan kokusu aldım diye, bunun kaniyormus meğer. Ilk defa oluyor,korkma gerekir mi acaba,
Korkma canım burun kanaması normal
Kan basincimiz arttığı için burnumuz kanıyor . Bende hamileliğin başından beri oluyor

kızlarr biz 30. haftaya yeni girdik bu dönemlerde kasılma biraz daha mı fazla oluyor. Dikkat ettiniz mi hiç sanki daha sık sertleşme hisseder oldum ben biraz tedirginim açıkçası sizin durumlar nasıl?
Benimde oyle canim karnim sertlesti ama sanci olmadi daha bende.sende basladi mi

Çok geçmiş olsun kuzumm eğer cok kötüysen bi doktora git. Yada evde dinlen bol bol kısa sürede iyilesrsn inss bebisin iyidir onu hiç düşünme için rahat olsun.
Sağol minnakım daha iyiyim şimdi inşallah hemencecik geçer doktora gitmek istemiyorum ya Allah düşürmesin

Yenek yedim canım iyi beslenince hemen hareketlendi kuzum kıyamam çok sağol bende sıcak şeyler içeyim

Evet açmışım farkında değilmişim. Öğlen yemiştim ama az yedim sanırım akşam yiyince hemen hareketlendi bebiş yazık ya. Çok sağol canım.

hamileliğin başında grip oldum hep yattım yataktan hiç çıkmadım biraz iyi hissettiğimde bile kalkmadim.Bol bol Ilık limonlu ballı ve zencefilli(miktarı önemli) su içtim öyle gecti
Bende öyle yapıcam sanırım zaten heryerim geçse ayaklarım geçmiyor dermanı yok beni taşımaya :)) benim 3. Gribim hamilelikte maşallah sen bir daha olma inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…