- 27 Şubat 2013
- 1.752
- 975
- 248
bana doktor beanten kullansaydın demıstı ama soyleyınce artık ıyılesmıstım sormadım nasıl kullanmam gerektıgını sen eczanede sor canım yanlıs soylemeyımbepanteni burun kenarlarınamı sürüyorsun canım
grıp olunca bebek nerdeyse hıc hareket etmıyor canım,ben 1 hafa yattım cok az hareket ettı tabıı benımkı daha kucuk haftaya gore,ama doktora sordugumda harket etmemesı normal dedı endıse etmeKızlar korkmaya başladım. Grip olunca bebeğin hareketleri de azalır mı. Bunun için doktora giden var mı aranızda?
Çok kötüyüm burnum başım boğazım gözlerim dişlerim ağrıyor çok halsizim ayaklarım yanıyor ama ateşim yok. Yenek yiyprum zar zor bebek de hareket ediyor ama öok nadir ve cılız hareketleri. Belime de Sancı vuruyor ama doktor normal demişti.
Tek merak ettiğim bebeğim de halsiz ve Güçsüz sanki.
canım bı de bı aıle doktorumuz hamılelık boyunca 1 kere olsa da annenın grıp olması ıyı demıstı bebek bagısıklık kazanıyorms.Bunu soyeyen de cok unlu bı doktor yalnızSağol canım ya çok rahatladım zaten az da olsa hareket ediyor yavrum ama netten okuyunca korktum. Dpktora gidip stres olmak istemiyorum. 10 gündür geçmedi mi gribin
Ay çok üzüldüm ya 10 gün çok uzun Allah sabır versin. Benim 3. Günüm dün ve bugün çok ağır geçti artık biraz rahatlasam keşke çok zor geliyor.Evet canım maalesef geçmedi yapmadığım şey yok. Nane-limon, limonlu ıhlamur, kivi yiyorum her gün. Ama nafile burun tıkanıklığı ve ösürük mahfetti beni.
grıp olunca bebek nerdeyse hıc hareket etmıyor canım,ben 1 hafa yattım cok az hareket ettı tabıı benımkı daha kucuk haftaya gore,ama doktora sordugumda harket etmemesı normal dedı endıse etme
Sağol canım ya ben sanıyordumki bebek etkilenmez hareketi değişmez. Demek ki o da halsiz Düşüyor. Bu benim 3. Canım ya artık bıktım inan isyan etmemek için zor tutuyorum kendimi. Normalde çok olurum ama böyle ağır Geçmez ama hamilelikte öok ağır geçiyor. Ve Israrla ateş yoksa antibiyotik içme diyorlar. Böyle olunca da geçmiyor iştecanım bı de bı aıle doktorumuz hamılelık boyunca 1 kere olsa da annenın grıp olması ıyı demıstı bebek bagısıklık kazanıyorms.Bunu soyeyen de cok unlu bı doktor yalnız
Ay çok üzüldüm ya 10 gün çok uzun Allah sabır versin. Benim 3. Günüm dün ve bugün çok ağır geçti artık biraz rahatlasam keşke çok zor geliyor.
Sağol canım ya ben sanıyordumki bebek etkilenmez hareketi değişmez. Demek ki o da halsiz Düşüyor. Bu benim 3. Canım ya artık bıktım inan isyan etmemek için zor tutuyorum kendimi. Normalde çok olurum ama böyle ağır Geçmez ama hamilelikte öok ağır geçiyor. Ve Israrla ateş yoksa antibiyotik içme diyorlar. Böyle olunca da geçmiyor işte
Bana da öyle söylendi canım. Ama yatak almaya gittiğimiz yer eşimin arkadaşı. Israrla Visco alın dedi. Hatta Visco yatağın üstünde de 9 aya kadar bu yatağın kullanılması bebeğin kemik gelişimi için çok önemlidir yazmış kararsız kaldık bişey almadan çıktıkBen de bu konuyu çok araştırdım ve yarı ortopedik yatağın çocuğun kemik gelişimi için daha iyi olduğu söylendi genelde.. Ben de yarı ortopedik aldım.
Korkma canım burun kanaması normalSaat sabahın 6si ve ben aayaklarının ağrısından Uyuyamiyorummmmm. Ve lavaboya gittim kan kokusu aldım diye, bunun kaniyormus meğer. Ilk defa oluyor,korkma gerekir mi acaba,
Benimde oyle canim karnim sertlesti ama sanci olmadi daha bende.sende basladi mikızlarr biz 30. haftaya yeni girdik bu dönemlerde kasılma biraz daha mı fazla oluyor. Dikkat ettiniz mi hiç sanki daha sık sertleşme hisseder oldum ben biraz tedirginim açıkçası sizin durumlar nasıl?
Sağol minnakım daha iyiyim şimdi inşallah hemencecik geçer doktora gitmek istemiyorum ya Allah düşürmesinÇok geçmiş olsun kuzumm eğer cok kötüysen bi doktora git. Yada evde dinlen bol bol kısa sürede iyilesrsn inss bebisin iyidir onu hiç düşünme için rahat olsun.
Yenek yedim canım iyi beslenince hemen hareketlendi kuzum kıyamam çok sağol bende sıcak şeyler içeyimCanım geçmiş olsun herkes hasta merak etme senin bebeğin büyüdü hareketi yavaş cılız da olur
Şu an dinç hale getirmenin yolu doğal gıdalar al canım bende azcık hastayım sıcak su bal limon karabiber koca kış tek bu geçirdi beni
Evet açmışım farkında değilmişim. Öğlen yemiştim ama az yedim sanırım akşam yiyince hemen hareketlendi bebiş yazık ya. Çok sağol canım.Canım geçen ben midem için doktora gitmiştim ya, yemek yedin mi dediler yok dedim canım istemiyor dedim. Bebeğin hareketlerini etkiler aç kalman dedi. Senin ki de ondan kaynaklanıyordur. Çok telaş yapma bence, geçmiş olsun
Şimdiden bunları düşünüp stres yapma , bebişine yazık, üzme annesi onu da.
n11.com dan aldım canım, beyazı , pembesi, mavisi, lilası her rengi var canım.
Bende öyle yapıcam sanırım zaten heryerim geçse ayaklarım geçmiyor dermanı yok beni taşımaya :)) benim 3. Gribim hamilelikte maşallah sen bir daha olma inşallahhamileliğin başında grip oldum hep yattım yataktan hiç çıkmadım biraz iyi hissettiğimde bile kalkmadim.Bol bol Ilık limonlu ballı ve zencefilli(miktarı önemli) su içtim öyle gecti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?