2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
ben 3 yıldır nezle olmuyodum bı de oyle dusn neye ugradıgımı sasırdım,o nefes alamama var ya boguluyorum sankı burun tıkalı,halsızlık ama ates yok.3 gunu atlatmıssın canım bundan sonra bıraz hafıfler ınsallah

Ben alışkınım güya da böyle olmadım hüç gece uyuyamadım resmen. Evet çok zor olmuştur senin için de inşallah atlatırım hemen

toist geçmiş olsun burun tıkanıklığın için eczaneden buguseptil Alıp buhar banyosu yapabilirsin doktorum kullanmanda sakınca yok demişti bana bide İnternet'e burun Yıkama yaz tuzlu su ile burun Yıkama yapıyorsun video anlatımı da var ben bu ikisiyle daha hızlı atlattım yada evde burun spreyi varsa onu boşaltıp içine 1 bardak kaynamış suya 1çay kaşığı Kaya tuzu ve yarım Çay kaşığı karbonat katıp eridikten sonra sprey şişesine doldurup burnun tıkandıkça sıkıp açılmasını sağla inşllah geçer bende çok zor atlattım denediğim en işe yarar yöntemler bunlardı. Tekrar geçmiş olsun

Çok geçmiş olsun canım. Benimde bir önerim var çokdaha çabuk atlatabilirsin inş bu tarifle bana ve ogluma çok iyi geliyor grip olduğumuzda. İhlamur, bir kucuk parça taze zencefil, 3-4 tane tane karabiber, 3-4 tane karanfil, 1 dilim elma kaynat, bal katıp iç.1 çay kaşiği Tuz (varsa kaya tuzu, 1 çay kaşigi karbonati 1 bardak suya katip gargara yap bu karisimi burnuna cekip temizleyebilirsinde. Acil şifalar canım

kızlarr biz 30. haftaya yeni girdik bu dönemlerde kasılma biraz daha mı fazla oluyor. Dikkat ettiniz mi hiç sanki daha sık sertleşme hisseder oldum ben biraz tedirginim açıkçası sizin durumlar nasıl?
Bebek kimi zaman omzunu başını dışarı ıtıyo o zmn sertlik oluyo. Tuvalete gıttıkten sonra sırt ustu uzanıp karnına dokun 10dk da bir sertleşip tekrar yumuşuyorsa kasılma oluyomuş doktor dedi. Onun dışındakiler bebek hareketi olblir.

Ben alışkınım güya da böyle olmadım hüç gece uyuyamadım resmen. Evet çok zor olmuştur senin için de inşallah atlatırım hemen
Geçmiş olsun canım.İnşallah çabuk geçer.bende de bir baş ağrısıdır gidiyor.geniz akıntısı da var ama gene de sinüzit ağrısı çekiyorum.yaz gelsin artık bebek doğsun.sıkıldım kıştan ve ilaçlardan.

hasta olan arkadaşlarıma çok geçmiş olsun Rabbim tez zamanda şifa versin
2 gündür benimde gözlerim şiş anlamıyorum neden şiştiler ki uykusuz kalmıyorum çok uyumuyorum her zamanki gibi yaşıyorum durup dururken gözlerim şişti ara sıra yanıyorda

Canım mikrop kapmış olabilirsin.geçen hafta kızımın bir gözü de şişti.doktor damla verdi hemen geçti.istersen bir doktora görün.göz önemli.geçmiş olsun.

Hasta olanlara geçmiş olsun kızlar artık Mart bitiyor ve nisan ds doğumlar başlayacak gibi hissediyorum inşallah hayırlı olur

Bebek iÇin son zamanlar birşey almıyorum eksikler oda gelince çıkar meydana

Bugün eşim bana doğum hediyesini almak istedi bende sonra maddi olarak zor durum da kalır die şimdi almasını kabul ettim mayısa daha var ama olsun dedik

Canım mikrop kapmış olabilirsin.geçen hafta kızımın bir gözü de şişti.doktor damla verdi hemen geçti.istersen bir doktora görün.göz önemli.geçmiş olsun.
bilmiyorum ki canım ya hani çok ağlarsında şişer ya altı kapakları falan öyle şiş mikrop kapmış gibi değil ama geçmezse gidecem doktora

E="egemenhalit, post: 39966264, member: 520463"]iyi geceler kızlar..ben kızımla beraber uyumayı çok seviyorum..
yeni hafta güzel olsun..[/QUOTE]
Keske Uyuyabilsem. Kabus gibi sabaha kadar uyumadim ayaklarimin agrisindan. Bugun de salak gibiyim, hala uyumadim ya

Ne güzel düşünmüş eşin, çok özel değilse ne aldı? Biz ne beklemeliyiz ne alınıyor onu da bilmiyorum ki :):)

Ne güzel düşünmüş eşin, çok özel değilse ne aldı? Biz ne beklemeliyiz ne alınıyor onu da bilmiyorum ki :):)
Canım evlilik yıldönümü ve doğum aynı zamana gelecek arada 2 3 gün oynar biz Evlenirken öyle pırlanta felan almamıştık hani 5 taş şeklinde setle alınır dı masraf olmasın die istemedim borçsuz evlendik şükür

eşimde bugün zenden aldı kampanya varmış kaç gündür bakmış geçen espiri yapıyordum ona öyle aldı sağolsun

Canım telefon alınır takı alınır ihtiyacın varsa zaten alır eşin şu an evlilik yıl dönümü için bişi istemiyorum mesela ama alırsa da iphone 6 ya Hayır demem

Maksat hatıra kalması size özel bir kolye bileklik herşey olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…