- 27 Şubat 2013
- 1.752
- 975
- 248
ben 3 yıldır nezle olmuyodum bı de oyle dusn neye ugradıgımı sasırdım,o nefes alamama var ya boguluyorum sankı burun tıkalı,halsızlık ama ates yok.3 gunu atlatmıssın canım bundan sonra bıraz hafıfler ınsallahAy çok üzüldüm ya 10 gün çok uzun Allah sabır versin. Benim 3. Günüm dün ve bugün çok ağır geçti artık biraz rahatlasam keşke çok zor geliyor.
Sağol canım ya ben sanıyordumki bebek etkilenmez hareketi değişmez. Demek ki o da halsiz Düşüyor. Bu benim 3. Canım ya artık bıktım inan isyan etmemek için zor tutuyorum kendimi. Normalde çok olurum ama böyle ağır Geçmez ama hamilelikte öok ağır geçiyor. Ve Israrla ateş yoksa antibiyotik içme diyorlar. Böyle olunca da geçmiyor işte
Ben alışkınım güya da böyle olmadım hüç gece uyuyamadım resmen. Evet çok zor olmuştur senin için de inşallah atlatırım hemenben 3 yıldır nezle olmuyodum bı de oyle dusn neye ugradıgımı sasırdım,o nefes alamama var ya boguluyorum sankı burun tıkalı,halsızlık ama ates yok.3 gunu atlatmıssın canım bundan sonra bıraz hafıfler ınsallah
cnm geçmiş olsun nasıl oldunBen alışkınım güya da böyle olmadım hüç gece uyuyamadım resmen. Evet çok zor olmuştur senin için de inşallah atlatırım hemen
Kızlar korkmaya başladım. Grip olunca bebeğin hareketleri de azalır mı. Bunun için doktora giden var mı aranızda?
Çok kötüyüm burnum başım boğazım gözlerim dişlerim ağrıyor çok halsizim ayaklarım yanıyor ama ateşim yok. Yenek yiyprum zar zor bebek de hareket ediyor ama öok nadir ve cılız hareketleri. Belime de Sancı vuruyor ama doktor normal demişti.
Tek merak ettiğim bebeğim de halsiz ve Güçsüz sanki.
Bebek kimi zaman omzunu başını dışarı ıtıyo o zmn sertlik oluyo. Tuvalete gıttıkten sonra sırt ustu uzanıp karnına dokun 10dk da bir sertleşip tekrar yumuşuyorsa kasılma oluyomuş doktor dedi. Onun dışındakiler bebek hareketi olblir.kızlarr biz 30. haftaya yeni girdik bu dönemlerde kasılma biraz daha mı fazla oluyor. Dikkat ettiniz mi hiç sanki daha sık sertleşme hisseder oldum ben biraz tedirginim açıkçası sizin durumlar nasıl?
Ben alışkınım güya da böyle olmadım hüç gece uyuyamadım resmen. Evet çok zor olmuştur senin için de inşallah atlatırım hemen
Geçmiş olsun canım.İnşallah çabuk geçer.bende de bir baş ağrısıdır gidiyor.geniz akıntısı da var ama gene de sinüzit ağrısı çekiyorum.yaz gelsin artık bebek doğsun.sıkıldım kıştan ve ilaçlardan.Ben alışkınım güya da böyle olmadım hüç gece uyuyamadım resmen. Evet çok zor olmuştur senin için de inşallah atlatırım hemen
Canım mikrop kapmış olabilirsin.geçen hafta kızımın bir gözü de şişti.doktor damla verdi hemen geçti.istersen bir doktora görün.göz önemli.geçmiş olsun.hasta olan arkadaşlarıma çok geçmiş olsun Rabbim tez zamanda şifa versin
2 gündür benimde gözlerim şiş anlamıyorum neden şiştiler ki uykusuz kalmıyorum çok uyumuyorum her zamanki gibi yaşıyorum durup dururken gözlerim şişti ara sıra yanıyorda
bilmiyorum ki canım ya hani çok ağlarsında şişer ya altı kapakları falan öyle şiş mikrop kapmış gibi değil ama geçmezse gidecem doktoraCanım mikrop kapmış olabilirsin.geçen hafta kızımın bir gözü de şişti.doktor damla verdi hemen geçti.istersen bir doktora görün.göz önemli.geçmiş olsun.
Güzelmiş canım güle güle yatsın bebis:)Ben de crest hanedan park yatak aldım 199 tlye :)Eki Görüntüle 1454750
kurduk ve çok hoşuma gitti, ölçüleri de 70*110,80 tlye de ortopedik yatak aldım içine.
Ne güzel düşünmüş eşin, çok özel değilse ne aldı? Biz ne beklemeliyiz ne alınıyor onu da bilmiyorum ki :):)Hasta olanlara geçmiş olsun kızlar artık Mart bitiyor ve nisan ds doğumlar başlayacak gibi hissediyorum inşallah hayırlı olur
Bebek iÇin son zamanlar birşey almıyorum eksikler oda gelince çıkar meydana
Bugün eşim bana doğum hediyesini almak istedi bende sonra maddi olarak zor durum da kalır die şimdi almasını kabul ettim mayısa daha var ama olsun dedik
Canım evlilik yıldönümü ve doğum aynı zamana gelecek arada 2 3 gün oynar biz Evlenirken öyle pırlanta felan almamıştık hani 5 taş şeklinde setle alınır dı masraf olmasın die istemedim borçsuz evlendik şükürNe güzel düşünmüş eşin, çok özel değilse ne aldı? Biz ne beklemeliyiz ne alınıyor onu da bilmiyorum ki :):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?