- 5 Mart 2015
- 284
- 207
- 18
- 34
Hayirli olsun canim hediyen guzelmis bakalim bize ne gelecekCanım evlilik yıldönümü ve doğum aynı zamana gelecek arada 2 3 gün oynar biz Evlenirken öyle pırlanta felan almamıştık hani 5 taş şeklinde setle alınır dı masraf olmasın die istemedim borçsuz evlendik şükür
eşimde bugün zenden aldı kampanya varmış kaç gündür bakmış geçen espiri yapıyordum ona öyle aldı sağolsun
Canım telefon alınır takı alınır ihtiyacın varsa zaten alır eşin şu an evlilik yıl dönümü için bişi istemiyorum mesela ama alırsa da iphone 6 ya Hayır demem
Maksat hatıra kalması size özel bir kolye bileklik herşey olabilir
Kesinlikle harika çok şık benm sonsuzluk kolyem böyle bide bileklik var baş harfleri ve sonsuzluk yüz görümlüğü olarak öle bişi yapmıştı eşimBenim doğum hediyem bu bir de küpeleri var bence çok anlamlı olmuş çok beğendim sonsuzluk içinde çocuklarımın adlarıEki Görüntüle 1456115
Yavaş yavaş gelir doğuma kadsr sonrası masraf olacak hepHayirli olsun canim hediyen guzelmis bakalim bize ne gelecek
Bakalim canim alir mi almaz mi benim adam kayseriliYavaş yavaş gelir doğuma kadsr sonrası masraf olacak hep
Kızzzz allah seni yaaa kahkaha attım sen ona yükle öyle kurtulamazBakalim canim alir mi almaz mi benim adam kayserili
Bende benim esime soyluyorum ne alicaksin dogum hedirsi falan diye tercihler sunuyorum bakalim ne gekicek bide hic bsey almazmis uzulurum o zamanda mayisin 26si dogum gunum hem bebisimde 28mayis tahmini tarih bakalim ne zaman gelcegi belki olmaz tabi deKızzzz allah seni yaaa kahkaha attım sen ona yükle öyle kurtulamaz
:)))))) ahh ahh anlayin halimiKızzzz allah seni yaaa kahkaha attım sen ona yükle öyle kurtulamaz
Dogum hediyesi yoksa dogurmicam bebegi deBende benim esime soyluyorum ne alicaksin dogum hedirsi falan diye tercihler sunuyorum bakalim ne gekicek bide hic bsey almazmis uzulurum o zamanda mayisin 26si dogum gunum hem bebisimde 28mayis tahmini tarih bakalim ne zaman gelcegi belki olmaz tabi de
14 eşimin 18 i evlilik yıl dönümü ilk senemiz tahmini tarih 25 mayıs bilemiyorum kafam karışık mayıs ayı hediye ayı olacakBende benim esime soyluyorum ne alicaksin dogum hedirsi falan diye tercihler sunuyorum bakalim ne gekicek bide hic bsey almazmis uzulurum o zamanda mayisin 26si dogum gunum hem bebisimde 28mayis tahmini tarih bakalim ne zaman gelcegi belki olmaz tabi de
Teşekkür ederim canım :)Güzelmiş canım güle güle yatsın bebis:)
Göğüsleri uyarmak erken doğuma sebep olabiliyomuş sanırım, iyice araştır da ondan sonra yap istersen. Doğumdan sonra çıkmazsa yaparsan daha iyi olur gibi sankiKızlar göğüs ucu olmayanlar ne düşünüyorlar benim ucum yokkendim siringadan bi pompa yaptım sadece ucunu alıyor faydası olacak gibi fakat süt de geliyor napcam ???
Canim çocuk dr kiziyormus diye duydum her şeyi bilionuz bunu neden yapmıyorsunuz diye bi kaç sayfada aynı şeyi söylüyor bilemedimTeşekkür ederim canım :)
Göğüsleri uyarmak erken doğuma sebep olabiliyomuş sanırım, iyice araştır da ondan sonra yap istersen. Doğumdan sonra çıkmazsa yaparsan daha iyi olur gibi sanki
Güzel günlerde kullan :):)Canım evlilik yıldönümü ve doğum aynı zamana gelecek arada 2 3 gün oynar biz Evlenirken öyle pırlanta felan almamıştık hani 5 taş şeklinde setle alınır dı masraf olmasın die istemedim borçsuz evlendik şükür
eşimde bugün zenden aldı kampanya varmış kaç gündür bakmış geçen espiri yapıyordum ona öyle aldı sağolsun
Canım telefon alınır takı alınır ihtiyacın varsa zaten alır eşin şu an evlilik yıl dönümü için bişi istemiyorum mesela ama alırsa da iphone 6 ya Hayır demem
Maksat hatıra kalması size özel bir kolye bileklik herşey olabilir
Çok anlamlı gerçekten, güzel günlerde kullan :):)Benim doğum hediyem bu bir de küpeleri var bence çok anlamlı olmuş çok beğendim sonsuzluk içinde çocuklarımın adlarıEki Görüntüle 1456115
Beğenmemin sebebi maddi durumunuzun iyi olmaması değil zira bizim de aynı :) Ben çiçek almasa da alsa da razıyım. En güzel hediyem gelecek ki o gün inşallah.. Canım kızım :) Tabi durumumuz iyi olsa ben de isterdim almasını ama şimdi üzülmüyorum hiçKızlar benim eşim ancak çiçek alabilir maddi durumumuz gereği, benim gibi olanlar üzülmesin yalnız değilsiniz :):)
Yani ben yanıltmak istemem ama sen doktoruna sor istersen yine de canım,belki bi önerisi vardır onunCanim çocuk dr kiziyormus diye duydum her şeyi bilionuz bunu neden yapmıyorsunuz diye bi kaç sayfada aynı şeyi söylüyor bilemedim
Ayy çok güldümDogum hediyesi yoksa dogurmicam bebegi de
Ne güzel yazmışsın canım en güzel hediyemiz gelecek inş.Beğenmemin sebebi maddi durumunuzun iyi olmaması değil zira bizim de aynı :) Ben çiçek almasa da alsa da razıyım. En güzel hediyem gelecek ki o gün inşallah.. Canım kızım :) Tabi durumumuz iyi olsa ben de isterdim almasını ama şimdi üzülmüyorum hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?