2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Hayirli olsun canim hediyen guzelmis bakalim bize ne gelecek

Benim doğum hediyem bu bir de küpeleri var bence çok anlamlı olmuş çok beğendim sonsuzluk içinde çocuklarımın adlarıEki Görüntüle 1456115
Kesinlikle harika çok şık benm sonsuzluk kolyem böyle bide bileklik var baş harfleri ve sonsuzluk yüz görümlüğü olarak öle bişi yapmıştı eşim

Maşallah eşlerimize

Bu kolye anneler gününde de çok şık olur

Kızzzz allah seni yaaa kahkaha attım sen ona yükle öyle kurtulamaz
Bende benim esime soyluyorum ne alicaksin dogum hedirsi falan diye tercihler sunuyorum bakalim ne gekicek bide hic bsey almazmis uzulurum o zamanda mayisin 26si dogum gunum hem bebisimde 28mayis tahmini tarih bakalim ne zaman gelcegi belki olmaz tabi de

Dogum hediyesi yoksa dogurmicam bebegi de

14 eşimin 18 i evlilik yıl dönümü ilk senemiz tahmini tarih 25 mayıs bilemiyorum kafam karışık mayıs ayı hediye ayı olacak

Valla ayrı ayrı alsın doğım günü doğum özellikle 9 ay bebek taşıyoruz azcık şımaralım

Kızlar göğüs ucu olmayanlar ne düşünüyorlar benim ucum yok kendim siringadan bi pompa yaptım sadece ucunu alıyor faydası olacak gibi fakat süt de geliyor napcam ???

Iyi aksamlar.. kizlar cok yoruldum bgn misafirim vardi. kahvaltiya geldiler guya. Yeni gittiler daha, 2 de cocuk. Belim agriyor simdi. Ne kadar dusuncesiz insanlar var ya git mi demek lazim.

Güzelmiş canım güle güle yatsın bebis:)
Teşekkür ederim canım :)
Kızlar göğüs ucu olmayanlar ne düşünüyorlar benim ucum yok kendim siringadan bi pompa yaptım sadece ucunu alıyor faydası olacak gibi fakat süt de geliyor napcam ???
Göğüsleri uyarmak erken doğuma sebep olabiliyomuş sanırım, iyice araştır da ondan sonra yap istersen. Doğumdan sonra çıkmazsa yaparsan daha iyi olur gibi sanki

Teşekkür ederim canım :)

Göğüsleri uyarmak erken doğuma sebep olabiliyomuş sanırım, iyice araştır da ondan sonra yap istersen. Doğumdan sonra çıkmazsa yaparsan daha iyi olur gibi sanki
Canim çocuk dr kiziyormus diye duydum her şeyi bilionuz bunu neden yapmıyorsunuz diye bi kaç sayfada aynı şeyi söylüyor bilemedim

Güzel günlerde kullan :):)

Benim doğum hediyem bu bir de küpeleri var bence çok anlamlı olmuş çok beğendim sonsuzluk içinde çocuklarımın adlarıEki Görüntüle 1456115
Çok anlamlı gerçekten, güzel günlerde kullan :):)

Kızlar benim eşim ancak çiçek alabilir maddi durumumuz gereği, benim gibi olanlar üzülmesin yalnız değilsiniz :):)
Beğenmemin sebebi maddi durumunuzun iyi olmaması değil zira bizim de aynı :) Ben çiçek almasa da alsa da razıyım. En güzel hediyem gelecek ki o gün inşallah.. Canım kızım :) Tabi durumumuz iyi olsa ben de isterdim almasını ama şimdi üzülmüyorum hiç

Canim çocuk dr kiziyormus diye duydum her şeyi bilionuz bunu neden yapmıyorsunuz diye bi kaç sayfada aynı şeyi söylüyor bilemedim
Yani ben yanıltmak istemem ama sen doktoruna sor istersen yine de canım,belki bi önerisi vardır onun

Ne güzel yazmışsın canım en güzel hediyemiz gelecek inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…