- 5 Mart 2015
- 284
- 207
- 18
- 34
Ah bu adamlar ne hayaller kuruyoruz ama hic umurlarinda degilKızlar benim eşim ancak çiçek alabilir maddi durumumuz gereği, benim gibi olanlar üzülmesin yalnız değilsiniz :):)
kızlarr biz 30. haftaya yeni girdik bu dönemlerde kasılma biraz daha mı fazla oluyor. Dikkat ettiniz mi hiç sanki daha sık sertleşme hisseder oldum ben biraz tedirginim açıkçası sizin durumlar nasıl?
Geçmıs olsun canım bendede gecen hafta 2 kasılma çıktı adalat diye ilaç kullandım 3 gün sonra tekrar nst ye gırdım şükür sancım cıkmadıMerhaba genelde formu hergün okumaya çalışıyorum,tabi sizler gibi aktif Değilim maalesef bazen sayfalar uçmuş oluyor,
Elimden geldiğince okumaya çalışıyorum. Maalesef Çarşamba günü akşam öylesine oturuyorken kasılmalarım başladı, bir gün önce doktor kontrolümde herşeyim çok normaldi ve öylesine doktoruma kasılmaları sormuştum, ki ben onları kasılma değil bebeğimin harekti yada yer Değiştirme olarak görüyordum,gün İçerisindede karnımın sağ tarafında sivrilme olarak 4-5 defa oluyordu, Ağrı yada herhangi bir Sancı hissetmiyordum. Doktorum kontrolde gün içerisinde ki sayısından ziyade düzeninin önemli olduğunu, saatte 6 sefadan fazla olursa hemen gelmemi söyledi. Ve şaka gibi tam bir gün sonra akşam bir saatte 12 defa kasıldım, tabi koştur koştur doktoru aradık hemen hastaneye gelin dedi. Nst ye aldılar hemen düzenli kasılmalarım ortada çıktı, ancak bende Ağrı hissi hiç olmadı.doktor nst nin sonucuna göre açılma ve serviks Kontrolü yaptı,açılma yok ama servikste kısalma vardı, hemen yatış verdiler, 3 gün hastanede yattım her iki saatte bir nst ye bağladılar,ve kasılma azaltıcı ilaç verdiler, bebeğim için Ciğer geliştirici iğne Yaptılar, sancılarım düzene girmişti ve Şiddeti azalmıştı,üçüncü gün ilaçsız olarak nst ye bağladılar sancılarım azalmıştı baya ve olması gereken seviyeye yakın çıkıyordu, bizde taburcu olduk çok şükür, şimdi bol bol dinlenerek geri kalan süremizi geçireceğiz,
Sizlere naçizane tavsiyem kasılmalarına Önem verin eğer yorulduysanız dinlenme pozisyonunda bir saat gözlemleyin,ben bunları sadece hiç bir riskim yokken ve gayet sakin huzurlu bir günde yaşadım. Hiç bir şeyi takmayın sadece kendinize ve bebeğinize odaklanın formun güzel anneleri.
Normal kontrolde mi çıktı kasılma,yoksa sende kendin mi fark ettin? Çok geçmiş olsun canım sanada, bebişlerimiz inşallah zamanında gelecekGeçmıs olsun canım bendede gecen hafta 2 kasılma çıktı adalat diye ilaç kullandım 3 gün sonra tekrar nst ye gırdım şükür sancım cıkmadı
Canım mide bulantım ve kasıklarımda batma vardı doktorum gel bi bakalım dedi kasılma hiç aklıma gelmezdi bile o günden beri takip ediyorum kendimiNormal kontrolde mi çıktı kasılma,yoksa sende kendin mi fark ettin? Çok geçmiş olsun canım sanada, bebişlerimiz inşallah zamanında gelecek
Simdi simarmicazda ne zaman simarcaz dimi14 eşimin 18 i evlilik yıl dönümü ilk senemiz tahmini tarih 25 mayıs bilemiyorum kafam karışık mayıs ayı hediye ayı olacak
Valla ayrı ayrı alsın doğım günü doğum özellikle 9 ay bebek taşıyoruz azcık şımaralım
hahahhaaaDogum hediyesi yoksa dogurmicam bebegi de
Gecmis olsun canim ya benimde bebeim kendini topluyo gyn icerisinde dinlenirken her defasinda farkediyorum dr uma soylicem bakayim ne digcek bizimkisiMerhaba genelde formu hergün okumaya çalışıyorum,tabi sizler gibi aktif Değilim maalesef bazen sayfalar uçmuş oluyor,
Elimden geldiğince okumaya çalışıyorum. Maalesef Çarşamba günü akşam öylesine oturuyorken kasılmalarım başladı, bir gün önce doktor kontrolümde herşeyim çok normaldi ve öylesine doktoruma kasılmaları sormuştum, ki ben onları kasılma değil bebeğimin harekti yada yer Değiştirme olarak görüyordum,gün İçerisindede karnımın sağ tarafında sivrilme olarak 4-5 defa oluyordu, Ağrı yada herhangi bir Sancı hissetmiyordum. Doktorum kontrolde gün içerisinde ki sayısından ziyade düzeninin önemli olduğunu, saatte 6 sefadan fazla olursa hemen gelmemi söyledi. Ve şaka gibi tam bir gün sonra akşam bir saatte 12 defa kasıldım, tabi koştur koştur doktoru aradık hemen hastaneye gelin dedi. Nst ye aldılar hemen düzenli kasılmalarım ortada çıktı, ancak bende Ağrı hissi hiç olmadı.doktor nst nin sonucuna göre açılma ve serviks Kontrolü yaptı,açılma yok ama servikste kısalma vardı, hemen yatış verdiler, 3 gün hastanede yattım her iki saatte bir nst ye bağladılar,ve kasılma azaltıcı ilaç verdiler, bebeğim için Ciğer geliştirici iğne Yaptılar, sancılarım düzene girmişti ve Şiddeti azalmıştı,üçüncü gün ilaçsız olarak nst ye bağladılar sancılarım azalmıştı baya ve olması gereken seviyeye yakın çıkıyordu, bizde taburcu olduk çok şükür, şimdi bol bol dinlenerek geri kalan süremizi geçireceğiz,
Sizlere naçizane tavsiyem kasılmalarına Önem verin eğer yorulduysanız dinlenme pozisyonunda bir saat gözlemleyin,ben bunları sadece hiç bir riskim yokken ve gayet sakin huzurlu bir günde yaşadım. Hiç bir şeyi takmayın sadece kendinize ve bebeğinize odaklanın formun güzel anneleri.
Benim birinden cok kucuk leke seklinde geliyor. Ama ne demek bilmiyorum.doktor randevum haftaya pazartesi, o zaman sorabilirim ancak.günaydın canlarrrr, sütü gelmeye başlayan var mı, erken doğumu tetiklemeyle bir alakası var mı ??
Kızlar acil yardım soylemeye bile utaniyorum ama vajina sol dudakta acaip bi şişme var.Sag tarafda da var ama solda daha fazla agri falan da vermiyor ne ki bu
Çok güzel ms canımBenim doğum hediyem bu bir de küpeleri var bence çok anlamlı olmuş çok beğendim sonsuzluk içinde çocuklarımın adlarıEki Görüntüle 1456115
Ben hatta hastaneye getireceği çiçeğin bile pahali olur olmaz endisesine bile düşüyorum. Napalım maddiyat iste. Bide evlenince aldığın hediyenn nasıl odenecegini nekadara alındığını ister istemez takiyorsun.Kızlar benim eşim ancak çiçek alabilir maddi durumumuz gereği, benim gibi olanlar üzülmesin yalnız değilsiniz :):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?