2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
kızlarr biz 30. haftaya yeni girdik bu dönemlerde kasılma biraz daha mı fazla oluyor. Dikkat ettiniz mi hiç sanki daha sık sertleşme hisseder oldum ben biraz tedirginim açıkçası sizin durumlar nasıl?

Merhaba genelde formu hergün okumaya çalışıyorum,tabi sizler gibi aktif Değilim maalesef bazen sayfalar uçmuş oluyor,
Elimden geldiğince okumaya çalışıyorum. Maalesef Çarşamba günü akşam öylesine oturuyorken kasılmalarım başladı, bir gün önce doktor kontrolümde herşeyim çok normaldi ve öylesine doktoruma kasılmaları sormuştum, ki ben onları kasılma değil bebeğimin harekti yada yer Değiştirme olarak görüyordum,gün İçerisindede karnımın sağ tarafında sivrilme olarak 4-5 defa oluyordu, Ağrı yada herhangi bir Sancı hissetmiyordum. Doktorum kontrolde gün içerisinde ki sayısından ziyade düzeninin önemli olduğunu, saatte 6 sefadan fazla olursa hemen gelmemi söyledi. Ve şaka gibi tam bir gün sonra akşam bir saatte 12 defa kasıldım, tabi koştur koştur doktoru aradık hemen hastaneye gelin dedi. Nst ye aldılar hemen düzenli kasılmalarım ortada çıktı, ancak bende Ağrı hissi hiç olmadı.doktor nst nin sonucuna göre açılma ve serviks Kontrolü yaptı,açılma yok ama servikste kısalma vardı, hemen yatış verdiler, 3 gün hastanede yattım her iki saatte bir nst ye bağladılar,ve kasılma azaltıcı ilaç verdiler, bebeğim için Ciğer geliştirici iğne Yaptılar, sancılarım düzene girmişti ve Şiddeti azalmıştı,üçüncü gün ilaçsız olarak nst ye bağladılar sancılarım azalmıştı baya ve olması gereken seviyeye yakın çıkıyordu, bizde taburcu olduk çok şükür, şimdi bol bol dinlenerek geri kalan süremizi geçireceğiz,
Sizlere naçizane tavsiyem kasılmalarına Önem verin eğer yorulduysanız dinlenme pozisyonunda bir saat gözlemleyin,ben bunları sadece hiç bir riskim yokken ve gayet sakin huzurlu bir günde yaşadım. Hiç bir şeyi takmayın sadece kendinize ve bebeğinize odaklanın formun güzel anneleri.

Geçmıs olsun canım bendede gecen hafta 2 kasılma çıktı adalat diye ilaç kullandım 3 gün sonra tekrar nst ye gırdım şükür sancım cıkmadı

Geçmıs olsun canım bendede gecen hafta 2 kasılma çıktı adalat diye ilaç kullandım 3 gün sonra tekrar nst ye gırdım şükür sancım cıkmadı
Normal kontrolde mi çıktı kasılma,yoksa sende kendin mi fark ettin? Çok geçmiş olsun canım sanada, bebişlerimiz inşallah zamanında gelecek

Normal kontrolde mi çıktı kasılma,yoksa sende kendin mi fark ettin? Çok geçmiş olsun canım sanada, bebişlerimiz inşallah zamanında gelecek
Canım mide bulantım ve kasıklarımda batma vardı doktorum gel bi bakalım dedi kasılma hiç aklıma gelmezdi bile o günden beri takip ediyorum kendimi

Simdi simarmicazda ne zaman simarcaz dimi hamile nazi bile yapamiyorum ven ya oyle bsey yapmalik waktim mi yok ne bilemedim bende
Dogum hediyesi yoksa dogurmicam bebegi de
hahahhaaa icimde saklicam ben kizimi digim

Gecmis olsun canim ya benimde bebeim kendini topluyo gyn icerisinde dinlenirken her defasinda farkediyorum dr uma soylicem bakayim ne digcek bizimkisi

Kızlar acil yardım soylemeye bile utaniyorum ama vajina sol dudakta acaip bi şişme var.Sag tarafda da var ama solda daha fazla agri falan da vermiyor ne ki bu

günaydın canlarrrr, sütü gelmeye başlayan var mı, erken doğumu tetiklemeyle bir alakası var mı ??

Kizlar gunaydinlar, ben daha yatmadim:))
Size bi sorun olacakti da. Esim icin pijama takimi siparis etmek istiyorum turkiye'den, annem getirsin diye. Hem gunluk kullanim hem de hastane icin, penye gibi bisey olabilir. Bildiginiz bir marka veya site var mi?

kızlar günaydın
31. haftama yeni girdim. Şu iki gündür vajinama bıcak kesiği gibi sancı giriyor. Olduğum yerden zıplatıyor beni. Normal midir bilemedim. Böyle bir şey yaşayan var mı aranızda?

günaydın canlarrrr, sütü gelmeye başlayan var mı, erken doğumu tetiklemeyle bir alakası var mı ??
Benim birinden cok kucuk leke seklinde geliyor. Ama ne demek bilmiyorum.doktor randevum haftaya pazartesi, o zaman sorabilirim ancak.

Kızlar acil yardım soylemeye bile utaniyorum ama vajina sol dudakta acaip bi şişme var.Sag tarafda da var ama solda daha fazla agri falan da vermiyor ne ki bu

canım aynı durum bendede var hatta 24. haftada falan başladı. Sanki darbe almışım gibi şişlik var ve acıyor. Sadece sol tarafı dediğin gibi. Doktoruma sorduğumda normal demişti ama muayene etmedi açıkcası. Sende bi sor bence kontrole gidince

günaydın güzel anneler..sabahları gaz problemi yaşayan var mı?çok gaz oluyo sabah utanıyorum

Benim doğum hediyem bu bir de küpeleri var bence çok anlamlı olmuş çok beğendim sonsuzluk içinde çocuklarımın adlarıEki Görüntüle 1456115
Çok güzel ms canım

Kızlar benim eşim ancak çiçek alabilir maddi durumumuz gereği, benim gibi olanlar üzülmesin yalnız değilsiniz :):)
Ben hatta hastaneye getireceği çiçeğin bile pahali olur olmaz endisesine bile düşüyorum. Napalım maddiyat iste. Bide evlenince aldığın hediyenn nasıl odenecegini nekadara alındığını ister istemez takiyorsun.

kızlar günaydın. Arkadaşım amerikadan bana mama getirdi. İlk günlerde gerekirse diyei sadece 1 kutu. Bilgisi olan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…