2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
günaydın canlarrrr, sütü gelmeye başlayan var mı, erken doğumu tetiklemeyle bir alakası var mı ??
benim çok önceden geldi canım doktor bays erken sıkı sıkı sütyen tak dedi şu son zaman arttı tişörtume bile çıkıyor artık haftaya randevum var sorcam bakalım

günaydın kızlar iyi haftalar hepimize:) Birkaç gündür acayip bir bel ağrım var adet olursunuzda beliniz çok ağrır ya öyle bir ağrı bu normal mi korkmalımıyım acaba önümüzdeki hafta kontrolüm var. Haftasonu biraz fazla ayakta kaldım yoruldum bebeğimin son hastane ve masa süslemelerini mevlüt ikramlarınıi lohusa geceliği vs. eksiklerimi tamamlamak için çarşı pazar baya gezindik. çok yoruldum ondanmı bukadar ağrım oldu bilmiyorum. Bu haftalarda bel ağrısı çeken varmı benim gibi

öncelikle günaydın canım, maalesef ben de uzun süre ayakta kalayım hemen bel ve sırt ağrım oluyor; Allah'tan uzanınca geçiyor. Böyle durumlarda dinlenince ağrın geçiyorsa endişelenme muhtemelen yorgunluktandır, malum ağırlık merkezimiz değişti artık...

Kızlar benim eşim ancak çiçek alabilir maddi durumumuz gereği, benim gibi olanlar üzülmesin yalnız değilsiniz :):)

Önemli olan hediyenin maddi değeri değilki, eşinin seni düşünmüş olması, 9 ay karnında yavrusunu taşıman ona bir çocuk armağan etmen karşısında duygularını seni önemsediğini belli etmesi. Ismarlama hediyelerde belki insanları mutlu eder herkese göre değişir ama bence asıl önemli olan tek bir gülle bile gelse seni düşünüp özel hissettirmesi bence. Üzülmek değil tersine mutlu olmak lazım

Geçiyor canım ama ayağa kalktım anda yeniden başlıyor anlamadım gitti En korktuğum şey erken doğum, Allah korusun. Bazen öyle korkuyorumki gidip nst mi istesem acaba diyorum kasıklarımda falanda ağrılar olmaya başladı son zamanlarda. İnşallah hepimiz vakti zamanında alırız kuzularımızı kucağımıza

Canım bunu okuyunca korktum Öncelikle çok geçmiş olsun, inş Allah birdaha yaşatmasın vaktinden önce. Bende çalışan aktif bir anneyim, bir çocuğum daha var, arabada kullanıyorum öyle yatıp dinleneyim diyen biride olamadım hiç. Son haftalarda çok fazla bel ağrısı yaşıyorum kasıklarımda da zaman zaman ağrılar oluyor. Birkaç gündürde bacaklarımı uzatarak oturduğum zamanda (tabi akşamları bunu yapabiliyorum sadece) karnımda bebeğim çok fazla hareket ediyor ve karnımın bazen sağ bazen sol kısmı sivriliyor ama ben hep dirseği yada kafasıyla baskı yapıyor zannediyordum. Nasıl bir sivrilme oluyor canım bebek tamamen oradamı toplanıyor? Haftaya kontrolum var ben en iyisi nst isteyeyim. bu haftasonuda odamız gelicek ve ben yine çok yorulucam. Korkmaya başladım

Allah korusun erken doğumdan hepimizi, böyle şeyler getirmemelisin aklına... Ama için rahat edecekse mutlaka doktorun ile görüş ve şikayetlerini dile getir belki dediğin gibi nts ye yönlendirir.
Bu arada bundan sonra bu tür şikayetlerimizde artık ntsye mi bağlanacağız?

İlk hamileliğimde doktorum benden hiç nst istemedi, biraz rahat bir doktorum var benim yaşlı bir hanım. 37.haftamda 3 boyutlu için Kaan Kocatepe'ye gittiğimde (ben ilk oğlumda ara ara Kaan beyede gidiyordum) nst ye bağladı ve benim hiç hissetmediğim ama çok şidettli olan sancılarım çıktı. En fazla 3-4 gün içinde doğurursun sen dedi, ve ben 2 gün sonra doğum yaptım:) Ben özellikle istemediğim sürece doktorumun yine nst isteyeceğini sanmıyorum son güne kadar ama gittiğimde özellikle söyleyeceğim. Buradaki arkadaşların birçoğu bu haftalardaki kontrollerinde nst ye girmişler çünki . Neolur ne olmaz diye düşünüyorum ben cnm

kızçeler sonunda fırsat bulupta kendi ihtiyaçlarımın bir kısmını da karşılayarak haftasonu hastane için lohusa gecelik ve pijama takımı, sabahlık aldım... iç giyim ile eksiklerim ve hasta bezi kaldı
Aklıma gelmeyen anne için başka ne ihtiyaç gerekli?
Aldıklarım bunlar; sizce bir takım daha pijama takımı almalı mıyım, bu kez kısa kol???

bu da pijama takımının geceliği

ben 2 takım kısa kollu gecelik, 1 takımda pijama aldım cnm. Özellikle kısa kollu aldımki, serum vs. takılıyor çünki rahat etmek için. Eğer doğumun sezeryen olursa sonda takılıyormuş ve gecelik giymek gerekiyormuş pijama altı giyemiyormuşsun, bende bunu duyunca 2 takım gecelik aldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…