benim çok önceden geldi canım doktor bays erken sıkı sıkı sütyen tak dedi şu son zaman arttı tişörtume bile çıkıyor artık haftaya randevum var sorcam bakalımgünaydın canlarrrr, sütü gelmeye başlayan var mı, erken doğumu tetiklemeyle bir alakası var mı ??
öncelikle günaydın canım, maalesef ben de uzun süre ayakta kalayım hemen bel ve sırt ağrım oluyor; Allah'tan uzanınca geçiyor. Böyle durumlarda dinlenince ağrın geçiyorsa endişelenme muhtemelen yorgunluktandır, malum ağırlık merkezimiz değişti artık...günaydın kızlar iyi haftalar hepimize:) Birkaç gündür acayip bir bel ağrım var adet olursunuzda beliniz çok ağrır ya öyle bir ağrı bu normal mi korkmalımıyım acaba önümüzdeki hafta kontrolüm var. Haftasonu biraz fazla ayakta kaldım yoruldum bebeğimin son hastane ve masa süslemelerini mevlüt ikramlarınıi lohusa geceliği vs. eksiklerimi tamamlamak için çarşı pazar baya gezindik. çok yoruldum ondanmı bukadar ağrım oldu bilmiyorum. Bu haftalarda bel ağrısı çeken varmı benim gibi
Kızlar benim eşim ancak çiçek alabilir maddi durumumuz gereği, benim gibi olanlar üzülmesin yalnız değilsiniz :):)
sizlerede günaydın kızlar iş basndayız ve cok enerjigzGünaydın kızlar ve minnak bebisleri nasılsınız bakalım :)
öncelikle günaydın canım, maalesef ben de uzun süre ayakta kalayım hemen bel ve sırt ağrım oluyor; Allah'tan uzanınca geçiyor. Böyle durumlarda dinlenince ağrın geçiyorsa endişelenme muhtemelen yorgunluktandır, malum ağırlık merkezimiz değişti artık...
Merhaba genelde formu hergün okumaya çalışıyorum,tabi sizler gibi aktif Değilim maalesef bazen sayfalar uçmuş oluyor,
Elimden geldiğince okumaya çalışıyorum. Maalesef Çarşamba günü akşam öylesine oturuyorken kasılmalarım başladı, bir gün önce doktor kontrolümde herşeyim çok normaldi ve öylesine doktoruma kasılmaları sormuştum, ki ben onları kasılma değil bebeğimin harekti yada yer Değiştirme olarak görüyordum,gün İçerisindede karnımın sağ tarafında sivrilme olarak 4-5 defa oluyordu, Ağrı yada herhangi bir Sancı hissetmiyordum. Doktorum kontrolde gün içerisinde ki sayısından ziyade düzeninin önemli olduğunu, saatte 6 sefadan fazla olursa hemen gelmemi söyledi. Ve şaka gibi tam bir gün sonra akşam bir saatte 12 defa kasıldım, tabi koştur koştur doktoru aradık hemen hastaneye gelin dedi. Nst ye aldılar hemen düzenli kasılmalarım ortada çıktı, ancak bende Ağrı hissi hiç olmadı.doktor nst nin sonucuna göre açılma ve serviks Kontrolü yaptı,açılma yok ama servikste kısalma vardı, hemen yatış verdiler, 3 gün hastanede yattım her iki saatte bir nst ye bağladılar,ve kasılma azaltıcı ilaç verdiler, bebeğim için Ciğer geliştirici iğne Yaptılar, sancılarım düzene girmişti ve Şiddeti azalmıştı,üçüncü gün ilaçsız olarak nst ye bağladılar sancılarım azalmıştı baya ve olması gereken seviyeye yakın çıkıyordu, bizde taburcu olduk çok şükür, şimdi bol bol dinlenerek geri kalan süremizi geçireceğiz,
Sizlere naçizane tavsiyem kasılmalarına Önem verin eğer yorulduysanız dinlenme pozisyonunda bir saat gözlemleyin,ben bunları sadece hiç bir riskim yokken ve gayet sakin huzurlu bir günde yaşadım. Hiç bir şeyi takmayın sadece kendinize ve bebeğinize odaklanın formun güzel anneleri.
Allah korusun erken doğumdan hepimizi, böyle şeyler getirmemelisin aklına... Ama için rahat edecekse mutlaka doktorun ile görüş ve şikayetlerini dile getir belki dediğin gibi nts ye yönlendirir.Geçiyor canım ama ayağa kalktım anda yeniden başlıyor anlamadım gittiEn korktuğum şey erken doğum, Allah korusun. Bazen öyle korkuyorumki gidip nst mi istesem acaba diyorum kasıklarımda falanda ağrılar olmaya başladı son zamanlarda. İnşallah hepimiz vakti zamanında alırız kuzularımızı kucağımıza
yerim senin kızçeni beeenGünaydın kızlar ve onların tatlı minnoşları :):)
Bizim bugün güzel bir kız ile randevumuz var öğleden sonra :):) Anne çok heyecanlı
Allah korusun erken doğumdan hepimizi, böyle şeyler getirmemelisin aklına... Ama için rahat edecekse mutlaka doktorun ile görüş ve şikayetlerini dile getir belki dediğin gibi nts ye yönlendirir.
Bu arada bundan sonra bu tür şikayetlerimizde artık ntsye mi bağlanacağız?
Günaydın kızlar ve onların tatlı minnoşları :):)
Bizim bugün güzel bir kız ile randevumuz var öğleden sonra :):) Anne çok heyecanlı
kızçeler sonunda fırsat bulupta kendi ihtiyaçlarımın bir kısmını da karşılayarak haftasonu hastane için lohusa gecelik ve pijama takımı, sabahlık aldım... iç giyim ile eksiklerim ve hasta bezi kaldı
Aklıma gelmeyen anne için başka ne ihtiyaç gerekli?
Aldıklarım bunlar; sizce bir takım daha pijama takımı almalı mıyım, bu kez kısa kol???
Eki Görüntüle 1456358 Eki Görüntüle 1456359 Eki Görüntüle 1456360
bu da pijama takımının geceliği Eki Görüntüle 1456361
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?