2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
ayyy çok heyecanlanıyorum bende ntsyi duyunca
bakalım bir sonraki kontrolüm 32. haftama geliyor yönlendirir mi acaba? yoksa şikayetim olursa mı önerir bakalım...
sen tecrübelisin canım benim kendini artık daha iyi tanıyorsundur, daha önceki tecrübelerine göre o zaman doktorunla görüşmelisin

ben daha bir tane pijama takımı aldım suwenden. 1 tane gecelik sabahlık takımı bir tane de uyduruk gecelik almak istiyorum yeterli mi? bir de kullan at lohusa külotlarından almak istiyorum, kimi tavsiye ediyor kimi gereksiz orkid yeterli diyor. siz ne yaptınız? bu haftasonu inşallah çantamızı hazırlıcam

hm o zaman pijama takımı yerine gecelik tercih edeyim kısa kol, bu aldığım biraz daha şık foto çekiminde kullanabilirim die tercih ettim, 2.sini kısa kol ve daha spor bakayım o zaman; teşekkür ederim canım

inan hiç tecrübe falan kalmıyor her hamilelik farklı derlerdi ve gerçekten öyleymiş:) Bu sıpam abisinden çok farklı. ozaman yaz hamilesiydim ve inanılmaz şişmiştim ödemden, kansızlığım had safhadaydı sürekli kan iğneleri oluyordum. yürüyemiyordum vs. ama ağrı sancı hiçbirşeyim yoktu. Bunda ayak bileklerim dışında ödem sorunu yaşamadım mevsimlede alakalı tabi, ama reflü, mide bulantısı, ağrılar, sancılar herşey çok farklı:) Oyüzden insan korkuyor canım.

gule gule kullan canım cok guzeller :)

canım işte bende hafta sonu kısmet olursa bebeğin kıyafetleri ile kendiminkileri yıkayıp ütüleyeceğim ona göre halletmek istiyorum; hasta bezi ve pedlerde bende bilgisizim açıkçası; e bebekte tek kullanımlık lohusa iç çamaşırı var öyle mi alınmalı yoksa hastabezi mi?

Kızlar gece rüyamda regl olduğumu gördüm çok korktum hemen lavaboya koştum gerçek gibiydi. Bir de ameliyata giriyorum karnıma bişeyler sürüyorlar pamukla ne olur kesmeyin ben hissediyorum sizi diyorum. . Ilginc rüyalar görmeye basladim

Oğluşun mu olacak, Allah bağışlasın
Bence hamilelik dönemimiz iyi bir zaman denk geldi, yaz mevsiminde olsaydı çok bunaltıcı olabilirdi gerçi illere göre değişiyor ama İstanbul aşırı nemli ben çok bunalırdım ve geceleri hiç uyuyamazdım, Allah kolaylık versin hepimize.

benim çok önceden geldi canım doktor bays erken sıkı sıkı sütyen tak dedi şu son zaman arttı tişörtume bile çıkıyor artık haftaya randevum var sorcam bakalım
benim de dün başladı, üç kez kıyafet değiştirdim, korktum biraz, çünkü bir anda baya başladı, sor da bizi de bilgilendir olur mu ??

gunaydın kızlarrrrr, bizim bugun konbtrolumuz varrr, bakalım oglusum ne kadar olmus. İlacları bıraktıktan sonra ilk defa gidecegim, bir de sabah tartıldım hala 68 im , eşim yine tehditkar baktı bana 20 gun once de 68 din diye Ahh be adammm 15 kilo aldım daha ne yapayım :))

Evet canım ikinci prensim yolda:) Yaz hamileliğini Allah kimseye vermesin. Cidden çok çok kötü, ne uyku uyuyabiliyorsun ne ödemden hareket edebiliyorsun ne nefes alabiliyorsun Kabus gibiydi..

Ne güzel işte kilo alamamışsın keşke bende almasam, oğluşun almıştır hiç boşuna dert etme. Ben sabah akşam kan ilacı, vitamin alıyorum ilavetende hergün 1 şişe kan tüpü içiyorum. Hamileliğimin ilk gününden beri, belki bunları bıraktığın içinde kilo alımın düzene girmiştir. Güzel haberlerle gelirsin inş:)

Evet canım ikinci prensim yolda:) Yaz hamileliğini Allah kimseye vermesin. Cidden çok çok kötü, ne uyku uyuyabiliyorsun ne ödemden hareket edebiliyorsun ne nefes alabiliyorsun Kabus gibiydi..
Tahmin edebiliyorum canım, benimde aynı şikayetlerim olurdu kesinlikle; normalde de zaten çok sıcak havalarda uyuyamıyorum nemden, sıcaktan pff

Aynen canım, ben de hamileligin basından beri kan, demir, b12, balık yağı ve vitamin kullanıyordum, cok hızlı kilo aldım, gecen ay doktor bıraktırdı, bebiş de haftasından önden gidiyodu, kilo alımım azaldı haliyle, ben de ona bagladım. İnsallah oglusum almıstır kilo buyuyup kosskocaman olmustur:) İnsallah guzel haberlere geliriz, herkesin haberleri cok guzel olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…