Normalde de çok rüya görürüm ama iki haftadır hikaye gibi uzun uzun ve sanki canlı yasiyomusum gibi rüyalar görüyorum. Bu haftalarda normalmiş bi sitede okumuştum yine hormon etkisi sanirimKızlar gece rüyamda regl olduğumu gördüm çok korktum hemen lavaboya koştum gerçek gibiydi. Bir de ameliyata giriyorum karnıma bişeyler sürüyorlar pamukla ne olur kesmeyin ben hissediyorum sizi diyorum. . Ilginc rüyalar görmeye basladim
Olabilir canım doğum yaklaştıkça endişeler artıyor saçma sapan şeyler düşünüyorumNormalde de çok rüya görürüm ama iki haftadır hikaye gibi uzun uzun ve sanki canlı yasiyomusum gibi rüyalar görüyorum. Bu haftalarda normalmiş bi sitede okumuştum yine hormon etkisi sanirim
Çok geçmiş olsun, kasilmalari tam olarak ne gibi hissettiniz ben hala ayırt edemiyorum, dr soruyor kasılma våt mi diye ama ben hissettiğim şeyi de tarif edemiyorum, bebek hareketi mi yoksa kasılma mi bilemiyorum, karında mi yoksa rahimde mi hissediliyor, çünkü ben de hiç ağrı acı hissetmiyorumMerhaba genelde formu hergün okumaya çalışıyorum,tabi sizler gibi aktif Değilim maalesef bazen sayfalar uçmuş oluyor,
Elimden geldiğince okumaya çalışıyorum. Maalesef Çarşamba günü akşam öylesine oturuyorken kasılmalarım başladı, bir gün önce doktor kontrolümde herşeyim çok normaldi ve öylesine doktoruma kasılmaları sormuştum, ki ben onları kasılma değil bebeğimin harekti yada yer Değiştirme olarak görüyordum,gün İçerisindede karnımın sağ tarafında sivrilme olarak 4-5 defa oluyordu, Ağrı yada herhangi bir Sancı hissetmiyordum. Doktorum kontrolde gün içerisinde ki sayısından ziyade düzeninin önemli olduğunu, saatte 6 sefadan fazla olursa hemen gelmemi söyledi. Ve şaka gibi tam bir gün sonra akşam bir saatte 12 defa kasıldım, tabi koştur koştur doktoru aradık hemen hastaneye gelin dedi. Nst ye aldılar hemen düzenli kasılmalarım ortada çıktı, ancak bende Ağrı hissi hiç olmadı.doktor nst nin sonucuna göre açılma ve serviks Kontrolü yaptı,açılma yok ama servikste kısalma vardı, hemen yatış verdiler, 3 gün hastanede yattım her iki saatte bir nst ye bağladılar,ve kasılma azaltıcı ilaç verdiler, bebeğim için Ciğer geliştirici iğne Yaptılar, sancılarım düzene girmişti ve Şiddeti azalmıştı,üçüncü gün ilaçsız olarak nst ye bağladılar sancılarım azalmıştı baya ve olması gereken seviyeye yakın çıkıyordu, bizde taburcu olduk çok şükür, şimdi bol bol dinlenerek geri kalan süremizi geçireceğiz,
Sizlere naçizane tavsiyem kasılmalarına Önem verin eğer yorulduysanız dinlenme pozisyonunda bir saat gözlemleyin,ben bunları sadece hiç bir riskim yokken ve gayet sakin huzurlu bir günde yaşadım. Hiç bir şeyi takmayın sadece kendinize ve bebeğinize odaklanın formun güzel anneleri.
aynen canım bende kasılma nasıl oluyor bilmiyorum; ayırt edemiyorum tam olarak kasıklarda ağrı olunca mı yoksa rahimde mi olunca kasılma deniyor? ya da 'bebek toplanıyor' die ifade ediliyor ya o nasıl oluyor? doktor bana da sorsa kasılma durumlarını kalırım öylece herhaldeÇok geçmiş olsun, kasilmalari tam olarak ne gibi hissettiniz ben hala ayırt edemiyorum, dr soruyor kasılma våt mi diye ama ben hissettiğim şeyi de tarif edemiyorum, bebek hareketi mi yoksa kasılma mi bilemiyorum, karında mi yoksa rahimde mi hissediliyor, çünkü ben de hiç ağrı acı hissetmiyorum
Canım rahimde hissediliyor bebiş hareketinden çok farklı hafif ağrı oluyor. Benim kalp atışım da hızlanıyor 10 saniye kadar sürüyor sonra geçiyor.Çok geçmiş olsun, kasilmalari tam olarak ne gibi hissettiniz ben hala ayırt edemiyorum, dr soruyor kasılma våt mi diye ama ben hissettiğim şeyi de tarif edemiyorum, bebek hareketi mi yoksa kasılma mi bilemiyorum, karında mi yoksa rahimde mi hissediliyor, çünkü ben de hiç ağrı acı hissetmiyorum
HADI HAYIRLI HABERLERLE GEL İNŞALLAH CANIMgunaydın kızlarrrrr, bizim bugun konbtrolumuz varrr, bakalım oglusum ne kadar olmus. İlacları bıraktıktan sonra ilk defa gidecegim, bir de sabah tartıldım hala 68 im , eşim yine tehditkar baktı bana 20 gun once de 68 din diyeAhh be adammm 15 kilo aldım daha ne yapayım :))
Ben Göğüs Pedi kullanıyorum o da çok kaşıntı yaptı alırsan lansinoh tavsiye etmem benim göğüs ucuda yok den uğraştım çıkarayım diye siringa nin ucunu kestim o zaman da geliyo süt doktora sorunca haber veririm canımbenim de dün başladı, üç kez kıyafet değiştirdim, korktum biraz, çünkü bir anda baya başladı, sor da bizi de bilgilendir olur mu ??
benim oğlumda 4 hafta erken doğmuştu ve doğduğunda emmeyi bile bilmiyordu.dediğin gibi emzik sayesinde çene kasları gelişti.1 ay sonra zamanını doldurunca emmeye başladı.bu 1 ay boyunca sütü hep sağıp biberonla verdik.Biberon sütün olmazsa mama vermek için lazım olur diye. Benim kızım doğduğunda emmeyi bilmiyordu çenesi kuvvetlensin emmeyi öğrensin diye emzik verdirdiler hastanede. Yani ikisi de gerekli
Günaydın arkadaşım
XL bu adamlar ya benmkide sinir ediyor dün 2dk bebek odası bakmaya goturmedi beni daha var diyorBen daha kendime bişey almadım. Bebisime bez de almadım. Doğum yaklaştıkça hiç dogurmicak gibi soğukkanlı oluyorum. Hâlâ öyleyim. Eşime bez alalım diyorum bana daha çok erken diyor. Ay bu adam neden bu kadar sakin. Ev almamizi mı bekliyor acaba. Daha çok eksiğimiz var. Kendime çanta alacam. Pijama emzirme sutyeni atleti iç çamaşır hasta bezi ped alaçam.
canım pijama takımını çok beğendim hayırlı olsun nerden aldın acaba öğrenebilir miyim internetten bulabilir miyim ki markası nedirkızçeler sonunda fırsat bulupta kendi ihtiyaçlarımın bir kısmını da karşılayarak haftasonu hastane için lohusa gecelik ve pijama takımı, sabahlık aldım... iç giyim ile eksiklerim ve hasta bezi kaldı
Aklıma gelmeyen anne için başka ne ihtiyaç gerekli?
Aldıklarım bunlar; sizce bir takım daha pijama takımı almalı mıyım, bu kez kısa kol???
Eki Görüntüle 1456358 Eki Görüntüle 1456359 Eki Görüntüle 1456360
bu da pijama takımının geceliği Eki Görüntüle 1456361
yerim senin kızçeni beeeniyi haberlerle dönersin inşallah
Teşekkür ederiz teyzeleri :)Ay ne heyecanlı:) Darısı başımıza inş.. Güzel haberler alırsın cnm inş
Ben bi pijama takımı bir de gecelik sabahlık alıcam, bi de hastane çıkışında giyeceğim olur yeterli diye düşünüyorum, olmazsa eşim evden getirir. Ben 3 tane tek kullanımlık iç çamaşırı aldım, bir de gece pedi aldım hasta bezi takmak istemiyorum :):)ben daha bir tane pijama takımı aldım suwenden. 1 tane gecelik sabahlık takımı bir tane de uyduruk gecelik almak istiyorum yeterli mi? bir de kullan at lohusa külotlarından almak istiyorum, kimi tavsiye ediyor kimi gereksiz orkid yeterli diyor. siz ne yaptınız? bu haftasonu inşallah çantamızı hazırlıcam
İnşallah :):):)hadı guzel haberlerle gel ınsallah canım :)
Güzel haberlerle gelin :) Ben 86 yım :) 16 kilo da ben aldım :):) Eşini takma sen :)gunaydın kızlarrrrr, bizim bugun konbtrolumuz varrr, bakalım oglusum ne kadar olmus. İlacları bıraktıktan sonra ilk defa gidecegim, bir de sabah tartıldım hala 68 im , eşim yine tehditkar baktı bana 20 gun once de 68 din diyeAhh be adammm 15 kilo aldım daha ne yapayım :))
Ah minnakım teşekkür ederim, heyecan bastı inşallah güzel şeyler duyarım :):) Seni örnek alıyorum kendime :)Güzel haberlerle gel inş. tatlım öpüyorum :-*
Çok güzel olmuş ellerine sağlık :) Bence altına bebeişin isini de yaz keçeden harflerle silikonla da yapıştırırsın :) Bu da tavsiyemiz :)Bu da kapı süsümGeçen hafta internete giremedim ekleyemedim o yüzden, bir tek tülüm kaldı, mavi kapı tülü alcam bunu yapistircam, internette beğenmiştim o yastikti ben de kapı süsü yapayım diye strafordan yaptım:)
ben de bir tek benim koca rahat diyordum. biz bezleri vs. kıyafet hariç diğer ihtiyaçları haftasonu aldık. mobilyalarımızı ara gelsin diyorum,ararız ne acelesi var diyor. 33 haftalık olmuşum,pat die doğursam nolcak dediğimde,sen hastanedeyken ben hallerim diyor. ay çıldırtıyor beni. hala gidicez pijama takımlarımı alcaz. sinir sinir yaBen daha kendime bişey almadım. Bebisime bez de almadım. Doğum yaklaştıkça hiç dogurmicak gibi soğukkanlı oluyorum. Hâlâ öyleyim. Eşime bez alalım diyorum bana daha çok erken diyor. Ay bu adam neden bu kadar sakin. Ev almamizi mı bekliyor acaba. Daha çok eksiğimiz var. Kendime çanta alacam. Pijama emzirme sutyeni atleti iç çamaşır hasta bezi ped alaçam.
Keske Uyuyabilsem. Kabus gibi sabaha kadar uyumadim ayaklarimin agrisindan. Bugun de salak gibiyim, hala uyumadim ya[/QUOTE]E="egemenhalit, post: 39966264, member: 520463"]iyi geceler kızlar..ben kızımla beraber uyumayı çok seviyorum..
yeni hafta güzel olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?