2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Normalde de çok rüya görürüm ama iki haftadır hikaye gibi uzun uzun ve sanki canlı yasiyomusum gibi rüyalar görüyorum. Bu haftalarda normalmiş bi sitede okumuştum yine hormon etkisi sanirim

Normalde de çok rüya görürüm ama iki haftadır hikaye gibi uzun uzun ve sanki canlı yasiyomusum gibi rüyalar görüyorum. Bu haftalarda normalmiş bi sitede okumuştum yine hormon etkisi sanirim
Olabilir canım doğum yaklaştıkça endişeler artıyor saçma sapan şeyler düşünüyorum

[QUOTEnekievil3535, post: 39971536, member: 666029"]canım aynı durum bendede var hatta 24. haftada falan başladı. Sanki darbe almışım gibi şişlik var ve acıyor. Sadece sol tarafı dediğin gibi. Doktoruma sorduğumda normal demişti ama muayene etmedi açıkcası. Sende bi sor bence kontrole gidince[/QUOTE]
Tuhaf neki bu acaba, ben enfeksyon falan dusundumya da bebek asagida bacag8ni falan mi diremis .Doktora sorayim ben de sana da söylerim

Çok geçmiş olsun, kasilmalari tam olarak ne gibi hissettiniz ben hala ayırt edemiyorum, dr soruyor kasılma våt mi diye ama ben hissettiğim şeyi de tarif edemiyorum, bebek hareketi mi yoksa kasılma mi bilemiyorum, karında mi yoksa rahimde mi hissediliyor, çünkü ben de hiç ağrı acı hissetmiyorum

aynen canım bende kasılma nasıl oluyor bilmiyorum; ayırt edemiyorum tam olarak kasıklarda ağrı olunca mı yoksa rahimde mi olunca kasılma deniyor? ya da 'bebek toplanıyor' die ifade ediliyor ya o nasıl oluyor? doktor bana da sorsa kasılma durumlarını kalırım öylece herhalde

Canım rahimde hissediliyor bebiş hareketinden çok farklı hafif ağrı oluyor. Benim kalp atışım da hızlanıyor 10 saniye kadar sürüyor sonra geçiyor.

Ben daha kendime bişey almadım. Bebisime bez de almadım. Doğum yaklaştıkça hiç dogurmicak gibi soğukkanlı oluyorum. Hâlâ öyleyim. Eşime bez alalım diyorum bana daha çok erken diyor. Ay bu adam neden bu kadar sakin. Ev almamizi mı bekliyor acaba. Daha çok eksiğimiz var. Kendime çanta alacam. Pijama emzirme sutyeni atleti iç çamaşır hasta bezi ped alaçam.

HADI HAYIRLI HABERLERLE GEL İNŞALLAH CANIM

benim de dün başladı, üç kez kıyafet değiştirdim, korktum biraz, çünkü bir anda baya başladı, sor da bizi de bilgilendir olur mu ??
Ben Göğüs Pedi kullanıyorum o da çok kaşıntı yaptı alırsan lansinoh tavsiye etmem benim göğüs ucuda yok den uğraştım çıkarayım diye siringa nin ucunu kestim o zaman da geliyo süt doktora sorunca haber veririm canım

benim oğlumda 4 hafta erken doğmuştu ve doğduğunda emmeyi bile bilmiyordu.dediğin gibi emzik sayesinde çene kasları gelişti.1 ay sonra zamanını doldurunca emmeye başladı.bu 1 ay boyunca sütü hep sağıp biberonla verdik.

XL bu adamlar ya benmkide sinir ediyor dün 2dk bebek odası bakmaya goturmedi beni daha var diyor
bez almayı düşünüyosan annelütfen den alabilirsin bayagı uyguna geliyor ben ordan aldm

canım pijama takımını çok beğendim hayırlı olsun nerden aldın acaba öğrenebilir miyim internetten bulabilir miyim ki markası nedir

Kızlar ve minisler gunaydiiin, hasta arkadaşlarıma acil şifalar diliyorum, kontrole gidenlerin gözleri aydın, gidecek olanlara da hayırlı haberlerle dönmesini diliyorum, hepimize sağlıkli bir hafta olsun inşallah

yerim senin kızçeni beeen iyi haberlerle dönersin inşallah
Ay ne heyecanlı:) Darısı başımıza inş.. Güzel haberler alırsın cnm inş
Teşekkür ederiz teyzeleri :) junes bayıldım takımlarına bu arada, güzel güzel giyin inşallah..

Ben bi pijama takımı bir de gecelik sabahlık alıcam, bi de hastane çıkışında giyeceğim olur yeterli diye düşünüyorum, olmazsa eşim evden getirir. Ben 3 tane tek kullanımlık iç çamaşırı aldım, bir de gece pedi aldım hasta bezi takmak istemiyorum :):)

hadı guzel haberlerle gel ınsallah canım :)
İnşallah :):):)

Güzel haberlerle gelin :) Ben 86 yım :) 16 kilo da ben aldım :):) Eşini takma sen :)

Güzel haberlerle gel inş. tatlım öpüyorum :-*
Ah minnakım teşekkür ederim, heyecan bastı inşallah güzel şeyler duyarım :):) Seni örnek alıyorum kendime :)

Çok güzel olmuş ellerine sağlık :) Bence altına bebeişin isini de yaz keçeden harflerle silikonla da yapıştırırsın :) Bu da tavsiyemiz :)

ben de bir tek benim koca rahat diyordum. biz bezleri vs. kıyafet hariç diğer ihtiyaçları haftasonu aldık. mobilyalarımızı ara gelsin diyorum,ararız ne acelesi var diyor. 33 haftalık olmuşum,pat die doğursam nolcak dediğimde,sen hastanedeyken ben hallerim diyor. ay çıldırtıyor beni. hala gidicez pijama takımlarımı alcaz. sinir sinir ya

E="egemenhalit, post: 39966264, member: 520463"]iyi geceler kızlar..ben kızımla beraber uyumayı çok seviyorum..
yeni hafta güzel olsun..
Keske Uyuyabilsem. Kabus gibi sabaha kadar uyumadim ayaklarimin agrisindan. Bugun de salak gibiyim, hala uyumadim ya[/QUOTE]
cnm bende bazen öyle oluyorum.ama şükür bu hafta iyiyim..
ALLAHIM nasip etsin oğluşumada sarılıp uyumayı..
hepinize ..nasip olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…