çok güzel olmuş..eve mi yapacan..hastaneye götürmeye gerek varmıBu da kapı süsümGeçen hafta internete giremedim ekleyemedim o yüzden, bir tek tülüm kaldı, mavi kapı tülü alcam bunu yapistircam, internette beğenmiştim o yastikti ben de kapı süsü yapayım diye strafordan yaptım:)
heh ben de kullan atları merak ediyorum. kimisi tavsiye ediyor kimisi etmiyor. ben alıcam nolur nolmaz. bilmediğim ve görmediğim için soruyorum, bu kullan atlar günlük değil mi? orkid gibi belli bir süre kullanılıp atılmıyor. ona göre sayı olarak alıcam dakızlar hasta bezini niçin alıyorsunuz? Gece için olan pedler gayet makul oluyor başlarda, sonrasındada zaten normal boy kullanırsınız. Ben ilk doğumumu normal doğum yaptım çokda kanamam oldu ama büyük boy pedler gayet işimi gördü, bezlenmeye gerek yok yani:) Bende hastane için kullan at çamaşırlardan aldım ama yinede yedekte fazla çamaşır bulundurun derim lazım oluyor çünki
günaydın kızlar iyi haftalar hepimize:) Birkaç gündür acayip bir bel ağrım var adet olursunuzda beliniz çok ağrır ya öyle bir ağrı bu normal mi korkmalımıyım acaba önümüzdeki hafta kontrolüm var. Haftasonu biraz fazla ayakta kaldım yoruldum bebeğimin son hastane ve masa süslemelerini mevlüt ikramlarınıi lohusa geceliği vs. eksiklerimi tamamlamak için çarşı pazar baya gezindik. çok yoruldum ondanmı bukadar ağrım oldu bilmiyorum. Bu haftalarda bel ağrısı çeken varmı benim gibi
bende sezeryan oldu ilk doğumum..zaten akşama kadar amelyat için giydiğim önlük kaldı..kızlar hasta bezini niçin alıyorsunuz? Gece için olan pedler gayet makul oluyor başlarda, sonrasındada zaten normal boy kullanırsınız. Ben ilk doğumumu normal doğum yaptım çokda kanamam oldu ama büyük boy pedler gayet işimi gördü, bezlenmeye gerek yok yani:) Bende hastane için kullan at çamaşırlardan aldım ama yinede yedekte fazla çamaşır bulundurun derim lazım oluyor çünki
Yaa evet onu da düşündüm ama taasarlayamadim kafamda:) ben de acaba yıldızlar küçük damlalar fan yapip altina mi assam ki dedim isim yaparsam nasıl asabilirim senceÇok güzel olmuş ellerine sağlık :) Bence altına bebeişin isini de yaz keçeden harflerle silikonla da yapıştırırsın :) Bu da tavsiyemiz :)
bende sezeryan oldu ilk doğumum..zaten akşama kadar amelyat için giydiğim önlük kaldı..
dr amleyat sırası altıma yeşil örtülerden kat kat sermişlerdi..
akşam olunca dr geldi yürüsün dedi..sontayı çıkarınca yürümek için yatakda doğruldum bi kan artı çiş yapar gibi..
ama okadar örtü vardıki hiç bişey oladı yatağa.
bende kendim için pijama almıştım ama giyemedim..annem kendi geceliklerinden getirdi
gecelik oldu kafamdan geçirildi..örtüler alındı ...ayağa kalktı hemen klozete oturdum iyice kan gitti..
dahada kan falan gelmedi..adet kanı gibi oldu kanamam..
bu defa öncelikle gecelik alacam bide eski iççamaşırlarımı alacam onları kullan at yapacam..çok uzattım konuyu
Sağol canım, ben hastane odasını suslemicem eve ascam bunuçok güzel olmuş..eve mi yapacan..hastaneye götürmeye gerek varmı
heh ben de kullan atları merak ediyorum. kimisi tavsiye ediyor kimisi etmiyor. ben alıcam nolur nolmaz. bilmediğim ve görmediğim için soruyorum, bu kullan atlar günlük değil mi? orkid gibi belli bir süre kullanılıp atılmıyor. ona göre sayı olarak alıcam da
ben hasta bezi markalarının sitelerinden numune talep ettim şuan 6 tane falan oldu almaya gerek kalmadı. İlk doğumumda almıştım çok gereksiz kocaman bişey di hiç kullanamamıştım bundada pata verip almak istemedim :)kızlar hasta bezini niçin alıyorsunuz? Gece için olan pedler gayet makul oluyor başlarda, sonrasındada zaten normal boy kullanırsınız. Ben ilk doğumumu normal doğum yaptım çokda kanamam oldu ama büyük boy pedler gayet işimi gördü, bezlenmeye gerek yok yani:) Bende hastane için kullan at çamaşırlardan aldım ama yinede yedekte fazla çamaşır bulundurun derim lazım oluyor çünki
Ya bence o fiyonkun yanlarından delersin renkli iple damla birleştirebilirsin ya da normal kare şeklinde bir şerit üzerine bile yazabilirsin, çok güzel ipler var keçe satan yerlerde, renkleri de ona göre ayarlarsın :)Yaa evet onu da düşündüm ama taasarlayamadim kafamda:) ben de acaba yıldızlar küçük damlalar fan yapip altina mi assam ki dedim isim yaparsam nasıl asabilirim sence
cnm normal doğum yapmadığım için onun için bişe diyemem...çok açıklayıcı olmuş canım sağol
Benim de opluyor ara sıra ayağını kaburgama sokuyor resmen :):) ee yer kalmadı ne yapsın yavrucaklar gerdiriyolar rahat etmek için :):)Kızlar günaydın masabaşındayım benim ufaklık sağ tarafımda ve yukarı doğru göğsümün altından nasıl itiyor çalışamıyorum ay hatta nefes alamıyorum bu durumda olanlar var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?