2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
günaydın güzel anneler..sabahları gaz problemi yaşayan var mı?çok gaz oluyo sabah utanıyorum
Mrb benim 3-4 hafta öncesine kadar sürekli gazım vardı. Bi arkadaşım ayaklarını sıcak tut yoksa bebeğin gazlı olur dedi. Korkumdan nası dikkat ettiysem bi anda kesildi gaz. Denemeni tavsiye ederim. Çorapsız gezme.

Gecmis olsun canim ya benimde bebeim kendini topluyo gyn icerisinde dinlenirken her defasinda farkediyorum dr uma soylicem bakayim ne digcek bizimkisi

Teşekkür ederim canım, evet mutlaka sor doktoruna, ben öylesine sormuştum ki iyisi sormuşum, ama kendimizi çok kalmadan dinlemek gerek çünkü bazı Kişilerin uterusu çok hassas olabiliyormuş ve psikolojik olarak kasılmaları tetikleyeniliyormuş.

bizimkide oyle cnm uyku bilmiyor sanırım kayıyor kolunu bacağını cıkarıyor aksamda bir gıdıkladıki hem canm yandı hem icim gıcıklandı resmen bazen delirtiyor beni

Canım merhaba öncelikle korkma lütfen, çünkü işin psikolojik boyutuda var kendini sürekli kontrol et, doktorum bana bnun yorulmaya falan olmayacağını ki ben çalışmıyorum öyle yorulduğum falanda yok ama yaşadım işte. Yani olabiliyor birsürü sebebten, sivrilmeler benim sağ tarafımda tümsek şeklinde oluyordu karnımın sol kısmı çöküyordu. Süre çok önemli Anladığım kadarıyla. Zaten Ağrı hissetmesinde sürekli olunca rahatsız olup süre tutuyorsun. Tabi yinele kendini çok yormamaya çalış tatlım, sadece kasılma için değil bence

Canım erken olsa ne olcak bez sonuçta daha bi sürü alicaz. Sen bisekilde hallet artık. Pijama bende almadım ama bugün ütü yapıp bebegin cantasini hazirlicam inşallah . Bisekilde halletmemiz lazım artık. Acil bisey olsa ortada kalıcaz

Ya bence o fiyonkun yanlarından delersin renkli iple damla birleştirebilirsin ya da normal kare şeklinde bir şerit üzerine bile yazabilirsin, çok güzel ipler var keçe satan yerlerde, renkleri de ona göre ayarlarsın :)
Hmm tamam tuttum bunu teşekkür ettik teyzesi:)

Günaydın kızlar. Tek tek Alıntı yapamadım Allah razı olsun hepinizden. Daha iyiyim bugün çok şükür. Toparlanma sürecine girdim sanırım.
Eksikleri tamamlamak lazım malum.
Merhaba canim kac gundur hic girwmedim yeni bskabildim cok gecmis olsun

Slm kizlar nasilsiniz bwndede idrar yolu enfeksiyonu ve ishal basladi

Merhaba kizlaar herkesler iyidir inşallah, ben cuma günü oglumla buluştuk 1800 gram olumsuz ama 15 günde 150 gram almis doktor kilosu normal dedi ama canjm slklldl çok az aldiği için, elimiz yuzumuzde olduğu için görüntü alamadik, doğum için bi hafta içinde mersine gideceğiz, artik dört gözle oğlum gelsin ve su basurum geçsin diyorum, agridan son zamanlarimin tadini cikaramiyorum

Ve sizlere bir sorum var ben zorunlu sezeryan olacagim çünkü kadim dogumcuda genel cerrahta normal doğum önermesi basurdan dolayı , sizce hastaneye pijama mi gecelik mi götürmek iyidir

Cok güzel olmuş canım. Isminiz kesinlestiyse ismini de yaz bence bebisin daha güzel olur alttan renkli ipler sarkitip keceyle yazarsin. Her ipte bir harf olacak sekilde. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…