- 7 Mart 2012
- 2.487
- 1.440
- 398
- 35
çok güzelmiş yaa..Kapı süsü olarak bunu yapmayı planlıyorum kızlar takı yastıgı da olur mu ve yapması zor mu sizce??
internette videolar var kalıp çıkarmak lazım sadece yaparım gibi geliyor ama başlamadan bilemedim :)çok güzelmiş yaa..
ama yapabilirsen bravo sana
Mrb benim 3-4 hafta öncesine kadar sürekli gazım vardı. Bi arkadaşım ayaklarını sıcak tut yoksa bebeğin gazlı olur dedi. Korkumdan nası dikkat ettiysem bi anda kesildi gaz. Denemeni tavsiye ederim. Çorapsız gezme.günaydın güzel anneler..sabahları gaz problemi yaşayan var mı?çok gaz oluyo sabah utanıyorum
dikerken makina lazım heralde..elle dikilmez..internette videolar var kalıp çıkarmak lazım sadece yaparım gibi geliyor ama başlamadan bilemedim :)
yok kenarlar elle dikiliyor balonlar fil vs. sonra kumasın üzerine silikonla yapıstırılıyordikerken makina lazım heralde..elle dikilmez..
Gecmis olsun canim ya benimde bebeim kendini topluyo gyn icerisinde dinlenirken her defasinda farkediyorum dr uma soylicem bakayim ne digcek bizimkisi
dikerken makina lazım heralde..elle dikilmez..
aa çok güzelmiş yapılışıda kolaymış..yok kenarlar elle dikiliyor balonlar fil vs. sonra kumasın üzerine silikonla yapıstırılıyor
bizimkide oyle cnm uyku bilmiyor sanırım kayıyor kolunu bacağını cıkarıyor aksamda bir gıdıkladıki hem canm yandı hem icim gıcıklandı resmen bazen delirtiyor benimerhaba kızlar ve tontiş bebişleri
hafta sonunu kızımla yatarak dinlenerek geçirdik hep ama kızım hiç durmadı kıpır kıpır hep yaaa mutluluktan uçuyorum hep
sabahta 6da bir başladı kaymaya vurmaya uyku nedir bilmiyor galiba kızım
sizinkide bu kadar hareketli mi hiç durmuyor ya karnımı sallıyor artık
Canım bunu okuyunca korktumÖncelikle çok geçmiş olsun, inş Allah birdaha yaşatmasın vaktinden önce. Bende çalışan aktif bir anneyim, bir çocuğum daha var, arabada kullanıyorum öyle yatıp dinleneyim diyen biride olamadım hiç. Son haftalarda çok fazla bel ağrısı yaşıyorum kasıklarımda da zaman zaman ağrılar oluyor. Birkaç gündürde bacaklarımı uzatarak oturduğum zamanda (tabi akşamları bunu yapabiliyorum sadece) karnımda bebeğim çok fazla hareket ediyor ve karnımın bazen sağ bazen sol kısmı sivriliyor ama ben hep dirseği yada kafasıyla baskı yapıyor zannediyordum. Nasıl bir sivrilme oluyor canım bebek tamamen oradamı toplanıyor? Haftaya kontrolum var ben en iyisi nst isteyeyim. bu haftasonuda odamız gelicek ve ben yine çok yorulucam. Korkmaya başladım
Canım erken olsa ne olcak bez sonuçta daha bi sürü alicaz. Sen bisekilde hallet artık. Pijama bende almadım ama bugün ütü yapıp bebegin cantasini hazirlicam inşallah . Bisekilde halletmemiz lazım artık. Acil bisey olsa ortada kalıcazBen daha kendime bişey almadım. Bebisime bez de almadım. Doğum yaklaştıkça hiç dogurmicak gibi soğukkanlı oluyorum. Hâlâ öyleyim. Eşime bez alalım diyorum bana daha çok erken diyor. Ay bu adam neden bu kadar sakin. Ev almamizi mı bekliyor acaba. Daha çok eksiğimiz var. Kendime çanta alacam. Pijama emzirme sutyeni atleti iç çamaşır hasta bezi ped alaçam.
Hmm tamam tuttum bunu teşekkür ettik teyzesi:)Ya bence o fiyonkun yanlarından delersin renkli iple damla birleştirebilirsin ya da normal kare şeklinde bir şerit üzerine bile yazabilirsin, çok güzel ipler var keçe satan yerlerde, renkleri de ona göre ayarlarsın :)
Çok şirin renkleri dr çok hos olmuş yaparsin benceKapı süsü olarak bunu yapmayı planlıyorum kızlar takı yastıgı da olur mu ve yapması zor mu sizce??
Merhaba canim kac gundur hic girwmedim yeni bskabildim cok gecmis olsunGünaydın kızlar. Tek tek Alıntı yapamadım Allah razı olsun hepinizden. Daha iyiyim bugün çok şükür. Toparlanma sürecine girdim sanırım.
Eksikleri tamamlamak lazım malum.
Cok güzel olmuş canım. Isminiz kesinlestiyse ismini de yaz bence bebisin daha güzel olur alttan renkli ipler sarkitip keceyle yazarsin. Her ipte bir harf olacak sekilde. :)Bu da kapı süsümGeçen hafta internete giremedim ekleyemedim o yüzden, bir tek tülüm kaldı, mavi kapı tülü alcam bunu yapistircam, internette beğenmiştim o yastikti ben de kapı süsü yapayım diye strafordan yaptım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?