- 11 Eylül 2014
- 915
- 1.280
- 158
Ve sizlere bir sorum var ben zorunlu sezeryan olacagim çünkü kadim dogumcuda genel cerrahta normal doğum önermesi basurdan dolayı , sizce hastaneye pijama mi gecelik mi götürmek iyidir
Teşekkür ederim, kasılmalar bende tümsek şeklinde oluyor, sağ tarafım sivriliyor sol tarafım çöküyor,karnımda hissettim ben, Ağrı acı yok ama sürekli olunca rahatsızlık hissi oluyor zaten, sende farkediyorsun farklı olduğunu. Kendinizi kasmayın derim ben, işin özü çok takmamak, ama kontrollü olmak ve benim durumumda olanlar için yorumlamak ve ayakta uzun süre kalmamak,bebeklerimize zamanında ve sağlıkla kavuşalım inşallahÇok geçmiş olsun, kasilmalari tam olarak ne gibi hissettiniz ben hala ayırt edemiyorum, dr soruyor kasılma våt mi diye ama ben hissettiğim şeyi de tarif edemiyorum, bebek hareketi mi yoksa kasılma mi bilemiyorum, karında mi yoksa rahimde mi hissediliyor, çünkü ben de hiç ağrı acı hissetmiyorum
Ve sizlere bir sorum var ben zorunlu sezeryan olacagim çünkü kadim dogumcuda genel cerrahta normal doğum önermesi basurdan dolayı , sizce hastaneye pijama mi gecelik mi götürmek iyidir
ikisinide götür bence canım
bende büyük ihtimalle sezeryan olacağım ve olan arkadaşlardan duyduğum kadarıyla pijama giyemiyorsun gecelik götürmende fayda var canım
evet netten aldım
geçmiş olsun canım.sende 34.haftayı görünce ben de heyecanlanıyorum :)Günaydın kızlar. Tek tek Alıntı yapamadım Allah razı olsun hepinizden. Daha iyiyim bugün çok şükür. Toparlanma sürecine girdim sanırım.
Eksikleri tamamlamak lazım malum.
Canım erken olsa ne olcak bez sonuçta daha bi sürü alicaz. Sen bisekilde hallet artık. Pijama bende almadım ama bugün ütü yapıp bebegin cantasini hazirlicam inşallah . Bisekilde halletmemiz lazım artık. Acil bisey olsa ortada kalıcaz
basur olunca normal doğumu oluyormuş anlamadım ben. Ama gecelik için bence ikisinide götürVe sizlere bir sorum var ben zorunlu sezeryan olacagim çünkü kadim dogumcuda genel cerrahta normal doğum önermesi basurdan dolayı , sizce hastaneye pijama mi gecelik mi götürmek iyidir
basur olunca normal doğumu oluyormuş anlamadım ben. Ama gecelik için bence ikisinide götür
çok teşekkürler detaylı açıklaman için canım bende normalde basur yoktu hamilelikle başladı ve normal doğum istiyorum drumda bişey demedi normal gelirse normal yapalım dedimhayır cnm, basur sorunu olduğu için doktorları normal doğum önermemişler sezeryen doğum yapıcakmış arkadaş. Normal doğumda ıkınmaktan basur çok daha kötü hale gelebiliyor. Bende basur olmamasına rağmen doğumda ıkınmaktan çok büyük sorun yaşadım aylarcada acısını çektim. Sezeryen doğumda sonta taktıkları için pijama altı giydirmiyorlarmış bu yüzden gecelik daha uygun bir seçenek aklınızda bulunsun. serumda takılacağı için kısa kollu olması daha kullanışlı olur.
kızlar 2 gündür azar azar biraz kalınca jel yada jöle kıvamında akıntım oluyor. biraz önce lavaboya girdim yine gelmiş.bende normal seyreden bi durum değil bu. doktorum da doğumdaymış soramadım. tecrübeli anneler benim emrak ettiğim suyumuzun geldiğini yada nişan dedikleri olay nasıl bişey bunu nasıl anlayacağız merak ediyorum
Ayy çok sağol tatlım, Eveeeet her ipe bi harf tamamdirCok güzel olmuş canım. Isminiz kesinlestiyse ismini de yaz bence bebisin daha güzel olur alttan renkli ipler sarkitip keceyle yazarsin. Her ipte bir harf olacak sekilde. :)
çok teşekkürler detaylı açıklaman için canım bende normalde basur yoktu hamilelikle başladı ve normal doğum istiyorum drumda bişey demedi normal gelirse normal yapalım dedimhayırlısı olsun artık napalım
Tekrardan geçmiş olsun, hepimiz tam vaktinde bebekkerimize sağlıkla kavusalim inşallah, ben de uzun süre ayakta kalırsam yurursem yorgunken falan garip bişey oluyor ama karında değil de daha aşağılarda hissediyorum böyle baskı gibi daha çok aniden çok afedersin cisim gelmiş gibi oluyor, hani çok sıkışınca sikariz ya işte öyle orayı sıkmadan sanki tuvaletimi kaciracakmisim gibi tuhaf bişey oluyor ve o zamanlar karnım tek taraflı yada tamamen sertlesiyorTeşekkür ederim, kasılmalar bende tümsek şeklinde oluyor, sağ tarafım sivriliyor sol tarafım çöküyor,karnımda hissettim ben, Ağrı acı yok ama sürekli olunca rahatsızlık hissi oluyor zaten, sende farkediyorsun farklı olduğunu. Kendinizi kasmayın derim ben, işin özü çok takmamak, ama kontrollü olmak ve benim durumumda olanlar için yorumlamak ve ayakta uzun süre kalmamak,bebeklerimize zamanında ve sağlıkla kavuşalım inşallah
Yok canjm normal doguma engel değilmiş ama ben 23 . haftada hem yirtikma hem basur oldum 2aydir basurum hala devam ediyor, normal doğumda çok daha fena olacagi için normal doğum önermedi iki doktordapapatya_2st: 39977668 .!.:basur olunca normal doğumu oluyormuş anlamadım ben. Ama gecelik için bence ikisinide götür
evet yaa ilk defa tanıştım kendisiyleİnşallah kolay bir doğum olur canım:) Basur malesef birçok hamilenin ortak sorunu
geçmiş olsun canım benimde hala duruyorlar 2 aydır ama o kadar oturmayacak derecede rahatsız etmiyor şuanda. mümkün olduğunca sıvı şeyler tüketiyorum kabız olmamak için bu hafta dra gidicem soruyum bakalım ne dicek inşallah engel olmaz normal doğumu çok istiyorum ama nasip bu işler son anda ne olacağı belli olmaz herşeyin hayırlısıYok canjm normal doguma engel değilmiş ama ben 23 . haftada hem yirtikma hem basur oldum 2aydir basurum hala devam ediyor, normal doğumda çok daha fena olacagi için normal doğum önermedi iki doktorda
sümüksü bişey o akıntı ama normal akıntıdan daha yoğun ve kalınkızlar 2 gündür azar azar biraz kalınca jel yada jöle kıvamında akıntım oluyor. biraz önce lavaboya girdim yine gelmiş.bende normal seyreden bi durum değil bu. doktorum da doğumdaymış soramadım. tecrübeli anneler benim emrak ettiğim suyumuzun geldiğini yada nişan dedikleri olay nasıl bişey bunu nasıl anlayacağız merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?