2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kızlar günaydın masabaşındayım benim ufaklık sağ tarafımda ve yukarı doğru göğsümün altından nasıl itiyor çalışamıyorum ay hatta nefes alamıyorum bu durumda olanlar var mı?
bende aynı senin gibiyim artık saat 3-4 dedimi oturmakta zorlanıyorum başka sıkıntı pek yok ama sürekli oturmak belli saatten sonra epey rahatsızlık veriyo

çok şükür drumla knştum, suyun gelmesi o şekilde olmaz dedi, az bi kaçak bile olsa 1 bardak suyu iç çamaşırınıza boşaltır gibi ıslaklık olması gerekir dedi. takibini bikaç gün yap,devam ederse muayeneye gel,kanımca önemli bir şey değil dedi.

Ve sizlere bir sorum var ben zorunlu sezeryan olacagim çünkü kadim dogumcuda genel cerrahta normal doğum önermesi basurdan dolayı , sizce hastaneye pijama mi gecelik mi götürmek iyidir
Camım ben kızımı sezeryanla doğurdum. Epidural olursan ameliyattan çıktıktan sonra odada bacakların uyuşuk ve sonda olduğu için gecelik giydiriyorlar. Bacakların açılınca sondası çıkarıp çamaşırını giydiriyorlar. Doktorlar sezaryen yerini ara ara kontrol ediyor. Gecelik en rahatı. Pijama altı dikişlerini rahatsızda edebilir. Ben sadece gecelik giydim hastanede

epidurallemi oldunuz sezeryanı? memnun kaldınız mı, sezeryenden sonra toparlanmanız zor oldumu acaba?

bende sezeryan oldum ama sonda falan takmadılar.ama çok kanama oluyor ya pijama giyersen pijamanın altı kanlanır kolay kolayda çıkmaz lekesi.geceliği belime kadar çekmiştim ben,kalkarken de indirmiştim, kan falanda olmadı.birde sezeryanda dikişlerine gelebilir pijamanın lastiği.rahatsız eder.o yüzden gecelik hastanede ideal.

Günler yaklaştıkça bir stres bi heyecan... Cumartesi günü note 2 telefonumu düşürdüm. 400 lira masrafı varmış. Bebeğim için kullanabileceğim meblayı ona vermek çok zoruma gidiyor hele de şu aylar

epidurallemi oldunuz sezeryanı? memnun kaldınız mı, sezeryenden sonra toparlanmanız zor oldumu acaba?
Evet epidural oldum. Çok kolaydı hastaneden çıkana kadar epiduralın takılı kalıyor. Böylece belli sürede bir Ağrı kesici veriyor. Nerdeyse hiç ağrın olmuyor. Ben hemen atağa kaktım. Sadece yatıp kalkarken biraz ağrım oldu. Her işimi kendim Yaptım.

dünden beri burun akıntı var kızlar. bugün k.b.b. ye gittim. sinüzit olmuşum. aksef diye bir antibiyotik verdi. kullanıp kullanmama konusunda karasız kaldım. sizce ne yapmalıyım?

Kızlar çok şükür ev aldık :) yarın tapu işlemlerine başlıcaz. Biraz fazla odedik ama ne yapalım ustumden bir yük kalktı sanki. Biraz tadilat yapılacak evde bana kalsa bişeye gerek yok ama eşim bi kaç şey degistirmek istiyor :) 20 güne falan tasiniriz Allahin izniyle

canım pijama takımını çok beğendim hayırlı olsun nerden aldın acaba öğrenebilir miyim internetten bulabilir miyim ki markası nedir
Teşekkür ederim canım, Kadir Has Center'dan aldım (İstanbul Avrupa yakası/B.evler) markasına hiç bakmadım canım şu anda da işyerindeyim, nette var mıdır bilmiyorum

Teşekkür ederiz teyzeleri :) junes bayıldım takımlarına bu arada, güzel güzel giyin inşallah..
Teşekkür ederim canım, doktordan geldin mi, merak ettim?

ben aldım günlük kullanılır tarzda çamaşırlar bunlar, bende ilk defa kullanacağım cnm. hergün değiştirmek gerek diye düşünüyorum
nereden bulabiliriz bu tür ürünleri ?

arkadaslar sisede kolonya ıcın sticker arastırıyorum ustunde balon sımgesı olan bu sekılde bır stıceker gorursenız paylasabılırmısınız bır turlu nette bulamadım

basur olunca normal doğumu oluyormuş anlamadım ben. Ama gecelik için bence ikisinide götür

toist canım internet paketim bitti pek fazla giremiyorum bugün bir tane yasin okudum Allah kabul eder inşallah
member: 590155"]evet yaa ilk defa tanıştım kendisiyle

geçmiş olsun canım benimde hala duruyorlar 2 aydır ama o kadar oturmayacak derecede rahatsız etmiyor şuanda. mümkün olduğunca sıvı şeyler tüketiyorum kabız olmamak için bu hafta dra gidicem soruyum bakalım ne dicek inşallah engel olmaz normal doğumu çok istiyorum ama nasip bu işler son anda ne olacağı belli olmaz herşeyin hayırlısı[/QUOTE]

süper olmus canım sevındım gule gule oturun inşALLAH evinizde hayırlı olsun :))))

arkadaslar sisede kolonya ıcın sticker arastırıyorum ustunde balon sımgesı olan bu sekılde bır stıceker gorursenız paylasabılırmısınız bır turlu nette bulamadım
canım stickerları nerede bastırtacaksın matbaacı ya da davetiyeci gibi yerde mi?

Allah iyi günlerde oturmanızı nasip etsin canım, sonunda muradına erdin

merhaba kontrolünüz oldumu durumlar nasıl :)
aynı günüz ya merak ettim bebiş büyümüşmü diyeee :)
bende 26 sında gidiyorum 32 hafta olup çalışır raporu alıcam :)

Hayırlı uğurlu olsun , Allah içindeki huzurunuzu bebeğinizle birlikte hep daim etsin inşallah :)

Ay alinti yapamadim papatya_2014 ben tuvalete cikinca mahvoluyorum bi kaç saat, kayisi suyu falan iciyorum, 2 aydir perisanim, inşallahggeçer artik çok kötüyüm son aylarimi çok güzel geciremiyorum, kantaron yagida suruyorum, distan yapabilecegim bütün bitkisel şeyleri yaptim, artik doğum olsada sicak suya birşeyler karistirip buhara oturayim diye bekliyrm, bende çok istedim normal doğumu ama ölürüm herhalde bu zıkkım illet yüzünden Rabbim yinede herşeyin hayirlisini versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…