2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
merhaba kontrolünüz oldumu durumlar nasıl :)
aynı günüz ya merak ettim bebiş büyümüşmü diyeee :)
bende 26 sında gidiyorum 32 hafta olup çalışır raporu alıcam :)
Ya ben bu çalışır raporu hakkında çok kararsızım. Saçma olacak sanki benimkisi. Önümüzdeki hafta 32+0 oluyorum ve çalışır raporu alayım diyorum ama bu ayın sonuna kadar. Yani ondan sonraki hafta çalışamaz raporu almak istiyorum. Bir hafta için mantıklı mı ki bu

ben ebebkten almıştım cnm

güle güle oturun, hayırlı olsun bebiş kısmetiyle geldi size:)

Hadi hayırlı olsun canım güle güle oturun inşallah sevindim senin adına:)

ewet cnm matbaacıda bastırcam :)

ben gittigidiyordan bu gün sipariş verdim stickerları, bende hediye sabun kutularına ve gelen çocuklar için lolipoplara yapıştıracağım. birsürü farklı deseni ve ebatı vardı. sizde ordan bir bakın isterseniz

Bende sticker bakiyorum canim gittigidiyordan istedigin duzrnlemeyi tapabiliyormusun

@tois canım geçmiş olsun nasıl oldun bebeğinin Bağışıklık sistemi güçlenmiştir grip sayesinde de inş bi an önce atlatıldığını bu arada biz iki Yasin okuduk bügün için
Sağol canım :) tamamdır ekliyorum hemen

Merhaba canim kac gundur hic girwmedim yeni bskabildim cok gecmis olsun
Sağol canım sana da geçmiş olsun bol sıvı tüketmeye çalış

geçmiş olsun canım.sende 34.haftayı görünce ben de heyecanlanıyorum :)
Sağol canım evet ya biz artık 34 olduk :))))

toist canım internet paketim bitti pek fazla giremiyorum bugün bir tane yasin okudum Allah kabul eder inşallah
Tamam canım ekliyorum :)

Hayırlı olsun ohh kurtuldunuz sonunda :) güle güle oturun inşallah

Kızlar bugun doktora gttik suyumun azaldgını söyledi doktorum böle gderse erkenden sezaryanla dogucak sanırım .33haftalık daha 2 kılo 43cm dua edin bebegme küveste kalmasnı istemıyorum :-(

Kızlar bugun doktora gttik suyumun azaldgını söyledi doktorum böle gderse erkenden sezaryanla dogucak sanırım .33haftalık daha 2 kılo 43cm dua edin bebegme küveste kalmasnı istemıyorum :-(
Allah yardımcınız olsun canım, suyu az olanlar havuç suyu falan içmişlerdi sanırım. Sen de öyle takviyeler yapmaya çalış, inşallah zamanında doğar bebeğin

olsun 1 hafta 1 haftadır alın yinede neden 37 ye kadar duramayacaksınız ?

Bende sticker bakiyorum canim gittigidiyordan istedigin duzrnlemeyi tapabiliyormusun

farklı modeller var seçip üerine istediğin yazıyı yazdırabiliyorsun cnm. Ben öyle yaptım afiş ve stickerı aynı model seçtim ikisininde üzerinde hoşgeldin yağız yazılmasını istedim.

Arkada.şlar bebek bezi olarak ne önerirsiniz. Deneyimli anneler iyi bilir.Benim daha ilk bebekte ondan teşekkürler..

canım ben perşembe günü 2 tane okumuştum, duası yapıldı galiba. bu akşamda yine iki yasin okuyacağım ismim Ayşegül

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…