Ya ben bu çalışır raporu hakkında çok kararsızım. Saçma olacak sanki benimkisi. Önümüzdeki hafta 32+0 oluyorum ve çalışır raporu alayım diyorum ama bu ayın sonuna kadar. Yani ondan sonraki hafta çalışamaz raporu almak istiyorum. Bir hafta için mantıklı mı ki bumerhaba kontrolünüz oldumu durumlar nasıl :)
aynı günüz ya merak ettim bebiş büyümüşmü diyeee :)
bende 26 sında gidiyorum 32 hafta olup çalışır raporu alıcam :)
Teşekkür ederim canım, Kadir Has Center'dan aldım (İstanbul Avrupa yakası/B.evler) markasına hiç bakmadım canım şu anda da işyerindeyim, nette var mıdır bilmiyorum
Teşekkür ederim canım, doktordan geldin mi, merak ettim?
nereden bulabiliriz bu tür ürünleri ?
Kızlar çok şükür ev aldık :) yarın tapu işlemlerine başlıcaz. Biraz fazla odedik ama ne yapalım ustumden bir yük kalktı sanki. Biraz tadilat yapılacak evde bana kalsa bişeye gerek yok ama eşim bi kaç şey degistirmek istiyor :) 20 güne falan tasiniriz Allahin izniyle
canım stickerları nerede bastırtacaksın matbaacı ya da davetiyeci gibi yerde mi?
Hadi hayırlı olsun canım güle güle oturun inşallah sevindim senin adına:)Kızlar çok şükür ev aldık :) yarın tapu işlemlerine başlıcaz. Biraz fazla odedik ama ne yapalım ustumden bir yük kalktı sanki. Biraz tadilat yapılacak evde bana kalsa bişeye gerek yok ama eşim bi kaç şey degistirmek istiyor :) 20 güne falan tasiniriz Allahin izniyle
ewet cnm matbaacıda bastırcam :)
Bende sticker bakiyorum canim gittigidiyordan istedigin duzrnlemeyi tapabiliyormusunben gittigidiyordan bu gün sipariş verdim stickerları, bende hediye sabun kutularına ve gelen çocuklar için lolipoplara yapıştıracağım. birsürü farklı deseni ve ebatı vardı. sizde ordan bir bakın isterseniz
bende e bebekte görmüştüm tamam canımben ebebkten almıştım cnm
Sağol canım :) tamamdır ekliyorum hemen@tois canım geçmiş olsun nasıl oldun bebeğinin Bağışıklık sistemi güçlenmiştir grip sayesinde de inş bi an önce atlatıldığını bu arada biz iki Yasin okuduk bügün için
Sağol canım sana da geçmiş olsun bol sıvı tüketmeye çalışMerhaba canim kac gundur hic girwmedim yeni bskabildim cok gecmis olsun
Sağol canım evet ya biz artık 34 olduk :))))geçmiş olsun canım.sende 34.haftayı görünce ben de heyecanlanıyorum :)
Tamam canım ekliyorum :)toist canım internet paketim bitti pek fazla giremiyorum bugün bir tane yasin okudum Allah kabul eder inşallah
Hayırlı olsun ohh kurtuldunuz sonunda :) güle güle oturun inşallahKızlar çok şükür ev aldık :) yarın tapu işlemlerine başlıcaz. Biraz fazla odedik ama ne yapalım ustumden bir yük kalktı sanki. Biraz tadilat yapılacak evde bana kalsa bişeye gerek yok ama eşim bi kaç şey degistirmek istiyor :) 20 güne falan tasiniriz Allahin izniyle
Allah yardımcınız olsun canım, suyu az olanlar havuç suyu falan içmişlerdi sanırım. Sen de öyle takviyeler yapmaya çalış, inşallah zamanında doğar bebeğinKızlar bugun doktora gttik suyumun azaldgını söyledi doktorum böle gderse erkenden sezaryanla dogucak sanırım .33haftalık daha 2 kılo 43cm dua edin bebegme küveste kalmasnı istemıyorum :-(
Ya ben bu çalışır raporu hakkında çok kararsızım. Saçma olacak sanki benimkisi. Önümüzdeki hafta 32+0 oluyorum ve çalışır raporu alayım diyorum ama bu ayın sonuna kadar. Yani ondan sonraki hafta çalışamaz raporu almak istiyorum. Bir hafta için mantıklı mı ki bu
Kızlar perşembeden bugüne kadar okuduğunuz yasinleri isminiz ve adediyle yazabilirsiniz. Allah kabul etsin inşallah :)
hakus 2 tane ÖZNUR
@asikiz2020 1 tane FATMA
toist 2 tane TUBA
safakmeley 1 tane MELTEM
Bende sticker bakiyorum canim gittigidiyordan istedigin duzrnlemeyi tapabiliyormusun
Kızlar perşembeden bugüne kadar okuduğunuz yasinleri isminiz ve adediyle yazabilirsiniz. Allah kabul etsin inşallah :)
hakus 2 tane ÖZNUR
@asikiz2020 1 tane FATMA
toist 2 tane TUBA
safakmeley 1 tane MELTEM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?