GITTIGIDIYORDAN NE DIYE ARATICAM TAM OLARAK BAKIYIMben gittigidiyordan bu gün sipariş verdim stickerları, bende hediye sabun kutularına ve gelen çocuklar için lolipoplara yapıştıracağım. birsürü farklı deseni ve ebatı vardı. sizde ordan bir bakın isterseniz
Arkada.şlar bebek bezi olarak ne önerirsiniz. Deneyimli anneler iyi bilir.Benim daha ilk bebekte ondan teşekkürler..
ya ben öğretmenim zaten yaz tatiline gelecek sonraki aylar aktaramıyacam yani. Ama bu ayın ek dersini de tam alayım diyorum 100 lira 100 liradır :) kızımın bi eksiğini daha alırız diye düsünüyorum.olsun 1 hafta 1 haftadır alın yinede neden 37 ye kadar duramayacaksınız ?
GITTIGIDIYORDAN NE DIYE ARATICAM TAM OLARAK BAKIYIM
HIC BIR BILGIM YOK BIR BULSAM ISTEDIGIM GIBI BIRSEY GIDIP SORCAMDA BULAMADIGIM ICIN@Ariver hayirli olsun canim gule gule oturun canim
SAOL CNM BIR INCELIYIM BU SITEYI SIMDI
geçmiş olsun canım benim o kadar değil senin bayağı ilerlemiş inşallah doğumdan sonra düzelir kurtuluruz ben seni çok çok iyi anlıyorum Allah yardımcın olsunAy alinti yapamadim papatya_2014 ben tuvalete cikinca mahvoluyorum bi kaç saat, kayisi suyu falan iciyorum, 2 aydir perisanim, inşallahggeçer artik çok kötüyüm son aylarimi çok güzel geciremiyorum, kantaron yagida suruyorum, distan yapabilecegim bütün bitkisel şeyleri yaptim, artik doğum olsada sicak suya birşeyler karistirip buhara oturayim diye bekliyrm, bende çok istedim normal doğumu ama ölürüm herhalde bu zıkkım illet yüzündenRabbim yinede herşeyin hayirlisini versin
Rabbim şifa versin burdaki arkadaşlar Hindistan cevizi almıştı bimden onın suyu çok iyi geldi arkadaşımıza sen de dene hemen canım. Bende Zemzem suyunu duymuştum. Şnşallah bekler bebişin canımKızlar bugun doktora gttik suyumun azaldgını söyledi doktorum böle gderse erkenden sezaryanla dogucak sanırım .33haftalık daha 2 kılo 43cm dua edin bebegme küveste kalmasnı istemıyorum :-(
ya ben öğretmenim zaten yaz tatiline gelecek sonraki aylar aktaramıyacam yani. Ama bu ayın ek dersini de tam alayım diyorum 100 lira 100 liradır :) kızımın bi eksiğini daha alırız diye düsünüyorum.
Tamam canım :)toist 2 tane okudum gülden :)
Tamam canım ekliyorum :)canım ben perşembe günü 2 tane okumuştum, duası yapıldı galiba. bu akşamda yine iki yasin okuyacağım ismim Ayşegül
Bugün çok daha iyiyim canım 3 gündür çok kötüydüm kalamadım yerimden. Bakacak kimse de yok. Allah kimseye yaşatmasın hamileyken çok zormuş. Evet artık son aya giricez inşallah acele davranmaz bebişler :)Toistcim sen nasilsin? Ben pek göremiyorum.nete arada girip bi okuyup cikiyorum,son haftalar gelsem artik diye bekliyorum
Canım 2 Yasin de bize:) bu arada daha iyisindir inşallahSağol canım :) tamamdır ekliyorum hemen
Sağol canım sana da geçmiş olsun bol sıvı tüketmeye çalış
Sağol canım evet ya biz artık 34 olduk :))))
Tamam canım ekliyorum :)
Hayırlı olsun ohh kurtuldunuz sonunda :) güle güle oturun inşallah
Tmm canim saolfarklı modeller var seçip üerine istediğin yazıyı yazdırabiliyorsun cnm. Ben öyle yaptım afiş ve stickerı aynı model seçtim ikisininde üzerinde hoşgeldin yağız yazılmasını istedim.
Çok daha iyiyim canım ya çok sağol :) ne zormuş hasta olmak karnımda canın varken. Elim ilaca gitti geldi ama bir ağrı kesiciyle atlattık şükür :) ismin neydi bu arada :)Canım 2 Yasin de bize:) bu arada daha iyisindir inşallah
Geçmiş olsun canım inşallah bekler vaktini bebisKızlar bugun doktora gttik suyumun azaldgını söyledi doktorum böle gderse erkenden sezaryanla dogucak sanırım .33haftalık daha 2 kılo 43cm dua edin bebegme küveste kalmasnı istemıyorum :-(
Dun haric hergun 1 er tane okudum yani 3 tane okumus oluyorum kevserKızlar perşembeden bugüne kadar okuduğunuz yasinleri isminiz ve adediyle yazabilirsiniz. Allah kabul etsin inşallah :)
1.hakus 2 tane ÖZNUR
2. @asikiz2020 1 tane FATMA
3.toist 2 tane TUBA
4.safakmeley 1 tane MELTEM
5, G gldnozdmr 2 tane. GÜLDEN
6.emirgul 2 tane. AYŞEGÜL
7.asosyalmedya 2 tane
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?