2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ya kızlar ben mi abartıyorum bilmiyorum bu hamilelik hormonları beni çok etkilemiş de olabilir. Bi kuzenim var çok severim kendisini, ama durup durup bebeğin bana benzesin, sana babasına benzemesin deyip duruyor. Ben de annesi babası biziz tabi ki bize benzicek diyorum. Ama bunu diyen ben değilmişim gibi karnıma elini koyup bana benze sen kızım onlara benzeme diyor sürekli. Çok zoruma gitti. Yabancı olsa görüşmeyi keserim kesin ama bilmiyorum çok mu alındım acaba

GITTIGIDIYORDAN NE DIYE ARATICAM TAM OLARAK BAKIYIM

Arkada.şlar bebek bezi olarak ne önerirsiniz. Deneyimli anneler iyi bilir.Benim daha ilk bebekte ondan teşekkürler..

kesinlikle prima, birçok market ve internet sitelerinde sık sık kampanyaları oluyor takip ederek alabilirsin cnm

Toistcim sen nasilsin? Ben pek göremiyorum.nete arada girip bi okuyup cikiyorum,son haftalar gelsem artik diye bekliyorum

Toistcim sen nasilsin? Ben pek göremiyorum.nete arada girip bi okuyup cikiyorum,son haftalar gelsem artik diye bekliyorum

geçmiş olsun canım benim o kadar değil senin bayağı ilerlemiş inşallah doğumdan sonra düzelir kurtuluruz ben seni çok çok iyi anlıyorum Allah yardımcın olsun

Kızlar bugun doktora gttik suyumun azaldgını söyledi doktorum böle gderse erkenden sezaryanla dogucak sanırım .33haftalık daha 2 kılo 43cm dua edin bebegme küveste kalmasnı istemıyorum :-(
Rabbim şifa versin burdaki arkadaşlar Hindistan cevizi almıştı bimden onın suyu çok iyi geldi arkadaşımıza sen de dene hemen canım. Bende Zemzem suyunu duymuştum. Şnşallah bekler bebişin canım

ya ben öğretmenim zaten yaz tatiline gelecek sonraki aylar aktaramıyacam yani. Ama bu ayın ek dersini de tam alayım diyorum 100 lira 100 liradır :) kızımın bi eksiğini daha alırız diye düsünüyorum.

tabi öylee inanın herşey o kadar pahalı ki :) bi eksigini alırsınız. bence alın raporu 32 +0 dayken gittiginizde dr veriyormuş hemen benim 10 günüm var

toist 2 tane okudum gülden :)
Tamam canım :)

canım ben perşembe günü 2 tane okumuştum, duası yapıldı galiba. bu akşamda yine iki yasin okuyacağım ismim Ayşegül
Tamam canım ekliyorum :)

Bugün çok daha iyiyim canım 3 gündür çok kötüydüm kalamadım yerimden. Bakacak kimse de yok. Allah kimseye yaşatmasın hamileyken çok zormuş. Evet artık son aya giricez inşallah acele davranmaz bebişler :)

Canım 2 Yasin de bize:) bu arada daha iyisindir inşallah

Kızlar bugun doktora gttik suyumun azaldgını söyledi doktorum böle gderse erkenden sezaryanla dogucak sanırım .33haftalık daha 2 kılo 43cm dua edin bebegme küveste kalmasnı istemıyorum :-(
Geçmiş olsun canım inşallah bekler vaktini bebisbol su ıç bide suyu artıran bazı besinler var sanırım burda bazı arkadaşlar faydalanmisti, hindistan cevizi suyu havuç suyu zemzem suyu diye kalmış aklımda, bi araştır bakalım doktorunun da tavsiyesiyle hayırlı tam vaktinde kavusursun inşallah bebeğine

merhaba güzel anneler bişey sormak istiyorum size boyun 172 ve suan 71 kiloyum hamileliğim başından beri 11 kilo aldım şimdi internetten pijaöa sipariş vericem suwenin m bedenmi alsam l bendenmi kararsız kaldım alan anneler siz nasıl almıştınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…