para için diyorsun mantıklı olabilir tabi.bi hafta için rapor alınmaz diye de bişey yok.ewde durdukça stres olur doğuma odakalanırsın.sıkıntın yoksa iyi olur yani gidip gelmek.Ya ben bu çalışır raporu hakkında çok kararsızım. Saçma olacak sanki benimkisi. Önümüzdeki hafta 32+0 oluyorum ve çalışır raporu alayım diyorum ama bu ayın sonuna kadar. Yani ondan sonraki hafta çalışamaz raporu almak istiyorum. Bir hafta için mantıklı mı ki bu
ben de öyle yapıcam.ewet cnm matbaacıda bastırcam :)
afiş dediğin ne canımfarklı modeller var seçip üerine istediğin yazıyı yazdırabiliyorsun cnm. Ben öyle yaptım afiş ve stickerı aynı model seçtim ikisininde üzerinde hoşgeldin yağız yazılmasını istedim.
doktoruna sordun mu? antiboyotik kullanmamalıyız diye biliyorum...dünden beri burun akıntı var kızlar. bugün k.b.b. ye gittim. sinüzit olmuşum. aksef diye bir antibiyotik verdi. kullanıp kullanmama konusunda karasız kaldım. sizce ne yapmalıyım?
Ayy isim yazmayı unutmuşum, eda:)Kızlar perşembeden bugüne kadar okuduğunuz yasinleri isminiz ve adediyle yazabilirsiniz. Allah kabul etsin inşallah :)
1.hakus 2 tane ÖZNUR
2. @asikiz2020 1 tane FATMA
3.toist 2 tane TUBA
4.safakmeley 1 tane MELTEM
5, G gldnozdmr 2 tane. GÜLDEN
6.emirgul 2 tane. AYŞEGÜL
7.asosyalmedya 2 tane
evet canım para için :) para dediğim de 100 lira ama olsun şimdi 3 kuruşun hesabını yapıyorum ki bebeğim eksik kalmasın bişeyden. En iyisi yapayım ben öylepara için diyorsun mantıklı olabilir tabi.bi hafta için rapor alınmaz diye de bişey yok.ewde durdukça stres olur doğuma odakalanırsın.sıkıntın yoksa iyi olur yani gidip gelmek.
merhaba güzel anneler bişey sormak istiyorum size boyun 172 ve suan 71 kiloyum hamileliğim başından beri 11 kilo aldım şimdi internetten pijaöa sipariş vericem suwenin m bedenmi alsam l bendenmi kararsız kaldım alan anneler siz nasıl almıştınız
daha nerdeyse 2 ay var napcaz Allah ım Yardımcımız olsun tepip duruyor bğa mı ikizler mi olacak çok merak ediyorumBenim de opluyor ara sıra ayağını kaburgama sokuyor resmen :):) ee yer kalmadı ne yapsın yavrucaklar gerdiriyolar rahat etmek için :):)
Hayırlı uğurlu olsun güzel güzel sağlıkla huzurla oturun inşallah bırak kocan içine girmeden elden geçirsin evi sana dokunmayacaksa uğraşsınKızlar çok şükür ev aldık :) yarın tapu işlemlerine başlıcaz. Biraz fazla odedik ama ne yapalım ustumden bir yük kalktı sanki. Biraz tadilat yapılacak evde bana kalsa bişeye gerek yok ama eşim bi kaç şey degistirmek istiyor :) 20 güne falan tasiniriz Allahin izniyle
doğum tarihimiz aynı görünüyor. korkunu çok çok iyi anlayabiliyorum. hayatım inş bebeğin sağlıkla gelişimini tamamlar ve kucağına almayı nasip eder rabbim. inş erkenden doğmaz,stres yapma.bol bol dua okuKızlar bugun doktora gttik suyumun azaldgını söyledi doktorum böle gderse erkenden sezaryanla dogucak sanırım .33haftalık daha 2 kılo 43cm dua edin bebegme küveste kalmasnı istemıyorum :-(
ben l aldım canım.sezeryan olunca göbeğin coğu kalıyor.normal doğum olursa m de olur.nasıl olacagını bilemediğim için l aldım ben.merhaba güzel anneler bişey sormak istiyorum size boyun 172 ve suan 71 kiloyum hamileliğim başından beri 11 kilo aldım şimdi internetten pijaöa sipariş vericem suwenin m bedenmi alsam l bendenmi kararsız kaldım alan anneler siz nasıl almıştınız
tmm kuzenin abartmış olabilir ama sen de o öyle söyledi die neden sinir oluyorsun ki, gül geç. benim tabirimle he diyip geç canımYa kızlar ben mi abartıyorum bilmiyorum bu hamilelik hormonları beni çok etkilemiş de olabilir. Bi kuzenim var çok severim kendisini, ama durup durup bebeğin bana benzesin, sana babasına benzemesin deyip duruyor. Ben de annesi babası biziz tabi ki bize benzicek diyorum. Ama bunu diyen ben değilmişim gibi karnıma elini koyup bana benze sen kızım onlara benzeme diyor sürekli. Çok zoruma gitti. Yabancı olsa görüşmeyi keserim kesin ama bilmiyorum çok mu alındım acaba
ayy ne bilim normalde ben de güler geçerim böyle şeylere ama hamilelikte kendimi tanıyamıyorum. Çok tahammülsüz oldum, duygusal oldumtmm kuzenin abartmış olabilir ama sen de o öyle söyledi die neden sinir oluyorsun ki, gül geç. benim tabirimle he diyip geç canım
ben bir tek eşime karşı tahammülsüzüm. beni en iyi anlayn o olmalı, o da dürte dürte gidiyo. şans işte napçan :) az kaldı üzme kendiniayy ne bilim normalde ben de güler geçerim böyle şeylere ama hamilelikte kendimi tanıyamıyorum. Çok tahammülsüz oldum, duygusal oldum
Teşekkür ederim canım :)süper olmus canım sevındım gule gule oturun inşALLAH evinizde hayırlı olsun :))))
Aynen canım teşekkür ederim :)Allah iyi günlerde oturmanızı nasip etsin canım, sonunda muradına erdin
Amin hepimize inşallah canım teşekkür ederim :)Hayırlı uğurlu olsun , Allah içindeki huzurunuzu bebeğinizle birlikte hep daim etsin inşallah :)
Buna çok inanıyorum canım. Eşimin işleri yoluna girdi. Ev aldık çok ugurlu geldi minik kuzum :)güle güle oturun, hayırlı olsun bebiş kısmetiyle geldi size:)
Teşekkür ederim canım :)Hadi hayırlı olsun canım güle güle oturun inşallah sevindim senin adına:)
Teşekkür ederim canım :)AdaisyLove hayirli olsun canim gule gule oturun canim
Nasıl Mutluyum anlatamam canım bikmistim bu evden. . :) sen nasıl oldun bu arada kuzumSağol canım :) tamamdır ekliyorum hemen
Sağol canım sana da geçmiş olsun bol sıvı tüketmeye çalış
Sağol canım evet ya biz artık 34 olduk :))))
Tamam canım ekliyorum :)
Hayırlı olsun ohh kurtuldunuz sonunda :) güle güle oturun inşallah
Tatlım doçent arkadaşım bana huggiesi önerdi. Ben prima alacaktim o öyle deyince huggiese kaydim.Arkada.şlar bebek bezi olarak ne önerirsiniz. Deneyimli anneler iyi bilir.Benim daha ilk bebekte ondan teşekkürler..
Teşekkür ederim canım :) yok bana hiç dokunmuyor. Benim istediğim hemen tasinalim o yüzden :)daha nerdeyse 2 ay var napcaz Allah ım Yardımcımız olsun tepip duruyor bğa mı ikizler mi olacak çok merak ediyorum
Hayırlı uğurlu olsun güzel güzel sağlıkla huzurla oturun inşallah bırak kocan içine girmeden elden geçirsin evi sana dokunmayacaksa uğraşsın
benim de boyum 1.70 ve suan 70 kiloyum hemen hemen aynıyız yani canım ben suwenin geceliği M pijamasını L aldım anca olur gibimerhaba güzel anneler bişey sormak istiyorum size boyun 172 ve suan 71 kiloyum hamileliğim başından beri 11 kilo aldım şimdi internetten pijaöa sipariş vericem suwenin m bedenmi alsam l bendenmi kararsız kaldım alan anneler siz nasıl almıştınız
Allah kabul etsin canım ekledim :)Dun haric hergun 1 er tane okudum yani 3 tane okumus oluyorum kevser
Kızlar bugun doktora gttik suyumun azaldgını söyledi doktorum böle gderse erkenden sezaryanla dogucak sanırım .33haftalık daha 2 kılo 43cm dua edin bebegme küveste kalmasnı istemıyorum :-(
hayırlı olsun cnm :)))Kızlar çok şükür ev aldık :) yarın tapu işlemlerine başlıcaz. Biraz fazla odedik ama ne yapalım ustumden bir yük kalktı sanki. Biraz tadilat yapılacak evde bana kalsa bişeye gerek yok ama eşim bi kaç şey degistirmek istiyor :) 20 güne falan tasiniriz Allahin izniyle
Merhaba genelde formu hergün okumaya çalışıyorum,tabi sizler gibi aktif Değilim maalesef bazen sayfalar uçmuş oluyor,
Elimden geldiğince okumaya çalışıyorum. Maalesef Çarşamba günü akşam öylesine oturuyorken kasılmalarım başladı, bir gün önce doktor kontrolümde herşeyim çok normaldi ve öylesine doktoruma kasılmaları sormuştum, ki ben onları kasılma değil bebeğimin harekti yada yer Değiştirme olarak görüyordum,gün İçerisindede karnımın sağ tarafında sivrilme olarak 4-5 defa oluyordu, Ağrı yada herhangi bir Sancı hissetmiyordum. Doktorum kontrolde gün içerisinde ki sayısından ziyade düzeninin önemli olduğunu, saatte 6 sefadan fazla olursa hemen gelmemi söyledi. Ve şaka gibi tam bir gün sonra akşam bir saatte 12 defa kasıldım, tabi koştur koştur doktoru aradık hemen hastaneye gelin dedi. Nst ye aldılar hemen düzenli kasılmalarım ortada çıktı, ancak bende Ağrı hissi hiç olmadı.doktor nst nin sonucuna göre açılma ve serviks Kontrolü yaptı,açılma yok ama servikste kısalma vardı, hemen yatış verdiler, 3 gün hastanede yattım her iki saatte bir nst ye bağladılar,ve kasılma azaltıcı ilaç verdiler, bebeğim için Ciğer geliştirici iğne Yaptılar, sancılarım düzene girmişti ve Şiddeti azalmıştı,üçüncü gün ilaçsız olarak nst ye bağladılar sancılarım azalmıştı baya ve olması gereken seviyeye yakın çıkıyordu, bizde taburcu olduk çok şükür, şimdi bol bol dinlenerek geri kalan süremizi geçireceğiz,
Sizlere naçizane tavsiyem kasılmalarına Önem verin eğer yorulduysanız dinlenme pozisyonunda bir saat gözlemleyin,ben bunları sadece hiç bir riskim yokken ve gayet sakin huzurlu bir günde yaşadım. Hiç bir şeyi takmayın sadece kendinize ve bebeğinize odaklanın formun güzel anneleri.
Günaydın kızlar. Tek tek Alıntı yapamadım Allah razı olsun hepinizden. Daha iyiyim bugün çok şükür. Toparlanma sürecine girdim sanırım.
Eksikleri tamamlamak lazım malum.
Kızlar perşembeden bugüne kadar okuduğunuz yasinleri isminiz ve adediyle yazabilirsiniz. Allah kabul etsin inşallah :)
hakus 2 tane ÖZNUR
@asikiz2020 1 tane FATMA
toist 2 tane TUBA
safakmeley 1 tane MELTEM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?