2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
para için diyorsun mantıklı olabilir tabi.bi hafta için rapor alınmaz diye de bişey yok.ewde durdukça stres olur doğuma odakalanırsın.sıkıntın yoksa iyi olur yani gidip gelmek.

ewet cnm matbaacıda bastırcam :)
ben de öyle yapıcam.

farklı modeller var seçip üerine istediğin yazıyı yazdırabiliyorsun cnm. Ben öyle yaptım afiş ve stickerı aynı model seçtim ikisininde üzerinde hoşgeldin yağız yazılmasını istedim.
afiş dediğin ne canım

dünden beri burun akıntı var kızlar. bugün k.b.b. ye gittim. sinüzit olmuşum. aksef diye bir antibiyotik verdi. kullanıp kullanmama konusunda karasız kaldım. sizce ne yapmalıyım?
doktoruna sordun mu? antiboyotik kullanmamalıyız diye biliyorum...

para için diyorsun mantıklı olabilir tabi.bi hafta için rapor alınmaz diye de bişey yok.ewde durdukça stres olur doğuma odakalanırsın.sıkıntın yoksa iyi olur yani gidip gelmek.
evet canım para için :) para dediğim de 100 lira ama olsun şimdi 3 kuruşun hesabını yapıyorum ki bebeğim eksik kalmasın bişeyden. En iyisi yapayım ben öyle

ben 174 boyundayım ve 78 kilo oldum :) M beden benim için hala yeterli..hatta geniş oluyor..tabi suwen için demiyorum, hamile gecelik ve giyim için genel olarak söylüyorum...

Benim de opluyor ara sıra ayağını kaburgama sokuyor resmen :):) ee yer kalmadı ne yapsın yavrucaklar gerdiriyolar rahat etmek için :):)
daha nerdeyse 2 ay var napcaz Allah ım Yardımcımız olsun tepip duruyor bğa mı ikizler mi olacak çok merak ediyorum

Hayırlı uğurlu olsun güzel güzel sağlıkla huzurla oturun inşallah bırak kocan içine girmeden elden geçirsin evi sana dokunmayacaksa uğraşsın

Kızlar bugun doktora gttik suyumun azaldgını söyledi doktorum böle gderse erkenden sezaryanla dogucak sanırım .33haftalık daha 2 kılo 43cm dua edin bebegme küveste kalmasnı istemıyorum :-(
doğum tarihimiz aynı görünüyor. korkunu çok çok iyi anlayabiliyorum. hayatım inş bebeğin sağlıkla gelişimini tamamlar ve kucağına almayı nasip eder rabbim. inş erkenden doğmaz,stres yapma.bol bol dua oku

ben l aldım canım.sezeryan olunca göbeğin coğu kalıyor.normal doğum olursa m de olur.nasıl olacagını bilemediğim için l aldım ben.

tmm kuzenin abartmış olabilir ama sen de o öyle söyledi die neden sinir oluyorsun ki, gül geç. benim tabirimle he diyip geç canım

tmm kuzenin abartmış olabilir ama sen de o öyle söyledi die neden sinir oluyorsun ki, gül geç. benim tabirimle he diyip geç canım
ayy ne bilim normalde ben de güler geçerim böyle şeylere ama hamilelikte kendimi tanıyamıyorum. Çok tahammülsüz oldum, duygusal oldum

ayy ne bilim normalde ben de güler geçerim böyle şeylere ama hamilelikte kendimi tanıyamıyorum. Çok tahammülsüz oldum, duygusal oldum
ben bir tek eşime karşı tahammülsüzüm. beni en iyi anlayn o olmalı, o da dürte dürte gidiyo. şans işte napçan :) az kaldı üzme kendini

süper olmus canım sevındım gule gule oturun inşALLAH evinizde hayırlı olsun :))))
Teşekkür ederim canım :)
Allah iyi günlerde oturmanızı nasip etsin canım, sonunda muradına erdin
Aynen canım teşekkür ederim :)
Hayırlı uğurlu olsun , Allah içindeki huzurunuzu bebeğinizle birlikte hep daim etsin inşallah :)
Amin hepimize inşallah canım teşekkür ederim :)
güle güle oturun, hayırlı olsun bebiş kısmetiyle geldi size:)
Buna çok inanıyorum canım. Eşimin işleri yoluna girdi. Ev aldık çok ugurlu geldi minik kuzum :)
Hadi hayırlı olsun canım güle güle oturun inşallah sevindim senin adına:)
AdaisyLove hayirli olsun canim gule gule oturun canim
Nasıl Mutluyum anlatamam canım bikmistim bu evden. . :) sen nasıl oldun bu arada kuzum
Arkada.şlar bebek bezi olarak ne önerirsiniz. Deneyimli anneler iyi bilir.Benim daha ilk bebekte ondan teşekkürler..
Tatlım doçent arkadaşım bana huggiesi önerdi. Ben prima alacaktim o öyle deyince huggiese kaydim.
Teşekkür ederim canım :) yok bana hiç dokunmuyor. Benim istediğim hemen tasinalim o yüzden :)

benim de boyum 1.70 ve suan 70 kiloyum hemen hemen aynıyız yani canım ben suwenin geceliği M pijamasını L aldım anca olur gibi

Kızlar bugun doktora gttik suyumun azaldgını söyledi doktorum böle gderse erkenden sezaryanla dogucak sanırım .33haftalık daha 2 kılo 43cm dua edin bebegme küveste kalmasnı istemıyorum :-(

canım ben de suyum az olursa diye her akşam havuç yiyiyorum, sende ye birde hindistan cevizi suyu artırıyomuş bende bu forrumda okudum,inşallah vaktıinde kucağına sağlıcakla alırsınnn

hayırlı olsun cnm :)))

sağol cnm bilgi verdiğin için dikkate alıcammm. Allah hepimize yardımcı olsunn

Günaydın kızlar. Tek tek Alıntı yapamadım Allah razı olsun hepinizden. Daha iyiyim bugün çok şükür. Toparlanma sürecine girdim sanırım.
Eksikleri tamamlamak lazım malum.

Çok geçmiş olsun cnm Acil şifalar tekrar

Ben bugün 1 tane okudum cnm adım MELTEM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…