- 8 Kasım 2013
- 9.261
- 11.890
- 498
Teşekkür ederim canım :)hayırlı olsun cnm :)))
Saol canim ferrum kan hapindan sonra oldu bu yirtilmayla beraber olunca çok kotuydum, simdi yirtilma geçtisşükür ama bu kaldi inşallah dediğin gibi doğumdan sonra cabuk gecsingeçmiş olsun canım benim o kadar değil senin bayağı ilerlemiş inşallah doğumdan sonra düzelir kurtuluruz ben seni çok çok iyi anlıyorum Allah yardımcın olsun
sordum canım sorun olmaz dedi. ama ben genede korkuyorum kullanmaya. aman yaaa sağ salim bir atlatsaydık bu süreci.doktoruna sordun mu? antiboyotik kullanmamalıyız diye biliyorum...
çok ciciler güzel günlerde giysin :)kızımızın son cicikleri; tecrübeli annelerden yola çıkarak 1 tane daha yedek olması için 5'li hastane çıkışı aldım bir de battaniyesiniEki Görüntüle 1457000 Eki Görüntüle 1457001 Eki Görüntüle 1457002 Eki Görüntüle 1457003 Eki Görüntüle 1457004 Eki Görüntüle 1457005
çok geçmiş olsun canm, ferrum hap böyle mi yapıyo. ben de birkaç gün önce başladım kullanmayaSaol canim ferrum kan hapindan sonra oldu bu yirtilmayla beraber olunca çok kotuydum, simdi yirtilma geçtisşükür ama bu kaldi inşallah dediğin gibi doğumdan sonra cabuk gecsin
Canım hayırlı olsun çok sevindim allah huzur ve sağlık versin yuvanızdaKızlar çok şükür ev aldık :) yarın tapu işlemlerine başlıcaz. Biraz fazla odedik ama ne yapalım ustumden bir yük kalktı sanki. Biraz tadilat yapılacak evde bana kalsa bişeye gerek yok ama eşim bi kaç şey degistirmek istiyor :) 20 güne falan tasiniriz Allahin izniyle
insallah hayırlısyla zamanında gelir canım bebeğin sağlıklıcaKızlar bugun doktora gttik suyumun azaldgını söyledi doktorum böle gderse erkenden sezaryanla dogucak sanırım .33haftalık daha 2 kılo 43cm dua edin bebegme küveste kalmasnı istemıyorum :-(
hayırlı olsun yeni eviniz güle güle huzurla oturun inş.Kızlar çok şükür ev aldık :) yarın tapu işlemlerine başlıcaz. Biraz fazla odedik ama ne yapalım ustumden bir yük kalktı sanki. Biraz tadilat yapılacak evde bana kalsa bişeye gerek yok ama eşim bi kaç şey degistirmek istiyor :) 20 güne falan tasiniriz Allahin izniyle
Teşekkür ederim canımhayırlı olsun yeni eviniz güle güle huzurla oturun inş.
Amin canım benim teşekkür ederimCanım hayırlı olsun çok sevindim allah huzur ve sağlık versin yuvanızda
Ve sizlere bir sorum var ben zorunlu sezeryan olacagim çünkü kadim dogumcuda genel cerrahta normal doğum önermesi basurdan dolayı , sizce hastaneye pijama mi gecelik mi götürmek iyidir
Cıgerleri gelişiyor canım iyi bişey:)Kızlar kızım günde 2 3 kere hickiriyor. Neden o kadar çok hickiriyor ki
sordum canım sorun olmaz dedi. ama ben genede korkuyorum kullanmaya. aman yaaa sağ salim bir atlatsaydık bu süreci.
Merhaba benim de suyum azdı hem de baya az; hindistan cevizi suyu, havuç suyu ve zemzem suyu içtim bol mikatarda da saf su şu an herşey yolunda, sen de bir an önce dene bunları hangisi fazlalaştırdı bilmemekle beraber doktorum hindistan cevizi suyundan olabilir diyor, sen yine de hepsinden iç imkanın varsa, geçmiş olsun içini de ferah tut, doktoruna güveniyorsan devam et ama şüphelerin varsa bir perinatoloğa gitmeni tavsiye ederimKızlar bugun doktora gttik suyumun azaldgını söyledi doktorum böle gderse erkenden sezaryanla dogucak sanırım .33haftalık daha 2 kılo 43cm dua edin bebegme küveste kalmasnı istemıyorum :-(
Öyle mi canım :) yerim ben onun cigerlerini :)Cıgerleri gelişiyor canım iyi bişey:)
Kızlar perşembeden bugüne kadar okuduğunuz yasinleri isminiz ve adediyle yazabilirsiniz. Allah kabul etsin inşallah :)
1. @hakus 2 tane ÖZNUR
2. @asikiz2020 1 tane FATMA
3. @toist 2 tane TUBA
4.safakmeley 1 tane MELTEM
5, @gldnozdmr 2 tane. GÜLDEN
6.emirgul 2 tane. AYŞEGÜL
7. @asosyalmedya 2 tane[/QUOT
Okudum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?