2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
geçmiş olsun canım benim o kadar değil senin bayağı ilerlemiş inşallah doğumdan sonra düzelir kurtuluruz ben seni çok çok iyi anlıyorum Allah yardımcın olsun
Saol canim ferrum kan hapindan sonra oldu bu yirtilmayla beraber olunca çok kotuydum, simdi yirtilma geçtisşükür ama bu kaldi inşallah dediğin gibi doğumdan sonra cabuk gecsin

Saol canim ferrum kan hapindan sonra oldu bu yirtilmayla beraber olunca çok kotuydum, simdi yirtilma geçtisşükür ama bu kaldi inşallah dediğin gibi doğumdan sonra cabuk gecsin
çok geçmiş olsun canm, ferrum hap böyle mi yapıyo. ben de birkaç gün önce başladım kullanmaya

Canım hayırlı olsun çok sevindim allah huzur ve sağlık versin yuvanızda

Kızlar bugun doktora gttik suyumun azaldgını söyledi doktorum böle gderse erkenden sezaryanla dogucak sanırım .33haftalık daha 2 kılo 43cm dua edin bebegme küveste kalmasnı istemıyorum :-(
insallah hayırlısyla zamanında gelir canım bebeğin sağlıklıca

hayırlı olsun yeni eviniz güle güle huzurla oturun inş.

Kızlar kızım günde 2 3 kere hickiriyor. Neden o kadar çok hickiriyor ki

Ve sizlere bir sorum var ben zorunlu sezeryan olacagim çünkü kadim dogumcuda genel cerrahta normal doğum önermesi basurdan dolayı , sizce hastaneye pijama mi gecelik mi götürmek iyidir

Mrb benim de hamilelik öncesi zaten basur vardı şimdi daha da kötüleşti ama doktorum normal doğum olmaz demedi. Acaba kesi için mi tehlikeli olur?
Sezeryanda gecelik daha kullanışlıymış.

Kızlar bugun doktora gttik suyumun azaldgını söyledi doktorum böle gderse erkenden sezaryanla dogucak sanırım .33haftalık daha 2 kılo 43cm dua edin bebegme küveste kalmasnı istemıyorum :-(
Merhaba benim de suyum azdı hem de baya az; hindistan cevizi suyu, havuç suyu ve zemzem suyu içtim bol mikatarda da saf su şu an herşey yolunda, sen de bir an önce dene bunları hangisi fazlalaştırdı bilmemekle beraber doktorum hindistan cevizi suyundan olabilir diyor, sen yine de hepsinden iç imkanın varsa, geçmiş olsun içini de ferah tut, doktoruna güveniyorsan devam et ama şüphelerin varsa bir perinatoloğa gitmeni tavsiye ederim

Kızlar bu arada normal doğum yapan arkadaşlarımız bilirler, pijama mı gecelik mi ikisi birden mi gitmeli hastaneye??

Mrb kizlar bnim kahverengi akintm vardi doktora gittim kizdi calismama izne ayrildum bugun den itibaren ciger gelustrci vuruldm son 1 ayim

Kızlar herkeslere merhaba,buaralar çok yoğunum,artık şu iki hafta geçsinde izine ayrılayım diye dua ediyorum..Hasta olan arkadaşlar umarım biran önce toparlanırlar,geçmiş olsun.. AdaisyLove eviniz de hayırlı olsun güle güle oturun inş canım, safakmeley maşallah kızına canım kocaman olmuş, gözümden kaçan ve hastaneden dönen arkadaşlar varsa da inş güzel haberler almışsınızdır,affınıza sığınıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…