2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Buarada kolonya şişesi hazırlayan arkadaşlar şişeleri kaç cc aldınız? bir türlü kestiremiyorum,yardımcı olursanız çok sevinirim, toist , Mytwin , countryrose siz yapmışsınız sanki kızlar yanlış mı hatırlıyorum ..

sağol cnm bilgi verdiğin için dikkate alıcammm. Allah hepimize yardımcı olsunn

Çok geçmiş olsun cnm Acil şifalar tekrar

Ben bugün 1 tane okudum cnm adım MELTEM
Sağol canım teşekkürler, ekliyorum hemen :)

Kızlar merhaba geldik biz :) Her şey yolundaymış şükür 1900 gr olmuşuz 43 cm de boyumuz :):) Elini emiyordu prenses bir türlü doyuramadım kızı :):)
Yerim ben kızını maşallah fıstığımıza :))
Mrb kizlar bnim kahverengi akintm vardi doktora gittim kizdi calismama izne ayrildum bugun den itibaren ciger gelustrci vuruldm son 1 ayim
Geçmiş olsun bence de sen dinlenmelisin artık.

Allah kabul etsin canım

Canım ben 50 cc aldım baya büyük yani istersen bir boy küçüğü de olabilir ama bence 50 cc ideal 50 kişiye dağıtmak için

Mrb kizlar bnim kahverengi akintm vardi doktora gittim kizdi calismama izne ayrildum bugun den itibaren ciger gelustrci vuruldm son 1 ayim
Ah ah ah gerek vsr mıydı riske peki inan sana kaç zaman hissettiğimi izne çıkmam gerektiğini söledim iyikide gittin doktora

Lütfen ama lütfen kendine yapma bunu ki gebeliğin başında izne ayrılma işine hep olumlu bakıp sona doğru bende birşey yok dedin

Canım senin durumun özel ve ona göre davranman lazımdı şükür ki ayrıldın azcık yat dinlen hep 32 yi göreyim derdin sen 36 38 i de göreceksin nasipse bak ben bir düşük yaşadım kendimi her yorduğum zaman o acı zaman aklıma geliyor kendime gelip dinleniyorum ozaman söz vermiştim rabbim bebek verirse hiç kendimi yormayacağım demiştim

Kızlar artık temizlik yapamıyorum belim kasıgım heryerim agırıyor

Maşall="safakmeley, post: 39983252, member: 635548"]Kızlar merhaba geldik biz :) Her şey yolundaymış şükür 1900 gr olmuşuz 43 cm de boyumuz :):) Elini emiyordu prenses bir türlü doyuramadım kızı :):)[/QUOTE]
Masallah prensese canim buyumus.buvesnada dr lariniz nekadar dogacagina dair bir tahmin yurutuyormu bebislerin kilosu hakkinda

çok geçmiş olsun canm, ferrum hap böyle mi yapıyo. ben de birkaç gün önce başladım kullanmaya

Canim kabizlik yapiyor dikkat et onu kullanirken acı yeme, fazla ikinma, ben aci yememistim kabizda değildim ama bu hale geldim bi hafta olmuştu kullanmaya baslayali ,hemen biraktim, simdi sşurup gibi bisey iciyoeum

Mrb benim de hamilelik öncesi zaten basur vardı şimdi daha da kötüleşti ama doktorum normal doğum olmaz demedi. Acaba kesi için mi tehlikeli olur?
Sezeryanda gecelik daha kullanışlıymış.

Benimde ayni canim hamilelik oncesi vardi 23. Haftamdan beri çok kotu, doktorumda 3 defa basur ameliyati geçirmiş ve benim o halimi görünce normal doğumla çok daha kotu olur dedi, tromboze olur mahveder seni dedi, zaten cesaretin kirildi normal doğum konusunda

Canim ya bi tansiyon ve idrar tahlilinde protein kaybi var mi baktirmani tavsiye ederim protein kaybi boyle sislik yapar ve atlanmamasi gereken bir durum..gecmis olsun

MasaAllah kuzuna canım oyy ben onun elini yerim

Ne güzel herşeyin yolunda olmasına çok sevindim, kızına da maşallah :)

Maşall="safakmeley, post: 39983252, member: 635548"]Kızlar merhaba geldik biz :) Her şey yolundaymış şükür 1900 gr olmuşuz 43 cm de boyumuz :):) Elini emiyordu prenses bir türlü doyuramadım kızı :):)
Masallah prensese canim buyumus.buvesnada dr lariniz nekadar dogacagina dair bir tahmin yurutuyormu bebislerin kilosu hakkinda[/QUOTE]

Bin kere maşallahGozunaydin canım çok sevindim iyi olmanıza, ayy ne sevimlidir yaa ben de öyle görmeyi çok istiyorum:)
Teşekkür ediyorum teyzeleri, doktor tahmini doğum ağırlığı vermedi, doğumla ilgili de konuşmadık henüz :)
toist öperiz teyzesi

Çok geçmiş olsun. Bende astım da var o yüzden narkoz daha tehlikeli. Önümüzdeki haftalara bakcaz artık :))

Iyi akşamlar kızlar. .tansiyonunuz genelde kaclarda ..benim hep 9 a 6 olurdu.bugun ilk defa 12 ye 6 çıktı. .yüksek dimi?? Basım çok agrio sanırım bu yüzden ne yapsam bilemedim neden oldu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…