Sağol canım teşekkürler, ekliyorum hemen :)sağol cnm bilgi verdiğin için dikkate alıcammm. Allah hepimize yardımcı olsunn
Çok geçmiş olsun cnm Acil şifalar tekrar
Ben bugün 1 tane okudum cnm adım MELTEM
Yerim ben kızını maşallah fıstığımıza :))Kızlar merhaba geldik biz :) Her şey yolundaymış şükür 1900 gr olmuşuz 43 cm de boyumuz :):) Elini emiyordu prenses bir türlü doyuramadım kızı :):)
Geçmiş olsun bence de sen dinlenmelisin artık.Mrb kizlar bnim kahverengi akintm vardi doktora gittim kizdi calismama izne ayrildum bugun den itibaren ciger gelustrci vuruldm son 1 ayim
Allah kabul etsin canımOkudum canim
Canım ben 50 cc aldım baya büyük yani istersen bir boy küçüğü de olabilir ama bence 50 cc ideal 50 kişiye dağıtmak içinBuarada kolonya şişesi hazırlayan arkadaşlar şişeleri kaç cc aldınız? bir türlü kestiremiyorum,yardımcı olursanız çok sevinirim,toist , Mytwin , countryrose siz yapmışsınız sanki kızlar yanlış mı hatırlıyorum ..
Ah ah ah gerek vsr mıydı riske peki inan sana kaç zaman hissettiğimi izne çıkmam gerektiğini söledim iyikide gittin doktoraMrb kizlar bnim kahverengi akintm vardi doktora gittim kizdi calismama izne ayrildum bugun den itibaren ciger gelustrci vuruldm son 1 ayim
MasaAllah kuzuna canım oyy ben onun elini yerimKızlar merhaba geldik biz :) Her şey yolundaymış şükür 1900 gr olmuşuz 43 cm de boyumuz :):) Elini emiyordu prenses bir türlü doyuramadım kızı :):)
Canım güle güle oturun evinizdeTeşekkür ederim canım
Amin canım benim teşekkür ederim
Ne güzel herşeyin yolunda olmasına çok sevindim, kızına da maşallah :)Kızlar merhaba geldik biz :) Her şey yolundaymış şükür 1900 gr olmuşuz 43 cm de boyumuz :):) Elini emiyordu prenses bir türlü doyuramadım kızı :):)
Canim dikkat et 36 dami alincakMrb kizlar bnim kahverengi akintm vardi doktora gittim kizdi calismama izne ayrildum bugun den itibaren ciger gelustrci vuruldm sondikka 1 ayim
çok geçmiş olsun canm, ferrum hap böyle mi yapıyo. ben de birkaç gün önce başladım kullanmaya
Mrb benim de hamilelik öncesi zaten basur vardı şimdi daha da kötüleşti ama doktorum normal doğum olmaz demedi. Acaba kesi için mi tehlikeli olur?
Sezeryanda gecelik daha kullanışlıymış.
Geçmiş olsun canım cok şükür :)Günaydın kızlar. Tek tek Alıntı yapamadım Allah razı olsun hepinizden. Daha iyiyim bugün çok şükür. Toparlanma sürecine girdim sanırım.
Eksikleri tamamlamak lazım malum.
Canim ya bi tansiyon ve idrar tahlilinde protein kaybi var mi baktirmani tavsiye ederim protein kaybi boyle sislik yapar ve atlanmamasi gereken bir durum..gecmis olsunhasta olan arkadaşlarıma çok geçmiş olsun Rabbim tez zamanda şifa versin
2 gündür benimde gözlerim şiş anlamıyorum neden şiştiler ki uykusuz kalmıyorum çok uyumuyorum her zamanki gibi yaşıyorum durup dururken gözlerim şişti ara sıra yanıyorda
Bin kere maşallahKızlar merhaba geldik biz :) Her şey yolundaymış şükür 1900 gr olmuşuz 43 cm de boyumuz :):) Elini emiyordu prenses bir türlü doyuramadım kızı :):)
Canım hepimiz öyleyiz artık çoook dikkatli olmamız gerek içimizde 2 kg lık can taşıyoruz.Kızlar artık temizlik yapamıyorum belim kasıgım heryerim agırıyor
Sağol canım çok şükür :) siz nasıl oldunuz bebişinizle hastaneden geldikten sonra :)Geçmiş olsun canım cok şükür :)
Kızlar herkeslere merhaba,buaralar çok yoğunum,artık şu iki hafta geçsinde izine ayrılayım diye dua ediyorum..Hasta olan arkadaşlar umarım biran önce toparlanırlar,geçmiş olsun.. @Ariver eviniz de hayırlı olsun güle güle oturun inş canım,safakmeley maşallah kızına canım kocaman olmuş, gözümden kaçan ve hastaneden dönen arkadaşlar varsa da inş güzel haberler almışsınızdır,affınıza sığınıyorum..
MasaAllah kuzuna canım oyy ben onun elini yerim
Ne güzel herşeyin yolunda olmasına çok sevindim, kızına da maşallah :)
Masallah prensese canim buyumus.buvesnada dr lariniz nekadar dogacagina dair bir tahmin yurutuyormu bebislerin kilosu hakkinda[/QUOTE]Maşall="safakmeley, post: 39983252, member: 635548"]Kızlar merhaba geldik biz :) Her şey yolundaymış şükür 1900 gr olmuşuz 43 cm de boyumuz :):) Elini emiyordu prenses bir türlü doyuramadım kızı :):)
Teşekkür ediyorum teyzeleri, doktor tahmini doğum ağırlığı vermedi, doğumla ilgili de konuşmadık henüz :)Bin kere maşallahGozunaydin canım çok sevindim iyi olmanıza, ayy ne sevimlidir yaa ben de öyle görmeyi çok istiyorum:)
Çok geçmiş olsun. Bende astım da var o yüzden narkoz daha tehlikeli. Önümüzdeki haftalara bakcaz artık :))Benimde ayni canim hamilelik oncesi vardi 23. Haftamdan beri çok kotu, doktorumda 3 defa basur ameliyati geçirmiş ve benim o halimi görünce normal doğumla çok daha kotu olur dedi, tromboze olur mahveder seni dedi, zaten cesaretin kirildi normal doğum konusunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?