2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
cnmm yaa Allah razı olsun inan kı ıkı haftadır akıntım var ve cok tedırgınım yarın doktor kontrolum var 4 5 gun once acıle gıttım akıntı ıcın kacak yada sızıntı varsa alttan kontrol edılmesı gerekırmıs yaptrmadm ultrasonda normal gozuktugu ıcın bakalım yarın bnm doktorum ne dıyecek

arkadaslar doktor verdıgı ultrason kagıdında amnıyon sıvısının olcumunu de verıyo mu ve sızlerın kac cm acaba

dünden beri burun akıntı var kızlar. bugün k.b.b. ye gittim. sinüzit olmuşum. aksef diye bir antibiyotik verdi. kullanıp kullanmama konusunda karasız kaldım. sizce ne yapmalıyım?
Canım bence kullanma şurda kaç günümüz kaldı ki bebeğini şimdiden antibiyotikle tanıştırma.

dünden beri burun akıntı var kızlar. bugün k.b.b. ye gittim. sinüzit olmuşum. aksef diye bir antibiyotik verdi. kullanıp kullanmama konusunda karasız kaldım. sizce ne yapmalıyım?
Canım bence kullanma şurda kaç günümüz kaldı ki bebeğini şimdiden antibiyotikle tanıştırma.

p
canim ben persembe okumustum 1 tane eklemistin sanirim ismim Gunay

Canim ya bi tansiyon ve idrar tahlilinde protein kaybi var mi baktirmani tavsiye ederim protein kaybi boyle sislik yapar ve atlanmamasi gereken bir durum..gecmis olsun
çok saol evet canım bende nette okudum konuyla ilgili bazı şeyler ama tansiyonuma kendim bakıyorum günlük zaten proteine de geçen ay bakılmıştı ama tekrar söylicem doktoruma durumu
ama canım sıkılmıştı biraz ondan oldu galiba şimdi geçti şükür

Günaydın kızlar. Tek tek Alıntı yapamadım Allah razı olsun hepinizden. Daha iyiyim bugün çok şükür. Toparlanma sürecine girdim sanırım.
Eksikleri tamamlamak lazım malum.
Canim gecmis olsun, tam takip edemedim, insallah onemli bisey yokmustur?? Geceleri gecmise bakabiliyorum, onda da cogu zaman uyuyakaliyorum:)) kusura bakma.

Kızlar ben bugun bebikimin utulerini yaptım cekmecelere yerleştirdim. Cantasini hazirladimmm içim rahatladı yaaa . Kendi cantamida hazirlicam bi ara tabi bi gecelik prima falan alırsak

Iyi akşamlar kızlar. .tansiyonunuz genelde kaclarda ..benim hep 9 a 6 olurdu.bugun ilk defa 12 ye 6 çıktı. .yüksek dimi?? Basım çok agrio sanırım bu yüzden ne yapsam bilemedim neden oldu acaba
Canım 14 9 olursa beni ara dedi doktorum. Benim hep 12 civarı çıkıyordu. Artık tuzu azalttım suyu arttırdım başım da ağrımıyor 11. 5 10 4 çıkıyor makina aldım eve sırf bu sebepten. 14 olursa tehlikeli ama 12 normal
arkadaslar doktor verdıgı ultrason kagıdında amnıyon sıvısının olcumunu de verıyo mu ve sızlerın kac cm acaba
Maalesef canım vermiyor veriyorsa da bende bilmiyorum
Bu arada canım suyun azalıyor diye düşünme şütfen kontrolünde çıkar ve çok ıslanır çamaşırın

p
canim ben persembe okumustum 1 tane eklemistin sanirim ismim Gunay
Eklemiştim canım onun Duası yapıldı :)

Canim gecmis olsun, tam takip edemedim, insallah onemli bisey yokmustur?? Geceleri gecmise bakabiliyorum, onda da cogu zaman uyuyakaliyorum:)) kusura bakma.

Çok sağol canım şimdi iyiyim grip olmuştum. Estağfirullah ne kusuru düşünmen yeter :)
Okadar ütüle ütüle iki cekmece dolsun :)
Ama ben yerim o minnak elleri Ayakları ya. Maşallah canım ellerine sağlık. Hayırlısıyla giydir de inşallah :)

İyi akşamlar bizde bugün doktora gittik kıjımla Maşallah Suphanallah prensesim 2800 gram 47 cm olmuş tam bir tombiş Bundan 20 gün önce doğum yoluna girmiş olan bebişim tekrar ters dönmüş ona çok şaşırdım.. Doktorum son gün bile dönebilir ama zaten daha öncesinde sezeryanlı olduğum için sorun olmadığını söyledi.. Bu arada 23 Nisan'da Allah'ın izniyle bebişime kavuşuyorum günümüzü belirledik.. Rabbim hepimize de bana da nasip etsin yavrularımızı kucaklamayı..

vayy maşallah kızına, topiğin en kilolu bebişi sanırım şimdilik :) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Amin canım inşallah hepimiz inşallah yaşayalım o mutluluğu
maşallah tü tü tü

Gule gule oturun insallah canim:)) darisi bizlerin basina:)

Ohh maşallah tombik kızına darısı biizm bebişlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…