2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Sonta ne neden takiliyor nereye takiliyor

vayy maşallah kızına, topiğin en kilolu bebişi sanırım şimdilik :) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Âmin çok teşekkürler..
Ohh maşallah tombik kızına darısı biizm bebişlere
Âmin inşallah tüm bebişlerimiz sağlıkla tombişleşir.. Ben 5.5 kilo doğmuşum genetikmiş doktorum söylemişti anne Yada baba iri doğarsa bebeğe yansıyormuş..

denizkaan, post: 39985580, member: 628948"]Çok geçmiş olsun. Bende astım da var o yüzden narkoz daha tehlikeli. Önümüzdeki haftalara bakcaz artık :))[/QUOTE]
İnsallah herşey yolunda olurda saglikla aliriz bebisleri kucagimiza canim

Sonta ne neden takiliyor nereye takiliyor
canım sonda sezaryenden hemen önce ameliyathanede idrar kesene takılan alet
hani sezaryende belden aşağını uzun süre hissedemiyosun ya tuvaletini kaçırma diye takılıyor uyuşukluğun geçtiği sırada çıkarıyorlar böyle uzun bi hortum bi ucu malum yerinde takılı bi ucunda da poşet gibi bişey takılı

Cik sujurr bu zamna sorunsz geldik simdi bu vi bir ayda bebege kilo alirmm gerek 1700 grgr ufak kalmis keske dedigin gibi erkn ciksaydm ama nasip ins skntisz gecer gider bugunler

Ayyyy benim canim cok tatli ben onun acisina dayanamam bayilir giderim ya herkese takiliyor mu o.Ay insallah normal dogum yaparim ; (

Ayyyy benim canim cok tatli ben onun acisina dayanamam bayilir giderim ya herkese takiliyor mu o.Ay insallah normal dogum yaparim ; (
Bak canım sana bişey anlatayım ilk doğumum normal oldu aslında sezerydedim olscaktı drumuz öyle söylemişti bebek iri sen minyonsun doğuramazsın vs vs sonra benim canım çok kıymetli dedim pazarlık yaptım bir güzel bana başıma gelecek şeyleri anlattı sonda lavman vs ben dedim olmaz beni uyutun öyle takın :) tam son kontrolümüze 2 gün vardı sezeryan günü verrcekyi dr bir gece girdim yatağa uyumaya dalmışım 10 dak çat diye biri popoma şaplak attı :) eşim sandım arkamı bir döndüm kızıcam güya el şakası yapma diye kimse yok ama kalktım ayağa suyum geliyor hemen toparlandık acile gittik lavman da yaptılar açıklık ta ölçtüler hepsi oluyor yani ama umursamıyorsun korktuğum gibi değilmiş netice güzel ertesi gün oğlum normal doğdu 37 nin ilk günüydü herşey olscağına varıyor sen içini ferah tut korkma rabbim sabrını veriyor

Aciya daysnamiyorum insallah acimaz

Kizlar iyi aksamlar dun gece saat 12:30da karnimin toplandigini bebegimin kasildigini hissettim zaman gectikce siklasti ve baski yapmaya basladi esiide uyutmadim hastaneye gittik dogum sancilarin baslamis dedi dr nts ye bagladi ama cok kucuk oldugu icin hastanebib yeterli olmadigini dogum ewine yonlendirdi buraya geldik acilmam olsaydi dogm olcakmisti kasilmam ve sancilarim %75 ti nts de cok korktum burasida acilman varsa kabul edemeyiz dedi napacagimizi sasirdik oteki ozelleri arastiriyoruz bi yandan acilmama bqkildi acilma olmayinca bi oh cektuk ama sabcimi durdurman icib serum fitil falan verdiler bebegin cigerleri icin 2doz igne wuruldum 12 saat arayla suanda yatiyorum hastanede cok korktum kizkar bebegim erkenden gelicek diye cok kucuk daha Allqgim korusun dualariniza ihiyacimiz war teyzeler suan sancilarim hafiflemis insallah taburcu oluruz yarin esim perisan oldu uykusuzluktan kosturmadan ben annem deseniz oyle uykusuzum ama ewime gitmek istiyorum biran once insalah bebiisim bize kotu sakacik yaptigiyla kalir we daha bekler kuzuma bisey olmasindan korkuyorum

Maşallah canım bes kilo dogar senin bebis simdiden böyleyse Maşallah prensese sağlıkla gelsin ins

Canim benim Allah acil şifa versin dua ederiz biz. Sen stres yapma olumlu güzel seyler düşün. Neyseki sancin gecmis ins yarına daha da iyi olacaksin kötü seyler düşünme. Bebegin de zamaninda sağlıklı bi şekilde gelecek annesinin kucağına. Üzülme olur mu

MasaAllah tosun olmuş tosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…