2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Hayirli olsun canim. Ailenle bebisinle gule gule oturmak nasip olur insallah :)
yussem canim benim 15 cc gibi bisey baya kucuk ama bence toist in aldigi sise gayet uygun 50 cc ideal onu tavsiye ederim :)

Kızlar bugünlerde kasılmalar artış göstermiş ve bu artışların en büyük nedeni fazla su içmememizmiş en az 2.5 lt içmek gerekiyor Allah hepimize hayırlı zamanında sağlıklı bir şekilde dogurmayı nasip etsin inşaAllahhh

Canim cok gecmis olsun Allahim acil sifalar versin. Bebis size saka yapmis annesi Allahin izniyle zamanini bekler insallah. Uzulme stres yapma olur mu dualarimiz seninle opuyoruz sizi dikkat edin kendinize...

Amin canim benim amin insallah suanda tek dusundugumuz sey insallqh saglikla zamanibda gelir bebegim

Oyyyyy yavrumaa kıyamammm kimbilir nasl korkup evham yapmışsındır rabbim gününü tamamlamayı sağlıklıca doğmayı nasip etsin canımmm 2 ay daha dayanman lazm minik prensesss

Oyyyyy yavrumaa kıyamammm kimbilir nasl korkup evham yapmışsındır rabbim gününü tamamlamayı sağlıklıca doğmayı nasip etsin canımmm 2 ay daha dayanman lazm minik prensesss
Lilimm canim hemde nasil korkutmak cok korktuk bakalim bubdan sbra daha dukkat edicez mecburen daha cok kucuk bitanem biraz daha buyusun

maşallah canım kızına :)

Lilimm canim hemde nasil korkutmak cok korktuk bakalim bubdan sbra daha dukkat edicez mecburen daha cok kucuk bitanem biraz daha buyusun

Cok gecmis olsun, azcik daha dursun sabirsizz prensessss. Uzme kendini aannesi, insaAllah zamaninda saglikla alirsin kucagina

safakmeley .!.:
Kızlar merhaba geldik biz :) Her şey yolundaymış şükür 1900 gr olmuşuz 43 cm de boyumuz :):) Elini emiyordu prenses bir türlü doyuramadım kızı :):)
Masallah gelinime :) Allah nazarlardan korusun :*

Hey masallahh ne guzel bakmissin prensese annesi.. Tarihi de belirlemissiniz ne guzell Allah saglicakla kavusmayi nasip etsin :)

Gule gule oturun insallah canim:)) darisi bizlerin basina:)
Teşekkür ederim canım :) Amin kuzum rabbım herkese nasip etsin inşallah. .
toist cok gecmis olsun canim...@ariver sanada hayirli olsun cnm...herkesler iyi olsun insallah bizimde kontrol cuma sabirsizlikla bekliyoruz cimcimeyi gormeyi
Teşekkür ederim canım :) ben perşembe yine gorecem kızımı. 2 kilo olmuştur inşallah geçen hafta 1750 grdi :)
Âmin çok teşekkürler..

Âmin inşallah tüm bebişlerimiz sağlıkla tombişleşir.. Ben 5.5 kilo doğmuşum genetikmiş doktorum söylemişti anne Yada baba iri doğarsa bebeğe yansıyormuş..
Ayyy maşallah canım kilosu çok güzel neredeyse 3 kilo olmuş 41 kere maşallah :)
Ben 2500 gr doğmuşum inşallah kızım bana çekmez :)

GEÇMİŞ OLSUN CANIM. İNŞALLAH VAKTİNİ BEKLER BEBEĞİN, ARTIK HEPİMİZDE BAŞLADI BU KORKULAR, BELİRTİLER. ÜÇ DÖRT HAFTA DAHA DAYANSALAR EN AZINDAN BİRAZ DAHA RAHAT EDERİZ...

Hayirli olsun canim. Ailenle bebisinle gule gule oturmak nasip olur insallah :)
yussem canim benim 15 cc gibi bisey baya kucuk ama bence toist in aldigi sise gayet uygun 50 cc ideal onu tavsiye ederim :)
Teşekkür ederim canım benim :)
Senin de doğum. Günün kutlu olsun. Bebislerin siz gecirecegin son doğum günü. Seneye bu zamanlarda kocaman olmuş olacaklar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…