Hayirli olsun canim. Ailenle bebisinle gule gule oturmak nasip olur insallah :)Kızlar çok şükür ev aldık :) yarın tapu işlemlerine başlıcaz. Biraz fazla odedik ama ne yapalım ustumden bir yük kalktı sanki. Biraz tadilat yapılacak evde bana kalsa bişeye gerek yok ama eşim bi kaç şey degistirmek istiyor :) 20 güne falan tasiniriz Allahin izniyle
Canim cok gecmis olsun Allahim acil sifalar versin. Bebis size saka yapmis annesi Allahin izniyle zamanini bekler insallah. Uzulme stres yapma olur mu dualarimiz seninle opuyoruz sizi dikkat edin kendinize...Kizlar iyi aksamlar dun gece saat 12:30da karnimin toplandigini bebegimin kasildigini hissettim zaman gectikce ve baski yapmaya basladi esiide uyastaneye gittik dogum sancilarin baslamis dedi dr nts ye bagladi ama cok kucuk oldugu icin hastanebib yeterli olmadigini dogum ewine yonlendirdi buraya geldik acilmam olsaydi dogm olcakmisti kasilmam ve sancilarim %75 ti nts de cok korktum burasida acilman varsa kabul edemeyiz dedi napacagimizi sasirdik oteki ozelleri arastiriyoruz bi yandan acilmama bqkildi acilma olmayinca bi oh cektuk ama sabcimi durdurman icib serum fitil falan verdiler bebegin cigerleri icin 2doz igne wuruldum 12 saat arayla suanda yatiyorum hastanede cok korktum kizkar bebegim erkenden gelicek diye cok kucuk daha Allqgim korusun dualariniza ihiyacimiz war teyzeler suan sancilarim hafiflemis insallah taburcu oluruz yarin esim perisan oldu uykusuzluktan kosturmadan ben annem deseniz oyle uykusuzum ama ewime gitmek istiyorum biran once insalah bebiisim bize kotu sakacik yaptigiyla kalir we daha bekler kuzuma bisey olmasindan korkuyorum
Amin canim benim amin insallah suanda tek dusundugumuz sey insallqh saglikla zamanibda gelir bebegimCanim benim Allah acil şifa versin dua ederiz biz. Sen stres yapma olumlu güzel seyler düşün. Neyseki sancin gecmis ins yarına daha da iyi olacaksin kötü seyler düşünme. Bebegin de zamaninda sağlıklı bi şekilde gelecek annesinin kucağına. Üzülme olur mu
Kizlar iyi aksamlar dun gece saat 12:30da karnimin toplandigini bebegimin kasildigini hissettim zaman gectikce siklasti ve baski yapmaya basladi esiide uyutmadim hastaneye gittik dogum sancilarin baslamis dedi dr nts ye bagladi ama cok kucuk oldugu icin hastanebib yeterli olmadigini dogum ewine yonlendirdi buraya geldik acilmam olsaydi dogm olcakmisti kasilmam ve sancilarim %75 ti nts de cok korktum burasida acilman varsa kabul edemeyiz dedi napacagimizi sasirdik oteki ozelleri arastiriyoruz bi yandan acilmama bqkildi acilma olmayinca bi oh cektuk ama sabcimi durdurman icib serum fitil falan verdiler bebegin cigerleri icin 2doz igne wuruldum 12 saat arayla suanda yatiyorum hastanede cok korktum kizkar bebegim erkenden gelicek diye cok kucuk daha Allqgim korusun dualariniza ihiyacimiz war teyzeler suan sancilarim hafiflemis insallah taburcu oluruz yarin esim perisan oldu uykusuzluktan kosturmadan ben annem deseniz oyle uykusuzum ama ewime gitmek istiyorum biran once insalah bebiisim bize kotu sakacik yaptigiyla kalir we daha bekler kuzuma bisey olmasindan korkuyorum
Lilimm canim hemde nasil korkutmak cok korktuk bakalim bubdan sbra daha dukkat edicez mecburen daha cok kucuk bitanem biraz daha buyusunOyyyyy yavrumaa kıyamammm kimbilir nasl korkup evham yapmışsındır rabbim gününü tamamlamayı sağlıklıca doğmayı nasip etsin canımmm 2 ay daha dayanman lazm minik prensesss
CANIM HEPSİ COK GUZEL GULE GULE KULLANIN INŞALLAH :)kızımızın son cicikleri; tecrübeli annelerden yola çıkarak 1 tane daha yedek olması için 5'li hastane çıkışı aldım bir de battaniyesiniEki Görüntüle 1457000 Eki Görüntüle 1457001 Eki Görüntüle 1457002 Eki Görüntüle 1457003 Eki Görüntüle 1457004 Eki Görüntüle 1457005
Lilimm canim hemde nasil korkutmak cok korktuk bakalim bubdan sbra daha dukkat edicez mecburen daha cok kucuk bitanem biraz daha buyusun
gozunaydın,maşallah kızına canım :)Kızlar merhaba geldik biz :) Her şey yolundaymış şükür 1900 gr olmuşuz 43 cm de boyumuz :):) Elini emiyordu prenses bir türlü doyuramadım kızı :):)
maşallah canım kızına :)İyi akşamlar bizde bugün doktora gittik kıjımla Maşallah Suphanallah prensesim 2800 gram 47 cm olmuş tam bir tombişBundan 20 gün önce doğum yoluna girmiş olan bebişim tekrar ters dönmüş ona çok şaşırdım.. Doktorum son gün bile dönebilir ama zaten daha öncesinde sezeryanlı olduğum için sorun olmadığını söyledi.. Bu arada 23 Nisan'da Allah'ın izniyle bebişime kavuşuyorum günümüzü belirledik.. Rabbim hepimize de bana da nasip etsin yavrularımızı kucaklamayı..
Lilimm canim hemde nasil korkutmak cok korktuk bakalim bubdan sbra daha dukkat edicez mecburen daha cok kucuk bitanem biraz daha buyusun
Kızlar merhaba geldik biz :) Her şey yolundaymış şükür 1900 gr olmuşuz 43 cm de boyumuz :):) Elini emiyordu prenses bir türlü doyuramadım kızı :):)
Hepsi harika canim benimm gule gule giysin insallah melegin :)kızımızın son cicikleri; tecrübeli annelerden yola çıkarak 1 tane daha yedek olması için 5'li hastane çıkışı aldım bir de battaniyesiniEki Görüntüle 1457000 Eki Görüntüle 1457001 Eki Görüntüle 1457002 Eki Görüntüle 1457003 Eki Görüntüle 1457004 Eki Görüntüle 1457005
Masallah gelinime :) Allah nazarlardan korusun :*safakmeley .!.:Kızlar merhaba geldik biz :) Her şey yolundaymış şükür 1900 gr olmuşuz 43 cm de boyumuz :):) Elini emiyordu prenses bir türlü doyuramadım kızı :):)
Hey masallahh ne guzel bakmissin prensese annesi.. Tarihi de belirlemissiniz ne guzell Allah saglicakla kavusmayi nasip etsin :)bizde bugün doktora gittik kıjımla Maşallah Suphanallah prensesim 2800 gram 47 cm olmuş tam bir tombişBundan 20 gün önce doğum yoluna girmiş olan bebişim tekrar ters dönmüş ona çok şaşırdım.. Doktorum son gün bile dönebilir ama zaten daha öncesinde sezeryanlı olduğum için sorun olmadığını söyledi.. Bu arada 23 Nisan'da Allah'ın izniyle bebişime kavuşuyorum günümüzü belirledik.. Rabbim hepimize de bana da nasip etsin yavrularımızı kucaklamayı..
Teşekkür ederim canım :) Amin kuzum rabbım herkese nasip etsin inşallah. .Gule gule oturun insallah canim:)) darisi bizlerin basina:)
Teşekkür ederim canım :) ben perşembe yine gorecem kızımı. 2 kilo olmuştur inşallah geçen hafta 1750 grdi :)toist cok gecmis olsun canim...@ariver sanada hayirli olsun cnm ...herkesler iyi olsun insallah bizimde kontrol cuma sabirsizlikla bekliyoruz cimcimeyi gormeyi
Ayyy maşallah canım kilosu çok güzel neredeyse 3 kilo olmuş 41 kere maşallah :)Âmin çok teşekkürler..
Âmin inşallah tüm bebişlerimiz sağlıkla tombişleşir.. Ben 5.5 kilo doğmuşum genetikmiş doktorum söylemişti anne Yada baba iri doğarsa bebeğe yansıyormuş..
GEÇMİŞ OLSUN CANIM. İNŞALLAH VAKTİNİ BEKLER BEBEĞİN, ARTIK HEPİMİZDE BAŞLADI BU KORKULAR, BELİRTİLER. ÜÇ DÖRT HAFTA DAHA DAYANSALAR EN AZINDAN BİRAZ DAHA RAHAT EDERİZ...Kizlar iyi aksamlar dun gece saat 12:30da karnimin toplandigini bebegimin kasildigini hissettim zaman gectikce siklasti ve baski yapmaya basladi esiide uyutmadim hastaneye gittik dogum sancilarin baslamis dedi dr nts ye bagladi ama cok kucuk oldugu icin hastanebib yeterli olmadigini dogum ewine yonlendirdi buraya geldik acilmam olsaydi dogm olcakmisti kasilmam ve sancilarim %75 ti nts de cok korktum burasida acilman varsa kabul edemeyiz dedi napacagimizi sasirdik oteki ozelleri arastiriyoruz bi yandan acilmama bqkildi acilma olmayinca bi oh cektuk ama sabcimi durdurman icib serum fitil falan verdiler bebegin cigerleri icin 2doz igne wuruldum 12 saat arayla suanda yatiyorum hastanede cok korktum kizkar bebegim erkenden gelicek diye cok kucuk daha Allqgim korusun dualariniza ihiyacimiz war teyzeler suan sancilarim hafiflemis insallah taburcu oluruz yarin esim perisan oldu uykusuzluktan kosturmadan ben annem deseniz oyle uykusuzum ama ewime gitmek istiyorum biran once insalah bebiisim bize kotu sakacik yaptigiyla kalir we daha bekler kuzuma bisey olmasindan korkuyorum
Teşekkür ederim canım benim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?