- 8 Kasım 2013
- 9.261
- 11.890
- 498
Sana özel mesaj atıcam birkaç tavsiyem olacak yiyecek ile ilgili
Kizlar iyi aksamlar dun gece saat 12:30da karnimin toplandigini bebegimin kasildigini hissettim zaman gectikce siklasti ve baski yapmaya basladi esiide uyutmadim hastaneye gittik dogum sancilarin baslamis dedi dr nts ye bagladi ama cok kucuk oldugu icin hastanebib yeterli olmadigini dogum ewine yonlendirdi buraya geldik acilmam olsaydi dogm olcakmisti kasilmam ve sancilarim %75 ti nts de cok korktum burasida acilman varsa kabul edemeyiz dedi napacagimizi sasirdik oteki ozelleri arastiriyoruz bi yandan acilmama bqkildi acilma olmayinca bi oh cektuk ama sabcimi durdurman icib serum fitil falan verdiler bebegin cigerleri icin 2doz igne wuruldum 12 saat arayla suanda yatiyorum hastanede cok korktum kizkar bebegim erkenden gelicek diye cok kucuk daha Allqgim korusun dualariniza ihiyacimiz war teyzeler suan sancilarim hafiflemis insallah taburcu oluruz yarin esim perisan oldu uykusuzluktan kosturmadan ben annem deseniz oyle uykusuzum ama ewime gitmek istiyorum biran once insalah bebiisim bize kotu sakacik yaptigiyla kalir we daha bekler kuzuma bisey olmasindan korkuyorum
dogum gunun kutlu olsun canım tam gunune gelmıs kontrolun annelerıne harıka hedıye verıyor daha sımdıden kucuk prensler :) hadı hayırlı haberlerle gel cnm inşALLAH :)Herkese gunaydiiinbugun dogum günüm ve biiz hediyelerimle buluscaaaazzz coook heyecanliyiz
çok ciciler güzel günlerde giysin :)
CANIM HEPSİ COK GUZEL GULE GULE KULLANIN INŞALLAH :)
kızlar günaydınlar, teşekkür ederim; Allah hepimize iyi günlerde kullanmamızı nasip etsin inşallah.Hepsi harika canim benimm gule gule giysin insallah melegin :)
canım benim doğum günü kutlu olsun, bebişlersiz son doğum günün, seneye kocaman olacaklar inşallah...Herkese gunaydiiinbugun dogum günüm ve biiz hediyelerimle buluscaaaazzz coook heyecanliyiz
inşallah canım umutla o günü bekliyorumSaol canim ferrum kan hapindan sonra oldu bu yirtilmayla beraber olunca çok kotuydum, simdi yirtilma geçtisşükür ama bu kaldi inşallah dediğin gibi doğumdan sonra cabuk gecsin
Teşekkür ederim canım benim :)
Senin de doğum. Günün kutlu olsun. Bebislerin siz gecirecegin son doğum günü. Seneye bu zamanlarda kocaman olmuş olacaklar :)
dogum gunun kutlu olsun canım tam gunune gelmıs kontrolun annelerıne harıka hedıye verıyor daha sımdıden kucuk prensler :) hadı hayırlı haberlerle gel cnm inşALLAH :)
Hepinize tesekkur ederim canlarimm, hep birlikte nice senelere insallah :)kızlar günaydınlar, teşekkür ederim; Allah hepimize iyi günlerde kullanmamızı nasip etsin inşallah.
canım benim doğum günü kutlu olsun, bebişlersiz son doğum günün, seneye kocaman olacaklar inşallah...
ailenle birlikte nice senelere
Canım öncelikle geçmiş olsun benim de 30. hafta ve dün bende aynı seyleri yaşadım galiba uyumadim hiç bebek sürekli hareket halinde canımı acitiyirdu ama sancim yoktu ondan gitmedik doktora sürekli altıma vuruyor sürekli idrarim var gibi kasılma mi yaşıyorum acaba okuldayim da korkuyorum ne yapsam yaKizlar iyi aksamlar dun gece saat 12:30da karnimin toplandigini bebegimin kasildigini hissettim zaman gectikce siklasti ve baski yapmaya basladi esiide uyutmadim hastaneye gittik dogum sancilarin baslamis dedi dr nts ye bagladi ama cok kucuk oldugu icin hastanebib yeterli olmadigini dogum ewine yonlendirdi buraya geldik acilmam olsaydi dogm olcakmisti kasilmam ve sancilarim %75 ti nts de cok korktum burasida acilman varsa kabul edemeyiz dedi napacagimizi sasirdik oteki ozelleri arastiriyoruz bi yandan acilmama bqkildi acilma olmayinca bi oh cektuk ama sabcimi durdurman icib serum fitil falan verdiler bebegin cigerleri icin 2doz igne wuruldum 12 saat arayla suanda yatiyorum hastanede cok korktum kizkar bebegim erkenden gelicek diye cok kucuk daha Allqgim korusun dualariniza ihiyacimiz war teyzeler suan sancilarim hafiflemis insallah taburcu oluruz yarin esim perisan oldu uykusuzluktan kosturmadan ben annem deseniz oyle uykusuzum ama ewime gitmek istiyorum biran once insalah bebiisim bize kotu sakacik yaptigiyla kalir we daha bekler kuzuma bisey olmasindan korkuyorum
Nice yıllara canımHepinize tesekkur ederim canlarimm, hep birlikte nice senelere insallah :)
Kizlar iyi aksamlar dun gece saat 12:30da karnimin toplandigini bebegimin kasildigini hissettim zaman gectikce siklasti ve baski yapmaya basladi esiide uyutmadim hastaneye gittik dogum sancilarin baslamis dedi dr nts ye bagladi ama cok kucuk oldugu icin hastanebib yeterli olmadigini dogum ewine yonlendirdi buraya geldik acilmam olsaydi dogm olcakmisti kasilmam ve sancilarim %75 ti nts de cok korktum burasida acilman varsa kabul edemeyiz dedi napacagimizi sasirdik oteki ozelleri arastiriyoruz bi yandan acilmama bqkildi acilma olmayinca bi oh cektuk ama sabcimi durdurman icib serum fitil falan verdiler bebegin cigerleri icin 2doz igne wuruldum 12 saat arayla suanda yatiyorum hastanede cok korktum kizkar bebegim erkenden gelicek diye cok kucuk daha Allqgim korusun dualariniza ihiyacimiz war teyzeler suan sancilarim hafiflemis insallah taburcu oluruz yarin esim perisan oldu uykusuzluktan kosturmadan ben annem deseniz oyle uykusuzum ama ewime gitmek istiyorum biran once insalah bebiisim bize kotu sakacik yaptigiyla kalir we daha bekler kuzuma bisey olmasindan korkuyorum
hamilelikte tansiyon ve baş ağrısına dikkat der doktorlar. tansiyonun bana göre normal ama ağrın devam ederse doktorunla görüş bence.Iyi akşamlar kızlar. .tansiyonunuz genelde kaclarda ..benim hep 9 a 6 olurdu.bugun ilk defa 12 ye 6 çıktı. .yüksek dimi?? Basım çok agrio sanırım bu yüzdenne yapsam bilemedim neden oldu acaba
maaşallah maaşallah maaşallah tü tü tü tü tü 41 kere. kız ne yedin ne içtin sen böyle. allahım sağlıkla getirsin inş bebişini.İyi akşamlar bizde bugün doktora gittik kıjımla Maşallah Suphanallah prensesim 2800 gram 47 cm olmuş tam bir tombişBundan 20 gün önce doğum yoluna girmiş olan bebişim tekrar ters dönmüş ona çok şaşırdım.. Doktorum son gün bile dönebilir ama zaten daha öncesinde sezeryanlı olduğum için sorun olmadığını söyledi.. Bu arada 23 Nisan'da Allah'ın izniyle bebişime kavuşuyorum günümüzü belirledik.. Rabbim hepimize de bana da nasip etsin yavrularımızı kucaklamayı..
sabret moralini bozma,etkileme yavrunu. rabbime inan inşallah yavrucuğun zamanını doldurup öyle gelecek kucağına sağlıkla.Kizlar iyi aksamlar dun gece saat 12:30da karnimin toplandigini bebegimin kasildigini hissettim zaman gectikce siklasti ve baski yapmaya basladi esiide uyutmadim hastaneye gittik dogum sancilarin baslamis dedi dr nts ye bagladi ama cok kucuk oldugu icin hastanebib yeterli olmadigini dogum ewine yonlendirdi buraya geldik acilmam olsaydi dogm olcakmisti kasilmam ve sancilarim %75 ti nts de cok korktum burasida acilman varsa kabul edemeyiz dedi napacagimizi sasirdik oteki ozelleri arastiriyoruz bi yandan acilmama bqkildi acilma olmayinca bi oh cektuk ama sabcimi durdurman icib serum fitil falan verdiler bebegin cigerleri icin 2doz igne wuruldum 12 saat arayla suanda yatiyorum hastanede cok korktum kizkar bebegim erkenden gelicek diye cok kucuk daha Allqgim korusun dualariniza ihiyacimiz war teyzeler suan sancilarim hafiflemis insallah taburcu oluruz yarin esim perisan oldu uykusuzluktan kosturmadan ben annem deseniz oyle uykusuzum ama ewime gitmek istiyorum biran once insalah bebiisim bize kotu sakacik yaptigiyla kalir we daha bekler kuzuma bisey olmasindan korkuyorum
Bulunmayan yiyecekler değil ama yinede burdan yazmak istemiyorum özel mesaj yazarım sana da canım ben günlerce kustum tekbir meyve herşeyi yoluna koyducanım tavsiyelerini bizlerde öğrenebilir miyiz acaba?
aynı durumu bende daha erken haftalarda 23.haftamda yaşadım, bize çantaları hazırlayın her an kapınızı çalabilirim imajını vermek istiyorlar, umarım evine bir an önce karnında bebeğinle sağlıcakla dönersin ve vaktinde doğurursun canım, hepimizin bebeği vaktinde gelmesi temennisiyle.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?