2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
dilek2912 canım benim çok geçmiş olsun. Bol bol dinlen. Az kaldı bebişin bir kaç hafta daha beklicek. Hem acilman yokmuş suyun da gelmedigine göre sancı serumlarla kesilir hiç korkup strese girme. Minnoş size şaka yapmış sizi yoklamis ne kadar hazırsınız diye. Rabbim meleklerimizi zamanında kucagimiza almayi nasip etsin inşallah

Sana özel mesaj atıcam birkaç tavsiyem olacak yiyecek ile ilgili

canım tavsiyelerini bizlerde öğrenebilir miyiz acaba?

aynı durumu bende daha erken haftalarda 23.haftamda yaşadım, bize çantaları hazırlayın her an kapınızı çalabilirim imajını vermek istiyorlar, umarım evine bir an önce karnında bebeğinle sağlıcakla dönersin ve vaktinde doğurursun canım, hepimizin bebeği vaktinde gelmesi temennisiyle.....

Bu zamana kadar hep bebislerimize kavuşmak için çok sabirsizlandik. Şimdi tek istediğimiz erkenden gelmemeleri. Biz sabrimizi yendik. Sıra onlara geldi şimdi onlar sabırsız zaptedemiyoruz artık. Tutturuyorlar gelecez diye. Gelmeyin minnoslar daha zamanınız var :)

Bu arada agdayi merak edenler. Dün agdaya gittim korkmayın kızlar bende çok acımadı. Sadece 10 dk kadar sırt üstü yatmak zorunda kaldım bebiş bundan hiç hoşlanmıyor :)

Herkese gunaydiiin bugun dogum günüm ve biiz hediyelerimle buluscaaaazzz coook heyecanliyiz
dogum gunun kutlu olsun canım tam gunune gelmıs kontrolun annelerıne harıka hedıye verıyor daha sımdıden kucuk prensler :) hadı hayırlı haberlerle gel cnm inşALLAH :)

çok ciciler güzel günlerde giysin :)

CANIM HEPSİ COK GUZEL GULE GULE KULLANIN INŞALLAH :)

Hepsi harika canim benimm gule gule giysin insallah melegin :)
kızlar günaydınlar, teşekkür ederim; Allah hepimize iyi günlerde kullanmamızı nasip etsin inşallah.
Herkese gunaydiiin bugun dogum günüm ve biiz hediyelerimle buluscaaaazzz coook heyecanliyiz
canım benim doğum günü kutlu olsun, bebişlersiz son doğum günün, seneye kocaman olacaklar inşallah...
ailenle birlikte nice senelere

Teşekkür ederim canım benim :)
Senin de doğum. Günün kutlu olsun. Bebislerin siz gecirecegin son doğum günü. Seneye bu zamanlarda kocaman olmuş olacaklar :)

dogum gunun kutlu olsun canım tam gunune gelmıs kontrolun annelerıne harıka hedıye verıyor daha sımdıden kucuk prensler :) hadı hayırlı haberlerle gel cnm inşALLAH :)

Hepinize tesekkur ederim canlarimm, hep birlikte nice senelere insallah :)

Canım öncelikle geçmiş olsun benim de 30. hafta ve dün bende aynı seyleri yaşadım galiba uyumadim hiç bebek sürekli hareket halinde canımı acitiyirdu ama sancim yoktu ondan gitmedik doktora sürekli altıma vuruyor sürekli idrarim var gibi kasılma mi yaşıyorum acaba okuldayim da korkuyorum ne yapsam ya

çok geçmiş olsun canım inşallah sornu olmaz tekrar ama bol bol yat dinlen benim ilk bebeğimde açılmamın 3 cm olmasına rağmen sürekli yattığım için o halde 3 hafta bekledi o nedenle dinlenmenin çok önemi var sen şanslısın açılmanda yok ama merak ettiğim birşey var çok yorucu veya stresli bir günmü geçirdin yoksa durduk yere mi oldu acaba?

Iyi akşamlar kızlar. .tansiyonunuz genelde kaclarda ..benim hep 9 a 6 olurdu.bugun ilk defa 12 ye 6 çıktı. .yüksek dimi?? Basım çok agrio sanırım bu yüzden ne yapsam bilemedim neden oldu acaba
hamilelikte tansiyon ve baş ağrısına dikkat der doktorlar. tansiyonun bana göre normal ama ağrın devam ederse doktorunla görüş bence.

maaşallah maaşallah maaşallah tü tü tü tü tü 41 kere. kız ne yedin ne içtin sen böyle. allahım sağlıkla getirsin inş bebişini.

kızlar kendimce benim ve bebeğim için doğum çantası için liste hazırladım, eksik veya gereksizler varsa kontrol eder misiniz?

Anne İçin Çanta

Gecelik

Sabahlık

Pijama Takımı

Terlik

Şal veya hırka

Diş macunu

Diş fırçası

Sabun,

Şampuan,

Tarak,

Deodorant,

Nemlendirici,

Makyaj Çantası

Tokalar (tel, lastik, dişli)

Anne-Bek Taç seti

Islak Mendil

Kağıt havlu

Kolonya

Eve dönüş kıyafeti

Göğüs kremi

Göğüs pedi, kalkanı,

3-4 adet iç çamaşırı (pamuklu veya tek kullanımlık olabilir)

Hijyenik ped

3 tane emzirme atleti

2-3 çift soket çorap

Büyük ve küçük boy havlu

Şarj aleti

Fotoğraf Makinesi

Cüzdan

Ajanda

Kalem

Ziyarete gelenler için ikramlıklar

Bebek İçin Çanta

Prima

Islak Mendil

Pişik Kremi

Emzik

Biberon

2 takım hastane çıkışı

Yedek iç ve dış kıyafetler

İnce ve kalın battaniye

Puset

Hastane çıkış kıyafeti

sabret moralini bozma,etkileme yavrunu. rabbime inan inşallah yavrucuğun zamanını doldurup öyle gelecek kucağına sağlıkla.

Bulunmayan yiyecekler değil ama yinede burdan yazmak istemiyorum özel mesaj yazarım sana da canım ben günlerce kustum tekbir meyve herşeyi yoluna koydu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…