2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
aynennn ya gelmesinlerr :)) dün aksam bi arkadsıma gittim o kadar zorki bebekle uğrasmak bi an hep orda kal annecm diye iç geçirdim :)))hem cok tatlılar hem cok yaramazlar :)))

merhaba kontrolünüz oldumu durumlar nasıl :)
aynı günüz ya merak ettim bebiş büyümüşmü diyeee :)
bende 26 sında gidiyorum 32 hafta olup çalışır raporu alıcam :)

canım dun cok sanssız bir gun gecirdim, hastaneye giden yolda heyelan olmus, gidemedik, tam 2 saat yolda mahsur kaldık ben de cok bunaldım cidden, senin gibi yapmaya karar verdim 26 sında gidicem hem kontrole hem de calısır raporu almaya... ama dün cok kotu hissettim kendimi..

cok gecmis olsun canım insallah dediğin gibi kotu bi saka yapmıstr bebisin dualarmız sizinle

masalllah masallahhh

ya ben öğretmenim zaten yaz tatiline gelecek sonraki aylar aktaramıyacam yani. Ama bu ayın ek dersini de tam alayım diyorum 100 lira 100 liradır :) kızımın bi eksiğini daha alırız diye düsünüyorum.

tabi öylee inanın herşey o kadar pahalı ki :) bi eksigini alırsınız. bence alın raporu 32 +0 dayken gittiginizde dr veriyormuş hemen benim 10 günüm var
Bulunmayan yiyecekler değil ama yinede burdan yazmak istemiyorum özel mesaj yazarım sana da canım ben günlerce kustum tekbir meyve herşeyi yoluna koydu

merhaba
bende diyetteyim herşeyi yiyemiyorum bebegim beslenemiyor diye korkuyorum bana da yazarmısınız

Kızlar dün paylaşmıştım 33haftadaym 50gun var ama amniyon suyumuz gttikçe azalıyor doktorum cumartesi gel dopler çekelim dedi sanırım sezaryan gunude vericek o gün. sizce akciger gelştırıcı igneyi ne zaman vurdurmalıyım ?? Doktorum bu knuda bişe demedi. Yarın gitmek istiyorum emniyeti elimden brakmıyim

Cok geçmiş olsun iyi düsünmüssünüz cünkü haftaya bidaha gidecektiniz :)
haftaya aynı gün muayene oluruz artık

benimm bebişte cok hıçkırıyor bazen 3 ü bile geçiyor umarım onun için iyi bişeydir
iyiymiş cnm oyle duydum , benmkide hıckırıyor blki ama hiç denk gelmedim henüz gün içinde cok hareketliyim cnki bazen varlıgını bile unutyorm ama bi tekmeyle hatırlatıyor kendinii

Sonta ne neden takiliyor nereye takiliyor
sademin dediğinin aynısı..
sağol açıklaman için cnm

geçmiş olsun canım, inşallah çabuk toparlarsın.. ben lokal antibiyotik krem kullanmıştım herpes enfeksiyon için..
teşekkür ederim canım. başladım artık artık antibiyotiğe. iki tane kadın doğumcuya sordum. kullan dediler. yoksa iltihap bebeğe geçermiş. bebek doğunca hastalandığında aksefin şurubunu veriyorlarmış.

aynennn ya gelmesinlerr :)) dün aksam bi arkadsıma gittim o kadar zorki bebekle uğrasmak bi an hep orda kal annecm diye iç geçirdim :)))hem cok tatlılar hem cok yaramazlar :)))
Zamanında gelsinler canım. Hep içimizde olmaz ki sevemiyoruz opemiyoruz koklayamiyoruz saramiyoruz isiramiyoruz:)
bizimki henüz onu öğrenemedi , bi o kaldı yapmadığımız
Bizimki gayet iyi öğrenmiş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…