- 28 Şubat 2014
- 1.640
- 1.102
- 248
- 35
aynennn ya gelmesinlerr :)) dün aksam bi arkadsıma gittim o kadar zorki bebekle uğrasmak bi an hep orda kal annecm diye iç geçirdim :)))hem cok tatlılar hem cok yaramazlar :)))Bu zamana kadar hep bebislerimize kavuşmak için çok sabirsizlandik. Şimdi tek istediğimiz erkenden gelmemeleri. Biz sabrimizi yendik. Sıra onlara geldi şimdi onlar sabırsız zaptedemiyoruz artık. Tutturuyorlar gelecez diye. Gelmeyin minnoslar daha zamanınız var :)
bende alabilirsem adını çok sevinirimBulunmayan yiyecekler değil ama yinede burdan yazmak istemiyorum özel mesaj yazarım sana da canım ben günlerce kustum tekbir meyve herşeyi yoluna koydu
Mutlu yılla iyiki doğdun canım seneye büyük aileniz ile kutluyacaksınız inşallahHepinize tesekkur ederim canlarimm, hep birlikte nice senelere insallah :)
merhaba kontrolünüz oldumu durumlar nasıl :)
aynı günüz ya merak ettim bebiş büyümüşmü diyeee :)
bende 26 sında gidiyorum 32 hafta olup çalışır raporu alıcam :)
musmutlu yıllarınız olsun canımmHerkese gunaydiiinbugun dogum günüm ve biiz hediyelerimle buluscaaaazzz coook heyecanliyiz
cok gecmis olsun canım insallah dediğin gibi kotu bi saka yapmıstr bebisin dualarmız sizinleKizlar iyi aksamlar dun gece saat 12:30da karnimin toplandigini bebegimin kasildigini hissettim zaman gectikce siklasti ve baski yapmaya basladi esiide uyutmadim hastaneye gittik dogum sancilarin baslamis dedi dr nts ye bagladi ama cok kucuk oldugu icin hastanebib yeterli olmadigini dogum ewine yonlendirdi buraya geldik acilmam olsaydi dogm olcakmisti kasilmam ve sancilarim %75 ti nts de cok korktum burasida acilman varsa kabul edemeyiz dedi napacagimizi sasirdik oteki ozelleri arastiriyoruz bi yandan acilmama bqkildi acilma olmayinca bi oh cektuk ama sabcimi durdurman icib serum fitil falan verdiler bebegin cigerleri icin 2doz igne wuruldum 12 saat arayla suanda yatiyorum hastanede cok korktum kizkar bebegim erkenden gelicek diye cok kucuk daha Allqgim korusun dualariniza ihiyacimiz war teyzeler suan sancilarim hafiflemis insallah taburcu oluruz yarin esim perisan oldu uykusuzluktan kosturmadan ben annem deseniz oyle uykusuzum ama ewime gitmek istiyorum biran once insalah bebiisim bize kotu sakacik yaptigiyla kalir we daha bekler kuzuma bisey olmasindan korkuyorum
masalllah masallahhhİyi akşamlar bizde bugün doktora gittik kıjımla Maşallah Suphanallah prensesim 2800 gram 47 cm olmuş tam bir tombişBundan 20 gün önce doğum yoluna girmiş olan bebişim tekrar ters dönmüş ona çok şaşırdım.. Doktorum son gün bile dönebilir ama zaten daha öncesinde sezeryanlı olduğum için sorun olmadığını söyledi.. Bu arada 23 Nisan'da Allah'ın izniyle bebişime kavuşuyorum günümüzü belirledik.. Rabbim hepimize de bana da nasip etsin yavrularımızı kucaklamayı..
ya ben öğretmenim zaten yaz tatiline gelecek sonraki aylar aktaramıyacam yani. Ama bu ayın ek dersini de tam alayım diyorum 100 lira 100 liradır :) kızımın bi eksiğini daha alırız diye düsünüyorum.
Bulunmayan yiyecekler değil ama yinede burdan yazmak istemiyorum özel mesaj yazarım sana da canım ben günlerce kustum tekbir meyve herşeyi yoluna koydu
bnde cok zorlanıyorum cnm anca süpürebiliyorum,yerleri esim siliyor.Kızlar artık temizlik yapamıyorum belim kasıgım heryerim agırıyor
bizimki henüz onu öğrenemedi , bi o kaldı yapmadığımızKızlar kızım günde 2 3 kere hickiriyor. Neden o kadar çok hickiriyor ki
canım dun cok sanssız bir gun gecirdim, hastaneye giden yolda heyelan olmus, gidemedik, tam 2 saat yolda mahsur kaldıkben de cok bunaldım cidden, senin gibi yapmaya karar verdim 26 sında gidicem hem kontrole hem de calısır raporu almaya... ama dün cok kotu hissettim kendimi..
bizimki henüz onu öğrenemedi , bi o kaldı yapmadığımız
ay bunları görünce insanın bitanede kız yapası geliyor cok güzeller yaa hele güllü cıtcıtlıya bittimkızımızın son cicikleri; tecrübeli annelerden yola çıkarak 1 tane daha yedek olması için 5'li hastane çıkışı aldım bir de battaniyesiniEki Görüntüle 1457000 Eki Görüntüle 1457001 Eki Görüntüle 1457002 Eki Görüntüle 1457003 Eki Görüntüle 1457004 Eki Görüntüle 1457005
iyiymiş cnm oyle duydum , benmkide hıckırıyor blki ama hiç denk gelmedim henüz gün içinde cok hareketliyim cnki bazen varlıgını bile unutyorm ama bi tekmeyle hatırlatıyor kendiniibenimm bebişte cok hıçkırıyor bazen 3 ü bile geçiyor umarım onun için iyi bişeydir
sademin dediğinin aynısı..Sonta ne neden takiliyor nereye takiliyor
sağol açıklaman için cnmcanım sonda sezaryenden hemen önce ameliyathanede idrar kesene takılan alet
hani sezaryende belden aşağını uzun süre hissedemiyosun ya tuvaletini kaçırma diye takılıyor uyuşukluğun geçtiği sırada çıkarıyorlar böyle uzun bi hortum bi ucu malum yerinde takılı bi ucunda da poşet gibi bişey takılı
teşekkür ederim canım. başladım artık artık antibiyotiğe. iki tane kadın doğumcuya sordum. kullan dediler. yoksa iltihap bebeğe geçermiş. bebek doğunca hastalandığında aksefin şurubunu veriyorlarmış.geçmiş olsun canım, inşallah çabuk toparlarsın.. ben lokal antibiyotik krem kullanmıştım herpes enfeksiyon için..
ay bunları görünce insanın bitanede kız yapası geliyor cok güzeller yaa hele güllü cıtcıtlıya bittim
güle güle giyin cnm :))
Zamanında gelsinler canım. Hep içimizde olmaz ki sevemiyoruz opemiyoruz koklayamiyoruz saramiyoruz isiramiyoruz:)aynennn ya gelmesinlerr :)) dün aksam bi arkadsıma gittim o kadar zorki bebekle uğrasmak bi an hep orda kal annecm diye iç geçirdim :)))hem cok tatlılar hem cok yaramazlar :)))
Bizimki gayet iyi öğrenmiş :)bizimki henüz onu öğrenemedi , bi o kaldı yapmadığımız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?