- 13 Ekim 2014
- 273
- 399
- 78
- 42
iyiymiş cnm oyle duydum , benmkide hıckırıyor blki ama hiç denk gelmedim henüz gün içinde cok hareketliyim cnki bazen varlıgını bile unutyorm ama bi tekmeyle hatırlatıyor kendinii
Canım yazayım ama diet te olan birine o meyve önerimiyor diye biliyorum şekerli çünkütabi öylee inanın herşey o kadar pahalı ki :) bi eksigini alırsınız. bence alın raporu 32 +0 dayken gittiginizde dr veriyormuş hemen benim 10 günüm var
merhaba
bende diyetteyim herşeyi yiyemiyorum bebegim beslenemiyor diye korkuyorum bana da yazarmısınız
Çok çok geçmiş olsun canım.İnşallah atlatırsın da evine dönersiniz biran önce.bak şu afacanın yaptığına.Allah yardımcın olsun canım.bebeğini de size bağışlasın.seninle 1 gün var aramızda ve en az 1 ay daha bebeklerin yerlerinde kalmaları lazım.İnşallah da kalırlar.geçmişler olsun tekrar tekrar.Kizlar iyi aksamlar dun gece saat 12:30da karnimin toplandigini bebegimin kasildigini hissettim zaman gectikce siklasti ve baski yapmaya basladi esiide uyutmadim hastaneye gittik dogum sancilarin baslamis dedi dr nts ye ğbagladi ama cok kucuk oldugu icin hastanebib yeterli olmadigini dogum ewine yonlendirdi buraya geldik acilmam olsaydi dogm olcakmisti kasilmam ve sancilarim %75 ti nts de cok korktum burasida acilman varsa kabul edemeyiz dedi napacagimizi sasirdik oteki ozelleri arastiriyoruz bi yandan acilmama bqkildi acilma olmayinca bi oh cektuk ama sabcimi durdurman icib serum fitil falan verdiler bebegin cigerleri icin 2doz igne wuruldum 12 saat arayla suanda yatiyorum hastanede cok korktum kizkar bebegim erkenden gelicek diye cok kucuk daha Allqgim korusun dualariniza ihiyacimiz war teyzeler suan sancilarim hafiflemis insallah taburcu oluruz yarin esim perisan oldu uykusuzluktan kosturmadan ben annem deseniz oyle uykusuzum ama ewime gitmek istiyorum biran once insalah bebiisim bize kotu sakacik yaptigiyla kalir we daha bekler kuzuma bisey olmasindan korkuyorum
Hayırlı olsun ben bile rahatladım valla güle güle oturun ailecekKızlar çok şükür ev aldık :) yarın tapu işlemlerine başlıcaz. Biraz fazla odedik ama ne yapalım ustumden bir yük kalktı sanki. Biraz tadilat yapılacak evde bana kalsa bişeye gerek yok ama eşim bi kaç şey degistirmek istiyor :) 20 güne falan tasiniriz Allahin izniyle
Çok teşekkür ederim canım :)Hayırlı olsun ben bile rahatladım valla güle güle oturun ailecek
olsun yazın siz yinede belki arada kacamakalarımda onu yerim mesela son ay gunluk 1 tanede olsa hurma tuketmek istiyorum...Canım yazayımrine o meyve önerimiyor diye biliyorum şekerli çünkü
Benim eşim öyle şeyleri beceremiyor kibnde cok zorlanıyorum cnm anca süpürebiliyorum,yerleri esim siliyor.
Canım çok geçmiş olsun dualaarim seninle inşallah bekler bebisKizlar iyi aksamlar dun gece saat 12:30da karnimin toplandigini bebegimin kasildigini hissettim zaman gectikce siklasti ve baski yapmaya basladi esiide uyutmadim hastaneye gittik dogum sancilarin baslamis dedi dr nts ye bagladi ama cok kucuk oldugu icin hastanebib yeterli olmadigini dogum ewine yonlendirdi buraya geldik acilmam olsaydi dogm olcakmisti kasilmam ve sancilarim %75 ti nts de cok korktum burasida acilman varsa kabul edemeyiz dedi napacagimizi sasirdik oteki ozelleri arastiriyoruz bi yandan acilmama bqkildi acilma olmayinca bi oh cektuk ama sabcimi durdurman icib serum fitil falan verdiler bebegin cigerleri icin 2doz igne wuruldum 12 saat arayla suanda yatiyorum hastanede cok korktum kizkar bebegim erkenden gelicek diye cok kucuk daha Allqgim korusun dualariniza ihiyacimiz war teyzeler suan sancilarim hafiflemis insallah taburcu oluruz yarin esim perisan oldu uykusuzluktan kosturmadan ben annem deseniz oyle uykusuzum ama ewime gitmek istiyorum biran once insalah bebiisim bize kotu sakacik yaptigiyla kalir we daha bekler kuzuma bisey olmasindan korkuyorum
Nice hayırlı sağlıklı yaşlaraHepinize tesekkur ederim canlarimm, hep birlikte nice senelere insallah :)
Doğumgünün kutlu olsun canım esinle kuzularinla ve tüm ailenle sağlıklı nice yaşlaraHerkese gunaydiiinbugun dogum günüm ve biiz hediyelerimle buluscaaaazzz coook heyecanliyiz
Nice nice mutlu senelere bebişlerinle ve eşinle inşallah canım.Herkese gunaydiiinbugun dogum günüm ve biiz hediyelerimle buluscaaaazzz coook heyecanliyiz
Benim kızım da akşamları yemekten sonra mutlaka hıçkırıyor.Kızlar kızım günde 2 3 kere hickiriyor. Neden o kadar çok hickiriyor ki
cok gecmis olsun canim, neyse ki acilma yokmus. Sanciyi da ilacla durdururlar ve vaktiyle gelir bebegin insallah..Kizlar iyi aksamlar dun gece saat 12:30da karnimin toplandigini bebegimin kasildigini hissettim zaman gectikce siklasti ve baski yapmaya basladi esiide uyutmadim hastaneye gittik dogum sancilarin baslamis dedi dr nts ye bagladi ama cok kucuk oldugu icin hastanebib yeterli olmadigini dogum ewine yonlendirdi buraya geldik acilmam olsaydi dogm olcakmisti kasilmam ve sancilarim %75 ti nts de cok korktum burasida acilman varsa kabul edemeyiz dedi napacagimizi sasirdik oteki ozelleri arastiriyoruz bi yandan acilmama bqkildi acilma olmayinca bi oh cektuk ama sabcimi durdurman icib serum fitil falan verdiler bebegin cigerleri icin 2doz igne wuruldum 12 saat arayla suanda yatiyorum hastanede cok korktum kizkar bebegim erkenden gelicek diye cok kucuk daha Allqgim korusun dualariniza ihiyacimiz war teyzeler suan sancilarim hafiflemis insallah taburcu oluruz yarin esim perisan oldu uykusuzluktan kosturmadan ben annem deseniz oyle uykusuzum ama ewime gitmek istiyorum biran once insalah bebiisim bize kotu sakacik yaptigiyla kalir we daha bekler kuzuma bisey olmasindan korkuyorum
dogum gunun kutlu olsun canim. Ailenle bebislerinle birlikte nice guzel senelerin olsun insallah :)Herkese gunaydiiinbugun dogum günüm ve biiz hediyelerimle buluscaaaazzz coook heyecanliyiz
benmkininde tek becerebildiği şey o ben iyi ypıyor diyebilirimBenim eşim öyle şeyleri beceremiyor ki
canım bana da yazar mısın lütfen .Canım yazayım ama diet te olan birine o meyve önerimiyor diye biliyorum şekerli çünkü
Herkese gunaydiiinbugun dogum günüm ve biiz hediyelerimle buluscaaaazzz coook heyecanliyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?