2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
iyiymiş cnm oyle duydum , benmkide hıckırıyor blki ama hiç denk gelmedim henüz gün içinde cok hareketliyim cnki bazen varlıgını bile unutyorm ama bi tekmeyle hatırlatıyor kendinii

ben de hıckırdıgını cok kez hissediyorum ve benim oglum surekli dönüyor, sağa sola asagı yukarı hic durmuyor, bazen diyorum acaba bir sıkıntısı mı var bu kadar hareket ediyor. Karnımın ici acımaya basladı artık bıdıl bıdıl dolanıyor :)

Canım yazayım ama diet te olan birine o meyve önerimiyor diye biliyorum şekerli çünkü

Çok çok geçmiş olsun canım.İnşallah atlatırsın da evine dönersiniz biran önce.bak şu afacanın yaptığına.Allah yardımcın olsun canım.bebeğini de size bağışlasın.seninle 1 gün var aramızda ve en az 1 ay daha bebeklerin yerlerinde kalmaları lazım.İnşallah da kalırlar.geçmişler olsun tekrar tekrar.

Hayırlı olsun ben bile rahatladım valla güle güle oturun ailecek

Canım çok geçmiş olsun dualaarim seninle inşallah bekler bebis sonlara yaklaştıkça bende de bi erken dogum korkusu başladı azcik bi yerim agrisa doğuruyorum sanıyorum Allah hepimize sağlıkli kolay hayırlı ve vakitli doğumlar nasip etsin

cok gecmis olsun canim, neyse ki acilma yokmus. Sanciyi da ilacla durdururlar ve vaktiyle gelir bebegin insallah..
Herkese gunaydiiin bugun dogum günüm ve biiz hediyelerimle buluscaaaazzz coook heyecanliyiz
dogum gunun kutlu olsun canim. Ailenle bebislerinle birlikte nice guzel senelerin olsun insallah :)

bugünü saymazsak benim de son 3 iş günüm pazartesi çalışamaz raporu alacağım. ilk başta 36 ya kadar çalışmayı düşünüyordum ve işe gelmek bu kadar zor gelmiyordu şimdi ayrılacağım ya 3 gün gözümde büyüyor hayırlısı ile hepimiz zamanında alalım yavrularımızı kucağımıza hastalara acil şifalar kontrole gidenlerin gözü aydın pazartesi darısı bana inşallah her şey yolundadır.

Kızlar 22. Haftada detaylı ultrasonda bebeğin cinsiyetini doktor kız dedi. Kendi doktorum da öyle ama sonraki haftalarda doktor cinsiyetiyle ilgili birsey soylemedi. Ne zaman dışarı çıksam ayy karnın erkek bebek karnına benziyo diyo herkes. Bide doktor iri bir bebek dedi. İçimde şüphe oluştu saçma sapan. Haftaya gidince sorcam doktora. 22.haftada yanılma olur muki. Bir de 32+0 da bebeğimin kilosu 2002gr boy 44 cm. Bu iri oduğu anlamına mı geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…