2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
selam kızlar bende haftaya alacağım çalışabilir raporunu 37nci haftaya kadar gitme niyetim var. buarada ben de haftasonu başladım artık hastane çantamızı hazırlamaya Allahım sağlıkla bebişlerimizi kucaklarımıza almayı nasip etsin
iki üç günde bir girip okuyabiliyorum forumu, ama maşallah çok aktifsiniz yetişemiyorum yazılanlara

buarada 1v1y sitesinde süwen in gecelik ve pijama takımı var. almak isteyipte alamayanlar için hatırlatayım dedim :)

Kızlar tablet ten yazmak zor buraya kopyaluyorum arkadaslar burdan görebilirsiniz birazdan spora başlıcam kimseyi atlatmak istemem

Kopyalıyorum buraya

Canım ben 4 5 ay hep kustum o sıra muz yedim sırf hani bütün öğün aralarında muz 10 fındık yada ceviz ama günde 2 tane yerli muz yedim zaten ufaklar Bide o dönem kabızlık çektim ama mecbur yoksa vitamin alamam diye yedim bebek çok iyi durun da maşallah

Sana tavsiyem kalsiyum Tüket ben kalsiyum balık herşeyi yedim bir et yiyemedim

Ama muz muhakkak ye canm şu sıralar kivi ve muz beraber yiyorum inan farkı görecen

Cik sujurr bu zamna sorunsz geldik simdi bu vi bir ayda bebege kilo alirmm gerek 1700 grgr ufak kalmis keske dedigin gibi erkn ciksaydm ama nasip ins skntisz gecer gider bugunler

Canim ufak degil bence.cunku benim gelisimine gore dogum tarihi 14.05 cikiyor ultrasonda ve 1700 gr bebek. Senin tarihte 12.05 2 var aramizda yani ayni kilo olmasi normal bence.

Merhaba çok geçmiş olsun öncelikle. Aynı şeyi daha öncede duymuştum arkadaşlarımdan. Doğum evine yönlendiriyormuş adatıp ve bazı hastaneler. Altınova hastanesi kabul ediyor diye duymuştum. Belki benim gittiğim beyhekim hastaneside kabul ediyordur. Yarın kontrolüm var istersen öğreneyim

kızlar beni 3 gündür ara ara kaşıntı tutuyor deliriyorum kaşınırken heryerim ama off yine tuttuu

dilek2912 canım çok üzüldüm çok geçmiş olsun bol bol yat dinlen, Allah vakti zamanındakucağına almayı nasip etsin birdaha yaşatmasın inş. Dualarım seninle..

Ayyyy benim canim cok tatli ben onun acisina dayanamam bayilir giderim ya herkese takiliyor mu o.Ay insallah normal dogum yaparim ; (

ben tüp bebek yaptırdım cnm ozaman bnada taktılar hatta takılacağını duyduğumda hüngür hüngür ağladım okadar milletin içinde çocuk gibi idrar yanması hissinden başka bişey değil hiç korkmaaaa

Canım çok geçmiş olsun.. Benimde en büyük korkum rabbim yaşatmasın inşallah.
Dikkatli ve kontrollü olmak lazım artık.. açılma yoksa korkma benim doktor 3-4 cm açılmayla 38. haftada daha doğurmayan oluyor hadi gelsin artık diye bekliyoruz gelmiyor dedi... İş güç yapma son haftaların keyfini çıkar bol bol kitap ve dualar oku.. Allah'ın izniyle herşey güzel olacak

canım benimde rahim ağzım normalin yarısı kadar o yüzden 2 aydan fazladır yatıyorum genelde.. Açılma olduğunu nasıl anladın. bu aralar kasılmam fazla oluyor gibi geliyor temkinli olmak için sorayım dedim

kızlar beni 3 gündür ara ara kaşıntı tutuyor deliriyorum kaşınırken heryerim ama off yine tuttuu

Bütün gece sabaha kadar göbeğimin kaşıntısından uyuyamadım hiç birşey değsin istemiyorum. Uykusuzluktan bayılıcak gibiyim başımda çatlıyor bugün işede gidemedim. Yumurta yada domatesmi dokundu diye düşünüyorum birkaç gün yemeyeceğim geçmezse cildiyeye gideceğim. Ara ara oluyordu ama dün akşamdan beri geçmek bilmiyor aynı anda binlerce iğne batıyormuş gibi duş almak, bebe yağı, nemlendirici vs hiçbirşey işe yaramıyor

senn sadece gobeğin mi cnm benim heryerm elim kolum kafam bikini bolgem bile cıldırıcamm

canım benimde oluyordu daha önce sırtıma kadar çıldırıyordum artık kaşınmaktan. aynı senin dediğin gibi iğne batar gibi oluyordu. DR sakın kaşıma, hamilelerde oluyor, eğer ilerlerse tedavide olamazsın dedi. ama kaşımadan da duramıyorsun. duş, nemlendiric, yağ hiçbiri fayda etmedi. sadece lierac ın çatlak önleyici jeli geçirdi. şuanda da karnımda da var kaşıntı, heme jelden sürüyorum geçiyor. şiddetle tavsiye ederim herkese.

kızlar hiç giremiyorum nasılsınız? biz iyiyiz şükür ama etrafımız hep hastalık perişan olduk kaç gündür. eşimin halasında lenfoma çıktı, aynı halasının oğlunun ciğeri yırtılmış aile boyu hastanedeler ve işin ilginci gelin hanım çocuğunu alıp annesine gitmiş gezmeye. kayınpeder koşturuyor ablasına biz de yorulduk git gel derken. hayırlısı artık haklarında iyileşirler inşallah.

ben biraz geçmişe bakıym bu arada toist geçen hafta pazartesi iki yasin okurum demiştim okudum canım ama inan girip de okudum yazacak halim olmadı kusura bakmadın inşallah :/

Canim karaciger enzimlerine baktir gebelikte olusabilen birsey oluyor bu ablamda olmustu kasinma ve sisme tarakla kasiyotdu artik kendini tedbirini al

Geçmiş olsun canım şimdiki bebekler aceleci beklemiyorlar ya umarım hepimiz 36 yı geçeriz de küveze gerek kalmaz dikkat ey kendine

Sanırım aranızda ilk dogum yapıck olan benım bebegmin suyu az bugün saat 4te ciger geliştirci igne vurulucm yarında doplere bakılacak sezaryan için gün verılecek sanrım dua edin bizim için .hic bseyinizide ihmal etmeyin dinlenın yapmayın temizlik filan yormayn kendinizi ve çmasırınızda akıntı görürseniz hemen doktorunuza gdin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…