Ay bize de söylesen ne iyi olurSana özel mesaj atıcam birkaç tavsiyem olacak yiyecek ile ilgili
Bana da bana daSana özel mesaj atıcam birkaç tavsiyem olacak yiyecek ile ilgili
Cik sujurr bu zamna sorunsz geldik simdi bu vi bir ayda bebege kilo alirmm gerek 1700 grgr ufak kalmis keske dedigin gibi erkn ciksaydm ama nasip ins skntisz gecer gider bugunler
Merhaba çok geçmiş olsun öncelikle. Aynı şeyi daha öncede duymuştum arkadaşlarımdan. Doğum evine yönlendiriyormuş adatıp ve bazı hastaneler. Altınova hastanesi kabul ediyor diye duymuştum. Belki benim gittiğim beyhekim hastaneside kabul ediyordur. Yarın kontrolüm var istersen öğreneyimKizlar iyi aksamlar dun gece saat 12:30da karnimin toplandigini bebegimin kasildigini hissettim zaman gectikce siklasti ve baski yapmaya basladi esiide uyutmadim hastaneye gittik dogum sancilarin baslamis dedi dr nts ye bagladi ama cok kucuk oldugu icin hastanebib yeterli olmadigini dogum ewine yonlendirdi buraya geldik acilmam olsaydi dogm olcakmisti kasilmam ve sancilarim %75 ti nts de cok korktum burasida acilman varsa kabul edemeyiz dedi napacagimizi sasirdik oteki ozelleri arastiriyoruz bi yandan acilmama bqkildi acilma olmayinca bi oh cektuk ama sabcimi durdurman icib serum fitil falan verdiler bebegin cigerleri icin 2doz igne wuruldum 12 saat arayla suanda yatiyorum hastanede cok korktum kizkar bebegim erkenden gelicek diye cok kucuk daha Allqgim korusun dualariniza ihiyacimiz war teyzeler suan sancilarim hafiflemis insallah taburcu oluruz yarin esim perisan oldu uykusuzluktan kosturmadan ben annem deseniz oyle uykusuzum ama ewime gitmek istiyorum biran once insalah bebiisim bize kotu sakacik yaptigiyla kalir we daha bekler kuzuma bisey olmasindan korkuyorum
Günaydıııın allah hayırlı sağlıklı ömür nasib etsin inşallah yakışıklı prenslerinle ve eşinleHerkese gunaydiiinbugun dogum günüm ve biiz hediyelerimle buluscaaaazzz coook heyecanliyiz
Ayyyy benim canim cok tatli ben onun acisina dayanamam bayilir giderim ya herkese takiliyor mu o.Ay insallah normal dogum yaparim ; (
Kizlar iyi aksamlar dun gece saat 12:30da karnimin toplandigini bebegimin kasildigini hissettim zaman gectikce siklasti ve baski yapmaya basladi esiide uyutmadim hastaneye gittik dogum sancilarin baslamis dedi dr nts ye bagladi ama cok kucuk oldugu icin hastanebib yeterli olmadigini dogum ewine yonlendirdi buraya geldik acilmam olsaydi dogm olcakmisti kasilmam ve sancilarim %75 ti nts de cok korktum burasida acilman varsa kabul edemeyiz dedi napacagimizi sasirdik oteki ozelleri arastiriyoruz bi yandan acilmama bqkildi acilma olmayinca bi oh cektuk ama sabcimi durdurman icib serum fitil falan verdiler bebegin cigerleri icin 2doz igne wuruldum 12 saat arayla suanda yatiyorum hastanede cok korktum kizkar bebegim erkenden gelicek diye cok kucuk daha Allqgim korusun dualariniza ihiyacimiz war teyzeler suan sancilarim hafiflemis insallah taburcu oluruz yarin esim perisan oldu uykusuzluktan kosturmadan ben annem deseniz oyle uykusuzum ama ewime gitmek istiyorum biran once insalah bebiisim bize kotu sakacik yaptigiyla kalir we daha bekler kuzuma bisey olmasindan korkuyorum
çok geçmiş olsun canım inşallah sornu olmaz tekrar ama bol bol yat dinlen benim ilk bebeğimde açılmamın 3 cm olmasına rağmen sürekli yattığım için o halde 3 hafta bekledi o nedenle dinlenmenin çok önemi var sen şanslısın açılmanda yok ama merak ettiğim birşey var çok yorucu veya stresli bir günmü geçirdin yoksa durduk yere mi oldu acaba?
kızlar beni 3 gündür ara ara kaşıntı tutuyor deliriyorum kaşınırken heryerim ama off yine tuttuu
senn sadece gobeğin mi cnm benim heryerm elim kolum kafam bikini bolgem bile cıldırıcammBütün gece sabaha kadar göbeğimin kaşıntısından uyuyamadım hiç birşey değsin istemiyorum. Uykusuzluktan bayılıcak gibiyim başımda çatlıyor bugün işede gidemedim. Yumurta yada domatesmi dokundu diye düşünüyorum birkaç gün yemeyeceğim geçmezse cildiyeye gideceğim. Ara ara oluyordu ama dün akşamdan beri geçmek bilmiyor aynı anda binlerce iğne batıyormuş gibiduş almak, bebe yağı, nemlendirici vs hiçbirşey işe yaramıyor
doğum günü annesi:)) nice mutlu yıllara.. kuzucuklarınla beraber inşallah..Herkese gunaydiiinbugun dogum günüm ve biiz hediyelerimle buluscaaaazzz coook heyecanliyiz
Bütün gece sabaha kadar göbeğimin kaşıntısından uyuyamadım hiç birşey değsin istemiyorum. Uykusuzluktan bayılıcak gibiyim başımda çatlıyor bugün işede gidemedim. Yumurta yada domatesmi dokundu diye düşünüyorum birkaç gün yemeyeceğim geçmezse cildiyeye gideceğim. Ara ara oluyordu ama dün akşamdan beri geçmek bilmiyor aynı anda binlerce iğne batıyormuş gibiduş almak, bebe yağı, nemlendirici vs hiçbirşey işe yaramıyor
Canim karaciger enzimlerine baktir gebelikte olusabilen birsey oluyor bu ablamda olmustu kasinma ve sisme tarakla kasiyotdu artik kendini tedbirini alBütün gece sabaha kadar göbeğimin kaşıntısından uyuyamadım hiç birşey değsin istemiyorum. Uykusuzluktan bayılıcak gibiyim başımda çatlıyor bugün işede gidemedim. Yumurta yada domatesmi dokundu diye düşünüyorum birkaç gün yemeyeceğim geçmezse cildiyeye gideceğim. Ara ara oluyordu ama dün akşamdan beri geçmek bilmiyor aynı anda binlerce iğne batıyormuş gibiduş almak, bebe yağı, nemlendirici vs hiçbirşey işe yaramıyor
Geçmiş olsun canım şimdiki bebekler aceleci beklemiyorlar ya umarım hepimiz 36 yı geçeriz de küveze gerek kalmaz dikkat ey kendineKizlar iyi aksamlar dun gece saat 12:30da karnimin toplandigini bebegimin kasildigini hissettim zaman gectikce siklasti ve baski yapmaya basladi esiide uyutmadim hastaneye gittik dogum sancilarin baslamis dedi dr nts ye bagladi ama cok kucuk oldugu icin hastanebib yeterli olmadigini dogum ewine yonlendirdi buraya geldik acilmam olsaydi dogm olcakmisti kasilmam ve sancilarim %75 ti nts de cok korktum burasida acilman varsa kabul edemeyiz dedi napacagimizi sasirdik oteki ozelleri arastiriyoruz bi yandan acilmama bqkildi acilma olmayinca bi oh cektuk ama sabcimi durdurman icib serum fitil falan verdiler bebegin cigerleri icin 2doz igne wuruldum 12 saat arayla suanda yatiyorum hastanede cok korktum kizkar bebegim erkenden gelicek diye cok kucuk daha Allqgim korusun dualariniza ihiyacimiz war teyzeler suan sancilarim hafiflemis insallah taburcu oluruz yarin esim perisan oldu uykusuzluktan kosturmadan ben annem deseniz oyle uykusuzum ama ewime gitmek istiyorum biran once insalah bebiisim bize kotu sakacik yaptigiyla kalir we daha bekler kuzuma bisey olmasindan korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?