Karaciger enzimlerine baktir canimkızlar beni 3 gündür ara ara kaşıntı tutuyor deliriyorum kaşınırken heryerim ama off yine tuttuu
Dualarımız seninle canım rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin yavrularımızı aklıma takıltı akıntı derken nasıl bir akıntıdan bahsediyorsun bende yaklaşık 1 aydır var ama drum çok rahat bu konuda sorun yok suyun normal diyor hepSanırım aranızda ilk olan benım bebegmin suyu az bugün saat 4te ciger geliştirci igne vurulucm yarında doplere bakılacak sezaryan için gün verılecek sanrım dua edin bizim için .hic bseyinizide ihmal etmeyin dinlenın yapmayın temizlik filan yormayn kendinizi ve çmasırınızda akıntı görürseniz hemen doktorunuza gdin.
Canım bendede 1 aydır vardı 2hafta once gttgmde hç bi skıntı yoktu ama dün gttigmde belirtti doktorum. 2haftada 1 mutlaka gdın 1 gün ble çok önemli . akıntı dedgm çocugun amnıyon suyu yani bulundugu su sıcak idrar gbi akıo ama camasırını ıslatıo ordan anladm bende dikkat etDualarımız seninle canım rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin yavrularımızı aklıma takıltı akıntı derken nasıl bir akıntıdan bahsediyorsun bende yaklaşık 1 aydır var ama drum çok rahat bu konuda sorun yok suyun normal diyor hep
Canım çok çok üzüldüm ama ümidini kaybetme ve bol bol yat en az 4 hafta farkediyor yatmaya. Ayrıca açılman yoksa korkma açılmayı durduramıyorlar bildiğim kadarıyla ama sancıyı durduruyorlar. Rabbim şifa versin canım.Kizlar iyi aksamlar dun gece saat 12:30da karnimin toplandigini bebegimin kasildigini hissettim zaman gectikce siklasti ve baski yapmaya basladi esiide uyutmadim hastaneye gittik dogum sancilarin baslamis dedi dr nts ye bagladi ama cok kucuk oldugu icin hastanebib yeterli olmadigini dogum ewine yonlendirdi buraya geldik acilmam olsaydi dogm olcakmisti kasilmam ve sancilarim %75 ti nts de cok korktum burasida acilman varsa kabul edemeyiz dedi napacagimizi sasirdik oteki ozelleri arastiriyoruz bi yandan acilmama bqkildi acilma olmayinca bi oh cektuk ama sabcimi durdurman icib serum fitil falan verdiler bebegin cigerleri icin 2doz igne wuruldum 12 saat arayla suanda yatiyorum hastanede cok korktum kizkar bebegim erkenden gelicek diye cok kucuk daha Allqgim korusun dualariniza ihiyacimiz war teyzeler suan sancilarim hafiflemis insallah taburcu oluruz yarin esim perisan oldu uykusuzluktan kosturmadan ben annem deseniz oyle uykusuzum ama ewime gitmek istiyorum biran once insalah bebiisim bize kotu sakacik yaptigiyla kalir we daha bekler kuzuma bisey olmasindan korkuyorum
Kızlar dün paylaşmıştım 33haftadaym 50gun var ama amniyon suyumuz gttikçe azalıyor doktorum cumartesi gel dopler çekelim dedi sanırım sezaryan gunude vericek o gün. sizce akciger gelştırıcı igneyi ne zaman vurdurmalıyım ?? Doktorum bu knuda bişe demedi. Yarın gitmek istiyorum emniyeti elimden brakmıyim
Hayır gayet normal merak etmeyin benim de aynıydı. Doktor hiç de iri demedi. Hatta son haftalar gününü bulur merak etme dedi. Erken doğar bile demedi.Kızlar 22. Haftada detaylı ultrasonda bebeğin cinsiyetini doktor kız dedi. Kendi doktorum da öyle ama sonraki haftalarda doktor cinsiyetiyle ilgili birsey soylemedi. Ne zaman dışarı çıksam ayy karnın erkek bebek karnına benziyo diyo herkes. Bide doktor iri bir bebek dedi. İçimde şüphe oluştu saçma sapan. Haftaya gidince sorcam doktora. 22.haftada yanılma olur muki. Bir de 32+0 da bebeğimin kilosu 2002gr boy 44 cm. Bu iri oduğu anlamına mı geliyo
Allah kabul etsin canım yazmıştım listeye zaten hiç sorun değil :)kızlar hiç giremiyorum nasılsınız? biz iyiyiz şükür ama etrafımız hep hastalık perişan olduk kaç gündür. eşimin halasında lenfoma çıktı, aynı halasının oğlunun ciğeri yırtılmış aile boyu hastanedeler ve işin ilginci gelin hanım çocuğunu alıp annesine gitmiş gezmeye. kayınpeder koşturuyor ablasına biz de yorulduk git gel derken. hayırlısı artık haklarında iyileşirler inşallah.
ben biraz geçmişe bakıym bu aradatoist geçen hafta pazartesi iki yasin okurum demiştim okudum canım ama inan girip de okudum yazacak halim olmadı kusura bakmadın inşallah :/
Canim karaciger enzimlerine baktir gebelikte olusabilen birsey oluyor bu ablamda olmustu kasinma ve sisme tarakla kasiyotdu artik kendini tedbirini al
canım benimde oluyordu daha önce sırtıma kadar çıldırıyordum artık kaşınmaktan. aynı senin dediğin gibi iğne batar gibi oluyordu. DR sakın kaşıma, hamilelerde oluyor, eğer ilerlerse tedavide olamazsın dedi. ama kaşımadan da duramıyorsun. duş, nemlendiric, yağ hiçbiri fayda etmedi. sadece lierac ın çatlak önleyici jeli geçirdi. şuanda da karnımda da var kaşıntı, heme jelden sürüyorum geçiyor. şiddetle tavsiye ederim herkese.
senn sadece gobeğin mi cnm benim heryerm elim kolum kafam bikini bolgem bile cıldırıcamm
Erken doğabilir dedi bana sezeryan yapmanın yolunumu yapıyo anlamadımCanım çok çok üzüldüm ama ümidini kaybetme ve bol bol yat en az 4 hafta farkediyor yatmaya. Ayrıca açılman yoksa korkma açılmayı durduramıyorlar bildiğim kadarıyla ama sancıyı durduruyorlar. Rabbim şifa versin canım.
Çok geçmiş olsun canım ama doktorun söyler zaten sen sorunca. Gerekirse yaptır der muhakkak. Rabbim şifa versin inşallah sana da canım benim.
Hayır gayet normal merak etmeyin benim de aynıydı. Doktor hiç de iri demedi. Hatta son haftalar gününü bulur merak etme dedi. Erken doğar bile demedi.
Allah kabul etsin canım yazmıştım listeye zaten hiç sorun değil :)
Evet benim bir ara yüksekti sırtım çok kaşınıyoduCanim karaciger enzimlerine baktir gebelikte olusabilen birsey oluyor bu ablamda olmustu kasinma ve sisme tarakla kasiyotdu artik kendini tedbirini al
Sanırım aranızda ilk dogum yapıck olan benım bebegmin suyu az bugün saat 4te ciger geliştirci igne vurulucm yarında doplere bakılacak sezaryan için gün verılecek sanrım dua edin bizim için .hic bseyinizide ihmal etmeyin dinlenın yapmayın temizlik filan yormayn kendinizi ve çmasırınızda akıntı görürseniz hemen doktorunuza gdin.
Canım bebeğin kilo almasıyla ilgili yiyecek önerilerini buraya da yazarsan kendi adıma çooook seviniriz. Benim bebişim de minnak çünküSana özel mesaj atıcam birkaç tavsiyem olacak yiyecek ile ilgili
Bugün gelecek inşallah bilgi veririmcnm aldıgın gecelıkler gelınce boyu ve kuması fln hakkında bılgılendırırmısın bende bır tane gozume kestırdımde magazaya gıttım yoktu bakıp alcaktım barı burdan alıyımde en cokda boya takıldım
Facebook tan ebe Reyhan Doğal doğum diye aratın Nisan ayında ankarada eğitim verecekkızlar ankarada doğum eğitimi ya da seminerlerine giden var mı?varsa bana da bilgi verebilir misiniz?
Geçmiş olsun arkadaşım bende erken doğum riskiyle evde yatıyorum sancı çıkmıştı altmışlarda ilaç kullanıyorum bakacak kimse yok bakıcı arıyoruz şimdiKizlar iyi aksamlar dun gece saat 12:30da karnimin toplandigini bebegimin kasildigini hissettim zaman gectikce siklasti ve baski yapmaya basladi esiide uyutmadim hastaneye gittik dogum sancilarin baslamis dedi dr nts ye bagladi ama cok kucuk oldugu icin hastanebib yeterli olmadigini dogum ewine yonlendirdi buraya geldik acilmam olsaydi dogm olcakmisti kasilmam ve sancilarim %75 ti nts de cok korktum burasida acilman varsa kabul edemeyiz dedi napacagimizi sasirdik oteki ozelleri arastiriyoruz bi yandan acilmama bqkildi acilma olmayinca bi oh cektuk ama sabcimi durdurman icib serum fitil falan verdiler bebegin cigerleri icin 2doz igne wuruldum 12 saat arayla suanda yatiyorum hastanede cok korktum kizkar bebegim erkenden gelicek diye cok kucuk daha Allqgim korusun dualariniza ihiyacimiz war teyzeler suan sancilarim hafiflemis insallah taburcu oluruz yarin esim perisan oldu uykusuzluktan kosturmadan ben annem deseniz oyle uykusuzum ama ewime gitmek istiyorum biran once insalah bebiisim bize kotu sakacik yaptigiyla kalir we daha bekler kuzuma bisey olmasindan korkuyorum
İnsallah saol cnım Haftaya erteleme git hemen bence .bende gtmıcektim 1hafta snra gderm dedm eşim gdelm dedi iyikide dmişBenimde akıntılarım arttı haftaya doktor kontrolümde özellike söyleyeceğim. Çok geçmiş osun inş olabildiğince uzun süre kalır anne karnında bebeğin, Allah yardımcın olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?