2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Dualarımız seninle canım rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin yavrularımızı aklıma takıltı akıntı derken nasıl bir akıntıdan bahsediyorsun bende yaklaşık 1 aydır var ama drum çok rahat bu konuda sorun yok suyun normal diyor hep

Canım bendede 1 aydır vardı 2hafta once gttgmde hç bi skıntı yoktu ama dün gttigmde belirtti doktorum. 2haftada 1 mutlaka gdın 1 gün ble çok önemli . akıntı dedgm çocugun amnıyon suyu yani bulundugu su sıcak idrar gbi akıo ama camasırını ıslatıo ordan anladm bende dikkat et

Canım çok çok üzüldüm ama ümidini kaybetme ve bol bol yat en az 4 hafta farkediyor yatmaya. Ayrıca açılman yoksa korkma açılmayı durduramıyorlar bildiğim kadarıyla ama sancıyı durduruyorlar. Rabbim şifa versin canım.

Çok geçmiş olsun canım ama doktorun söyler zaten sen sorunca. Gerekirse yaptır der muhakkak. Rabbim şifa versin inşallah sana da canım benim.

Hayır gayet normal merak etmeyin benim de aynıydı. Doktor hiç de iri demedi. Hatta son haftalar gününü bulur merak etme dedi. Erken doğar bile demedi.

Allah kabul etsin canım yazmıştım listeye zaten hiç sorun değil :)

Kizlar bebegin hareketlerini bazen tekme oluyor ama coklukla gerilme ve donme gii hissediyorum sizde nasil hareketler

Canim karaciger enzimlerine baktir gebelikte olusabilen birsey oluyor bu ablamda olmustu kasinma ve sisme tarakla kasiyotdu artik kendini tedbirini al

Haftaya doktor kontrolüm var söyliycem canım inş öyle bişey değildir

Alıp deneyeyim bende çok saol canım çekilir gibi değil

Erken doğabilir dedi bana sezeryan yapmanın yolunumu yapıyo anlamadım

Benimde akıntılarım arttı haftaya doktor kontrolümde özellike söyleyeceğim. Çok geçmiş osun inş olabildiğince uzun süre kalır anne karnında bebeğin, Allah yardımcın olsun canım

Kızlar selamlar. Yani biraz üzüldüm okuyunca ne çok risk var. Hepsi Allahtan tabiki şunu yaptık bunu yaptık diye değil ama eşeğini sağlam kazığa bağla demişler boşuna dememişler. Arkadaşları görüp daha dikkatli olmalıyız. Dinlenmeliyiz.

Bazen okuyorum şöyle temizlik yaptım böyle cam sildim. Süpürdüm halı yıladım. Ya da işte ağır kaldırdım. Yemekler yaptım pastalar Şunlar bunlar.
Kızlar ev işi tehlikeli. Inanın çok tehlikeli. Çalışmak bile buladar tehlikeli değil. İş Kadınları daha güvende emin olun.
Bunları her Yaptığınızda bebeğinizi riske atıuorsunuz. Yapacak kimsem yok deneyim yapmayın ya tozlu kalsın camınız. Halınız pis kalsın. Mutfağınız Dağınık kalsın. Ama bebeğiniz sizinle olsun. Sağlıklı olsun. O iyi olsun. Yatın bütün gün. Uzanın oturun hafif yürüyüşler yapın.
Onun erken doğması sizin sucunuz olmayacak ama şunu diyeceksiniz keşke hep yatsaydım bir hafta daha kalsaydı karnımda. Yaşamasaydı bu zorlukları.
Çevrenizde erlen doğum yapmış biri olsaydı bu kadar rahat olamazdınız. Hep yatar uzanır dinlenirdiniz.

Riski olanlar beni yanlış anlamasın. Onlar için değil kesinlikle yazdıklarım. Çok üzüldüm sizlere ama sağlıklı olanlara kızıyorum. Sizleri görüp daha tedbirli olmadıkları için.
Bunlar benim nacizane düşüncelerim kırılmayın bana lütfen ama onlar bize Allah ın emanetleri. Onlar iyi olunca sizde iyi olacaksınız emin olun.

TE="Mytwin, post: 39991727, member: 622005"]Herkese gunaydiiin bugun dogum günüm ve biiz hediyelerimle buluscaaaazzz coook heyecanliyiz [/QUOTE]
Iyi ki dogdun canim bu bebislersiz gecireceyimiz son dogum gunumuz insallah

Bugün gelecek inşallah bilgi veririm

kızlar ankarada doğum eğitimi ya da seminerlerine giden var mı?varsa bana da bilgi verebilir misiniz?
Facebook tan ebe Reyhan Doğal doğum diye aratın Nisan ayında ankarada eğitim verecek

Geçmiş olsun arkadaşım bende erken doğum riskiyle evde yatıyorum sancı çıkmıştı altmışlarda ilaç kullanıyorum bakacak kimse yok bakıcı arıyoruz şimdi

Son düzenleme:
Benimde akıntılarım arttı haftaya doktor kontrolümde özellike söyleyeceğim. Çok geçmiş osun inş olabildiğince uzun süre kalır anne karnında bebeğin, Allah yardımcın olsun canım
İnsallah saol cnım Haftaya erteleme git hemen bence .bende gtmıcektim 1hafta snra gderm dedm eşim gdelm dedi iyikide dmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…