- 5 Ağustos 2013
- 1.485
- 627
- 148
Ins canim seninde oyle olcak degil elbet ama bakarlar krem filan verirler enazindan rahatlarsin varsadaHaftaya doktor kontrolüm var söyliycem canım inş öyle bişey değildir
DuzeldimiEvet benim bir ara yüksekti sırtım çok kaşınıyodu
2 3 sayfa önde yazdım canımCanım bebeğin kilo almasıyla ilgili yiyecek önerilerini buraya da yazarsan kendi adıma çooook seviniriz. Benim bebişim de minnak çünkü
Evet gecti kendi kendine. Hergün kaynamış yumurta yiyiyodum ondan mı yükseldi bilmiyrm. Yumurtaya biraz ara verdim geçti.Duzeldimi
Canım teşekkür ederim sırayla okuyarak geldim geç gördüm cevabini, bayağı msj olmuş akşamdan bu yana2 3 sayfa önde yazdım canım
Ama yine kopyalama yapayım
Canım ben 4 5 ay hep kustum o sıra muz yedim sırf hani bütün öğün aralarında muz 10 fındık yada ceviz ama günde 2 tane yerli muz yedim zaten ufaklar Bide o dönem kabızlık çektim ama mecbur yoksa vitamin alamam diye yedim bebek çok iyi durun da maşallah
Sana tavsiyem kalsiyum Tüket ben kalsiyum balık herşeyi yedim bir et yiyemedim
Ama muz muhakkak ye canm şu sıralar kivi ve muz beraber yiyorum inan farkı görecen
Kızlar 22. Haftada detaylı ultrasonda bebeğin cinsiyetini doktor kız dedi. Kendi doktorum da öyle ama sonraki haftalarda doktor cinsiyetiyle ilgili birsey soylemedi. Ne zaman dışarı çıksam ayy karnın erkek bebek karnına benziyo diyo herkes. Bide doktor iri bir bebek dedi. İçimde şüphe oluştu saçma sapan. Haftaya gidince sorcam doktora. 22.haftada yanılma olur muki. Bir de 32+0 da bebeğimin kilosu 2002gr boy 44 cm. Bu iri oduğu anlamına mı geliyo
Herşeyi de pembe aldımcanım benimde bebeğim 32. haftada 2 kilydu ve benimkinede iri bebek dedi. karnım sivri ama benim bebeğim kız her gittiğimdede kız olduğunu söylüyo ama sen 2 haftadan sonra hiç sormadıysan değişmiş olabilir abimin eşide hamile ve 24. haftada hep kız derken bebeğin erkek olduğunu söyledilerr bence 24-25. haftaya kadar kesin belli olmuyor sen doktorda gittiğinde tekrar sor istersen
çok uykum var çookkkkkk. masamın üzerine de göbüş sıkışacak diye yatamıyorum. sırtım koptu resmen. ne yapçam yahuuuu
ben tüp bebek yaptırdım cnm ozaman bnada taktılar hatta takılacağını duyduğumda hüngür hüngür ağladım okadar milletin içinde çocuk gibi idrar yanması hissinden başka bişey değil hiç korkmaaaa
Canım çok geçmiş olsun.. Benimde en büyük korkum rabbim yaşatmasın inşallah.
Dikkatli ve kontrollü olmak lazım artık.. açılma yoksa korkma benim doktor 3-4 cm açılmayla 38. haftada daha doğurmayan oluyor hadi gelsin artık diye bekliyoruz gelmiyor dedi... İş güç yapma son haftaların keyfini çıkar bol bol kitap ve dualar oku.. Allah'ın izniyle herşey güzel olacak
canım benimde rahim ağzım normalin yarısı kadar o yüzden 2 aydan fazladır yatıyorum genelde.. Açılma olduğunu nasıl anladın. bu aralar kasılmam fazla oluyor gibi geliyor temkinli olmak için sorayım dedim
fazla akıntı enfeksiyon belirtiside olabilir dikkat edin bol su içinBenimde akıntılarım arttı haftaya doktor kontrolümde özellike söyleyeceğim. Çok geçmiş osun inş olabildiğince uzun süre kalır anne karnında bebeğin, Allah yardımcın olsun canım
Ben de enfeksyon var" doktor suya limon sıkmamı tavsiye etti. Sürahinin içine sıkıyorum. Bir de klozet muslukları evdeki olsa bile enfeksyona neden oluyomuş. Bilginiz olsunfazla akıntı enfeksiyon belirtiside olabilir dikkat edin bol su için
muz gerçekten kilo aldırıyo bende tavsiye ederim2 3 sayfa önde yazdım canım
Ama yine kopyalama yapayım
Canım ben 4 5 ay hep kustum o sıra muz yedim sırf hani bütün öğün aralarında muz 10 fındık yada ceviz ama günde 2 tane yerli muz yedim zaten ufaklar Bide o dönem kabızlık çektim ama mecbur yoksa vitamin alamam diye yedim bebek çok iyi durun da maşallah
Sana tavsiyem kalsiyum Tüket ben kalsiyum balık herşeyi yedim bir et yiyemedim
Ama muz muhakkak ye canm şu sıralar kivi ve muz beraber yiyorum inan farkı görecen
CANIM BENİM KIYAMAM BEN SANA YA. BOŞVER EŞİNLE YAP HERŞEYİNİ. İNAN MÜKAFATINI VERİR ALLAH SANA. BIRAK ONLAR UTANSIN. HERKESİN TÜRLÜ DERDİ VAR İŞTE. BENİM ANNEM DE KEMOTERAPİ VE RADYOTERAPİ ALIYOR, HASTA 1 AYDIR YATIYOR VE GÜN AŞIRI HER GİTTİĞİMDE AĞLIYOR, BEN SANA YARDIMCI OLACAKKEN SEN BANA OLUYORSUN DİYE. BAK YAZARKEN BİLE GÖZLERİM DOLDU. NE OLURSA OLSUNLAR SAĞLIKLI BAŞIMIZDA OLSUNLAR. BOŞVER ANNENİ BÖYLE KABUL ET. EN AZINDAN BAK GELECEKMİŞ DOĞUMUNA, BENİM ÖYLE BİR ŞANSIM DA YOK. ÇÜNKÜ HEP YATIYOR. ONU ASLINDA EN İYİ ANLAYACAĞIM DUYGUYU TATTIĞIMDA YANIMDA OLMICAK AMA ŞÜKÜR YİNE DEÇok canım sıkılıyor ya buraya yazayım bari sussan olmuyor konuşdan hiç olmuyor. Her işimi eşimle yapıyorum bir Allah'ın kuluda ne yapıyon demiyor kaynanayı falan salladım zaten de annem çok zoruma gidiyor dünya kadar yapılacak işim vardı dantellerimi dolap örtülerimi çocuğun kıyafetlerini yıkayıp ütüledim ağzının ucunla söyle bari kızım geleyim yardıma diye bir de kızımı her gün okula götürüp getiriyorum10 dk sürüyor yol o bile inanılmaz zor geliyor kramplar giriyor yolda kayınpederim olcak domuz aylak aylak geziyor dedim getirip götürsünler anca kızlarının işlerine yarıyorlar annem doğumda ben kalcam içime sinmez diyo şimdi ki zamanlarımda benim yardıma ihtiyacım var şimdi içine siniyor ya diyesim geliyor kalmadın o zaman da istemiyorum sinirimden oturup ağladım bügün işe yaramayanların hepsi gdlir çocuk doğduktan sonra kim gelmiş muhabbete karışmaya hele o kaynanam gıcığı tutturur su ver de su ver demeye kimselere tahammülüm kalmadı. Gezmelere gelince herkesin sağlıklı maşallah ama işe gelince herkesin işi var evinde bana öyle söylüyor annem.
Bacaklarını cok ac yat cnm o zmn rahat oluyor bende bazen oyle yapıyorum gobek ortaya gelıyor boylelıkleçok uykum var çookkkkkk. masamın üzerine de göbüş sıkışacak diye yatamıyorum. sırtım koptu resmen. ne yapçam yahuuuu
OY OYYYYYY, CANIM BENİM KİMSEM YOK YAKINIMDA, ÇALIŞIYORUM VE HER İŞİMİ DE KENDİM YAPMAK ZORUNDAYIM, BAZEN ZORLANIYORUM AMA BİR TARAFTAN DA HOŞUMA GİDİYOR, KİMSEYE MİNNETİM YOK, KİMSEYE GÖNÜL BORCUM DA YOK, NE KADAR ANNELİK , BABALIK YAPARSALAR BANA O KADAR EVLATLIK GÖRECEKLER, O YÜZDEN ÜZÜLME, YAPABİLDİĞİN KADARINI YAP, NE DEMİŞ MEVLANA "UMMA Kİ KÜSMEYESİN "Çok canım sıkılıyor ya buraya yazayım bari sussan olmuyor konuşdan hiç olmuyor. Her işimi eşimle yapıyorum bir Allah'ın kuluda ne yapıyon demiyor kaynanayı falan salladım zaten de annem çok zoruma gidiyor dünya kadar yapılacak işim vardı dantellerimi dolap örtülerimi çocuğun kıyafetlerini yıkayıp ütüledim ağzının ucunla söyle bari kızım geleyim yardıma diye bir de kızımı her gün okula götürüp getiriyorum10 dk sürüyor yol o bile inanılmaz zor geliyor kramplar giriyor yolda kayınpederim olcak domuz aylak aylak geziyor dedim getirip götürsünler anca kızlarının işlerine yarıyorlar annem doğumda ben kalcam içime sinmez diyo şimdi ki zamanlarımda benim yardıma ihtiyacım var şimdi içine siniyor ya diyesim geliyor kalmadın o zaman da istemiyorum sinirimden oturup ağladım bügün işe yaramayanların hepsi gdlir çocuk doğduktan sonra kim gelmiş muhabbete karışmaya hele o kaynanam gıcığı tutturur su ver de su ver demeye kimselere tahammülüm kalmadı. Gezmelere gelince herkesin sağlıklı maşallah ama işe gelince herkesin işi var evinde bana öyle söylüyor annem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?